Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

A rajongóit is sorozatban kivégeztető Schwarzenegger rendőrsége tovább őrjöng a polgári lakosság ellen - Tömeggyilkosság-ellenes sorozatunk újabb pillanata következik

Prológus helyett:
Obama és Schwarzenegger - mint valami kettőzött idióta - önmaguk
és az Egyesült Államok ellen folytatnak dühödt támadásokat.

2009-10-28.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén (keresztény) emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)
 

Lonnie Johnsont 13 évvel korábban ítélték halálra. Hitler és Mengele is megnaylná a szája szélét annak hallatán, hogy kivégzését 13 éven át tartották napirenden, míg végül meggyilkolták.
Lonnie Johnsont a Sátán tengelyhatalmaként működő USA tömeggyilkos kormányzata 1994-ben ítélte halálra egy rendbeli emberölés vádjával. Az ítélet végrehajtásával azonban a schwarzeneggeri bushista koncentrációs táborok sátáni sötétségével még 13 évet vártak. Addig csak folyamatosan napirenden tartották. Hitler, Mengele és Sztálin is megnyalná a szája szélét ennek hallatán. Hitler pénztárosának unokája, azaz Schwarzenegger barátja, tehát George W. Bush, aztán Barack Obama és az USA morális és tömeggyilkos nehezékeként funkcionáló Arnold Schwarzenegger büszkék is saját magukra. Most az újabb WTC-jükön dolgoznak. Nekünk pedig az a dolgunk, hogy terveikből rájuk nézve csak a WC maradhasson.

Kalifornia kormányzója, Arnold Schwarzenegger kvázi kizárólag antiszociális és közveszélyes gyilkos, agresszív akcióival kerül a világsajtóba. Az USÁ-nak minden amerikai idők legnagyobb erkölcsi bukását végigszólózó George W. Bush bábelnök háborús fenevadista jobbkeze, az osztrák származású Schwarzenegger, akinek sötét hátterét élénken demonstráló módon a pokoli népszerűtlen Bush egyik, vagy a leghangosabb háborús tömeggyilkos agitátora volt, az eltelt esztendők során abban is kitűnt, hogy olyan civilek ellen követelte a legnagyobb dorbézolással a halálos ítéleteket és azok végrehajtását, akik korábban a rajongói voltak. A Hírháttér tegnap, Roman Polańskiról készült filmje (KLIKK!) éppen azt is ecseteli, hogy Schwarzenegger az, aki a háborúkért szintén a teljes Földgolyót végig glasszáló baphometista Hillary Clintonnal hangversenyben követeli az Oscar-díjas filmrendező Roman Polański évtizedekre történő bebörtönzését egy több, mint 30 évvel ezelőtti esetre hivatkozva, amikor Polański egy 13 éves lánnyal - annak beleegyezésével - állítólag nemileg egy alkalommal kontaktusba került.

Barack Obama és Arnold Schwarzenegger megszállott tömeggyilkosokA friss hír, hogy pár órával később megint Schwarzeneggerrel vagyunk kénytelenek foglalkozni, az a világsajtót bejárt hír, amely ismét az amerikai kormányrendőri erőszakról szól: a vietnámi származású Puong Ho egyik szobatársa készítette múlt hónapban azt a filmfelvételt, amely a szemtanúk tanúvallomásával egyező módon a 20 éves Puong Ho ama esetét örökíti meg, amikor négy schwarzeneggeri közveszélyes és - szaknyelven - primitív reakciókra hajlamos bűnöző alkatú pszichopata rendőrbűnöző ütlegeli, majd elektromos sokkolóval kiüti a tanúk szerint semmiféle ellenállást, hanem engedelmességet tanúsító diákot. A rendőrök hamis tanúvallomásaival szemben a szemtanúk - akik érthetően sokkal hitelesebbek és szociálisabb benyomást keltenek, mint Schwarzenegger és rendőrbűnözői, méreginjekciós, valamint villamosszékes tömeggyilkosai - azt is elmondták, hogy Puong Ho-t akkor is tovább bántalmazták az osztrák származású, az Egyesült Államok nehezékeként működő kormányzó közpénzekből kitartott közveszélyes bűnöző rendőrei, miután már meg volt bilincselve. Így nem csodálkozhatunk azon, hogy a Hírháttérnek az amerikai kormányt és titkosszolgálatokat érő számos hivatalos és konspiratív megkeresése ellenében is kizárólag Obamáék és Schwarzeneggerék globalista és a Sátán egyik vagy legfőbb tengelyhatalmaként leleplezett nemzetközi terrorista akcióival találkoztunk, volt szó bármilyen népirtásról, aztán romák elleni sorozatgyilkosság leleplezéséről, az indonéz Hercules szállítógép elleni közel 100 halálos áldozatot követelő merénylet megbuktatásáról, vagy bármiféle Adolf Hitlertől, Sztálinon át Gyurcsány Ferencig politikai bűnözők védelme céljából elkövetett pszichiátriai kínzások, csonkítások és gyilkosságok leleplezéséről és feltárásáról.

A Puong Ho elleni kormány(zó)rendőri újabb brutális pszichopata csoportos akció - bár ez csak egyetlen ügy a tengernyiből, de mivel az USA bandita- és terrorista kormánya akaratával szemben a nép orra elé került - az egész Egyesült Államokban nagy felháborodást váltott ki.


A vietnámi Puong Ho az amerokormánysöpredék állami banditizmusának következő világbotrányt kiváltott áldozata.

 

A Hírháttér felszólítja Vlagyimir Putyint és az FSZB-t, hogy szolgáltasson számunkra adatokat az USA és terrorista érdekeltségei civil lakosok és kiemelten Echelon-tanúk elleni terrorista akcióiról és azok kormányon belül megfogalmazott részleteiről. Ellenkező esetben újabb igazságos megtorló leleplező akciót indítunk Vlagyimir Putyin és az orosz titkosszolgálatok ellen.

 

Az amerikai igazságszolgáltatásról ajánljuk a 2007 július 25-én publikált cikkünket Lonnie Johnson évtizedekkel korábban elkövetett tettéért végrehajtott kivégzésének és az amerikai állam lakosság elleni tömeggyilkos állatiasságát leleplező anti-schwarzeneggeri cikkünket, melynek címe: Texasban, csak az idén már 19 "törvényes"-nek nevezett állami gyilkosságot hajtottak végre elítéltek ellen - Koncepciós perek az amerikai politikai bűnözés mocsarában .

 

 

További ajánlatunk az amerorendőri féregállati moslék, súlyosan beteges és közveszélyes pszichopata obamai és schwarzeneggeri állami bűnözésről egy rendőri brutalitást, tehát heves kormánytetszést kiváltott filmfelvételt bemutató hír, amiből a Hírháttér készített további összeállítást. A film címe:

Dédnagymamát sokkol az obamista rendőrhulladék (5 perc)
 

Ajánljuk továbbá az amerikai kormányzat megszállott terrorista és tömeggyilkos buzgalmát bemutató filmünket, amelyben az amerikai nagykövetséggel való beszélgetésünket hallhatják; a címe:

HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk (12 perc)
(Az eredeti oldal ide klikkelve!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Itt pedig a fentebb is említett, az elkövető szociopata bűnöző politikusok által saját maguk ellen előkészített és elkövetett harakiris bushi-clintoni-obamista-schwarzeneggeri Polański-szindrómáról készült vadonatúj filmünket láthatják!

HÍRHÁTTÉR TV: Roman Polański 30 éve - Azaz szabadság vagy háttérhatalom (27 perc)
(Az eredeti oldal ide klikkelve!)
(A "Vimeo" felirattól eggyel balra kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

(Készült: 2009.10.27.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Roman Polański2009-10-27. -
Molnár F. Árpád a "Roman Polański 30 éve - Azaz szabadság vagy háttérhatalom" című filmben.HÍRHÁTTÉR TV: Roman Polański 30 éve - Azaz szabadság vagy háttérhatalom
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztény emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád/
(Film, 27 perc)
Tartalom: Minden keresztyénnek és ateistának ajánljuk bőven illusztrált filmünket. A világhírű rendező és színész Roman Polańskit most tartóztatták le egy több, mint 30 évvel korábbi, 13 éves nővel való állítólagos nemi aktusára hivatkozva. A filmben - számos alkalommal megérintve Hillary Clintont és Arnold Schwarzeneggert - bőven tűz alá kerül az amerikai és svájci tömeggyilkos és globalista politikai bűnözés, az amerikai politikai réteg kultikus fenevadista szexipara és az ezeket kiváltó és szabályozó Echelon, mely a Bibliában halál pontosan úgy lett Megprófétálva, ahogy láthatjuk, és ahogyan egyre kevésbé burkoltan irányítja a Földet... A filmet - és a film alapjául szolgáló cikket - elküldtük az amerikai, a svájci, a lengyel és a francia nagykövetségeknek, valamint más címekre.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Judaism rejects zionism2009-10-29. -
Nyílt levél a korrupt "magyar" bíróknak
/Vanilia (lakásmaffia-áldozat, emberjogi aktivista)/
Részlet: A tévé ügyvédje adásában [lásd a lejátszón! - a szerk.] elhangzik Papp Tamás ügyvéd szájából: "Hogyha nincs jelen a tulajdonos a bérleti szerződés kötésekor, és azt más köti meg a tulajdonos nevében, akkor az semmis szerződés." Akkor hogy a jó büdös qva anyjába merte megkötni az az ügyvéd úgy a bérleti szerződést, hogy a tulajdoni lapon szereplő két tulajdonos közül csak az egyik volt jelen???????? És hogy működhet és élhet meg ebben az elqrt országban egy így "dolgozó" ügyvédi iroda, akik még ezt sem tanulták meg????!!! Kötnek ebben az irodában nekem is úgy szerződést, hogy nincs jelen a tulajdonos?????? Miért nem érdekel ez a tény senkit sem 13. éve???? Tudod, Nyuszómuszó, hogy miért? Azért, mert a zsicinek valahogy át kellett játszani ezt az ingatlant, akkor is, ha tudják, hogy egyszer ezek miatt el lesznek számoltatva!!!!!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu