Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Egy csepp az állami- (és) rendőrbűnözésből: Mely sortüzes pszichopaták lopták el és mennyiért a Kecskeméti Bútorgyárat? - Molnár F. Árpád rendőrtaposása

 

2008-06-25.
Molnár F. Árpád

Ha nő volnék, végignézve a kecskeméti rendőrbűnbandán, azt mondanám, én leszek a domina. Így azonban, hogy férfi vagyok, a szót kénytelen vagyok hímnembe tenni, és ezt mondani: hívjatok csak - rendőri bűnözők - nyugodtan Dominónak. Dávid Károly, Bács-Kiskun Megye rendőrfőkapitánya, a Hírháttér lelkes olvasója és nézője bizonyára van annyira tájékozott, hogy így is megérti, miért.

Akkor kezdjünk bele az egyik ügybe a tengernyi helyi bűnszervezeti bűntett közül:

Király Ferenc, korábbi Bács-Kiskun Megyei rendőrfőkapitányt Dávid Károly határőr dandártábornok váltotta 2007 november 13-a után, aki most tölti be a megyei rendőrfőkapitányi posztot. A Bács megyei rendőrszemét kinevezésében a kábítószer-, fegyver- és embercsempészből lett országos rendőrfőkapitány, Bencze József csonttörő dandártábornok, a rendőri bűnözés pofátlanul széles támogatója, a 2006-os sortüzes bűnszervezeti bűnözők elleni bizonyítékok egyik legfőbb eltüntetője és elrejtője, az életre megnyomorított civil, ártatlan kárvallottak kártérítésének rendőri vonalon legkiemelkedőbben mocskos ellensége vitt vezető szerepet, aki a média előtt még mindig nagyon jól meg tudja magát igazítani, hogy az egyszerű ember azt sem veszi észre, hogy egy utolsó, koszos, természetesen szó szerinti gyilkossal áll szemben.

Bács-Kiskun Megye mostani sortüzes-csonttörő rendőrfőkapitánya Dávid Károly, aki határőr dandártábornok volt, és felfelé ívelő pályájához, mint elkövető, többek között ugyancsak az állami szervezett bűnözés által védett, köztörvényes nemzetközi drog-, ember- és fegyvercsempész ügyek tartoztak. Pintér Sándort illetően régóta kerültem mindenféle konfliktust, hiszen van bűnügy annyi, hogy a Kárpát-medencét fel lehetne tölteni, de a helyi rendőrség provokációjára tüzelésbe kezdtem. Farkasné Benke Aranka sortüzes rendőralezredes pszichopatának idejében fel kellett volna fognia, hogy bizonyos könnyen felismerhető helyzetekben még a szociális segélyből élő politikai üldözötteket sem szabad tovább üldözni és átkozni, akármennyire jólesőnek is tűnik az ilyesmi, akik helyette végzik az oknyomozó és tényfeltáró munkák mindegyikét, ráadásul eltörölhetetlen történelmi nyomokat hagyva, több kategóriában a 15 millió magyar rekordtartójaként. Komoly hiba, sőt, interkontinentális fenyegetés ilyen helyzetekben, hozzám és velem hasonszőrű személyekre uszítgatni a fél lábbal a sírban süppedő Gergényit, aki kapcsán nem figyeltetek oda, amikor abbéli fenyegetésetekre, hogy elkülditek neki a róla tett megjegyzéseimet, azt feleltem széles mosollyal, elnyújtottan, hogy:

   - Szegény embert még az ág is húzza...

Dávid Károly, mostani megyei rendőrfőkapitány előtt Király Ferenc volt a nemzetközi bűnözés egyik központjának számító Kecskeméten a megyei rendőrfőkapitány. Király Ferenc minden idők egyik legmoslékabb főrendőrének, Gergényi Péternek a kapcsolata és személyes ügyintézője volt, többek között ebből kifolyólag a nem meglepő módon ma is kiemelkedő tömeggyilkos terrorista, megannyi robbantásos cselekmény és gyilkosság mögött sokszor megrendelőként álló Pintér Sándor lábtörlője is. Lapunk azért kezdett újra foglalkozni Pintér Sándorral, mert Dávid Károly megyei főkapitány gergényista (tehát fasiszta, pszichopata) embere, Farkasné alezredes, mint féltve őrzött kincsre hívta fel a figyelmet Pintér örök haverjára, vadász- és üzlettársára, Gergényi Péterre, a legmélyebb kritikátlansággal kérkedve a sötétséggel és a gonosszal, az erkölcstelenség sátáni oltárán áldozva.

Király Ferenc volt megyei főkapitány volt sok egyéb mellett abban a bűnszervezeti bűntettben is tettestársa Pintér Sándor volt belügyminiszternek, aki a Kecskeméti Bútorgyárat tizedannyi áron lenyúlta, mint amennyire ún. "menekülési áron" felértékelték. Hivatalosan a gyár értékét több, mint 900 millió Ft-ra becsülték, de a tömeggyilkos, Gergényivel üzlettárs Pintér kevesebb, mint tizedannyi áron vásárolta meg úgy, hogy természetesen a világon senki más hozzá nem férhetett a céghez, ennél sokkal drágábban sem. Senkinek nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy rájöjjön, egy olyan múltú keresztapa, amilyen Pintér, nem fog egy hozzávetőlegesen jó üzletet kötni, hanem biztosra utazik, ahol kvázi bizonyosan irtózatos hasznot remél.

A lenyúlás mindahhoz a Farkasné-szerű gyáva és öngyilkos idióta rendőrök által takargatott több tízezer gazdasági bűntetthez hasonlít, amellyel a rablóprivatizáció során a nemzeti vagyont általában nem ilyen drágán, azaz tizedannyi, hanem cirka századannyi áron elrabolták tőlünk, hogy aztán kényszermunkára és börtönbe hurcoljanak minket szociális segélyezés és piros lámpán átbiciklizés címén, merthogy nekünk a Farkasné-féle rendőrférgek bűnszervezeti bűntetteit követően már csak ennyi maradt, miközben a hozzá hasonló barbár-vandál, csonttörő-fasiszta állatok a mi közpénzünkből és a mi vagyonunkból pöffeszkednek és kötekednek az utcán, havi fizetésüket a mi zsebünkből kihúzva, akik velük ellentétben megdolgozunk azért a kvázi semmiért, de valamennyiünk ellenségei, ezen történelmi rendőrroncsok - rettentő gőgjükben - saját temetésüket sem veszik észre, mert csak pofáznak és pöffeszkednek tovább. Pedig mondtam már, hogy pofa be!

A privatizációs vagyonnak mindössze 1-2%-a folyt be az államkasszába és lett közpénz, a többit a Farkasné-féle csőcselék és szétrugdosni való söpredék orra előtt, az ilyen tetves férgeket bevonva rabolták el előlünk, mellesleg legyilkolva legalább több ezer embert, akik közül roppant tetemes létszámban élőt és holttestet a Kecskemét környéki erdőkben ástak el, gyakorlatilag mindig a Nemzetbiztonsági Hivatal, másodsorban pedig a kevésbé informált rendőrség orra előtt és tudtával. Lám, ez is egy további ok arra, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal kecskeméti vezetőjét baleset érje vagy lassú gerinc- és agysorvadásban múljon ki.

Pintér Sándor tehát megkapta a Kecskeméti Bútorgyárat a felbecsült értékéhez képest kevesebb, mint tizedannyi áron. Itt azt súgják a fülembe, hogy ebből az következik, hogy Gergényi Pétert főbe kell lőni, de én most túl azon, hogy ezt leírom, a terjedelem miatt nem bocsátkoznék erről hosszasabb fejtegetésekbe.

Tanulja meg mindenki, hogy ritkán nem tudja az NBH már az alvilági gyilkosságok elkövetése előtt, kik, kiknek a likvidálására készülnek, hiszen azok, akik egyáltalán szóba jöhetnek gazdasági bűntettek vagy emberölések vonatkozásában, mindig be vannak technikázva, a digitális adatok feldolgozását pedig ma már nem emberek, hanem számítógépek végzik, és a szövegértelmező programok által csak a legfontosabb adatokat továbbítják további értékelésre és a további tettek végrehajtására. Folyamatos emberi megfigyelés csak egyes esetekben exisztál.

A Kecskeméti Bútorgyár ellopásának ügyét - iszonyú mennyiségű állami bűnszervezeti bűntettel együtt - Dávid Károly, mostani megyei rendőrfőkapitány rejtegeti, Gergényi és Pintér, valamint Király Ferenc iszonyatos mennyiségű rablási-, sokkos-, csonkításos- és gyilkossági ügyeiig bezárólag. Kecskemét egyébként is körbe van lövöldözve az állami szervezett bűnözés és annak fedezékében lemészárolt embertömegek jeltelen sírjaival. Tehát érthetetlen, hogy az olyan tróger, gyáva és mocskos férgek, amilyen a Dzsúdós REBISZ-közeli patkány Bűdi Bálint rendőr és bandája, Varga Zsolt rendőri vezető és Farkasné Benke Aranka morális idióták és sortüzes pszichopaták, miért kérkednek a szegények ellenében és a szegények kifosztására olyanokkal, akiknek bűntettei, elektrosokk terápiái és gyilkossági ügyei többek, mint égen a csillag, és nemzetünk valóságos fekete lyukai, valóságos rákfenéi.

Sebaj. Talán a bordatörés, az arc- és koponyacsonttörés, a tüdőlövés és az egyéb napi rendőrbetevő - csak ezúttal rendőrök és rendőrbűnöző-vezetők ellen végrehajtva - segít, és orvosolja valamelyest az akkut problémákat.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-06-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Zsanett és a sortüzesek - A Hírháttér első 18 éven aluliaknak nem ajánlott filmje
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Elter Zsanett, a sortüzes REBISZ-bűnözők és a Mosoni utcában napokon át sterilizált autó. Górcső alatt a rendőri pszichopátiából fakadó meztelenséghez és brutalitáshoz való vonzalom. Közvetlen üzenetek és globalizációs pszichoterápia Farkasné Benke Aranka rendőralezredes gyógykezelésére. Üzenet Gergényi Péternek egy számára életbevágó ügyről. (Film, 9 perc)

 

2007-11-25. - Államilag üldözött oknyomozók és tényfeltárók; Konspirációs módszerek; A rendőri pszichopátiáról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tudták, hogy a legbelsőbb velejükig sárosak. Tudták és élvezték, és az NBH mindvégig mindenről tudott, természetesen sokkal többet tudva hozzám képest, az akciókban gyakran személyesen részt vettek, egy-egy napi akció során is végezték a rendőrök és az én kísérgetésemet, és élvezték, hogy mindenki a feje tetejéig és a velejéig sáros.

 

2007-11-21. - Valamiért írom ezt
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Ott folyt többek között a kábítószergyártás és tárolás is, a heroinhígítástól az extasy-gyártásig (melyeket mozgó laborokban, ugyancsak államilag védett szakemberek is szoktak gyártani), valamint az NBH által biztosított pénzhamisító üzemek is ilyen helyeken tevékenykedtek.

 

2007-10-03. - Koncepciós perek és átörökített módszerek Sztálin örökségének nyomdokain - A Tánczos-ügy állampszichiátriai visszaéléseiről
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az IMEI-ben [Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet] hagyományos úton erről nem lehet érdeklődni, mert ott nagyobb a bűnügyi összefogás és egységesebb a bűnpártolás, mint amikor az ember a Nemzetbiztonsági Hivataltól vagy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat embereitől érdeklődik, mert ott gyakran van ellensúly, így van építő cselekedet is. Olyanok ezek a szervezetek - melyek eklatáns példái az OPNI és az IMEI -, mint korunk koncentrációs táborai, amelyek méltán szárnyalják túl még a börtönök politikai foglyai ellen elkövetett állami bűntetteket is.

 

2007-09-14. - Kulisszatitkok és belső ügyek Bene László volt országos rendőrfőkapitányról
Részlet: Ezek után nem csoda, hogy olyan civilek és rendőrtisztek kerültek pszichiátriákra, börtönbe, és/vagy lettek úgynevezett "öngyilkosokká" nyilvánítva, akik a saját feletteseiknek és a politikusoknak a korrupciós és más bűnügyeiről bizonyítékokat szerezve tettek feljelentéseket a belső elhárítás, a Belügyminisztérium és a Miniszterelnöki Hivatal felé!

 

2007-08-30. - A rendőrségen és a BV-ben elkövetett, nem publikus kényszervallatási módszerekről és ezek állami eredetéről és összefonódásairól
Részlet: Azaz valamennyi rendőr és rendőrtiszt, az osztályok legmagasabb rangú tisztjeiig és vezetőiig legalább bűnpártolásért felelősségre vonhatók és feltétlenül börtönbe zárandók a Büntető Törvénykönyvnek csaknem az egész világon hatályos paragrafusai szerint.

 

2007.07.30. - Gergényi Péter és Kubicsek András hatalomgyakorlása Bács-Kiskun Megyében - És : Még több szó az önkormányzati- és médiabűnözésről
Részlet: Gergényi Úr bűnügyi védelmét mind az Orbán Viktor vezette Fidesz, mind az MSZP elképesztő odaadással és szorgalommal végezte. A feljelentések sokszor egyenesen a Miniszterelnöki Hivatalba futottak be...

 

 

 
Előző cikk:
2008-06-24. -
Galgagyörki romaháború - Egy állam, ahol csak a bűnözőknek vannak jogaik; egy állam, ahol az igazságszolgáltatás a mi feladatunk
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Ez nem valami fasiszta és antifasiszta ügy, hanem bűnügy. Meg kell tanulnia mindenkinek, aki képes rá, hogy disztingváljon. A bűnöző az bűnöző, ha zsidó, ha magyar, ha cigány. A vakság mindkét oldalt sújtja, mert célpontjukban nem a bűnözés, hanem a rasszista elfogultság áll. Nem érdekel, hogy az elkövetők cigányok, hanem egyedül az érdekel, hogy bűnözők, akikkel szemben fel kell lépni!

Lap teteje

Következő cikk:
2008-06-25. -
A reform félreértelmezése: öngól!
/Audie Rácz Era/
Részlet: Ki kell mondanunk a háttérben a szálakat mozgatók erők, a pénz titkos, és fedett világának vezetői... (...) S miközben a világuralomra törve a GLOBALIZÁCIÓ szent nevében, végig gázolnak nemzeteken, országokon, mindenkit kifosztott alárendeltségbe kényszerítenek.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu