Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), Csizmadia Attila (Valóság.net), EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Orbán Viktor pártbűnszervezetei a kecskeméti megyeházától és szerveitől a hír tv-n át a "magyar nemzet" nevű pártlapig
 
 


Végzetes hasonlóságok. A pártok felett álló klienturopátia ékes példája Szalainé Szilágyi Eleonóra esete, aki az összes párt és vezetője orra előtt, évek óta pletykatémaként, mindenhol köztudottan vette fel a közpénzek tízmillióit. Ő naponta 159 ezer Ft-ot vett fel a BKV-nál önkormányzati gondozásban munkabér, ösztönző díjak és jutalmak formájában. Ideje lenne Orbán Viktor kecskeméti zomborbandájánál is egy szőnyegbombázást előkészíteni, hogyan nem jutott senki élete védelmére egyetlen fillér sem, de az emberéletek képviselőinek üldözésére, összes munkájuk elleni egységbűnbandába rendezett megsemmisítő terrorhadjáratokra, továbbá parkgondozásokra, sorozatos és ugyanott újra és újra elkövetett főtér-átépítésekre és nemzetközi terrorcselekmények eltussolására korlátlan a büdzsé! Határtalan bűnszervezeti egységterrorizmusba szervezve! S miközben a közérdekű bejelentésekért a 8 éve folyamatos és egymásra halmozódó üldözés szakadatlan, van egy állandó név a háttérben, máskor az előtérbe tolakodva, mint létrehozó, irányító, fő szervező és vezető keresztapa: ORBÁN VIKTOR!
(Molnár F. Árpád, Hírháttér)Tartalom: Az alábbi levelet számos kecskeméti polgármesteri hivatali címre is eljuttattam, amelyek Zombor Gábor kecskeméti polgármester, Orbán Viktor miniszterelnök személyi végrehajtója és lakája hivatalának irányítása és totális felügyelete alatt állnak. Túl ezen, mint azt 8 éve visszatérően egyhuzamban, a Hír tv és a Magyar Nemzet számos címeire, valamint Orbán Viktor és több tucat országgyűlési képviselő részére is! Ezt megelőzőleg olyan bűntettek tömegét küldtem el a kecskeméti Fideszes polgármesteréknek a velünk és minden tényfeltárással és emberélettel soha nem látott mértékben és törvénytelenséggel ellenséges bűnszervezeti polgármesteri hivatalba, a polgármesternek, helyetteseinek, Metzinger Éva jegyzőnek, a pártok képviselőtestületének és osztályvezetők sorának, amelyekben a Btk. nemhogy a bűnszervezetben, egységszándékban elkövetett eltussolást súlyos, 10 évekkel terhelendő fegyházbüntetésekkel sújtja, de még a feljelentés elmulasztásáért is feltétel nélküli szabadságvesztéssel büntetendő igazságügyi megtorlást követel! Zombor Gábor Fideszes polgármester ennek ellenére letiltatta a Hírháttér részéről érkező beadványok és bejelentések valamennyi kecskeméti polgármesteri hivatali e-mail címét, amiért meg kell tennünk nem csak valamennyiük ellen, de a bűnszervezet létrehozója, irányítója és vezetője, Orbán Viktor ellen is a FELJELENTÉST! Ez nem csak az Alkotmányban rögzített jog, hanem a Büntető Törvénykönyvben szabadságvesztés terhe melletti állampolgári kötelesség! (Btk.:150.§!) Az e-mailcímek nyíltan köztörvényes és bűnszervezetként letiltásra kerülése megvalósítása kiterjed a gyermekvédelemtől a jogi osztályokon át a pártok képviselőtestülete címeire egyaránt. Azaz az interkontinentális, világszerte mindenhol életfogytiglannal, a többi helyen halálbüntetéssel büntetendő politikai terrorizmus nyílt, nyilvánvaló, annak kétséges létezése sem életszerű, annyira egyértelmű és tömegesen magától értetődő, továbbá olyan soha nem látott módon kérkedő és leplezetlen! Ezekért egyetlen megfelelő kormányváltás esetén is kényelmesen ki lehet osztani az életfogytig tartó szabadságvesztéseket, a nürnbergi náci perekhez hasonlóan pedig visszaható törvények elkerülhetetlen meghozásával a HALÁLBÜNTETÉSEKET! Egyetlen életet sem engedünk el, akiket ezek Orbán Viktor vezetésével 8 éve folytatólagos halálra és kínhalálra követeltek, de minden ártatlant ölő ellen a lehető legnagyobb törvényi megtorlással akarunk fellépni! Ezt mindenképpen meg kell szervezni! A közbülső háborúk csak bizonyítékgyűjtő intermezzo-k!

Az emberéletek védelmét totális megakadályozó érdekből a Fidesz részéről, Orbán Viktor alig-háttérfelügyeletével elkövetett e-mail cím-betiltások működésének ellenőrzésére más címekről sor került; azok folytatólagosan működőképesek, kizárólag a Hírháttér nem tud a polgármesteri hivatal osztályainak és képviselőtestületének stb. e-mailt küldeni, amit a Btk. szabadságvesztéssel követel büntetni! Így e publikációnk az Interneten került nyilvánosságra, mert fékezni minket semmiféle politikai pártbanda és bűnszervezet nem fog! A betiltott, közpénzekből fizetett, fenntartott és kitartott pártbűnszervezeti hivatali e-mail címek a következők:

ivanyosisza@kecskemet.hu; sipos@kecskemet.hu; szemereyne@kecskemet.hu; gazdalkodas@kecskemet.hu; varosfejl.kozbesz@kecskemet.hu; kozbeszerzes@kecskemet.hu; beruhazas@kecskemet.hu; varosuzemeltetes@kecskemet.hu; ado@kecskemet.hu; helyiado@kecskemet.hu; gepjado@kecskemet.hu; igazgatas@kecskemet.hu; szabalys@kecskemet.hu; ephatosag@kecskemet.hu; okmany@kecskemet.hu; kepviselotest@kecskemet.hu; kepvis@kecskemet.hu; bizottsagi@kecskemet.hu; kepvis.titkarsag@kecskemet.hu; jogi@kecskemet.hu; jogicsoport@kecskemet.hu; vagyon@kecskemet.hu; intezmeny@kecskemet.hu; gyermekved@kecskemet.hu; ellenorzes@kecskemet.hu; ladics.monika@kecskemet.hu; pogany.judit@kecskemet.hu és más közpénzemből fizetett címek.

/Bevezető: Molnár F. Árpád/

2009-08-29.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró)

A nyílt levél tartalma (mely eredetileg a sok véresen komoly anyag mellett célzatos, valóságos, de szórakoztató is akart lenni, a címek letiltásával és e cikkel már sokkal-sokkal véresebb!):

Fidesz, Hír tv és Magyar Nemzet sajtó Filmklub, Kecskemét polgármestere emlékpakettjével

A HÍRHÁTTÉR Fidesz Filmklub különleges szeretettel hív következő műsorfolyamára minden Hír tv-s, Magyar Nemzet sajtós és minden más gerinctelen pártszolgálatos orbánpatkányféregjúdássöpredék genetikai és/vagy elektromágneses hulladékot, az Emberiség pártszolgálatos. levadászandó szemetét.

Különleges szeretettel ellátott meghívónkhoz csatoljuk Zombor Gábor kecskeméti polgármester, Orbán Viktor cimborája és személyi végrehajtója számára megszavazott emlékplakettjét is.

Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője

 
Molnár F. Árpád arról, micsoda féregmoslék a magyar fajHÍRHÁTTÉR TV: Féregmoslék magyarság - De van-e kivétel?
/Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 10 perc)
Tartalom: Két lakossági felhívásba ágyazott gyors botrányleleplező előadásunk két részre tagolódik, és a büdös féregpatkány magyar faj minőségét bizonyítva annak moslék, egoista és rosszindulatú júdásfajizmusát - a cionizmus érintésével - a történelembe égeti.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Az emlékplakett itt látható, sokszorozható és elmenthető!
(A teljes mérethez a képre is kattinthat!)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Molnár F. Árpád arról, micsoda féregmoslék a magyar faj 2009-08-29. -
HÍRHÁTTÉR TV: Féregmoslék magyarság - De van-e kivétel?
/Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 10 perc)
Tartalom: Két lakossági felhívásba ágyazott gyors botrányleleplező előadásunk két részre tagolódik, és a büdös féregpatkány magyar faj minőségét bizonyítva annak moslék, egoista és rosszindulatú júdásfajizmusát - a cionizmus érintésével - a történelembe égeti.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Molnár F. Árpád - Körüllengve a Halál általHÍRHÁTTÉR - Az ördögök végzete 2009-08-31. -
HÍRHÁTTÉR TV: Leleplezés: A romagyilkosságok állami tömegmészárlások
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád: A Halálról indítva és titkon most (K.9)/
(Film, 12 perc)
Tartalom: A hetente gyakran többször is a tévés csatornák híradói főhírébe való, de a pestysféregpatkány JÚDÁS-média miatt 100%-ban minden létező kategóriájú tényfeltárás ellenében az Emberiség szándékos, következetesen megszervezett és folytatólagosan elkövetett pusztítására és népirtására kezdettől elhallgatott, (...) titkon támadott Hírháttér ismét a vezető tényfeltárásokkal él: most olyan tényekre világítunk rá, amik bizonyítottá teszik a cigányok elleni sorozatgyilkosságot tudatosan és bűnszervezetben folytatólagos elkövetésért védelmezett állami elkövetők szervezett bűntetteit, Bajnai Gordon tömeggyilkostól a Budaházyzó Draskovics Tibor állami terrorista tömeggyilkoson át a katonai és polgári titkosszolgálatok tömeggyilkos igazgatóiig és orbán viktor tömeggyilkos féregpatkány júdáspestystróger mocskos állatig bezárólag...
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu