Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Madarász! Kovácsics! Mondjátok meg pirossegű pávián faszfej putyinotoknak, az én tetves köcsögömnek, hogy a jó büdös orbáni kurva anyját provokálja, a ruszki vállalkozókat pedig egytől egyig ki kell zárni Európa és a világ összes országából! Amelyik nem megy, azt pedig megölni!   (2009.09.01.)

Bosszúhadjáratot hirdetünk Vlagyimir Putyin és bandája ellen


2009-09-08.
Molnár F. Árpád - Sokat tudunk, de még mi sem tudjuk...Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Bosszúhadjáratot hirdetünk Vlagyimir Putyin és bandája ellen, melynek Putyint és büdös gyilkos bűnbandáit és Emberiség-ellenes terrorista kiszolgálóit mily' hátrányosan érintő következményeiről legalább minimálisan (határ pedig a csillagos ég) már fölöttébb tisztában vannak a kvázi abszolút hazaáruló "magyar" és külföldi titkosszolgálatok. Megígérem ezeknek az ocsmány, rosszindulatú, alantas és hitvány, utolsó JÚDÁS-árulásba végképp bennragadt férgeknek, hogy amit csak mi és ők tudnak, minden státuszom és a bizonyos jövő mind adekvátabb alapját és hatalmát ki fogom használni az ő és családjaik jövőjének méltó megalapozására, ahogy pl. bizonyos volt 2004-ben, hogy a Gondolkodó - hatalmas szoborként - nagy vihart követően Kecskemét városházájának csarnokába kerül, és a maradék fogja kommentálni, hogy ezt a sok bajt mind ti okoztátok és tettétek, közösen, utolsó, rohadt patkányok!

Bizony mondom nektek: megfizettek minden ártatlan és megtévesztett lélekért! Bizony mondom nektek: ha rajtam múlik, gyermekeitek és élő unokáitok is örök kínszenvedéssel megfizetnek ezért!

Molnár F. Árpád oknyomozó és tényfeltáró, minimum fél Európa legfőbb és legkiemeltebb Echelon-tanúja, aki ki fogja használni ellenetek elsődlegességét és abszolút elsőségét

Az alábbi képekhez írt szövegek magyarázatához a szavakra klikkelhet!:
   - Repülőgép-robbantó terroristák: egyetlen cikkajánlat a tengerré duzzadó anyagokból: KLIKK!
   - Latimer: a tömeggyilkos Putyin súlyosan szociopata és ön-, valamint közveszélyes bűnöző alkatú pszichopata beteg agya irányítása és Emberiség-ellenes, családostól az utolsó írmagig kiirtani való terrorista féreg vezetése alatt álló, az egész Föld bolygóra kiterjedő (és ellenünk közvetlenül irányuló) interkontinentális terrorista titkosszolgálati akciósorozatának fedőneve, az Echelon-technológiák léte és népirtó alkalmazásainak lakossággal történő megismertetése és tényfeltárói ellen minden elérhető eszközzel történő Emberiség-ellenes terrorhadjárata: KLIKK!

Az alábbi förtelmes, mocskos, selejt és parazita, élősködő, hazaáruló, életfogytiglanra való férgek helyett kémelhárít a Molnár F. Árpád, ezért az alábbi terroristák (a Sátán mocskos férgei) üldözik:


Madarász Károly, a Katonai Felderítő Hivatal (KFH) főigazgatója, cigány-sorozatgyilkos, sokkos gyilkos, KGB-s hazaáruló, a Latimer ügynöke, repülőgép-robbantó terrorista

Laborc Sándor, cigány-sorozatgyilkos, a putyini KGB elektrosokkos hazaárulója, az orosz Latimer ügynöke, repülőgép-robbantó terrorista

Vlagyimir Putyin, Veérengző tömeggyilkos, a Latimer interkontinentális terroristája, az Emberiség ellensége

Orbán Viktor, a Latimer interkontinentális terrorizmus Emberiség-ellenes kiszolgálója, bűnpártolója és elkövetője, elektrosokkos gyilkos, cigány-sorozatgyilkosság- és repülőgéprobbantás-eltussoló nemzetközi terrorista

Kovácsics Ferenc, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) főigazgatója, cigány-sorozatgyilkos, repülőgép-robbantó interkontinentális terrorista hazaáruló, az orosz Latimer globális terrorista hálózatának KGB-s ügynöke, elektrosokkos gyilkos

És néhány referencia arról a listáról, mennyire és milyen példátlan és rekordtörténelmi súlyú cselekményeket illetően vagyunk az abszolút elsők:

   - A mumbai-i merényletsorozat közben már továbbküldtük azon információkat, amelyek a világsajtóba csak napokkal később kerültek, hogy India rekord-terrorsorozatának elkövetői a tenger felől jöttek, és több valami más.

Zombor Gábor, Orbán Viktor és a titkosszolgálatok terroristája   - A titkosszolgálatok nem voltak hajlandóak hivatalosan átvenni az anyagokat az indonéz Hercules katonai repülőgép felrobbantásáról, aminek következtében - eme WTC-s terveiknek megfelelően - másnap közel 100 gyermek és felnőtt áldozattal a repülőgép Java szigetén - az előre jelzéseknek megfelelően - megsemmisült.

   - A Molnár F. Árpád mindenki előtt hozta nyilvánosságra, hogy a romák elleni gyilkosságsorozat elkövetői között a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH), Laborc Sándor (az NBH igazgatója) és a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) az elkövetők között szerepel. A média fő híreibe kerülő, az Internetre szervezett nyomtatott dokumentum, amely ugyanezeket a neveket és intézményeket felsorolta, csak ezt követően került ki, de a Hírháttért természetesen itt is agyonhallgatták, mert a Molnár F. Árpádon 8 esztendeje központilag rendelt totális D-Notice van (titkosszolgálati kifejezés), így a nevét hivatalos elektronikus és nyomtatott médiumban a nyilvánosság előtt sem leírni, sem kimondani nem volt szabad soha. (Meg fogom ezt és ennek hátrányos következményeit bosszulni rajtatok, JÚDÁS patkányférgei!)

Kiszáradt, farkuknál összegabalyított döglött patkányokEz csak néhány eset, ami rávilágít arra is, hogyan szervezhettek előre és utólag a Molnár F. Árpád ellenségei közül 8 esztendő alatt több, mint egy tucat halottat, miközben eddig egyetlen szövetségese sem halt meg. És mindez már csekély információkból is rávilágít arra, hogy ami készül, sokkal több annál, mint amiről bármely egyszerű honpolgár álmodni mert! De előtte még a vesztesek további és egyre nyíltabb botrányozásai következnek, hogy beteljen rajtuk minden ártatlan és bűnös vér.

Aki a Hírháttért a kezdetektől kezdi átböngészni, meg fogja látni az egyéni vagy csoportos emberi értelmen és lehetőségeken messze túlmutató felépítettséget, szervezettséget és rendszert. De ezt már mindenki tudja, aki az állami szférákban valamit is számít...

Molnár F. Árpád

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Tesco Áruház - A legolcsóbban minden2009-09-08. -
1. Élelmiszerfüggetlenség; 2. Minek a kultúra?; 3. Vessük a farkasok elé!
/Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)/
Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnökeRészlet: Latin-Amerikában, ahol ma nagyobb részt baloldali kormányok vannak hatalmon, harcot hirdettek az országok élelmiszerfüggetlenségéért. (...) Sokkal jobb, ha ebből a pénzből is támogatjuk a bankokat, mert ha ők jól vannak, előttünk is tágra nyílik a jövő. Vagy például osszuk szét az állam főhivatalnokai között! Ha már nem juthat mindenkinek, legalább néhányaknak sok jusson.

 

Következő cikk:
Kurucfajta disznósertés2009-09-08. -
HÍRHÁTTÉR TV: Média, öltözködés, népi butaság - Avagy mindent a látszatnak!
/Soós József (tényfeltáró, publicista, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád: A K.8 és a K.4/
(Film, 10 perc)
Tartalom: A lakosság tehetsége minden tekintetben - mind értelmében és erkölcsében - elképesztő ereszkedésen ment át az elmúlt esztendők alatt. Filmünkben ezt és ennek olyan vetületeit taglaljuk, mint a lakossági butaság és ostoba barbarizmus által elvárt médiaöltözködés és látszat a lényegi tartalom helyett, mely viszont gyűlölködés és ellenségeskedés tárgya, valamint a média alávaló állapota világszerte. Most is tájékozódhatnak Budaházy György és köre kapcsán, miért kerültek börtönbe úgy egy tucatnyian, valamint bel- és külföldi politikai banditizmusról és titkosszolgálatokról, melyek egyes vezetőinek - így Orbán Viktornak és Vlagyimir Putyinnak - filmünkben közvetlenül üzenünk.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu