Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról,  Echelonról,  a HAARP-technológiáról,  csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják,  a Sátánnak engedelmeskednek,  eladták a lelküket,  az egyéniségüket,  a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat,  ügynökökként az emberek lebutításával,  az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei,  a Sátánt szolgálják,  mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

A nagy némaság!2009-07-17.
Soós József (Kárpáti Magyar)

A most következő cikkünkben arról fogunk beszélni, hogy MÉLYEN HALLGATNAK arról, hogy a VEZETÉK NÉLKÜLI TECHNOLÓGIÁKNAK milyen élettani hatásai vannak. Természetesen túl azon, hogy ezekkel a vezeték nélküli FREKVENCIÁS, ELEKTROMÁGNESES technológiákkal az EMBERI, ÁLLATI agyat,  tudatot és gondolatot manipulálni lehet. Ahogy már írtuk, és minden cikkünkben írjuk, hiszen ez a HÚZÓERŐ a HÍRHÁTTÉR Multimédiában.

Emlékezzen mindenki vissza a 90'-es évek közepére, de inkább az elejére, mikor kezdődött kiépülni a MOBILTELEFON-HÁLÓZAT FÖLDI ÁTJÁTSZÓ ANTENNA HÁLÓZATA. Kezdetben még elég szakaszosan volt lefedve az ország, így nehéz volt telefonálni, hiszen volt olyan hely, ahol egyáltalán nem volt TÉRERŐ!!!! TÉR-ERŐ!!!

TÉR-ERŐ = vezeték nélküli energia, és információ továbbítás, mely mostanra már a sokkal modernebb FOTONTECHNOLÓGIÁKNÁL TART, és réges-régen túlhaladta a GPS-technológiákat is! De mivel a magyarok a világ barmai közé tartoznak, és sötétek, hiszen az ECHELON ELMEIRÁNYÍTÓ FEGYVEREKKEL teljesen szétverték őket, és a NEMZETÜKET is, így nem képesek felfogni a helyzetet, mely a jelen pillanatban uralkodik a Földön!

URALKODIK; HÁTTÉRHATALMI URALKODÁS; BIBLIAI PRÓFÉCIA = TITOKZATOS NAGY BABILON

Abban az időben NÉHÁNY GONDOLATOT MEGEJTETTEK ARRÓL, HOGY EZ A TECHNOLÓGIA ÁRTALMAS AZ EMBERI SZERVEZETRE NÉZVE, és esetleg egyéb betegségeket válthat ki és idézhet elő! Az EMBERI AGY, mint lehetséges veszélyeztetett szerv szóba került, hogy a telefon nyugtalanságot okozhat, és abban a formában, hogy "AGYDAGANATOT OKOZ A MOBILTELEFON HASZNÁLAT"!

A LÉNYEGET NEM MONDTÁK, természetesen, mint ahogy lenni szokott, egy idő után már semmiről sem beszéltek, még az élettani hatásokról, és káros mellékhatásokról sem!

Káros mellékhatás????

IGEN, VAN!!! Ez pedig a TOTÁLIS KONTROLL, vagyis hogy az embereket KÖZPONTILAG MEGFIGYELIK, ÉS IRÁNYÍTJÁK! Ez a valós tény, mely mellékhatásban jelentkezik, és oly mértékben szólnak bele az emberek életébe, hogy gyakorlatilag IRÁNYÍTJÁK őket, és ÁLLATHOZ HASONLÓAN FIGYELIK MEG, ÉS TARTJÁK ABSZOLÚT KONTROLL ALATT ŐKET!!!

Telt-múlt az idő, és egyszer csak a nagy semmi következett: MÁR SENKI NEM BESZÉLT A MOBILTELEFON ÉS EGYÉB VEZETÉK NÉLKÜLI TECHNOLÓGIÁK KÁROS VAGY ÉLETTANI HATÁSAIRÓL!!!

Sőt,  FEL SEM VETŐDÖTT A KÉTELY, HOGY ILYEN LÉTEZHET!!! Előtte még volt kételkedő és gyanakvó, aki félt ettől, de aztán HIRTELEN, és itt a hangsúly a HIRTELEN-AZONNALI változáson van. Mert megmagyarázhatatlanul: SENKI SEM KEZDETT TOVÁBB FOGLALKOZNI VELE, SŐT, MÉG AZ EGYÉNI GONDOLKODÁS SZINTJÉIG SEM JUTOTT MÁR EL VELE SENKI SEM!!! Mintha kitörölték volna, VÉGKÉPP ELTÖRÖLNI a gondolatot is, szabályozni, átformálni az "embert", hogy ezekkel a dolgokkal senki se foglalkozzon.

MOST felnézhetsz az égre, és a HÁZAK TETEJÉRE, magasabb DOMBOK-HEGYEK CSÚCSÁRA, mit látsz??? Mit látsz, te tudatlan, ECHELON-verte állatfajzat????

Azt, hogy MINDENHOL OTT VANNAK AZ ANTENNÁK, AZOK A KÜLÖNLEGES, ÉS FÉLELMET SEJTETŐ ANTENNÁK, melyekről fogalmad sincs, hogy mik lehetnek azok valójában, és mi mindenre használják, amiről az egyszerű szerelők sem tudnak. Nézz fel a Budapesti NAPHEGYRE: az irodaház, mely a dombtetőre épült, a tetején a hatalmas ANTENNA KOMPLEXUM, de a TEVE utcai RENDŐRPALOTA TETEJÉN IS OTT VAN A SZÖRNYŰ SZERKEZET, mely az EMBERISÉGET TITOKZATOSAN LEIGÁZTA, URALMA ALÁ HAJTOTTA!!!

Láthatod, hogy a VEZETŐITEKNEK a "feje tetején" van a fegyver, mellyel magukat és benneteket is a halálba szeretnének juttatni! DRASKOVICS TIBOR: ott van a fejed tetején az ECHELON-KORONÁD,  magasra mered a város fölé, hogy tudassa mindenkivel: RABSZOLGA ITT MINDENKI, ÉS TUDATLAN, AKARATÁTÓL MEGFOSZTOTT BUTA ÁLLAT!!!!

Mostanra már annyira SZÉTVERTÉK AZ EMBERI ELMÉT, és GONDOLKODÓ képességet, hogy FEL SEM MERÜL SENKIBEN A KÉRDÉS, HOGY MILYEN CÉLT SZOLGÁLNAK AZOK A SZERKEZETEK. Már "normálissá vált",  hogy HAZUDNAK, RABSZOLGAKÉNT VERIK, KIHASZNÁLJÁK a világ társadalmait, robotnak nézik őket, és mindenki, aki erre a Földre született, Fenevadak közé lett levetve!

Olyan szinten, akkora mértékben CSÚFOT ŰZNEK BELŐLETEK, hogy ilyen PATKÁNYOK IRÁNYÍTHATNAK benneteket (Sátán által...),  mint a mostani vezetőitek és politikusaitok, sztárjaitok és példaképeitek!!! Ekkora barmok lettetek, és akit nem sikerül megrontani, azt FÉLRE KELL ÁLLÍTANI; láthatja mindenki, hogy hogyan mennek itt a dolgok. Ölnek folyamatosan, megy a PUSZTÍTÁS, Sátán HALÁLGYÁRA üzemel megszakítás nélkül, a nap minden órájában teljes kapacitással.

A kiválasztott HÁTTÉRHATALMI VEZETŐITEK adnak HALÁLRA BENNETEK, úgy, hogy azt fel sem fogják, hogy tetteik miatt ők is el lesznek pusztítva! Ennyire BUTÁK, PRIMITÍVEK, ÉS IRÁNYÍTOTT SZELLEMI NYOMORÉKOK, hogy saját vesztükbe rohannak!

Kérdezem én: Hogyan lehetne másképpen ezt eltitkolni, mint az ELMEIRÁNYÍTÓ FEGYVEREK ALKALMAZÁSBA VÉTELÉVEL? A VÁLASZ EGYSZERŰ: SEHOGY MÁSKÉPPEN!

"Itt már senki sem lázad, itt már senki sem lázad!"

Felelős főszerkesztő: Molnár F. Árpád Úr
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

(Írta: 2009 július 14.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,   Reptéri út 15/b.,   fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái,   valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom,   ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film,   31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film,   97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton,   és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film,   16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból,   belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből,   és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg,   Sir Edward Elgar,   Lendvay Kamilló,   Ligeti György,   Reményi Attila/   (Film,   92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok,   Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha,   sehol,   senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás,   teljes kontroll: háttérhatalmi,   katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Előző cikk:
2009-07-17. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ
(a bevezető olvasható formában is!): Nagykáta rendőrsége ócskavasként értékelte az ellopott harangot, és gyorsan lezárta a nyomozást - Zenés riportműsor
/H. Józsefné - Molnár F. Árpád/
/Zene: Balassa Sándor és Mendelssohn/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Ahogy az illegális orgazda fémkereskedők, a nagykátai rendőrség is ócskavasként értékelte, és ezzel gyorsan le is zárta a mázsás, 1930-ban készült harang ellopásának ügyét, holott a szakértő szerint a harang minimum a tízszeresét érte, plusz az eszmei érték. H. Józsefnével, a harang eltűnését bejelentő helyi lakossal beszélgetünk, aki jó ideje harcol a rendőri és ügyészi szervekkel.
KLIKK az oldalra! (10 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-07-18. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Tömeggyilkost belügyminiszternek - (Csúcstényfeltárások Molnár F. Árpádtól)
/Molnár F. Árpád (oknyomozó és tényfeltáró)/
/Zene: Bartók Béla/
(Film, 47 perc)
Tartalom: Az Index híre szerint Pintér Sándor megkereste Orbán Viktort, hogy ismét őt válassza belügyminiszternek; továbbá a Mónus Áron és a Molnár F. Árpád neve kapcsán lesarasodott Lázár János neve is szóba került. Sehol nem hallott állambűnszervezeti, tehát maffiaösszefonódások és bűntettek. Politikai gyilkosságok, olajbűnözés, titkosszolgálati bűnszervezet, repülőgéprobbantó interkontinentális államterroristák kontra Budaházy György. Clodótól Csányi Sándor tömeggyilkos OTP-igazgatón át Karancsi Tiborig és Szilvásy Györgyig. Hősök, áldozatok, nemzetközi titkosszolgálati bűnözők. Mindezeket kínáljuk legújabb tényömlesztő tényfeltárásunkban, melynél bővebb szókimondást és leleplezést sehol a 13-15 milliós magyarságból nem talál.
(Megtekinthető, meghallgatható, film és MP3 formátumban is letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu