Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Madarász! Kovácsics! Mondjátok meg pirossegű pávián faszfej putyinotoknak, az én tetves köcsögömnek, hogy a jó büdös orbáni kurva anyját provokálja, a ruszki vállalkozókat pedig egytől egyig ki kell zárni Európa és a világ összes országából! Amelyik nem megy, azt pedig megölni!   (2009.09.01.)

A homoszexualitás gyűlöletének "nemzetbiztonsági" stratégiájáról (Akár a Cion Bölcseinek jegyzőkönyvei)


2009-09-09.
Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

[Eredetileg csak a Nemzetbiztonsági Hivatalnak került volna elküldésre, tehát az alábbiak eredetileg nekik szóltak. Mivel villámlevélről van szó, de annak eredeti hitelessége megőrzése fontos, így a felmerülő (csekély) helyesírási és grammatikai hibákat sem javítom.]
 

Ezt azért írom le nektek is, hogy bármikor a jövőben tudjak rá hivatkozni a meg megszívatásotokra:


Mint elsőosztályú minőségű nemzetbiztonsági tanácsadó mondom az alaptételt, melyre azonban fel kell hívni a "nemzetbiztonsági" vezetők figyelmét, hogy mind több aktív operatív akció származzon belőle, és pontos, kiterjedt halálterveket készíthessünk:

Ha el akarjátok terelni a barom nép figyelmét
- a repülőrobbantási ügyeitekről,
- a 100 milliárd dolláros eladósításotokról,
- a rablóprivatizációtokról,
- a napi közbeszerzési bűntettekről, melyekben nincsen és nem is volt ügy, ami nem bűnszervezeti bűntett lett volna,
- a Molnár F. Árpádról,
- a titkosszolgálati eszközök létéről és konkrétumairól,
- a lakosság vezérlésére szolgáló, naponként újabb és újabb kemikáliáinkról,
- a magyar föld idegen titkosszolgálati kezekbe történő átjátszásáról,
- a 100 éve rejtegetett és folytatólagosan elkövetett állami kényszerbezárásokról és elektrosokk terápiákról, valamint azok általunk átmentett és kinevezett elkövetőiről (melyek védelmére soha, talán a világon sehol nem látott sikerrel alkalmaztuk az általunk létrehozott nemzetinek nevezett erőket),
- a volt és a jelenlegi államforma állami elkövetőinek elmaradt felelősségre vonásáról és átmentéséről, továbbá kinevezéséről,
- titkosszolgálati és ügynökhálózataink irdatlan hatalmas méretéről, mellyel mindenütt jelen vagyunk és minden pártot és néhány tagnál nagyobb civil szervezetet mi irányítunk,
- a romák elleni sorozatgyilkosságaitokról,
- az ellenem elkövetett évtizedes iszonyú, az Emberiség elleni elkövetésekre szervezett és végrehajtott bűntettek végeláthatatlan sorozatáról

stb., stb., stb.,

Homoszexuális jelkép, de pl. Olaszországban a béke jelképeakkor szervezzetek akciókat ügynökeitekkel és titkosszolgálati "civil" szervezeteink, továbbá pártjaink (csak ilyen van, ahogy a bolygón mindenütt) vezetőivel és szervezeti ügynökeinkkel a homoszexualitás betegségként történő propagálására, ennek fényében a család szentségére, melyet - hirdetjük tanainkat - a homoszexuálisok veszélyeztetnek, gyermekeink védelmére stb. A homoszexualitás veszélyességét minden csatornáinkon keresztül sulykolni kell a barom vágóhídi nép buta és vandál agyába, kemikáliás és elektromágneses operatív akciókkal is bevésve, hogy a homoszexualitás közvetlenül veszélyezteti a nemzetet és annak jövőjét. Olyan betegségként kell beállítani a tudatlan és vágóhídi baromként mozgatható fogyóeszköz báblakosság előtt, hogy a homoszexualitás tönkre teszi a családokat, olyan vészes erkölcstelenséget terjeszt, ami lezülleszti a nemzetet, veszélyes az Emberiségre, keresztyénellenes és veszélyesen antikrisztusi, kultúraellenes és sorvasztja az értelmi felfogóképességet. A felöltött ruházat erkölcstelen, botránykeltő, rossz hírét kelti a nemzetnek és lejáratja az országot és annak hazafijait. Ezeket a kurucinfón keresztül és a Fidesz magányos, független politikusoknak álcázott személyein keresztül egyaránt halmozottan hangsúlyoznunk kell, amíg elfogadottá nem válik, hogy szinte vagy akár minden bajunk forrása a homoszexualitás és annak évenként egyszer történő vonulása.

Ezen önvédelmi tanaink által által azok fogják tovább terjeszteni a saját védelmünk biztosítására a mi hazugságainkat és demagógiáinkat, akik amúgy ellenünk, saját hóhérjaik ellen léptek volna fel. Így azonban tudatlan ügynökeinkké válnak.

Hirdetnünk kell továbbá, hogy a homoszexualitás nem örökölhető, hanem rohamos járványként terjedő és terjedő és terjedő betegség, már-már népbetegség(!), aki pedig biztos abban, hogy örökölhető, azoknak azt is mélybevésnünk kell, hogy olyan súlyos betegség, melynek elfogadása populációs genetikai torzulást (genetikai alkalmazkodást) eredményez, miáltal a populáció, a népközösség utódai hordozni fogják a homoszexuális gént. Ez semmiképpen nem lehet érdekünk, hiszen mivé lesz nemzetünk - hirdessük -, ha elszaporodnak a homoszexuálisok. A homoszexualitás a nép fennmaradását gyökereiben támadja - hirdetjük tanainkat -, egy generáció alatt kipusztítaná a lakosságot, ráadásul népünk fogyatkozóban van, ezért ennek mindenképpen megálljt kell parancsolni! Ez utóbbit, hogy népünk fogyatkozik, ha céljainkkal egyezik, megfelelő óvatossággal kell kezelnünk.

Az utánunk következő generációk számát kommunikációinkban a végtelenbe kell kitolnunk, hogy a buta, semmiről nem tudó és semmihez nem értő, továbbá elhasználandó lakosság ne ébredjen rá arra, hogy a bekövetkezett technológiai robbanás miatt már befejeződött az Emberiség eddigi Világtörténelme, és annak legfelülről irányított befejező szakaszában vagyunk. Tehát ahogy eddig tettétek (amelyhez gratulálok, bár én sokkal.-sokkal jobban csináltam volna, mégsem engem kértetek, amiért ugyancsak neheztelek), úgy tegyétek tovább is, de szükséges a pontosítások érdekében ebbéli és további tanácsaimnak megfelelően cselekedni, mert akkor sokkal nagyobb hatásfokkal tudtok hülyét csinálni a teljes lakosságból, mint ahogy ez eddig sikerült. Meg kell mondanom, hozzám képest nagyon pancserek vagytok, melynek tudom, nem csak a tehetségtelenség az oka, hanem az is, hogy állandóan idegen, azaz hazaáruló érdekeknek feleltek meg, és ha egyszer a Moszad, a CIA, az FSZB vagy a Központ mást vár el vagy követel, azt végrehajtjátok.

Szükséges lehet továbbá ezen titkosszolgálati akciók abbéli radikalizálása, ahol a civil szervezetek és a pártok vezetőit és többi ügynökeinket a közönséges és vulgáris ellenállásra sarkalljuk, hogy az általunk végletesen alapos okokból hülyének nézett és nevetség tárgyává tett barom lakosság indulatai pártunkkal és kormányunkkal egységben a homoszexuálisokra vesse magát, és bennünk szövetségesre leljen! A radikalizálás azonban megfontolandó, mert az indulat túlzásba vitele, ha az nem kap részünkről kellő nyílt támogatást, nem mellénk, hanem ellenünk sorolja a lakosság zajos tömegeit.

Tehát ezt tegyük mi, a felsőbbrendűek, akik úgy tudunk kedvünkre hülyét csinálni a lakosságból, ahogy csak akarunk.

És röhögjünk együtt a monitorok előtt, ahogy az a sok hülye vonul és "mocskos buzizik", miközben fajunk öltönyben és nyakkendőben számolja a néptől elrabolt dollármilliárdokat, off-shore-cégeket és külföldi ingatlanokat.


Azért kezdtem ezeket leírni, hogy majd felhasználjam ellenetek, de olybá alakult, hogy már most nyilvános listákra küldöm.

Mivel nálam és nálunk sokat jelent a presztízs, így a fentieket mégse fogadjátok el mérvadó tanácsokként a lakosság még hathatósabb megbolondítására, mert annak nem minden pontja kellően adekvát tétel céljaitok megvalósítására. Még az ördögnek sem adok tanácsadó szerepében olyan tanácsot, ami nem felel meg a valóságnak. Akkor inkább nem adopk semmilyen tanácsot, minthogy bármiben tévedjek, és utóbb akárcsak titokban az fogalmazódjon meg bárkiben, hogy a Molnár rossz stratégiát adott át.

Üdv. A Molnár, az Echelon-tanú
http://hirhatter.com

UI.:
Nem akarlak titeket így, nyíltan szívatni, de villámszakértésem ellenére sem én hoztam nyilvánosságra azt a nyomtatott dokumentumot arról, hogy ti öltétek a cigányokat. Én a másikat, a sokkal bizonyítóbb erejű filmet hoztam erről nyilvánosságra, amit éppen ezért 100%-ban agyon is hallgattatok, különben előzetesbe kellene helyezni Laborctól a katonai titkosszolgálatok vezetőin át a Nemzeti Nyomozóiroda Petőfi Attilájáig mindenkit.

Na, csók. Ennyi szívatás belefért.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Kurucfajta disznósertés2009-09-08. -
HÍRHÁTTÉR TV: Média, öltözködés, népi butaság - Avagy mindent a látszatnak!
/Soós József (tényfeltáró, publicista, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád: A K.8 és a K.4/
(Film, 10 perc)
Tartalom: A lakosság tehetsége minden tekintetben - mind értelmében és erkölcsében - elképesztő ereszkedésen ment át az elmúlt esztendők alatt. Filmünkben ezt és ennek olyan vetületeit taglaljuk, mint a lakossági butaság és ostoba barbarizmus által elvárt médiaöltözködés és látszat a lényegi tartalom helyett, mely viszont gyűlölködés és ellenségeskedés tárgya, valamint a média alávaló állapota világszerte. Most is tájékozódhatnak Budaházy György és köre kapcsán, miért kerültek börtönbe úgy egy tucatnyian, valamint bel- és külföldi politikai banditizmusról és titkosszolgálatokról, melyek egyes vezetőinek - így Orbán Viktornak és Vlagyimir Putyinnak - filmünkben közvetlenül üzenünk.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Tamiflu, H1N1 vírus2009-09-10. -
Nyílt levél szülőknek a H1N1 várható járványról!
/Figler Csaba (költő, újságíró)/
Részlet: ...a belső ellenség az!  Legelőszőr is saját elanyagiasodásunk! És az ebből következő vakságunk, hogy nem ismerjük fel olykor saját érdekeinket! (...) Magyarországon államtitkot képez az a védelmi készlet, a gyógyszerkészlet, ami az állampolgárok egészségét, életét védheti egy ilyen helyzetben!!!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu