Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Láthatod a Háttérhatalmat minden nap, minden pillanatban, mikor a világ dolgai felé fordulsz. A televízióban ők köszönnek vissza neked, és mikor elmész szavazni, minden esetben rájuk szavazol! Mikor sérelem ér, törvénytelenséget követnek el ellened, akkor azok a személyek követik el, akik őket szolgálják..."   (2009 március 29.)

   

Intézményesített Szegényüldözés Monokon - (A Hírháttér Multimédia rögtönzött nyílt levele Monok polgármesterének)

 

 2009-07-31.
Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, főszerkesztő)
 


Ön rábízná magát ennek az embernek a szociális érzékenységére, ha állami eladósítás következtében az önkormányzati kilakoltatás ellen védelmet kellene kérnie magának és családjának?
A nem kimondottan tendenciózusan választott fotó Szepessy Zsolt öltönyös-nyakkendős közpénzből gazdag embert ábrázolja, aki visszatérő vendége a cionista médiumoknak, amelyek nem túl rejtélyes okokból hallgatnak a szavára, amiképpen a mindig elbutított és ügyről ügyre az orránál fogva vezetett szélsőjobboldal.
(Molnár F. Árpád)

Előzmény:
A hitleri Németország tömeges lakossági kirekesztéseire és megkülönböztetésére emlékeztető módszerrel "szociális" kártyát akar bevezetni a közpénzekből gazdag monoki polgármester, Szepessy Zsolt, hogy a szociális segélyeket és más juttatásokat csak meghatározott termékekre lehessen költeni, a kijelölt helyeken, így pl. ne vásárolhassanak a legszegényebbek, csak magyar termékeket, az állam által kijelölt (klientúrásított) személyektől és helyszíneken. A szegények máris azért aggódnak, hogy más településen a ruhát tizedannyiért megveszik a kínaiaktól, mint amennyiért Monokon lehet megvenni. Azaz a gazdagok továbbra is vásárolhatnak bárhol, a szegények viszont csak ott, ahol egy vidéki önkényúr, majd a pestisjárványt terjesztve az államhatalom meghatározza. Egy ilyen ávós intézkedés bevezetése nyilvánvalóan azzal járna, hogy az olyan nonprofit emberjogvédő médiumok is, amilyen a Hírháttér - amelynek elvégzett munkája a piacon milliókat ér, de egy monoki polgármesternél legalább semmit, hiszen nem a zsebét gazdagítja -, megszűnne, mert ha az első lépés nem, de a következő mindenképpen az egy despota rendszernél, hogy a szegénynek ne legyen havi 3100 Ft-os Internet-előfizetése, mert azt nem lehet megenni, szociális védelemre és családvédelemre, valamint az önkormányzati segédlettel történő kilakoltatások ellen ott az általa vezetett politikai-állami önkormányzat és annak kilakoltatói, továbbá bűnmegelőzésre, terrorelhárításra stb. a korrupt monoki rendőrség. Szepessy elképzelése szerint a legszegényebbek állami terrorizálásával és rabszolgaként való lealacsonyításával és megkülönböztetésével elérhető lenne, hogy a gazdagokkal szemben a szegények kapott alamizsnájukat az adott településen költsék el a gazdagok és az önkormányzat korrupt és könnyedén szétrabolt és tovább rabolható kasszáját gyarapítva.

A befutott hírekre reagálva a Hírháttér rögtönzött nyílt levéllel fordult Szepessy Zsolt monoki polgármesterhez, levelét számos médiumhoz is eljuttatva.

 

Intézményesített Neofasiszta Szegényüldözés Monokon
A Hírháttér Multimédia rögtönzött nyílt levele Monok polgármesterének

Tisztelt Monoki Önkormányzat!
Tisztelt Szepessy Zsolt polgármester!

 

Nem gondolják - elismerve ugyanakkor a pozitív ötleteket -, hogy enyhén szólva a hitleri náci birodalom intézkedéseit idézi az a terv, hogy a szegények (akiket az önök hatására az embergyűlölők cigányoknak neveznek, Szepessy Zsolt polgármestert meg az ork norvégokat móresre tanítónak), tehát hogy a szegények a jogosan járó szociális segély - mellyel el lehet kerülni a megélhetési bűnözést és a kilakoltatással járó hajléktalanságot - elköltését helyhez és faji termékhez (magyar faji termék)kívánják kötni, mint valami kommunista Gulágon? A helyi lakosok arról panaszkodnak, amiről én, mint a Hírháttér Multimédia - sajnos valószínűleg túlzottan is csak magyar genetikai hátterű - főszerkesztője, mint szegény, aki szociális segélyből tartom fenn azt a multimédiát, amit országszerte a kecskeméti hír tv-nek neveznek és a néhány nézhető, valóban nemzeti érdekeket képviselő médium közt tartanak számon, azaz a gazdagok pl. arra akarják kényszeríteni a lakosokat (monokiul: cigókat, norvégokat, orkokat stb.), hogy ruhaneműt akár tízszer annyiért vásároljanak, mint amennyiért más településen megkapnák.


Öltöny, nyakkendő, cionista média, szociális arculat. A Sátán Monokon őt választotta polgármesternek, ahol tombol a rendőrbűnözés, a szegények elleni állami terrorizmus és kollektív megbélyegzés. De az arisztokratáknak jut a pénzemből szemüveg, öltöny és nyakkendő.
Meddig terjed az ösztöneivel bármi öngyilkosságra kapható szélsőjobbnak a cionista értelem által átjátszott butasága?! Meddig maradhat fenn még ez az ostoba nép, ez a primitív ország, amelyet fehér magyarbűnözői adósítottak és adtak el, miközben végig korrektségről és becsületről, meg tisztességről hadováltak!
(Molnár F. Árpád)

 

Hogy a dúsgazdag, közpénzen és az állam pénzén, a mi jussunkból gazdagodó Szepessy Zsolt monoki polgármester és gazdag, közpénzünkön eltartott és kitartott önkormányzati társai hallatlan jó dolgukban közönyösek arra, hogy miközben ők, a gazdagok (a gazdag faj) ott vásárolnak a mi pénzünkből, ahol akarnak, aközben antiszociális - ezért a Sátán örök retorikájával szociálisnak nevezett - intézkedésből a szegények további terrorizálására indítanak ösztönháborút, és rossz szemmel nézik, amikor megtudják, hogy én sem veszek egy fia magyar terméket sem, sőt, külföldit sem, mivel itt, Kecskeméten a 10 kilométerre lévő Tesco-ba járok vásárolni (azaz utanként 20 kilométert teszek meg kerékpárral), mert ott kevesebb, mint fele annyiért megkapom a kiló kenyeret, és talán ötödannyiért a kiló Tesco-s párizsit (330Ft/kg), mint bárhol másutt a városban, és hogy ezen kívül mást gyakorlatilag egyáltalán nem eszek, annál inkább érthető, ha tovább nem látva az orruknál azt hiszik, hogy az egész országban cigányok vannak szociális segélyen. De a helyzet az, hogy miközben Kecskeméten a munkanélküliek java nem roma (monokiul: nem ork és norvég, [hogy a svédekre hogy nem került még sor, mint köpni való ellenségképre?]), hanem magyar, aközben az értelmesek és a szegények ellen saját gazdagságukért nem affektálók és nem gyűlölködők az olyan kiemelt magyarbűnözésekkel foglalkoznak (mert nem gyávák), mint pl. a BKV egyetlen végkielégítése, mely egyetlen kifizetés 330 esztendőnyi szociális segélyem összege!

Érthető, hogy aki gyáva, és legfőbb gondja - önfelmentés és önáltató tükörbe hazudozás mellett - saját politikai beágyazása és gazdagodása (mert bár a cigányszínű palesztinok között sok a hős, de magyarok között extrém ritka), az nem mer egyetlen állami fehér galléros bűnöző ellen sem fordulni, amiben az eltüntetett vagyonok személyenként és ügyenként is sokszor 10 ezer ember havi szociális segélyének összege(!), és amely bűntettek nem kevesebb, mint 99%-ban magyar genetikai hátterű bűnelkövetők és - lásd a monoki intézkedéseket - magyar elterelő manőverekkel és fedezék mellett kerülnek folytatólagos elkövetésre, mialatt az elbutított és erkölcsileg sárba alázott magyar genetikai hátterű tömegek 10 ezer szerencsétlen kisemmizettet üldöznek, hogy miért nem megélhetési bűnözők és miért nem hajléktalanok! Úgyhogy mára megszokhattuk, hogy miközben a magyarbűnözés valójában nem 120, hanem cirka 180 milliárd dolláros adósságot halmozott fel (ehhez a romák oda sem tudtak szagolni), addig a szociális segélyünket adóztatják a gazdag ruhaárusok és élelmiszerárus gebinesek további gyarapítására és a magyarbűnözés további gazdagítására.

 


Karikatúra Szepessy Zsolt monoki, közpénzből gazdag öltönyös polgármesterről. A hozzá írott nyílt levél végén jártam, amikor látomásban egy ugyanilyen, csak éppen nem rajz-, hanem valódi külsejével kaptam meg, ahogy hátradőlve, nagynak láttatott hasát kidülleszti, mielőtt a keresőbe beírva ezt a képet dobta ki a rendszer az első oldalon. Mindenki vonja le a következtetéseket; az Istenkáromló kurucinfósok pedig fáradjanak át a döglöttek bármely politikai disznókocsmájába, ez ugyanis itt a Hírháttér, amely nem csak keresztyén, de a tudomány és a jövő egyetlen valódi médiája is!
(Molnár F. Árpád)

Ügyükkel foglalkozni kívánok, és elrettentő példaként kívánok azzal élni, hová juttatta a magyarbűnözés ezt az országot, és hogyan aljasította le, a semmilyen problémákba fojtva a lakosságot a magyar genetikai egománia és a cigányokéval szemben pokoli szervezett fehérterrorista állampolitikai bűnözés és bűnszervezeti maffia, amely egyébként az eltelt 100 esztendő politikai gyilkosságainak 99,99%-áért is felelős, minthogy azt sem voltak képesek megszervezni az Adolf Hitlertől Szepessy Zsoltig rendszeresen bűnbakká kikiáltott romák, akiket a butaságba és a figyelemelterelő gyűlöletbe (állati antiszociális és szociopata-pszichopata ösztönbe) fojtott fehér magyarok Szepessy Zsolt kapcsán a cigó orkok móresre tanítójának neveznek.

És addig is elvérzik az ország. A Moszad, a CIA, az FSZB és a BND - amikkel tehát én bátorkodom foglalkozni a megélhetési politikusi magyarbűnözőkkel szemben - szépen jön, terjeszkedik, médiájában kommentálja, és szorgosan a romák (valójában az magyarok és a magyar föld teljes leigázása és felvásárlása a cél) ellen használja fel ezt az iszonyatos magyarbutaságot, fehér faji állati ösztönt, és a megélhetési politikusi magyarbűnözés önfelmentő gyávaságát és szociopátiás, minden nem testire közönyös és ellenséges intellektuális barbárságát.

És addig is terjed a magyarbűnözés, és mata idiótát lehet faragni a szélsőjobb legalacsonyabbrendű rétegeinek állati ösztönlényeiből és futballhuligán szexuális frusztrációs gyűlöletingertagjaiból.

Ha pedig riportjaink és részletes tényfeltárásaink tömegeiből szemezgetnek, Szepessy Zsolt monoki polgármester máris tükörbe nézhet, hogy amikor hozzám eljut a fehér galléros és magyar genetikai hátterű és bűnszervezeti fajfehér települési rendőri és önkormányzati szervek totálisan átkorrumpált rossz híre, ritmusban tudva országszerte, hogyan fonódik össze a szervezett rendőri és önkormányzati bűnözés településről településre, városról városra, akkor hogy lehet, hogy Szepessy Zsolt monoki polgármester nem a fehér bőrű bűnszervezeti rendőri és politikusi bűnözést üldözi, hanem a fajtája által előállított több, mint 30 ezer - javarészt nem cigány, hanem magyar - hajléktalan további gyarapításán és kifosztásán fáradozik, a gazdagoknak és a bűnöző rendőreinek és rendőri vezetőinek véletlenül sem határozatot hozva arról, mire költsék a pénzüket, s hogy csakis a legdrágább helyeken vásároljanak, miközben évek óta hiába tettük le az asztalra az Európai Unió által megkövetelt totális hajléktalan-felszámolás programját, melyet egyszeri 4 milliárd forintból meg lehetett volna oldani!

Ha ezt az országot sem a Sátán, hanem a Sátán és a magyarbűnöző lumpen újgazdag söpredék helyett legalább EMBEREK kormányoznák!

Molnár F. Árpád emberjogvédő, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Lap teteje

Előző cikk:
2009-07-30. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Nagykátai rendőrségi konfliktusok (és H. Józsefné további hatósági csatározásaiból, fotókkal)
/H. Józsefné (tanú, aktivista) - Molnár F. Árpád (szerkesztő-zeneszerző)/
/Zene: Molnár F. Árpád: Nagykáta-Erdőszőlői hangulatok/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Intézményesített falopás, orgazdaság, rendőrségi összejátszás, hatósági fedezés, perek, konfliktusok. A Hírháttér H. Józsefnével, Nagykáta-Erdőszőlő egyre ismertebb, a törvényeket és a törvény előtti egyenlőséget kereső lakosával készített riportot, abból a térségből, ahonnan első riportunk publikálása óta egyre többen szeretnének nyilvánosság elé lépni. Most publikált riportunkhoz Molnár F. Árpád zenei impressziót írt, mely kísérőzeneként szolgál.
KLIKK az oldalra! (20 perc MP3)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

Következő cikk:
2009-07-31. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Sikerfilm lett: Marilyn Manson ellen demonstrál a Győri Egyházmegye
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Dubrovay László: II. Zongoraverseny/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Nagy sikerű, kiemelkedő tetszési indexet mutató filmünket mutatjuk be, mely hídnak bizonyult a rockerek és a klasszikus zenét szeretők, a címeres bunkók és a Marilyn Mansont addig utálók között is. A Hírháttér Rádió korábbi anyagának e filmváltozatát a Hírháttéren eddig nem publikáltuk (ez ritka). Eredeti Hírháttér Rádiós műsorunkban - melyben a magyarság elmaradottságával és elhagyatottságával hadakozva - az egyik legnagyobb magyar zeneszerzőt, Dubrovay Lászlót ismertetjük és népszerűsítjük, miközben eredetileg tárgyunk a híres és botrányos rocksztár, Marilyn Manson soproni fellépése miatt született heves egyházi tiltakozásban és tüntető demonstrációban állt.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu