Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "... a patkány kártékony és gyáva, ez a legfőbb ismertetője neki, és igénytelen is, hiszen ti is igénytelenek vagytok, mert a lelketek sötét és büdös pöcegödör, tele van fekáliával, és egyéb mocskokkal, minden olyannal, ami Istennek és Krisztusnak nem tetsző; utálatosak vagytok a szemében! (...) ... Sátán pecsétjét viselitek magatokon! (...) Hát kik is vagytok ti, mocskos csürhe, bohóc banda! (...) ... ti igénytelen robotok, háttérhatalmi nyomorékok vagytok! (...) Az általatok fenntartott hazugsággyárral-médiával pedig mérgezitek a lakosság amúgy is sötétségbe taszított lelkét és elméjét!"   (2009.04.)

   

Az orbáni elektrosokk terápiák tenyészállati pártfarmján halálos járvány tombol2009-04-25.
Molnár F. Árpád

Jézus Azt Tanítja, az erkölcs önmagáért beszél. Aki a Világosságot, az igazságot sötétségnek nevezi, az vagy vak, vagy tudatosan gonosz. MEGGYŐZŐDÉSEM, HOGY A JÓT NEM LEHET ÖSSZEKEVERNI A GONOSSZAL! Aki összekeveri, azzal a valami nagyon nagyon baj történt. A Valami nagyon nagy és végzetes borzalom. Ezért van az, hogy akik pártokhoz nem, csak erkölcsökhöz kötődtek, soha még csak a gyanú bármiféle kérdését sem vetették fel irányomban, mert nem volt miért gyanakodniuk, hiszen nem volt miért sértve érezni magukat. Nagyon kóros dolog a nyilvánvaló erkölcsre gyanút fogni és árulást kiáltani. De aki magára ismer abban, hogy gonosz, az ha elég magas morális szinten van, felfelé indul, aki már túlzottan lesüllyedt, tovább aljasul. Ez a törvény, és a törvény jó.

Akik Ránk vagy rám ördögöt kiáltanak, pártmorálholtak, vagy ügynökök. Más lehetőség nincs. Aki azt mondja, nem pártosok, máris hazudik. Minket csak pártosok és állami bűnözők átkoznak, és csakis - ahogy Pál apostol Mondja - az állhatatlan lelkeket hitetik el. Aki nem ostoba, az látja, ami az orra előtt van.

Egy elektrosokkos, a Valósággal való szembesülésre a rémület benyomását keltő orbánpárti eszelős gyűlölettel, a hátam mögött felőlem az orbáni (pártsokkos) pozitív erőket hiányolta, reagálva ugyanis az alább bevágott filmre. De mit is jelent a "pozitív" erő? Önáltató hazudozást arról, hogy az Orbán zsinagógája jobb, mint a Gyurcsányé? Hogy a Sátán - aki ezt a primitív fajt jobb- és baloldalira hasította - kiutat mutat, amikor azt hazudja, hogy a Háttérhatalom jobb- és balkeze között megváltó a különbség? Milyen szánalmas, állati minőség... Milyen népi állati szint, amely ennyit sem tanult az Emberiség történelme során...

Horrorisztikus, hogy Orbán bűntetteinek leleplezése napok alatt több pártszemetet hörgött fel, mint amennyit a Jobbik pártsajtója összesen.

Az orbániak közül, akik elképesztő gyilkos dühvel akarták megvédeni Orbán pszichiátriai bűntetteit, vannak, akik nem csak riadalmat, de kimondott rémületet éreznek, amikor a Hírháttér igazságaival találkoznak. Gyakori, hogy aki átokra terveztetett, miután megrémült, nem kel fel, hanem gyávaságában a boldog idiotizmusba menekül, csak ne tudja, mi történt és mi fog történni. Hogy aki buta volt, gyáva is legyen, aki mindig gyáva volt, gerinctelenként is végezze. Anyám és a medgyessyi-orbáni NBH-ba kényszerrel bevont szomszédaim közül is a félelmet és a rettegést érezték 2003-ban, amikor halálfélelemmel teljesítették a titkosszolgálat minden óhaját, és az orbáni kínzási és gyilkossági ügyek örök eltitkolásáért szó szerint őrjöngve gyűlölködő és hánytorgó, lecsúszott pártantikrisztusok gyilkos maffiafőnökének, Orbánnak minden akaratát, csak meg ne öljék őket.

A fekete, jeges, dermesztő rémület. A sötét, hideg, fagyos rettegés lakott itt.

Csak én nem féltem. És - a Hírháttér születését követő kiválasztottak közül - közülünk senki.

Isten ragyogón leválasztja az felsőbbrendűt a selejtesről. A közelünkbe sem tudtak jönni, akik nem voltak elég becsületesek. Nyíltan kínáltuk mindig a teljes információszerzési lehetőséget, a teljes tájékozódást, és teljes bevonást, minden kötelezettség nélkül. De senki, aki nem volt elég magasrendű etikában és értelemben, hogy a jó nem rossz, és nem a párt, hanem a nyilvánvaló erkölcs számít, a kapuig sem tudott eljönni... (Mintha) egy erő tartotta (volna) vissza őket, hogy aki nem elég becsületes és bátor, maradjon a patkánytársadalom sötétségében, aki pedig elég hitvány, az tovább aljasulva, de tőlünk jó távol vesszen el.

Orbán párttrógerei, az antikrisztusok, a gyilkosok, amiket embernek sem lehet nevezni, amik egy hóhér pártvezér és a vétlenek kínhalála között azonnal a további mészárlásokra, és az összes eddigi elrejtésére szavaznak (mily' förtelmes, hitvány gerinctelen, mocskos PÁRT-állatok), nem értik, hogy keresztyének vagyunk, nem a szentek és a világi igazak gyilkosai. Aki ezen moslék férgek közül bármelyik Orbánhoz hasonlítja bármelyikőnket, az összekeverte az ördögöt az angyalokkal. A keresztyén nem pártgörénylétben és hazugságban, hanem erkölcsben és igazságban keres életet. Sem a barbárság, sem a butaság, sem az önáltató, az eget rózsaszínűre festő hazugság nem dicsőség, hanem átok és szégyen. Kollektív magyar bűn. Kollektív, egy mocskos, gyilkos, gerinctelen, áruló, öngyilkos, hitvány fajból.

Ahol fekete az ég, a földet pedig a gyávaság és az emberi, csúszó-mászó aljasság miatti hullák tömegei borítják és fogják egyre nagyobb mennyiségben borítani e faj hitványsága miatt, ott nem fogok hazugságokat terjeszteni arról, hogy ha pozitív gondolkodást hazudunk, akkor megvilágosodik a Sátán és a fenevad, és szárnyra kap Gyurcsány, Orbán, a Háttérhatalom, a CIA, a Moszad, az FSZB és Putyin, az MK-Ultra és elmeprogramozói, akik ezt a primitív, buta, nemzet- és öngyilkos jobb- és baloldalinak nevezett, egypártian antikrisztus és JÚDÁSFAJ faji szemetét tenyésztették ki, olyan régi technológiákkal, amikről csak azért nem beszélhetünk, csak egymás között, mert e nép még az USÁ-ban 20 évvel ezelőtt köztudott technológiákról is lemaradt, és amit azokról tud, azt is tőlünk tudja!

Akik gyalázkodtak ellenünk, nem csak a magyarság, de az Emberiségnek is az ellenségei. És ez nyilvánvalóvá lesz, mert a valóság terjedését már nem tartóztathatja fel senki. Sok orbáni és gyurcsányi, meg másféle pártfajta sikerrel védte pártja vezető gyilkosát, rengetegen belehaltak a tényfeltárás akarásába, ha Orbán pártállatain múlna, az idők végezetéig az igazak hullanának el a párt és haza nevében, de mi már eddig is olyan nyomokat hagytunk, ami képtelenné teszi az ismeretek eltörlését, és ami a tévében, az Interneten stb. a Háttérhatalomról elhangzott és elhangzik, kizárólag az én személyes alapítású munkámnak köszönhető! Aki beüti a Google-be most, 2009-ben a "háttérhatalom" szót, láthatja, hogy mind a cikkek, mind a filmek tekintetében ez elrejtett valóságról a magyarság eddig soha nem látott háttérhatalmi irodalmát teremtettem meg. Mindezt előre bejelentve, ahogy az elkövetkezőket is. Mert Elvégeztetett Kijelentésre Attól, Aki mindenkinél és mindennél nagyobb, hogy a világon senki, sehogyan nem tud feltartóztatni, míg el nem végzem a Művet, de mindenki bukása eleve elkészült, aki a megállíthatatlannal szembemenni mer. Az igazságnak és az Élet ellenségeinek bukása azonnali volt, és sokan egyre inkább érzik holttestük fájdalmas rothadását.

Igen: a magyarságot a sötét középkorból húzzuk elő, és ezért - ahogy Jézus Tanította - gyűlöl minket minden sötétségből való, hogy bizonyságot tegyenek arról, hogy a világ gonosz, és megveti, ami nem belőle való, és nem olyan sötét, amilyen ő.

 


E filmünk a kategóriában és a politikust (Orbánt) illetően önmagában véve is a 15 milliós magyarság csúcsteljesítménye. Mily' Hatalmas az Isten, Aki azokat, akik gyalázatukra ártatlanok megnyomorítását és legyilkolását egy köztörvényes liqudista bűnöző kedvéért pártolták, a Teremtő Végzése egy disznóakolba vetette, akkor alázva meg e hitvány PÁRTFAJ egyedeit a legjobban, amikor már mindenki előtt nyilvánvalóvá vált, hogy akik egy ilyen vitában a Fidesz vezető bűnözője, Orbán Viktor mellé állnak, csakis bukásukra és csúfságukra előre elkészített, szociopata, megbízhatatlan, hitvány, gerinctelen és hazaáruló antikrisztusokként tehetik.
(Molnár F. Árpád)

Amíg én 2001-től intenzíven harcoltam, addig e primitív nép Orbánozott, és elhitte a bal- és orbáni propagandát, hogy az Európai Unió teljesen tökéletes, politikusai pedig tökéletesen becsületes emberek. 2003-at írtunk, amikor hiába volt Internet, nem írhattam le, olyan buta volt mindenki, hogy az EU-ból rendelték meg a meggyilkolásomat. Az emberek azt hitték a pártok, medgyessyjük és obánjuk, azaz hitvány gyilkosaik médiahazugságai miatt, hogy olyan, hogy politikai gyilkosság, nem létezik, és az EU-ban talpig becsületes emberek vannak!

Pártok nyomorult, antikrisztusi halottai rágalmaznának, hitvány igénytelenségről tanúságot téve, hogy ki fizet? Szégyen és gyalázat ez a magyarosan igénytelen, nyers rosszindulat és butaság. Telis tele van az Internet, ezért vannak a fajból valók, akik tudják, és azért szitkozódnak, hogy úgy utálják már hallani, hogy nem vagyok hajlandó drágább ételt enni a 299 Ft/kg-os Tesco-s virslinél, és ugyanennyibe kerülő Tesco-s párizsinál, ha pedig a kenyér ára 139 Ft/kg fölé megy, nem veszem meg, hanem mikrohullámú sütőben lisztet keverek vízzel, és azt teszem be 10-12 percig. Mert sajnálom a pénzt egomániás, testi dolgokra (hiszen nem vagyok én szociopata, anti-Krisztusi pártállat), és mindenki tudja, hogy az utolsó fillérig mindent a Jézus Krisztus terjesztésére és politikai üldözöttek védelmére költök. MINDENT!

Szégyen és gyalázat ez a primitív, igénytelen, gyűlölködő, a jót utáló, a gonoszt magasztaló, öngyilkos faj, melynek legutóbbi példányait Orbán Viktor, örök ellenségem, a hazaáruló Veér-fasiszta gyilkos lebutított, lealjasított pártbandái hörögtek fel, azonnal megelőzve a Jobbik utcasajtószemetének sátáni, haza- és Emberiséggyilkos hordalékát. Igénytelen, öngyilkos, alacsonyrendű, önkritikára is a legprimitívebb szociopata állat módjára képtelen faj.

Közöttünk többen vannak, akik minden pillanatban készek meghalni Istenért, erkölcsért, és az olyan ellenséges gyűlölködőkért, amilyenek Orbán pszichiátriai bűnszervezeti bűntetteiért és gyilkosságaiért őrjöngve mocskolódó, Echelon-lealjasított, söpredék pártbarmai. Ezt én Isten iránti imádatból, valamint erkölcsi rálátásból teszem. Azért, mert így helyes. Az olyan ellenséges ön- és közpusztító személyek szeretete, amilyenek Orbán szavazói, jellemtelen hitványsággal kérkednek JÚDÁS keresztapjuk, a gyilkos cigányvajda bűntetteinek védelmében (roma jogvédő vagyok, nem bűnöző jogvédő, ahogy Orbán, aki árulásait tetézve szégyelli felvállalni cigány származását), az áldozatok elhallgattatására, a hősi halott legnagyobb magyarok sírján való disznócsülkös, orbáni párttaposásra, ma már marginális. Nem ez számít, nem Isten, a Sátán és az Echelon hulladéka, hanem az Isten, és ha Isten nem volna (de van), akkor is ott maradna az erkölcs. Mert azt nem a disznókért kell követni, hanem az már pusztán olyan rang, ami feltétlen kötelez bármi üldözésre és halálra! BÁRMILYENRE!

HÁT EZÉRT NEM TUD RETTEGNI A MI FAJUNK. MERT NEM HASONLÍT SEMMIRE, AMIT ROSSZINDULATÚ, GYŰLÖLKÖDŐ ORBÁNISTÁK, GYURCSÁNYISTÁK ÉS VONISTÁK ISMERNEK! MERT MÁS, MERT NEM EMBERI!

Szégyen és gyalázat ez a primitív, a jóra gonoszt, az igazra átkot, a szeretetre és az élet védelmére hazugságokat és igénytelen, rosszindulatú rágalmakat halmozó alacsonyrendű, állati faj.

Szánalom Orbán gyűlölettől lihegő, a törvénytelenség fulladásos halálában ziháló szavazói miatt, akik a gonoszt imádják, és szeretnének kényelemben élni, miközben mások halomra halnak, mert túl igazak és becsületesek voltak e földön, melyről Azt Tanítja az Isten: akik Istentől valók, tanúságot tesznek arról, hogy idegenek és vándorok voltak ezen a földön.

MERT ORBÁNINAK LENNI AZT JELENTI: EMBERI, AMIKÉPPEN A SÁTÁN SZÁMA "EMBERI SZÁM"-NAK HÍVATIK. DE KERESZTYÉNNEK ÉS VÁNDORNAK LENNI AZT JELENTI, NEM EMBERINEK, HANEM ANGYALINAK ÉS ISTENINEK LENNI.

Tartsa meg Júdást eszmei vezetőnek és annak lelkét, a Sátánt a söpredék, és vigye el vele a párt söpredéke az Isten, a Jézus Krisztus, az angyalok és a halhatatlanná levő választottak jutalmát: az örök kárhozatot és az örök szenvedést. Nekünk nem kell Orbán, és nem kell az a szemét sem, amit ennyi évtized alatt hazugságban, Liqudban, lopásban és gyilkosságban kitermelt, 8 esztendeje folyamatos kínlódásban üldözve engem is, de megölni képtelenül. Nekünk nem kell Júdás, nem kell az antikrisztus. Csak az IGAZSÁG!

ÉS AZ ISTEN...

Molnár F. Árpád
Dicsőség az Istennek a Jézus Krisztus Nevében.
Ámen

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

A Hírháttér kapcsolódó - Pártmentes, tehát erkölcsi és igazságalapú - irodalmából:
HÍRHÁTTÉR - Az Igazság Kapuja 2009-04-21. - HÍRHÁTTÉR TV: Az Áldásból Lett Borzalom - Az Élet Vize/A Betonfal
/Molnár F. Árpád - Tánczos Krisztina és/   /Zene: Ligeti György: Requiem/   (Film, 14 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-17. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (film formátumban is):   Akasszátok fel a királyokat! (Lukács 20:1-8.-kal)
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (27 perc)   (Meghallgatható és letölthető!)

2009-04-09. - Orbán Viktor részére privát levélnek tervezett, nyílt lett belőle - Már Mondta, hogy: ÉLETFOGYTIGLAN!
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. -
Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

2009-03-15. - Menetelés a vágóhídra, rendezetten, zárt sorokban!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

HÍRHÁTTÉR - Mindig elsőként, amiket mindenki elhallgat
2009-02-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
/Molnár F. Árpád/   (Film, 24 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: A 15 milliós magyarság tényfeltárásban abszolút vezető médiuma
2009-01-21. - HÍRHÁTTÉR TV: A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR
/Molnár F. Árpád - Hídvégi Klára (CCHR)/   /Zene: Hárs Viktor/   (Film, 19 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-24. -
Magyar kérdés?
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: De ugyanakkor azokat a nemzeteket, népeket, népcsoportokat, amelyek utálatosak voltak, vagy azzá váltak a Teremtő szemében, megbüntette, de sok esetben el is pusztította! Eltörölte a Föld színéről az országot, birodalmat, mely utálatos lett a színe előtt! Az Emberiség 6000 éves történelme során ezt többször is megtette, és olyan nemzeteket is megbüntetett, amelyek előtte a választott, és szeretett népei közé tartoztak. A magyar nemzet esetében is megfigyelhető az a folyamat, hogy a pusztulása felé közeledik, és teszi ezt egyre gyorsabban, és nagyon látványosan. (...) ... a magyar nemzet saját maga ellen vívta ki a Teremtő haragját, ami következtében számolni kell a súlyos következményekkel is!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-25. -
Patkányirtás
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Azok a személyek, akiket a Nagy Babiloni Háttérhatalom kijelölt a világ és az adott országok irányítására, mind tudatában vannak e a szörnyűséges fegyver létezésének. ... az összes fontosabb médium és sajtó (...) mind be vannak szervezve, vagyis Emberiség-ellenes bűnözők, Júdásfajba tartozó férgek! Patkányok ezek mind az utolsó szálig, de mi megkezdtük az irtásukat, mert sem az Istennek, sem az Emberiségnek nincs szüksége hasztalan, kártékony élősködőkre! (...) Pártokba tömörülnek, de tulajdonképpen ugyanazt a mocskos tevékenységet folytatják... (...) A Háttérhatalom irányítja az összes pártot... (...) De Egypártrendszer van, ez a Párt pedig a Nagy Babiloni Háttérhatalmi Párt.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu