Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és reformját közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Audie Rácz Era:       "Sokan vannak, akik már most is látják a vészt, s Kasszandraként próbálják hallatni a hangjukat, hogy figyelmeztessenek és kiutat mutassanak. (...) Amikor pedig eljön az az idő, hogy már mindenki látja, sőt, saját bőrén érzi..."   (2009.04.)

   

Hazánkat egy kalapért?

 

2009-04-13.
Figler Csaba
 


Wass Albert "Hontalanság hitvallása" című versét a Hírháttér filmjén láthatják, egyéb dolgokkal. Amíg a cikket olvassa, a 3 perces darabot erre a linkre kattintva saját gépére is lementheti.
(Molnár F. Árpád)

Előttetek, íme, most megfogadom: Csakis arra a pártra szavazok, amely Krisztusi eszméket vall, őszinte, és bátran kiáll amellett, hogy adósságcsapdába esett hazánkat elhordozhatatlan terhe alól mentesíteni kell! Tudom, hogy túl sok ez ma a jelenlegi viszonyok között kis hazánkban! De mégis! Most van az idő, hogy szükség lett roppant nagy eszetekre! Bátorságotokra, erős karjaitokra! Hát ne féljetek! Van nekem kettő rossz, plusz egy jó hírem! Igaz, nem frissek, de annál tanulságosabbak.

A rosszak: idáig minden nagy világválságot világháború követett! Jelenleg világválságot élünk, méghozzá a javából! És azért, hogy ne keseredjetek neki végérvényesen, van egy bíztató hírem is! Mindegyik világháború egyszer csak véget ért! Akik azt túlélték, azok nem haltak meg (!) - vagy pontosabban nem a háborúban! Azt azért látni kell, hogy mindkét nagy világégést az emberben lévő gonosz harács robbantotta ki! Más szavakkal fogalmazva: a belső és a világgazdaság önző, gyaláz működése: a rablótőke!

A rablótőke fő tulajdonsága, hogy rabságban tart! Ez a legfőbb ismérve! A pénzügyesek pontosan tudják, hogy már annyira mélyen belekerültünk az adósságspirálba, hogy abból csak kétféleképpen szabadulhatnánk meg! Az élő Istennek csodája által és/vagy ha az uzsorások elengednék tartozásunkat! Semmiképpen nem tudjuk kivágni magunkat úgy, ahogy azt a pártok, félve a Háttérhatalom bosszújától, hamis menetrenddel reánk erőltetnék! A hitelek törlesztését csakis újabb és újabb hitelek felvételével tudjuk fizetni! Amit a képzelgők és megtévesztő politikusaink a gazdaságunk felvirágoztatásával kívánnának fedezni! De a gazdaságunkat nem engedik a piaci törvények alapján működni, mert akkor esetleg az fejlődésnek indulhatna és megszüntetné függő viszonyunkat, az örökös nyomorunk legfőbb zálogát, és gyönyörűséges hazánk leamortálását! Esetleg akkor megszűnne az ingyen préda csalóka délibábja, hogy zöldellő országunkat lukas fillérjeikkel, papírszalagjaikkal, meg virtuális levegőpénzükkel kisajátíthassák maguknak!

Egy közismert közgazdász mondotta a napokban az MTV-l műsorában, ha a tartózásunk havi 150 ezer, minden egyes személyre és az átlagkereset ugyanakkor csak 120 ezer, akkor azt az egyszerű háziasszony is belátja, hogy előbb-utóbb kimerül a házi kassza!

Mi hát akkor a megoldás, kérdezte a riporternő naivan.

Ennek a helyzetnek nincsen megoldása, volt a kijózanító válasz.

A jobbra tarts tv-ken meg elmagyarázták nekünk, hogy ez a megszorító csomag nem oldja meg a zuhanásunkat, csak esetleg lelassítja azt, és ősszel ugyanitt leszünk, ahol most. Vagyis újabb megszorításra lesz szükség. Pontosan tudjuk azt is, hogy a nálunk megtermelt profitot meg mindenféle nyakló és arcpirulás nélkül, hömpölyded áradatában terelik ki az országunkból!

Még ugyanakkor ti belesorvadtok az elvonásokba !

Ezért MINDEN TUDÓS, KORRUPT PÁRT, GENGSZTEREK EMBERE HAZUDIK SZÜNTELEN, HA AZT ÁLLÍTJA, HOGY BÁRMILYEN (!), HANGSÚLYOZOM:

B Á R M I L Y E N KÖZGAZDASÁGI OKOSKODÁSSAL, RENDSZERSZERVEZÉSSEL, GAZDASÁGMOTORRAL MI KILÁBOLHATUNK!

Ha el nem érhetjük a jelenben, vagy közeljövőben a mi megszabadulásunkat, most van az a pillanat, amikor egy évszázadra eladósíthatjuk gyermekeink, unokáink jövőjét is, akkor rabságba hajtjuk saját fejeinket, és vágóhídra hajtjuk nemzetünket! Hiszen még arra sem lesz pénzünk, hogy egymást elérhessük, egymást megszólíthassuk, egymás segítségét kérhessük! Hogy egységesülhessünk, még ahhoz is némi gazdasági erő szükséges! Meg még gyógyszerre sem lesz pénze a szegény magyaroknak! Meg még sokaknak arra sem, hogy ételhez jussanak!

Most van a pillanat, hogy bármely párt, egységesülés, vagy Hazaszerető Erő felálljon és kimondja:

EGY KALAPRA FELVETT KÖLCSÖNÉRT NEM ADJUK ODA A HÁZUNKAT, ÉLETÜNKET ÉS HAZÁNKAT !

Ugye, ismerős az irodalomból vett példa, amikor egy új kalapra felvett hitelért az adóstól mindenét elveszik. Vagy a másik eset, mikor a feleségének vakbélműtétjéért felvett hitelért rabszolgamunkára kényszerül az ember. Ez, és hasonló a helyzetünk jelenleg is! És még csak rosszabb várható, ha ezt a kereket forgatják elaljasult politikusaink!

Aki most mást mond : h a z u g és Hazaáruló !

Most álljatok elő, tudós emberek és számoljátok ki, hogy az egyre mélyülő válságból nincs kiút! Hogy mennyi lehet még a legkedvezőbb forgatókönyvben írtak alapján is az a gazdasági fejlődés, ami után visszafizethessük a mi adósságunkat! Persze, a rablótőke koloncában versenyezve a HI-technikával szemben!

Ugyan már! Semmi esélyünk! Mutassátok ki az Igazságot, ne a pártérdekeket, Ti, Írástudók! Ne áruljátok el szüntelen a népet egy kis Júdáspénzért! Ne adjátok el anyátok, gyermekeitek, maradék becsületeteket harminc ezüstért!

S bár most, Húsvétnak Ünnepén emlékezünk Júdás árulására, de ti már a feltámadott Jézusra nézzetek és vegyetek Róla példát, hogy az igazat mondjátok! Hogy semmiféle tűzoltási, kibontakozási program meg nem valósítható, mely a kölcsönök további felvételére, az adósságspirál döglesztő törlesztésére alapozna! A gyorsuló adósságspirálnak, a beszűkülő világgazdaságnak, az önérdekeit egységesen védő nagytőkepiacnak elnyomó gazdaságpolitikája nemhogy kisegítene minket, de nemzetünk gyilkosa az!

Ki kell mondanunk, hogy nem fizetünk! Nem fizetünk a jövőnkkel, a gyermekeink jövőjével, unokáink életével!

Nem fizetünk, mert nem tudunk fizetni! Hiszen mindenünket odaadtuk már nekik! A gazdaságunk, a piacaink, a kamataink, az energiaforrásaink, a szolgáltatásaink! Mint legutoljára a szélenergiabérletünket, és még van nekünk az édesvízkészletünk! A termőföldjeink, a kiváló éghajlatunk! Ezeket még nem orozták el teljesen!

Számoljátok ki, mutassátok meg a világnak, hogy nem bírjuk már sokáig a világ brutalista rendőrének fojtófogását!

Most ítélték el a rendőrt, ki megfojtotta a szerencsétlen elvonási tünetek miatt vergődő embert. Hát ezek ugyanolyan dekompenzált tendenciák! Nem látják azok, hogy a végét járjuk már! Vagy ha látják, az még rosszabb, mert akkor egyenesen következik, hogy a halálunkat akarják! Megáll a szívünk, ha tovább fojtogatnak! És ehhez még saját nemzetünk fiai is asszisztálnak!

Ti, a szürke állományotokkal álljatok most elő! Az idő egyre inkább sürget! A nép az oxigénhiány miatt már színes karikákat lát! Adjatok neki levegőt, hogy élhessen! Hogy tisztán láthassa, ki az ellenség a saját országában is! Számítsátok ki, mutassátok meg a tényeket mind a világnak, mind a magyar népnek! Hívjátok fel a figyelmet, hogy nem tudunk többet áldozni a "világ nemzetköziségének" kannibál étvágyáért, ha csak nem életünket és vérünket! Utódaink szabadságát!

Azt meg nem adjuk ingyen, önként és dalolva !

2009 április 12.
Figler Csaba


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-04-11. - Hogyan tovább, globalizmus?
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-04-05. - Amit vettünk fehér ménért, eladná egy szamárért
/Figler Csaba/

2009-04-04. - Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/

2009-03-31. - Mi lesz velünk, Viktor?!
/Varga Szibilla/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

2009-03-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Ragyogó forrás, '84-angyalok
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)

Előző cikk:
2009-04-11. -
Elvont történetek - Tarkón szúrt disznók, felnyársalt barikám
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Kis Herceg (a titkosszolgálatok "rákkeltő"-nek is nevezték) megállt a tenyésztelep előtt. Ő látta a disznóhordákat, de azok nem látták őt. Az angyal, aki odavezette disznószemlére, széles mozdulattal mutatta a jószágokból álló farmot.
- Ezek azok, akik "nemzetieknek" nevezik magukat - mondta. - Itteni gyártmány. Azért nevezik magukat így, mert azt tették beléjük, hogy így nevezzék magukat. Ott látod a főpásztort - intett karjával a ragyogó szőke angyal...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-13. -
Audie Rácz Era bevezetőiből
/Audie Rácz Era/
Részlet: ... hazánk és a világ rossz irányba halad, és öngyilkosságot követ el... (...) ... eljön az idő, amikorra bár tömegeknek nyílik ki a szeme,  már nem leszünk abban a helyzetben, hogy meg nem történtté tegyünk (...). Sokan vannak, akik már most is látják a vészt, s Kasszandraként próbálják hallatni a hangjukat, hogy figyelmeztessenek és kiutat mutassanak. (...) Akik értik ugyan, de nem érdekük érteni, azok jobb esetben elhallgatják, vagy nevetségessé teszik, rosszabb esetben valamilyen módon elnémítják őket. Amikor pedig eljön az az idő, hogy már mindenki látja, sőt, saját bőrén érzi...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu