Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Mi az Isten akaratát teljesítjük, éppen ezért mindenki szemében utálatosak vagyunk, akik a Háttérhatalom kiszolgálói, illetve Babilon foglyai."

   

Meghalt Ekrem-Kemál György - Zas Lóránt és Molnár F. Árpád megemlékezése (Ekremről korábban készült Hírháttér-filmmel!)2009-06-15.
Zas Lóránt (Szász Lóránt) - Molnár F. Árpád
 


A Hírháttér - 2008 április 2-án - a Külügyminisztériumnál Ekrem-Kemál György (élt: 1946-2009 június 12.) ékes szónoklatáról készített kommentekkel dúsított filmet. Ekrem-Kemál György 1996-ban a Kommunisták Üldözötteinek Szövetségét (KÜSZ) alapította meg; haláláig ellenálló volt.
Hangeffektusok és szerkesztő: Molnár F. Árpád
Az anyag eredeti forrásoldala ide kattintva elérhető!
A filmhez megjegyzendő, hogy abban (2008 első felében) a Hírháttér már akkor minden államtitok leleplezésére, a Moszad és az FSZB bűntetteinek feltárására, az államvédelmi listák nyilvánosságra hozatalára, a politikai gyilkosságok intézményrendszerének leleplezésére buzdított, amikor még a hivatalos média mindezekről egy árva kukkot sem szólt, és ezek közül több kategóriában - így az államtitkok leleplezésében és a politikai gyilkosságokban - a mai napig gyakorlatilag senki sem szólal meg, csak a Hírháttér és a Molnár F. Árpád!
HÍRHÁTTÉR - Abszolút első mindenki előtt

Hosszan tartó súlyos betegséget követően 2009 június 12-én elhunyt az 1946-os születésű Ekrem-Kemál György, az 56-os Szövetség egyik korábbi vezetője. Többek között Dávid Ibolya volt annak az egyik legfőbb hangadója, hogy Ekrem-Kemált egy koncepciós perben súlyos, hosszan tartó szabadságvesztésre ítéljék, de külföldi állami lobbik a bűnöző magyar államnak ezt a szándékát megvétózták.
(MFÁ)

 

KIABÁLT
(In memoriam Ekrem Kemál
György)


Kiabált és lengetett,
majdnem felégette a teret,
nem tudta, hogy nem lehet,
dobbal megfogni egeret.
Kevesen voltak, emberek,
akik elhitték, hogy szeret,
érzem, eléri az eget :
az Édesapja integet.

Zas Lóránt

-- Victorville, 29. jún. 14. --

 

A LEHETSÉGES
(In memoriam Ekrem Kemál György --
 az utolsó harcos búcsú-beszéde)

 
"A lehetetlen már nem számít,
kemény leszek a szép halálig.
Hiszek abban, hogy kétszer élek :
test voltam és testben lélek.
El kell jutnom a más világig,
ahol pici rőzse világít.
Meggyújtotta valaki régen,
pislog, parázslik rendben, szépen.
Melléje ülök minden este,
Édesapám szavait lesve.
A bolygót látom, ami fénylik.
Közel a vég, vagy rést az ég nyit ?
Csillagösvény, te sikló sajka,
menekíts át a túlsó partra !"
 
Zas Lóránt
 
-- Victorville, 2009. június 15. --

*   *   *

Molnár F. Árpád hirtelenjében rögtönzött (tartalmilag utólag sem pontosított) megemlékezése, először Zas Lórántnak elküldve:

Ekrem-Kemál György jelentős veszteség, mert mindig nagyobb formátumú volt, és sokkal kevésbé pártszolgálatos (tehát nem pártidióta), mint számos nagyhangú gyűlölködő pártokrata. Róla tényleg az mondható el, hogy szemben a pártszolgálatosok egyértelmű és sokszor kérkedő módon hangoztatott 'csakazértis halál az igazságra, mert éljen és mindenek előtt a PÁRT' barbár-állati eszméivel, tehát ezekkel szemben tényleg erkölcsi álláspontot keresett.

A pártszolgálatos idiotizmussal szemben odafigyelt minden Őt elért jelzésre, bármely pártról vagy személyről volt szó, mert az igazság érdekelte, nem a pártidiotista lealjasulás, elembertelenedés és nyíltan magyargyilkossá válás.

A szélsőségesek köztörvényes bűntetteket kimerítő áldozatok elleni gyűlölködése, betiltása és az ártatlanok további kínzásáért és legyilkolásáért közröhögésre való álnemzeti felhívása, illetve az ilyen - egyébként - bűncselekményekben való pártidióta részvétel is távol állt Tőle, ugyanakkor kritikáit a pártidiotizmus és pártista, pártokrata lealjasulás és gyűlölet között is fel merte vállalni.

A kurucinfó, a Jobbik és a Fidesz szavazórokkantjaihoz hasonló hozzáállás, miszerint pusztítsuk a tényfeltárást és a nemzet legnagyobbjait, áldozatait és azok hozzátartozóit 100 évre visszamenőleg, ha az látszik kiszolgálni a párt érdekeit, vagy ha a legnagyobb olajosok és/vagy gyilkosok a pártban vannak, és rejtsünk el minden államtitkot az összes országgyűlési párttal és titkosszolgálattal súlyosan pszichopátiás és antiszociális paranoid perszonopátiás nézetekből kifolyólag, valamint az ugyanilyen népellenes brutális és patológiás eszmék Gyurcsány, az MSZP vagy SZDSZ oldalán egyaránt távol álltak Tőle. Ellenségnek ugyanis nem az igazmondást, a halált megvető bátorságot és hősies kiállást, irtandónak és kipusztítandónak nem az állami bűnszervezeti titkok, módszerek és eszközök leleplezését tekintette - ahogy az MSZP, az SZDSZ, a Fidesz és a Jobbik legzajosabb és legbuzgóbb pártokrata, pártista és pártszolgálatos szavazói, valamint főleg az utóbbi pártsajtói -, hanem éppen az államot és a nyílt színű, pártokrata hazugságokat, melyek miatt a kurucinfo ellen is nyílt bírálatokat fogalmazott meg, amiért a trágár és gyűlölködő pártokrata pártszolgálatos pártidióta köztörvényesek részéről támadások és az üres derű - Magyarországon a - KGB óta, valamint és majd az ÁSZ, az NBH és Moszad által jól ismert pártvigyorgó barbár-állati idiotizmusa is utolérte, mivel a pártot másképpen nem lehetett megvédeni a nyilvánvaló tények ellen, csak a súlyosan értelmi fogyatékosokat utánzó úgynevezett "üres derű" kétségbeesett felvállalásával.

Hátránya az volt, hogy MÉG nem érintkezett - csak lehetőségként merült fel - abba a munkába, amely elméletileg feltétlen védelmet adott volna Neki a halállal szemben.

Molnár F. Árpád


Ekrem-Kemál György (A teljes méretért a képre kattintson!)
(Molnár F. Árpád felvétele Budapesten, 2008 április 2-án)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-06-14. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Ügyvédi praxis, NJA, állami zsarnokság (A CIA-nak dúsított háttérüzenetekkel)
/Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, ügyvéd) - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
/Zene: Morricone és Vangelis/
(Film, 8 perc)
Tartalom: Szeszák Gyula (az ügyészek királya) beszél az ügyvédek és a bűnöző állam közötti helyzetről, ahol az erkölcs és a törvény képviselete egy ponton túl éles bűnözőállami ellenségességbe ütközik. Nagy Sándor mellett meglehetősen diplomatikusan szól a Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina nevével is fémjelzett Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat (NJA) hozzáállásának hiányosságairól és az állami (tehát bűnszervezeti) konformitásukról. S miközben - az Echelont első és egyetlen tényfeltáró médiumként - Obamának és a CIA-nak küldjük nyílt üzeneteinket, mint mindig, most is kódolunk titkokat.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - A betiltott ÉLET 2009-06-15. -
Feljelentettük a Weyer Balázs-féle Origót és Videát Emberiség-elleni bűntettek stb. kapcsán (Betiltott filmünk is látható!)
/A Hírháttér, Molnár F. Árpád és Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A Weyer Balázs origós főszerkesztő nevével fémjelzett Origó és Videa betiltotta az "A média és a pártok a Háttérhatalomban" című keresztyén tényfeltáró filmünket. Az Origo korábban is visszatérően azon filmjeink ellen bukott, amelyek az Emberiség-ellenes Echelon-technológiákról bármilyen formában megszólaltak. Weyer Balázs neve hallatán nem csodálkozhatunk ezen, hiszen Weyer - akinek ez már a sokadik Emberiség-ellenes diplomáciai bukása ellenünk - csak azért áll az Origo élén, mert az Origo-banda nagybefektetői, tömeggyilkos és Emberiség-ellenes titkosszolgálati bűnszervezeti köreit különösen aljas indokból és célból kiszolgálja. (...) A Weyer-társaság ellen a Hírháttér Multimédia összesen nyolc paragrafus alapján tett feljelentést. És még csak erről az egy filmről van szó...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu