Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Szeszák Gyula összes filmjét ide klikkelve láthatja!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

HÍRHÁTTÉR TV: Draskovicsnak üzent a Molnár:
Meztelenre a lányokat! Sörétet! Csonttörést! Horrort és Népirtást! -
Azaz: Draskovics Tibor és terrorista népirtó egypártbandájának életfogytiglanja

 

Roman Polański lengyel filmrendezőElőszó helyett Hírháttér-közlemény:
A Hírháttér azt mondja, kiáll Roman Polański társ amnesztiája mellett, és elfogadhatatlannak tartja, hogy valakit 30 éves esetleges bűnökért Barack Obama börtönbe vettessen, miközben a magyarság minden rendű népirtó Holocaustjában az eltussolás és aktív tömeggyilkos szerepét vállalta, a romák elleni sorozatgyilkosságok eltussolásától az indonéz repülőgép megsemmisítése közel 100 halálos áldozatának fogyóeszközökként elföldelésével és sok egyéb között a putyini elektrosokk terápiákig és elkövetőik állati minőségű és faji jellegű védelméig bezárva. És rázárva a kabint Barack Obamára. A Hírháttér nem felejt.
{2009.09.28.22:00}

***       JÉZUS KRISZTUS:       "Aki nincs velünk, ellenünk van!"       ***
barack, ezért a halált hozza a földre
Madarász! Kovácsics! Mondjátok meg pirossegű pávián faszfej putyinotoknak, az én tetves köcsögömnek, hogy a jó büdös orbáni kurva anyját provokálja, a ruszki vállalkozókat pedig egytől egyig ki kell zárni Európa és a világ összes országából! Amelyik nem megy, azt pedig megölni!   (2009.09.01.)

2009-09-29.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)
 
 


Draskovics Tiborhoz intézi szavait Molnár F. Árpád, Magyarország csúcstényfeltárója, akit médiájával, a Hírháttér Multimédiával együtt az egypártrendszer maffiája 100%-os hírzárlat alá rendelt, nehogy a Hírháttér által megbuktatott állami bűnözők és lakájaik életfogytig terjedő fegyházbüntetésre kerüljenek. Helyesebben minél később következzen ez be, és az általuk előre tudott terveknek megfelelően minél több halottal, amiről mindenki tud. Tömeggyilkosék ugyanis a háborút választották, Orbántól Bajnaiig. Halottakat kértek, nem volt elég 100 év elektrosokk és a cigányok közös mészárlása. Az Isten - minden ismeret szerint - Meghallgatta tömeggyilkos terroristáék öngyilkos fohászait. Pusztuljanak hát, mi pedig éljünk helyettük.
(Hírháttér Televízió, 2009 szeptember 28.)

Tartalom:
Draskovics Tibor népirtó terroristaDraskovics Tiborhoz szól Magyarország legfőbb tényfeltárója, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője, Molnár F. Árpád. A 2006-ban a lakosság elleni felfegyverzett terrorista rendőrségen meztelenre vetkőztetett és csoportosan a fal felé guggoltatott, életveszélyesen fenyegetett fiatal lányok kapcsán a központilag teljes hírzárlat alá rendelt Hírháttér főszerkesztője szívélyesen elmagyarázza az ún. "igazságügyi és rendészeti" miniszternek, miért kell őt mindenképpen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélni, s hogy számítson a Molnár F. Árpád által felvetett nürnbergi joggyakorlat bevezetésére, amely a visszamenőleges hatályú törvénykezéssel halálbüntetést szabhat ki rá és bűnszervezete összes tagjára. Tömeggyilkosék ellenében szót ejtünk Budaházy György felmerülő belügyminiszteri pozícionálásáról, valamint az elnöki halálbrigádok bevezethetőségéről, és arról, hogy 2006-tól a romák elleni sorozatgyilkosságon át Budaházy letartóztatásától a Molnár F. Árpádig mely titkosszolgálatok és személyek az örökös elkövetők, az állandó nevek, azaz minden magyarnak és az Emberiségnek minden szinten és kategóriában bukott JÚDÁSFAJI ellenségei.

Bajnai Gordon és Draskovics Tibor terrorista sorozat- és tömeggyilkosok
Bajnai Gordon és Draskovics Tibor terrorista sorozat- és tömeggyilkosok tettei meghatározók lettek abban, hogy a Molnár F. Árpád a halálbüntetés nürnbergi perek mintájára történő visszaállításának szükségességéről beszél, mely kizárólag az állami vezetőket és ügynökeiket sújthatja. Ahogy a náci háborús bűnösök esetében is így szerveztük meg. Ahogyan a Sátán bal keze, a jobb keze is ugyanazt teszi: a médiával a központilag elrendelt teljes elhallgatás és minden csicskával, hazaáruló államügynöktrógerrel elkeseredett bírósági perek és büntető feljelentések tömege a közérdekű bejelentők és tényfeltárók teljes eliminálására. Amennyire mélyen hallgatnak a nyilvánosság előtt a teljes jobb- és baloldalon (tehát a Sátán testeként), olyan szorgosan gyártják a feljelentéseket és rohangálnak a rendőrségre, az ügyészségekre és a bíróságokra a megtorló ítéletekért. Valahogy egy sem akar elbüszkélkedni érdemeivel sem saját sajtójában, sem a nyomtatott és elektronikus médiában. Minden okuk megvan a félelemre: a nyilvánosság az ország maffialisztikus bűnszervezeti terrorista egypártrendszere totális összeomlásával fenyeget!

 

Orbán Viktor Fideszes hazaáruló és tömeggyilkos
Orbán Viktor hazaáruló, népirtó, az alkotmányos rend megdöntésére bűnszervezetben szervezkedő terroristái - így a Hír tv és a Magyar Nemzet teljes vezetése és konkrét személyei - ma már nem titkolják, hogy az állami elektrosokk terápiákat és az elkövetőket Orbán Viktor pártember védelmében, a médiával közösen fedezik és szervezik folytatólagos elkövetésre. Orbán Viktor hatalmi és büntetőjogi érinthetetlenségét a magyarok elleni további tömeggyilkosságokban, a végrehajtó és megrendelő gyilkosok teljes védelmében, és a tényfeltárók elleni bűnszervezeti szervezkedésben, koncepciós perekben, hazaárulásban, népirtásban és alkotmányos rend ellen irányuló, valamint más, szintén soha el nem évülő Emberiség-ellenes bűntettekben és totális állami hírzárlatban látják.

Ha itt nem indul, alatta bármelyik lejátszón megtekintheti!
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

Tényfeltáró, előzetesre kötelező vádbeszéd:
Molnár F. Árpád (emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Hangeffektusok:
2006 október 23-i nemzetközi állami terrorizmus rendőrtámadásai
és Molnár F. Árpád (emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)

A filmben név szerint érintett személyek közül:
Bajnai Gordon (MSZP, miniszterelnök), Bencze József (országos rendőrfőkapitány, ORFK), Budaházy György, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőrfőkapitánya), Demeter Ervin (titokminiszter, Fidesz), Draskovics Tibor (Igazságügyi és rendészeti miniszter), Karasz Csaba (bűnügyi igazgató, Kecskemét), Kovácsics Ferenc (vezérőrnagy, Katonai Biztonsági Hivatal (KBH)), Kovácsics Attila (a KBH-s tömeggyilkos titkosszolgálati gyermekkereskedő és szexkereskedő embercsempész fia), Kövér László (titokminiszter), Laborc Sándor (NBH-igazgató, KGB-ügynök), Alekszandr Lukasenko (Belorusszia, azaz Fehéroroszország elnöke), Madarász Károly (a Katonai Felderítő Hivatal (KFH) igazgatója), Nógrádi Zsolt olajtanú, Barack Obama (USA-elnök), Orbán Viktor (volt miniszterelnök), Pesty László (Hír tv, Magyar Nemzet: Orbán Viktor sorozatgyilkos eltussoló, tényfeltáróüldöző államügynöke), Vlagyimir Putyin (orosz elnök), Szilvásy György, Veér András (OPNI-s professzor, tömeggyilkos), Zombor Gábor (Kecskemét Fideszes polgármestere)

Fotómontázs és Rendezte:
Molnár F. Árpád (emberjogvédő, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)

Felvétel és Készült: 2009 szeptember 28., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

Ide kattintva saját gépére letöltheti az "Meztelenre a lányokat! Sörétet! Csonttörést! Horrort és Népirtást!" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat pártidióta és pártnyomorék ördögfajzataival szemben!
(Film, 11 perc)

A youtube-ról is megnézheti!
(A jobb alsó ikontól eggyel balra teljes képernyőre válthat!)

 

 

Filmünket itt is láthatja!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)

(A lejátszó alján, a "Vimeo" felirattól balra kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Ide is klikkelhet!
(A jobb alsó ikonra kattintva tud teljes képernyőre váltani!)

 

Erről a lejátszóról is megtekintheti!
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)2009-09-28. -
A média bukása: A bizonyítékokat saját magatok gyártottátok le!
Biblia hatalmi fénnyel/Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: ... az igazság széles körben nyilvánosságra kerülése után mindazok a dolgok, állítások, melyeket a háttérhatalmi média, és annak minden egyéb kisebb-nagyobb médiuma valósított meg, a "fordulat után" saját magukra nézve terhelő bizonyíték lesz!!! (...) Az eseményekkel párhuzamban pedig azok a tények, és az asztalra töménytelen számban lerakott dokumentumok, melyeket a Hírháttér Multimédia rendelkezésére bocsájtott a világ összes népének, beigazolódnak (...). (...) ... a buta barmok hosszú évtizedeken keresztül saját maguk ellen gyártották a terhelő bizonyítékokat! Lásd: Az összes televízióadás, és annak minden műsora (...). (...) Így ha szükség lesz rá, akkor egy újabb nürnbergi persorozatot lehet indítani ellenük!!! (...) A bizonyíték adott, nem lehet azt már eltusolni!!!

 

Következő cikk:
Itó Tecuo japán nagykövet első útja a legfőbb terroristához vezetett. Innentől - Bibliai Kifejezéssel - "féktelen" paráznasága is egyértelmű.2009-10-01. -
Az új japán nagykövettel találkozott a cigányok elleni sorozatgyilkosságokat és indonéz terrorizmust eltussoló, hajléktalangyártó és újságíróüldöző kecskeméti polgármester
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Tartalom: Magyarok és nem magyarok elleni állami tömeggyilkosságokban, elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettekben a Hírháttér személyesen tett feljelentéseket az NBH-nál és ment több nagykövetségre, többek között a Hírháttér újságíróinak élete védelmében. Az interkontinentális tömeggyilkos terrorista politikai maffia válasza nem maradt el: a tömeggyilkosbarát Japán egy napra rá azonnal Kecskemétre küldte vadonatúj nagykövetét a népirtás miatt "minden" földi hatóság előtt feljelentett polgármesterhez, a Fideszes Zombor Gáborhoz példátlan összeborulásra.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu