Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Mi az Isten akaratát teljesítjük, éppen ezért mindenki szemében utálatosak vagyunk, akik a Háttérhatalom kiszolgálói, illetve Babilon foglyai."

   

Vona Gábor szociopata Pártállat közmunka pogromja, és a kecskeméti polgármester [Zombor Gábor (Fidesz)] megtaposása

"Az a nép, amely saját polgárai életét sem becsüli, nem méltó a túlélésre."
(Molnár F. Árpád)


2009-06-19.
Molnár F. Árpád

Vona Gábor közmunka programja és annak eredete, ahogyan azt felvetette és folyamatosan előadta, egyrészt súlyosan alkotmányellenes, másrészt egyértelműen fasisztoid. Vona valamennyi munkanélkülit gyakorlatilag csőcselék, lumpen, tolvaj cigány bűnözőnek és cigány csőcseléknek állította be, akikről sűrűn hangoztatta, hogy az ő pénzét veszik el szociális segély formájában. Erről a fasiszta hozzáállásról és következményeiről fogunk beszélni, de előtte emlékezzünk meg a párt mivoltuk által megszokott jelenségről: Vona Gábor nem a havi szociális segélyemmel (amire politikai üldözés során kerültem, és amit most emeltek 24500-ról 28500 Ft-ra), hanem 72 millió - ahogyan Vona hívta a szociális segélyemet az ő pénzének, úgy fogalmazva - forintommal nem tud elszámolni. Tehát Vona 72 millió forintomat tüntette el. Az állam ugyanis a politikai és titkosszolgálati bűnszervezeteket támogatja, az emberjogvédőket viszont üldözi. Ezért a párt pénzt kap, cserébe viszont elvárja - és Vona, Morvai Krisztina és társaik szorgosan teljesítik is ezt - a teljes államügynöki megfelelést, a lakosság elleni szolgálati és államtitkok korlátlan elrejtését, ezzel az Emberiség elleni bűntettek elkövetését és bűnszervezetben történő pártolását, és természetesen a tényfeltárók mindennemű üldözését, melynek nyíltan kérkedő nagy pofával jobban senki nem felelt meg ellenem sem, mint a Jobbik.

 


Jelszóemlékeztető (ez titkosszolgálati kifejezés) Vona Gáborról. Az ügynök, minden lakosság elleni titkot elrejtett, katonai kémfőnök miniszterrel (mint Für) közösen hallgató, az igazság és a tényfeltárók elől bujkáló, őket pártszemetével gyalázó és rágalmazó, a tömeggyilkossági ügyekkel egyre élesebben kapcsolatba kerülő Vona - kezében az NBH-címerrel - éppen hősies helytállásának minőségét prezentálja: azaz mind Vona, mind az NBH jól áll, csak éppen fejjel lefelé, fordítva, ahogyan kellene. Így viszont legalább napról napra jobban kivehető, hogy összenőtt, ami mindig összetartozott. És ezt mindenki meg fogja tudni.
(Molnár F. Árpád)

Tehát Vona azt mondja: az ő 24500 Ft-ja, amit én, himpellér tényfeltáró kapok, az neki jár, én meg azt mondom: hol a 72 millióm, meg a többi népi milliárdok, amik majd eztán és a fizika törvényeinek megfelelően egyre láthatóbban tűnnek el a Jobbikon keresztül. Napi hír, hogy az Állami Számvevőszék (ÁSZ) hivatalos dokumentumai rögzítik, miszerint a Jobbik a 2006-os választások kapcsán 12,4 millió - szavazatommal ellentétben - nekik ajándékozott forintommal nem tud elszámolni, és merőben messzire kerüli a közpénzemből 2006-ban és 2007-ben felmarkolt 22,1 millió és 37,9 millió forint kötelező támogatásomról szóló beszámolóját. Ugyanis a hivatalos állami vizsgálat megállapította, hogy Vona Gábor 2006-os beszámolója 46%-ban, a 2007-es könyvelési bizonylatok - határozott fejlődés mutatkozik - viszont már 97%-ban(!) nem bizonyultak hitelesnek! Persze egy párt bűnözési rátája óhatatlanul erősödni kénytelen, minél inkább párt, és minél inkább láthatóan rosszindulatú. S hogy ne lehessen felhasználni ellene a digitális eszközök által rögzített bizonyítékok tömegét, ahhoz pedig kell az állami, háttérhatalmi és sátáni támogatás. Ahol a Sátán és lakájai készséggel fizetnek, tőlünk pedig erőszakkal szedik el a pénzt. Ezt nevezi Vona demokráciának. Egy növekvő párt bűnözési rátája a jövőben csak egyre és egyre rosszabb lesz.

Míg én és a Hírháttér a hajléktalanság felszámolásáért küzdött, addig Vona Gábor - mint mindenféle speciális és széleskörű fasisztoid szociopata és embertelen állami bűnözés forrása - kampányt indított a cigányok és a zsidók után a szegények és a munkanélküliek ellen is, mondván, hogy a munkanélküliek is cigányok, akik lopják az ő pénzét, márpedig a cigány az egy olyan fajta, amelyik ellen harcolni kell, mert cigány. Akkor figyelmeztettem a munkanélküliek elleni osztatlan gyűlöletkeltés következményeire is, melynek része volt, hogy nem lehet tömegeket csőcseléknek nevezni csak azért, mert a Kádár-rendszerrel megszűnt a foglalkoztatottság, mert munkanélkülivé ezer módon lesz az ember, és ennél is sokkal többféle okokból vannak segélyeken. Vona agya lehet, hogy a cigányok körül forog, mert a cigányozásból lehet a leghülyébbekből még nagyobb vágódisznókat hizlalni, de ettől még nem a cigányok körül forog a világ, csak néha, amikor egy-egy zsebhitler vonából sikeresen fölhízlalt állami tömeggyilkos válik. Kecskeméten a munkaügyi központban csak elvétve látni cigányokat. Tehát azért, mert Vona Gábor szociopata és embergyűlölő alacsonyrendű fajfehér sokkos-titkosszolgálati fasiszta mivoltánál fogva nem lát már mást, csak cigányokat, az attól még nem lesz trend ott, ahol nem csak paranoid pszichopaták és szociopata, Vona neveltjeit tekintve pedig primitív reakciókra hajlamos, hiszteroid bűnöző alkatú pszichopaták találhatók, hanem felsőbbrendű értelmű, józanságú és erkölcsű személyek is.

Nos: a lakosság a Vona-féle állami bűnözés és szociopata nyilas erkölcsök miatt két vonalon is szenvedi veszteségeit, már akkor is, ha csupán a Vona által köztudatba dobott és bevezetett kényszermunkát nézzük:

Egyrészt - tegnap volt a híradóban - van olyan munkaügyi központ, ahová naponta nem kevesebb, mint 60(!) új munkanélkülit regisztrálnak! Hatvanat! Ezek olyan személyek, akik eddig dolgoztak, akartak is dolgozni, de a munkahelyük részleges vagy teljes felszámolása okán az utcára kerültek. Na most - hála ezért a fasiszta állambiztonsági hentesnek, Vona Gábornak - ezen személyek nem tudnak elhelyezkedni, mert közlik velük, hogy nincs munka! Miközben tömegeket rángatnak be közmunkára! Tömegeket, mindenféle válogatás nélkül! Miközben akik dolgozni tudnak és akarnak, nem tudnak dolgozni, hanem az eddig letöltött munkájuk miatt kiemelt munkanélküli segélyezésben részesülnek! S hogy a költségeket a Sátán antiszociális pszichopátiája vonisztikus fasiszta oltárán tovább lehessen áldozni, az állam külön költségekbe veri a lakosságot azzal, hogy akiknek a szociális segélyezése viszont fillérekbe került, most őket hirtelen a semmire való, fölösleges, viszont költséges foglalkoztatásra kényszeríti! Olyan munkákat bízva rájuk, amikben semmiféle termelő tevékenység nincsen! Nincs benne semmi haszon! Kecskeméten pl. azon röhögnek a boltosok, hogy állandóan utcaseprők söprögetnek a boltjuk előtt, de semmi látszata, ugyanis eddig sem volt szemét az utcán, viszont brigádok sepregetnek le-fel járva, mintha - az én hirtelen hasonlatommal - legalábbis valami földöntúli jóléti kommunista társadalom lenne, ahol mindenkinek van munkája, és mivel az állam fene nagy dolgában nem tudja mivel foglalkoztatni az embereket, mert nincs munka, így fölösleges és költséges marhaságokra kényszeríti őket, mert nehogy már otthon legyenek, vagy családjukkal töltsék az időt, mikor ő államként 72 millió forintot tüntet el, hogy aztán milliárdokkal folytassa!

De ez még semmi! Mert a hajléktalangyártás két vonalon folyik! Mint tudjuk, az elmúlt időszakban ugrásszerűen növekszik a hajléktalanok száma, és megszaporodtak a kilakoltatások. Ugyanis egyrészt a megszűnt munkahelyekről kiszorult tömegek nem tudnak elhelyezkedni dolgozni, és nagyon sokan vannak, akik olyan kölcsönökbe (lakás stb.) verték magukat, amiket munkahely híján már nem tudnak kifizetni! Vona első pillanattól súlyosan fasisztoid közmunkapogromjának (zsidósan nevezzük csak pogromnak) gyümölcse a rengeteg kilakoltatás! (Persze a Moszad, a CIA és más szervezetek egyre publikusabb tevékenységei mellett.)

 


Zombor Gábor (Fidesz) kecskeméti polgármester hallgatást szeretne, pedig a beszéd még el sem kezdődött! Ujjával balra is hiába mutogat, mert orbánja bűntetteiért nem a baloldalnak kell megfizetni!
Zombor! Ezt a cikket (nyomtatva) tettem le Sárközy István alpolgármestered (Fidesz) asztalára azzal, hogy egy Szalóki Zoltán nevű ügyész provokálásának viszontválaszára már a Legfőbb Ügyészségen (LÜ) is ott hever feljelentés formájában. Mit szólsz te ehhez, mint bennfentes? És melyik Btk.-paragrafus alapján? És mit gondolsz, még mennyi ideig?

(Molnár F. Árpád "Tudja-e..." című cikkét is ajánlva, jó tanácsként is a pártidiótáknak)

A másik vonalon - személyesen tapasztaltam itt, Kecskeméten is - a szociális segélyeken élők válogatás nélküli behívása, ahol szintén nem vizsgálják, kik azok, akik családi, egészségügyi, vagy éppen politikai üldözés, nonprofit emberjogvédelem, idős szülők stb. gondozása okán megelégszenek a szociális segéllyel, hogy tudják a hasznosabb és fontosabb dolgokat végezni! Persze ott vannak azok is, akik egyszerűen nem akarnak dolgozni, mert elég nekik a segély. Ezek a kis pszichopaták a Vona-féle batár nagyra növesztett fasisztoid pszichopaták között! Na most valamennyi segélyen élőt válogatás nélkül - mint a nácik - toborozzák, behívják, és akinek bármiféle problémája van, Vona fasiszta, intoleráns és súlyosan társadalomellenes stílusát és hozzáállását abszolút átvéve - mint itt, Kecskeméten a Csongrádi úton -, azzal fennhangon és rikácsolva közlik, hogy akkor itt írja alá, és nem kap szociális segélyt! Na most ezek közül - mint azt a híradásokból is tudjuk - megint nagyon sokan kerülnek utcára, mert eddig fizették az albérletet, a lakbért vagy lakásuk lakhatási költségeit, de eztán nincs miből! Mennek a kilakoltatások! Az orrunk előtt vérzik el a fasiszták miatt e téren is a nemzet, mert míg én kétféle programot tettem az asztalra - nem véletlen a helyi média jelenleg zomboros (Zombor Gábor Fideszes polgármester) örök pánikszerű menekülése, amikor meghallják a Molnár F. Árpád nevét -, tehát két programot tettem az asztalra, hogyan lehet a hajléktalanságot egyszer és mindenkorra, olcsó esetben egyszeri 3-4 milliárdból - azaz pl. az egészségügy 1 éves költségvetéséből 600-szor kifizethető(!!!) -, költséges és luxus esetben egyszeri 30 milliárdból felszámolni - tehát néhány állami ingatlanbűntett költségén(!!!) -, addig azt látjuk, hogy az intoleráns náci párt vezetője fasiszta kezdeményezésére, mely szociopata egésze miatt annyira gyorsan közkedveltté vált az Országgyűléstől a mezei polgármester-pszichopatákig, több a hajléktalan, mint valaha, és napról napra egyre több! A közmunkaprogram pedig katasztrófa! Szaporítja a hajléktalanok számát, ezzel szaporítja a bűnözést és a megélhetési bűnözést, valamint az alkoholisták számát (ami nem a szociális segéllyel, hanem a hajléktalansággal áll szoros összefüggésben!), és a halmozott szegénységből fakadó krónikus betegségek kialakulásán keresztül a lakosságra hárított egészségügyi ellátás költségeit is! Külön sok szó esik arról, hogy jelen pillanatban is rengeteg pszichiátriai beteg él hajléktalanként, akiknek a gyógyszerek tompító, lassító és butító hatása miatt vagy az állami kábítószerek nélkül, mert pl. depressziósak vagy cirkuláris tendenciájú (gyors hangulatváltozás) gondjaik stb. vannak, nem volt erejük vagy kedvük a havi apanázs elintézésére sem, vagy nem tudták, hogy kell elintézni az egyszerű szociális segélyezést, illetve a kecskemétihez hasonlóan antiszociális és szociopata önkormányzati (csongrádi úti) zomborfunkcionáriusok durván és agresszíven - mint Vona - ingyenélőknek nevezve őket aláírattak egy papírt, aztán kidobták őket az utcára. Ők azt sem tudták, hogy léteznek jogok, és mivel a szociális osztályon - itt, a Csongrádi úton sem mindenki olyan - éppen súlyosan szociopata és hiszteroid, rosszindulatú pszichopatákhoz kerültek, ezért mára hajléktalanok, kilakoltatták őket, illetve sokan - saját szememmel tapasztaltam a kecskeméti önkormányzat csongrádi úti szociopatáinak szimultánban, van, hogy egyszerre több áldozattal folytatott csatáit - eztán kerülnek az utcára! Meg is lepődtem, amikor a helyi városháza szociális csoportjának vezetőjével beszéltem, hogyhogy nem egy bunkó, nagyszájú szociopata állat, mert sehogy sem illett a képbe. (Kecskeméten is töménytelen mennyiségű és irdatlan összegeket felemésztő MSZP-s és Fideszes egypárti bűntettek jutnak az ember fülébe, melyek jelenlegi polgármesteri főgondnoka a Fideszes Zombor Gábor, a Borda Ferenc-féle titkosszolgálati NBH-s besúgó spicli és drogos orvosbűnözés védelme és újkori médiafuttatása fő rákfenéjének egyike.)


A hajléktalanság teljes felszámolásának egyszerű módszereiről a Hírháttér 2008 január 16-i publikálással beszélt először, aztán azóta is hiába! (Ide klikkelve az anyag MP3-ban letölthető! Az eredeti forrásoldal ide kattintva!) Az anyagot szociális szférák is átvették és utánközölték. Jellemző, hogy ez a hitvány fasiszta pártállatfajta az eltelt másfél esztendőben kizárólag fordítva, fejjel lefelé cselekedett. Nem mindegy ugyanis, hogy aki tesz, jó szándék vagy a sátáni sötétség hajtja!
(Molnár F. Árpád, aki húsz vona-zomborállattal szemben is egy vita alatt győzelmet aratna, és maximum két hónapon belül fel tudná számolni a hajléktalanságot!)

 

A Jobbik szavazói között persze sokan vannak, akik Vona Gábor súlyosan fasiszta erkölcsi és empátiájú színvonalának megfelelően, fasiszta mesterüktől és titkosszolgálati gyűlölethentesüktől megtanulva a leckét, nem azt mondják, amit a Hírháttér, hogy eleve nem kellett volna megszüntetni a munkásszállókat stb., s hogy a hajléktalanság szó szerint egy hónap alatt történő teljes felszámolása bagatell, 3-4 milliárd forint egyszeri beruházásból megoldható, hanem azt mondják, amit Vona Gábor - mert fasiszta erkölcsökkel és embertelenséggel rendelkeznek -, hogy aki bármilyen okból nem dolgozik, az túl azon, hogy csőcselék (ez is alaptantétel volt, amióta Vona elkezdte hazaáruló és népnyomorító ámokfutását), másrészt viszont mehet az utcára, lóduljon a söpredék. A csőcselék tényleg lódult, csak éppen mint mindig, onnan (a Jobbik-söpredékről és az azzal egyben mozgó államról van szó), ahol nem a keresztyéni, hanem a fasiszta intolerancia és hangulatkeltő gyűlöletgyártás (disznógyártás, hogy a Barikád is otthon érezze magát) folyik; tehát a Jobbik által és a rosszindulat miatt pillanatok alatt egységbe forrott állami bűnözés által nem az áldozatok és az elszegényedő tömegek sorstragédiáinak viselői a csőcselék, hanem az élen Vona Gábor, a sötétség, és antikrisztusi vak fekete és ördögi szellem államfasiszta képviselői.

A Moszad meg - amelynek a jobboldali média szerint kifejezetten célja a magyarság tönkre tétele, a tömegek ellehetetlenítése, a betegségek és a halál gyártása, tehát ez a Moszad meg - jókat röhög a markába, hogy elég beprogramozni egy idiótát, amilyen Vona, arra, hogy a szokásos egomániás hangulatgyártásból, a mesterséges gyűlöletkeltésből és a nem létező ellenség képének megfestéséből, tehát a munkanélküliek egységes démonizálásából is olyan, eredetileg Vona Gábortól eredő társadalomellenes és tömegekre kiható, életek tömegét végleg tönkre tevő sátáni, állami hadjárat induljon, mely nagy mértékben elősegíti Magyarország minden területén a gyors elszegényedést, szociális katasztrófát, lezüllést, alkoholizmust és megélhetési bűnözést, ugrásszerűen megnövelve a bűnözők és a hajléktalanok számát, a jobboldal értelmezésében tehát a Moszad érdekeit.

A magyar - ha ide téved egy kívülálló személy, azt láthatja, hogy - hülye. Mert vagy az árokban tépkedi egyesével a fűszálakat, mint a schizophrének, vagy az utcán tengődik, totál berúgva, hajléktalanként. És akkor a kívülálló, aki értelmes, azaz nem Jobbikos, újra szétnéz az állami disznóól és a Sátán gyártotta hullahegyek között, és felteszi a kérdést: ha ennyi a fölösleges munkaerő, hogyhogy ennyi ember fekszik az utcán hajléktalanul? Ha ennyi a fűmag, és a semmiféle hasznot és termést nem hozó, pár hónap alatt elpusztuló petónia és más ültetendő, valójában emberpusztító és drága gyomnövény, virágnak nevezve, és mindezekre, valamint ezek ültetésére van föld és van pénz, hogyhogy segélyekre és a hajléktalanok végleges elszállásolására sem föld, sem a petóniák erdejének ára, sem közmunka program nem jut? Miképp lehet, hogy a hülyeségekre és a zombor-féle főterek újra és újra átépítésére, valamint növényekre és porsepregetésre ügyenként is rendelkezésre állnak milliárdok(!), de EMBEREKRE MÁR SEMMI, SŐT, ŐK AZ ELLENSÉG! Miféle fasiszta világ az, ahol Vona Gábor pártjára az én zsebemből sok tízmilliót húztak ki az elmúlt években, mondván, hogy mert törvény írja elő a támogatásukat, és miféle világ, amelyben egy ilyen jöttment eszement patológiás őrjöngéseire virágokra költik a szegények pénzét, mert EMBEREKRE MÁR NEM CSAK NEM JUT, DE KI VANNAK KIÁLTVA AZ ELLENSÉGNEK IS!

Zombor! A mai napi udvari lakomátok - a média díszkíséretében - kinek a pénzén folyt?! Azt kérdezte tőlem egy közmunkás; tudod: a KÖZ: "Az ott a Máltai Szeretetszolgálat?" Tudod, ahol nem a válogatott borokat szolgálják fel - mint az asztalotoknál -, hanem a zsíros kenyeret osztják, és naponta elvihető két-két szelet: ha délelőtt is jön az ember, meg délután is megjelenik. Azt is megkérdezném - a városházán is hangosan kérdeztem -: miért ülsz külön főasztalnál? Fertőző beteg vagy?

Alig egy-két napja Sárközy István Fideszes alpolgármesteredet emlékeztettem helyi NBH-s haverjaid és fővárosi főnökeid közel 100 halálos áldozatot követelő indonéz repülőrobbantási ügyére (erre itt!; egyébként terrorcselekményért (Btk.261.§) életfogytiglan adható), meg arra, hogy ezért szerintem sem szükséges tárgyalás, mert van helyette Guantanamo! Akarod, hogy legközelebbi hivatalos fogadónapodon a közmunkából a Büntető Törvénykönyv 172.§-ára, 244.§-ára, 150.§-ára, 171.§-ára, 166.§-ára vagy 261.§-ára hivatkozva soron kívül és azonnal hozzád forduljak? Tudod, öcsém, könnyen megy ez nekem, mert szinte naponta keresnek olyan ügyekkel, amikben ha nem mozdulok, engem, ha meg tudomásodra juttatom, és passzív maradsz, téged lehet a fent felsorolt büntető törvénykönyvi paragrafusok hol egyike, hol másika, hol egyszerre egy halom pontja alapján - halmazati büntetésként - börtönbe juttatni.

Ennyibe kerül nálunk, emberjogvédőknél az emberi élet, öcsém. Ha te vagy fajtád másokéra tör vagy másoké ellen ellenséges, neked is meg kell fizetned.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-06-19. -
Fejünk felett kőművesek
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Kende ugyanúgy szabadkőműves, mint az első sorban ülő Lomniczi Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság volt elnöke. Az elnökség tagja és előadó volt még Bihari Mihály, Boros Péter, Rainer M. János. Ők és sokan mások mindannyian 1956-nak a volt kommunista igények szerinti utóéletét biztosítják. (...) Ha valaki még most sem érti a szabad demokraták szájából húsz éve jól hangzó antikommunista jelszavakat, az még további húsz év múlva sem jön rá arra, hogy a szintén jól hangzó Jobbik reklámok (Magyarország a magyaroké) mögött is ugyan az álságos idegen érdek munkál.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-06-20. -
Körözési fotók szöveggel: A 10 millió Ft feletti értékű autókat körözzük, tulajdonosaik ellen vagyonosodási vizsgálatokat követelünk
/Molnár F. Árpád kommentárjaival/
Tartalom: Méregdrága autókról beküldött fotókat, minden esetben látható rendszámmal, szöveges kísérettel publikálunk. Nézőink, Olvasóink széleskörű véleménye, hogy a gazdagok annyit ártottak és ártanak folyamatosan hazánknak és a Földnek, hogy szinte vagy egészében nincs a következmény, amit meg ne érdemelnének. A Hírháttér főszerkesztője támogatja a vagyongyarapodásról és a csillagászati összegű megadóztatásokról szóló törvények bevezetését, a bűnöző vagy gondatlanul eljárt gazdagok esetében a teljes vagyonelkobzások - időnként előfordul a történelemben, itt az ideje ezt újra bevezetni - körének jelentős kiszélesítését az egyenlőség, az emberi életek és a szabadság, valamint a világ népei védelmében.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu