Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és reformját közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Az Egyesült Államok "elnökválasztása"! Természetesen már előre meg volt az határozva, a Háttérhatalom által, hogy ki nyeri meg a választásokat. És mikor megtörtént a választás, tömegek ezrei, tízezrei, világszerte milliói önkívületi állapotban, transzban éljenezték, ünnepelték, dicsőítették az "új" elnököt!"   (2009 március)

   

A világ csendőrei

 

2009-04-15.
Szemenyei-Kiss Tamás
 


Az "A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen" címmel korábban megjelent filmünk egy az USA Nagykövetségével való beszélgetést prezentál, amely egy eltitkolt nemzetközi diplomáciai botrány kellős közepén készült, s mely miatt Hillary Clinton is megszólalt, a Föld méretű D-Notice miatt nem megnevezve a Hírháttért és Molnár F. Árpádot. A cikk olvasása közben a filmet erről a linkről saját számítógépére le is töltheti.
(Molnár F. Árpád)


„Alkalom, hogy megszálljuk ezt a nevetséges kis országot”

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.„Halálos lövés ért egy magyar állampolgárt Irakban, a Tádzsiban lévő amerikai támaszponton…” – E hírt a Magyar Köztársaság hivatalos szervei is megerősítették, hozzátéve, hogy a Külügyminisztérium diplomáciai úton kért felvilágosítást az iraki és az amerikai hatóságoktól, ám válasz még nem érkezett.

Amint arról szerkesztőségünk munkatársai értesülhettek: az áldozat egy roma nemzetiségű magyar férfi, aki az amerikai támaszponton polgári alkalmazottként (alvállalkozóként) dolgozott – a táborban lévő higiéniai szolgáltatásokat végezte, a TOI-FOR multinacionális cég alkalmazottjaként. – A magyar állampolgár, Bogdán Tibor, nagyradai illetőségű férfi holttestét az amerikai parancsnokság az Egyesült Államokba szállította, közlésük szerint orvosszakértői vizsgálatra. A magyarországi nyilvánosság arról sem kapott tájékoztatást, hogy polgári alkalmazott, magyar állampolgárságú személy igazságügyi orvosszakértői vizsgálatát miért a távoli észak-amerikai kontinensen végzik el és miért nem – az állampolgárságának is megfelelően – Magyarországon?

Néhány évvel ezelőtt hasonló körülmények között halt meg a győri Varga-Balázs Péter polgári alkalmazott – aki szintén úgynevezett „baráti tűzben”, egy amerikai katonai támaszponton vesztette életét.

Az első hírek szerint a legutóbbi áldozatot, a roma férfit, a Bagdad melletti Tádzsi városában Carl Stowall őrvezető tévedésből arab terroristának nézte, ezért lőtte le.

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.Kanadában jellegében hasonló, a kontinens-méretű ország minden polgárát sértő kijelentést tett Greg Gutfield, az amerikai Fox News tévéállomás műsorvezetője.

A műsorvezető és vendégei Andrew Leslie kanadai főparancsnok szavaira reagáltak, aki azt mondta, hogy szerinte a kanadai haderő tartson 12 hónapos szünetet 2011-ben, miután kivonulnak a csapatok Afganisztánból és Kanada ne vállaljon egyéb külföldi missziót ebben az időszakban.

„A kanadai hadsereg szünetet akar tartani, hogy a katonáik A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.jógázhassanak, tájképeket festhessenek és cuki rövid nadrágjaikban futkározhassanak a tengerparton… - gúnyolódott az amerikai műsorvezető, majd így folytatta: Ez lenne talán a legjobb alkalom arra, hogy megszálljuk ezt a nevetséges kis országot.”

Peter MacKay, Kanada hadügyminisztere felszólította Gutfeldet, hogy kérjen bocsánatot sértő szavaiért. A hadügyminiszter éppen a kanadai haderő egyik bázisán volt, hiszen márciusban esett el ismét 4 kanadai katona Afganisztánban, akiknek a földi maradványait ezekben a napokban szállították haza.

„Durva, érzéketlen és gusztustalan…” – minősítette a miniszter a Fox News műsorvezetőjének szavait, akit felszólított, hogy kérjen bocsánatot Kanada népétől.

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.A Fox News műsorán egyébként a kanadai királyi csendőrség által hordott piros egyenruhát is nevetségessé tették, majd a műsor egyik vendége azt fejtegette: nem is tudtak arról, hogy kanadaiak is részt vesznek az afganisztáni hadműveletekben, hiszen „Kanadába úgyis csak azok mennek, akik lazítani akarnak…”

(A tálib szabadságharcosok ellen vívott háborúban eddig a kanadai expedíciós hadsereg 116 katonát vesztett.)

2006. március 12-én az iraki Mahmudija városban szörnyű gyilkosságot követtek el az amerikai megszállók katonái. Támaszpontjuk közelében látták meg a 15 éves kivételes szépségű lányt, akivel az egyenruhások ki akartak kezdeni. – Mivel a US. Army katonái eredménytelenül próbálkoztak, a jelzett napon Steven D. Green két társával a támaszpontjuktól kétszáz méterre lévő házhoz mentek. Míg az egyikük kint őrködött, Green belépett a házba és lelőtte a felnőtteket, illetve a későbbi áldozatuk kishúgát. Ezután társával együtt megerőszakolták a lányt, majd Steven D. Green többször fejbe lőtte őt is. –

Greent az Államokba történt visszatérése után személyiségzavarok miatt, de érdemei elismerése mellett leszerelték… Dana Perino kormányszóvivő ezzel az esettel kapcsolatban is kijelentette: "Egyenruhásaink 99,9 százaléka példaértékűen teljesíti szolgálatát.” 

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.2007-ben Lawrence Hutchins őrmester és hét társa a Bagdadtól északra fekvő Hamdanijában egy éjjeli őrjárat alkalmával megállapodtak egymás közt abban, hogy otthonából elrabolnak és megölnek egy irakit, akiről azt gyanították: a lázadók sorait erősíti. – Miután azonban kiszemelt áldozatukat nem találták otthon, helyette szomszédját, egy volt rendőrt, Hásim Ibrahim Avadot hurcolták magukkal. A férfit lelőtték és a holttest közelében elhelyeztek egy lapátot, valamint egy AK-47-es géppisztolyt, hogy úgy tűnjön, mintha az áldozat robbanószerkezet telepítésére készült volna.

Az amerikai katonai bíróságok – a beismerés fejében – ejtették velük szemben a gyilkosság és az emberrablás vádját, az elkövetőket csak súlyos testi sértés és az igazságszolgáltatás akadályozása miatt ítélték el az Egyesült Államokban.

Barack Obama elnök a közelmúltban jelentette be: 17 ezres afganisztáni csapaterősítésről döntött, ebből tizenkétezer főt azonnal a frontra küldenek… Az Egyesült Államok új vezetője, az elnökválasztás idején az amúgy békepárti szlogenekkel kampányoló Obama, többször is nagyon harcias álláspontot fejtett ki Afganisztánnal kapcsolatban a legutóbbi napokban. – Ma már azt sem tartja kizártnak, hogy az amerikai haderő akár Pakisztánban (Pakisztán beleegyezése nélkül is) támadja a tálibok feltételezett állásait.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-04-06. - HÍRHÁTTÉR TV: Bálványimádás és nemzeteszme a Sátán Rendszerében (Jeremiás Könyve 10. Rész)
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Lendvay Kamilló: Chaconne/   (Film, 65 perc)

2009-04-04. - Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/

2009-04-02. - Ébresztő kezdőknek
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2009-03-28. - A hazugságok szintjei
/Nagy Attila (orvos, közíró)/

2009-03-24. - Ahogy ti "zenéltek", a nép úgy "táncol"!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-13. -
Hanyatlóban a világ (A Példabeszédek Könyvével)
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Milliárdoknak nem szabadna egy-egy adott személy vagyonában léteznie; ez abszolút igazságtalan, és megérthetetlen. Ők tudnának a vagyonukból áldozni, de ezt nem teszik meg, mert a szívállapotuk nem olyan; egyébként ha olyan lenne, akkor a Háttérhatalom nem szervezte volna be őket az Isten utálatosságára, az Emberiség árulására, tönkretételére!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-15. -
Valóm kiveti ezt a hazudott valóságot!
/Ebergényi Németh Magda (Léna)/
Tartalom: Léna kiváló és frappáns erkölcsi tételeket tartalmazó és Istent dicsőítő verseiből. A művek címei: Akartam; Aki a lelkét; Áldott állapot; Együtt; Lehajtott fejjel...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu