Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Mi az Isten akaratát teljesítjük, éppen ezért mindenki szemében utálatosak vagyunk, akik a Háttérhatalom kiszolgálói, illetve Babilon foglyai."

   

A Hírháttér kampánycsendsértése: tömeggyilkosságok ellen2009-06-06.
Molnár F. Árpád - Nagy Sándor (Naleksz) plakátjával

TÖMEGGYILKOS? IDIÓTA? AKKOR VÁLASSZON TÖMEGGYILKOSAI KÖZÜL!

Nagy Sándor (Naleksz) plakátja: a Sátán helyett a Jézus Krisztus Oldalán, Aki egyetlen pártot sem támogatna, és csak a pancsereknek kell bizonyítani, hogy valamennyi az Ördögtől való, és mind tömeggyilkos blokk, melyek vezetői és ellenünk tajtékzó tagjai ellen - csak a Hírháttér napi termését tekintve - minimum rá lehet húzni a kötelező segítségnyújtás elmulasztása és ehhez "hasonló" bűncselekmények garmadát, melyek egyébként fegyházbüntetéssel büntetendők.
Második pont: a hatályos törvények szerint kampánycsend csak addig van érvényben, amíg nincs szó saját vagy mások testi épsége vagy élete védelméről. A Hírháttér egyetlen cikke is elegendő ahhoz, hogy világos legyen: a kampánycsend betartásáért - tekintettel a felbecsülhetetlen mennyiségű, naponta csőstől szaporodó halálos áldozatra - e sorok íróját, az emberéletek irdatlan tömegei ellen irányuló állami fasizmus támogatásáért nyugodtan szabadságvesztésre is lehetne ítélni. (Molnár F. Árpád)

Az Air France Légitársaság áldozatai hozzátartozóinak ajánlva

A kampánycsend semmissé tétele nem csak törvényes, de a hallgatás a Btk. paragrafusainak értelmében szabadságvesztéssel büntetendő:

A hatályos törvények szerint kampánycsend csak addig van érvényben, amíg nincs szó saját vagy mások testi épsége vagy élete védelméről. [Btk. I. Cím, 22. § f)]

Néhány paragrafus a paragrafusok erdejéből:

Bűnpártolás
244. § (3) A büntetés bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűnpártolást
a) az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásával, az alkotmányos rend elleni szervezkedéssel, lázadással, rombolással, hazaárulással, hűtlenséggel, az ellenség támogatásával, kémkedéssel, emberöléssel [166. § (1)-(2) bek.], emberrablással, terrorcselekménnyel, légi jármű, vasúti, vízi, közúti tömegközlekedési vagy tömeges áruszállításra alkalmas jármű hatalomba kerítésével vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető katonai bűncselekménnyel kapcsolatban követik el.

Segítségnyújtás elmulasztása
172. § (1) Aki nem nyújt tőle várható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a sértett meghal, és életét a segítségnyújtás megmenthette volna.

Ezek alapján pusztán politikai szándék kérdése, hogy Vona Gábor Draskovics Tiborral együtt börtönbe kerüljenek. Ennyibe kerül a Hírháttér évek óta tartó napi tényfeltárása, és ennyibe kerül a tényfeltárás támadása.

Sőt! A törvény még azt is büntetni rendeli, aki tudomást szerez arról, ami a Hírháttéren megjelenésre kerül, és nem tesz feljelentést az elkövetők ellen!:

Feljelentés elmulasztása
150. § (1) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, az alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, ellenség támogatása, kémkedés készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak, mihelyt teheti, nem tesz jelentést, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Molnár F. Árpád
A Világállam légi tömeggyilkosságairól

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és célból, napi Júdásétekért elrejtett Valóság állampártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból, előzetesen készülve az Emberi Faj ellenségeinek végső és intézményesített eltakarítására:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Lássuk részletesen, magyarul abszolút elsőként megint és megint és megint a Hírháttéren, hogy miről van szó, és a tényfeltárással ismét tapossunk nyugodtan a tömeggyilkos Pártállam mocskos lakájain, akik (...) őrjöngenek az örökre fenntartandó sötétségért és a magyarság, valamint a világ népei elleni egységes ellenségességért, hogy ne tárjunk fel semmit, amit ők elrejtettek, hanem imádjuk Vona Gábort és a kurucinfót. (...) Egy a hadászatban járatos nemzetbiztonsági kapcsolatunk elmondta: a kémműholdakkal és a telekommunikációs műholdaknak javarészt csak álcázott, mert valójában szintén kémműholdakkal a repülőgépeken és más földi objektumokban...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-06-07. -
Jobb- és baloldaliság
/Dér Atilla/
Részlet: Azonban ezt a puszta „elengedettséget”, amely a tradicionális és a modernitás közötti átmeneti időszak jellegzetessége volt, a modern, még inkább pedig a posztmodern korban külön alászállító erők aktivizálásával tetézik (echelon). (...) A Szabadság, mint képesség és erény a kevesek, a kiválók kiváltsága volt. Míg a Rend: mindenki feladata. A régi ember tudásában volt annak, hogy a Szabadság nem demokratizálható ...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu