Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), Csizmadia Attila (Valóság.net), EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Az elnyomó hatalom mindig fél az elnyomott néptől


2009-08-23.
Habara László

A "sötét" középkorban történt a következő eset. A város főterén a poroszlók elfogtak egy vargát, aki az alkotmányos királyság megdöntésére uszító jelszavakat kiabált. A feldúlt vargát vitték egyenesen a király elé. Kérdezi tőle a király: "Mit kiabálsz te varga!? Mit akarsz te csinálni!?" "Én meg akarom dönteni a királyságot." - felelte az kissé megszeppenve, de azért dacosan. "Hát akkor menj aztán döntsd meg!" - legyintett a király, aztán intett a poroszlóknak, hogy engedjék el a szerencsétlen félhülyét.

A példabeszéd jelentése egyértelmű. Az a rend, amely a természet törvényeire épít, közmegegyezésen alapul és igazságosan működik, rendelkezik olyan hatalommal, amelynek nem kell zavargásoktól, lázadásoktól, népharagtól tartania. Sőt ellenkezőleg, éppen a nép ereje az amely védelmezi. A vargának nagy szerencséje volt. No nem azért, mert a királyt éppen jókedvében találta, hanem azért, mert a poroszlók gyorsan előállították. Ugyanis, ha kicsit késlekednek, valószínűleg a város lakói csendesítették volna el a megtévedt iparost, de azt nem úszta volna meg ilyen olcsón.

Nézzük meg, hogy ezt a példázatot használhatjuk-e a mai magyarországi hatalomra!
Szent István ünnepe van. Állami ünnep, munkaszüneti nap. Ideális esetben az állam és a nép együtt ünnepel. Azonban a mai magyar valóság korántsem ideális. Olyannyira, hogy az ünneplő "állam" (értsd: köztörvényes bűnözőkből álló, idegenek utasításait végrehajtó maffia) többszörös kordonok mögött ünnepel, nemcsak a Kossuth-teret, de még a környező utcákat is teljesen lezáratja. Ellenőrzés nélkül még egy légy sem juthat át. (Hátha terrorcselekményt akar végrehajtani, mondjuk odapiszkítani valamelyik elitpolitikus fejére.) A látszat kedvéért azért beengedtek a tér legtávolabbi sarkába néhány ünneplőt, persze teljes motozás után detektoros kapun, és nem is csak olyan távolságra, hogy ne tudjanak a dísztribünig elköpni, hanem "dobótávolságon kívül". Ide is csak száz embert, akinek a fele külföldi túrista, mert azokban még mindig jobban bízhatnak, mint a népben. Ez a mai magyar valóság. A hatalom nem erős. A hatalom bitorlói rettegnek a néptől. Még a látványától is. De főleg attól, hogy a nép soraiban ott van az igazi erő, a romlatlan tisztaság, amely nem ismeri a félelmet, nem ismeri a megalkuvást, de szereti az igazságot, és bátran kiáltaná a hatalom képébe, hogy "Meztelen a király!"

2009 augusztus 20.

Habara László - Jövőnk.info

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-08-23. -
Nők a Nemzetért - Felhívás!
/Vanilia (Egy Magyar édesanya)/
Részlet: Magyarország lányaihoz, asszonyaihoz, anyáihoz szólok! A tét: a jövő! Merre vagytok magyarok? (...) Az én küzdelmem, a tönkretett életünkön keresztül szólok a nyomorgó és hitehagyott, tehetetlenül vergődő nemzetünkért! (...) Ez a nemzet nem a harcba hal bele, hanem a tehetetlenségébe! (...) Országos női tüntetést szervezek...

 

Következő cikk:
2009-08-24. -
Háttérhatalom és mesterséges betegségek
/Soós József "Kárpáti Magyar" (szerkesztő, tényfeltáró, publicista)/
Részlet: Mert ez is egy biológiai fegyver, mely alattomosan tizedeli a lakosságot! A lakosságnak is általában azt a "részét" pusztítja leginkább, mely haszontalan az állam számára! (...) Szeretnénk kitérni egy másik témakörre is, mely szintén az emberi szervezetet befolyásolja! Ezek pedig az elektromágneses hullámok, melyeket felhasználnak az emberek ellen, alattomos módon, átmeneti és tartós egészségkárosítást előidézve!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu