Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról, Echelonról, a HAARP-technológiáról, csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják, a Sátánnak engedelmeskednek, eladták a lelküket, az egyéniségüket, a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat, ügynökökként az emberek lebutításával, az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei, a Sátánt szolgálják, mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

Körözési fotók szöveggel: A 10 millió Ft feletti értékű autókat körözzük, tulajdonosaik ellen vagyonosodási vizsgálatokat követelünk


2009-06-20.
Molnár F. Árpád

Kedves Nézőink, Hallgatóink és Olvasóink közül küldték be ezeket az APEH-nek vagyonosodási vizsgálat és kiemelt adóellenőrzés céljából tovább küldendő körözési fotókat a 10 millió Ft feletti "értékű", tehát embertelen és anti-Krisztusi, JÚDÁSFAJI tulajdonosok által mára közel 40 ezer hajléktalan között bitorolt, tisztességes úton a lehető legritkább esetben megkereshető árú szörnyekről, melyek birtoklása egyrészt bizonyítja azt, hogy a tőkésnáci kormányzat a pénztelen polgárokat piros lámpán átszaladásért is börtönbe vágja, ha nem tudnak fizetni, miközben ezek ellen még tisztességes adókat sem vet ki (holott csillagászati összegeket kellene!), másrészt abszolút igazolja, hogy ez itt nem emberek, hanem önző, egomániás, rosszindulatú, harácsoló, kapzsi és hazaáruló bűnözők és bűnszervezeti államegységpatkányok bolygója, ahová az ördögöket vetették. A minap telefonon beszéltem valakivel, aki - nagyon kifejező volt - azt mondta: akik 30-40 millió Ft-os autóval járnak, miközben világszerte éhen halnak, a magyarság meg a végét járja, azok már nem emberek. Azok már nem emberek.


Mercedes (JZP-507 rendszámmal)
Magyarországon, az ördögöknél státuszszimbólum, hogy mely márkák legújabb szériája legyen a birtokukban. Ami a JÚDÁSFAJ egomániás, himpellér alsófajánál státuszszimbólum és látszólagos dicsőség, az a keresztyéneknél - egészséges esetben - a Sátán hivalkodásának és az ördögi sötétségnek a bizonysága. Ami az ördögöknek büszkeség, az a keresztyéneknél szégyen. Érdekes, mennyire nem tudatosul ez azokban, akik az éhen haló tömegek pénzét a Sátán oltárán elpocsékolva ilyeneket vásárolnak.


BMW (JRK-741 rendszámmal)
Ez sem Krisztusi szeretetből és Jézus Áldásából, hanem a Sátán átkából kereste kenyerét. Egy ilyen autó árából 150 hajléktalan szállásolható el külön lakrészbe, 30 évre. Az ilyen tetteket e világon az APEH, az MSZP, az SZDSZ és a Fidesz stb. odaadó bűnszervezeti kegyelme és megértő irgalma kíséri. Tulajdonosaik esetében ritkán nem egyértelmű a bűnügyi mentesség, és minél drágább egy autó, annál gyakoribb, hogy tulajdonosa titkosszolgálati parazita, tehát lechematoxozni való JÚDÁSFÉREG. Ami Gyurcsányéknál és Orbánéknál státusz és dicsőség, amelyért egy egész bolygó eladása sem drága, az ISTENNÉL főbenjáró bűn, amelyért kárhozat és örök szenvedés jár.


KWD-498 rendszámmal
Kecskeméten a Varga Zsolt-féle osztályvezetők, a Farkasné Benke Aranka-féle rendőr alezredesek és a Bűdi Csaba-fajtabeli rendőrdzsúdós pszichopata és súlyosan paranoid, agresszív szociopata állatok a kerékpárosokkal kötekednek az utcán, s mint az Gyurcsány óta egyhuzamban divat, minden esetben a maximális tételű pénzbüntetéssel, szegények esetében - mivel nekik nincs miből fizetni - a maximális tételű börtönbüntetési tételekkel sújtják a semmit. De a nyomozóknál is alaptétel, hogy ha viszont egy bármilyen köztörvényes bűntettben vagy életellenes bűnszervezeti bűncselekményben orvos, rendőr, politikus vagy rokona, vállalkozó, Zombor Gábor (Kecskemét Fideszes polgármestere) vagy pártparazita söpredék bűnözői stb. az elkövetők, akkor nem csak minden további rendőrségi és ügyészségi, valamint bírósági per a lehető leggyorsabban eliminálandó, de ha a bejelentő vagy az áldozat nem nyugszik, akkor a teljes rendőrséggel és önkormányzati stb. szervezettel, valamint a Nemzetbiztonsági Hivatallal (NBH) és a médiával üldözendő, eltakarítandó, vagy meggyilkolandó. Ha az állam nem képes a világon semmiben törvényességre és emberségre, nem az állam képviselőit kell halomra öldösni? Hiszen az elkövetőkhöz az emberi életek védelmében csak az fordul, aki hülye.


KYJ-392 rendszámmal
Lomnici Zoltán legfőbb (tehát legutolsó) bíró annak idején kitalálta és nem létező alapokon törvényébe iktatta, amit ezért valamennyi PÁRT-bűnöző el is fogadott azóta is, hogy a bírók annyira függetlenek minden Mennyei és földi törvénytől, hogy rájuk nem vonatkozik sem a Tízparancsolat, sem a Jézus Krisztus Törvénye, sem az Alkotmány, sem a Büntető Törvénykönyv, hanem a sábesz-dekli, ami korlátlan bűnözési szabadságot ír elő, így a föld felett lebegnek, és ismételjük: különösen, ha sábesz-dekli van a fejükön. Azóta egyre gyakrabban emlegetik, hogy nagyon helyes, ha a sábesz-deklis bírók a föld felett lebegnek, csak legyenek, akik ehhez először nyakukba akasztják a hurkot. A lakosság széles tömegei elleni kifejezetten provokáló és provokatív, a nép egyre nagyobb tömegeit irritáló állami és titkosszolgálati, valamint féktelenül gátlástalan bírói bűnözés bevezetésre ítélte maga ellen a "zsidó", a "judeonáci", az "akasztófa", a "kötél" és a Duna-parton járókelésért halomra vert és lesortüzelt, valamint börtönbe zárt civil tömegek láttán és hallatán a "SORTŰZ" kifejezéseket.


LGZ-141 rendszámmal
Az Erzsébet-híd nácinfó által szervezett 2007 október 26-i tüntetésén az egyetlen ismert személy voltam, aki nem tüntetni ment az engedély nélküli demonstrációra, hanem emlékezve a Kovács Krisztina-féle bírói bűnözők által fejbe lövötteket börtönbe zárató és azóta is koncepciós perekkel üldöző, állami provokáló terrorizmus áldozataira, kifejezetten a Btk. 22.§ f) és 29.§ (1) alapján azért, hogy állampolgári jogomnak és kötelességemnek eleget téve mások testi épsége vagy élete védelmében kamerával rögzítsem, és szükség esetén kimentsem a felvételeket, amelyek az okkal előre várható és látható, törvénytelenségét, mint csaknem minden esetben, mit sem leplező rendőrségi bűnözést megörökítsem. Kovács Krisztina, a 2006-os sortüzek vérbírója e perben sorra mentette fel előttem azokat, akik tüntetni és az utat lezárni mentek az Erzsébet-hídra, engem viszont minden hatályos törvény és jog ellenében elítélt, mert én vagyok a Molnár F. Árpád, ezért ezt várta el tőle az állami fasizmus és valamennyi provokáló, szüntelenül bűnszervezeti és az alkotmányos rend megdöntésével kérkedő, most már kiirtandó JÚDÁSFÉRGE. Amikor feljelentettem, egy Szalóki Zoltán nevű vérügyész provokatív és semmilyen törvénysértését nem leplező nyíltan hazudozó és törvénysértő levéllel válaszolt. Ezért nem csak ellene tettem feljelentést - folytatva Kovács Krisztina sortüzes söpredék és most már akasztani való büdös ringyó ellen -, hanem Szalóki állami ávós provokációjára a Legfőbb Ügyészségnél (LÜ), feljelentés formájában elküldve a "Nehézsúlyú keresztmetszet Molnár F. Árpád nemzetbiztonsági testamentumából" című állami bűnszervezetet tényfeltáró cikkemet is. Várom a további provokációkat Zombor Gábortól, Pesty(s járvány) Lászlótól - azaz Orbán Viktor és Kövér László tetves haverjától -, és a többi államtitkosszolgálati, tehát Emberiség-ellenes, kiirtandó mocskos terroristáiktól.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-06-19. -
Vona Gábor szociopata Pártállat közmunka pogromja, és a kecskeméti polgármester [Zombor Gábor (Fidesz)] megtaposása
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tényfeltáró botránycikkünkkel segítünk egy kicsit az állami veérengző állatok Nagy Szociopata Pártállat mivoltának napról napra egyre világosabbá tételére, továbbá hallatlan bűnszervezeti feledékenységük és a teljes helyi, valamint regionális és országos médiája memóriájának felfrissítésére. A helyi NBH külön és előre bejelentett haláltusáját is tovább folytatjuk, és igazán szívre ható olvasmányokkal látjuk el (Vona mellett, aki ezt már megszokhatta, tehát azt, hogy már megbukott hazaárulásból, csak a lakosság még nem tudja, mégpedig Vonáék és pártfogóik hazaárulásából), tehát mélybevéső olvasmányokkal látjuk el Kecskemét Polgármesteri Hivatala állományát, valamint Kecskemét polgármesterét, Zombor Gábort.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-06-20. -
A magyarverő Vona-pártnyomorultak és a kurucpatkányok juttatták börtönbe Budaházy Györgyöt (Budaházyt védett filmünkkel!)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Aki ilyen jellegű tetteket követett el, mint Hiller István háza, Szilvásy György udvari ajtaja vagy terméketlen földjének összekormozása stb. (...), annak velem kellett volna szövetkeznie, mert aki mellettem van, azt fogják legutoljára előállítani, ugyanis 2000 óta drasztikusan küzdött mindenki, nehogy média elé kerüljek. Azaz - angol eredetű titkosszolgálati kifejezés - D-Notice (központilag elrendelt elhallgatás) alatt állok azóta, hogy a rendőrség és a titkosszolgálatok, valamint az összes párt és államvédelmi bűnszervezet ellen...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu