Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Madarász! Kovácsics! Mondjátok meg pirossegű pávián faszfej putyinotoknak, az én tetves köcsögömnek, hogy a jó büdös orbáni kurva anyját provokálja, a ruszki vállalkozókat pedig egytől egyig ki kell zárni Európa és a világ összes országából! Amelyik nem megy, azt pedig megölni!   (2009.09.01.)

Otthonvédők a „Fehérházban”


2009-09-14.
Magyar Kommunista Munkáspárt
 


Karacs Lajosné Magdolna, a Magyar Kommunista Munkáspárt alelnöke
(A teljes méret a képre kattintva!)

Szokatlan találkozónak adott otthont a múlt pénteken a „Fehérház”, a képviselők irodaháza. Az Otthonvédők csapatát fogadta a Fidesz-KDNP Népjóléti Kabinetének négy tagja, Soltész Miklós képviselő vezetésével. Az Otthonvédők többször hangoztatták, hogy találkozni kívánnak a politikát meghatározó pártokkal, szervezetekkel – így jutottak el a Duna-partra.

Az Otthonvédők között ott volt Hídvégi Tibor, az Antifasiszta Ligaszövetség elnöke, Jánosi Gábor, az MSZF Egészségügyi Kerekasztalának szervezője, Kállai Eszter, a Szépen Emberül Alapítvány elnöke, Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Országos Szövetségének elnöke, Dorogi László, az ÚJÚL Egyesület elnöke. Ugyancsak részt vett Salga István, az Igazságos Jogállamért Szövetség elnöke, Schiller Irén, a VÉSZ alelnöke, Simó Endre, a MSZF szervezője, és Karacs Magdolna, a Munkáspárt alelnöke.

Simó Endre kifejtette a fő problémát: az országban tömegessé váltak a mindennapi megélhetési gondok. Ha valaki tisztességesen fizeti a közüzemi díjakat, és törleszti az adósságát, akkor nem tud enni adni a gyereknek. Viszont, ha megadja neki a betevő falatját, nem tud eleget tenni fizetési kötelességeinek. Ezen az állapoton csak olyan politika képes változtatni, amely módosítja az elosztási viszonyokat a dolgozók, a kisnyugdíjakból élők, valamint a kis- és középvállalkozások javára.

Az Otthonvédők delegációja hangsúlyozta álláspontjukat: ők a „nulla kilakoltatás” hívei. Azt akarják, hogy senkit ne lakoltassanak ki jogszerűen birtokolt egyetlen otthonából, ha önhibáján kívül fizetésképtelenné vált. Meg kell akadályozni, hogy a családok szétessenek a fedél elvesztése miatt, és a gyerekeket elvegyék a szüleiktől, mert nincs hol lakniuk. Éppen ezért javasolják, hogy a parlament sürgősséggel tárgyaljon a kérdésről, és alkosson törvényt a kényszerárverezések és a kilakoltatások egy évi felfüggesztéséről; állítson fel parlamenti vizsgálóbizottságot annak megállapítására, hogyan fordulhat elő a jelzáloghitel-szerződések egyoldalú banki módosítása és a rendszeressé vált túlszámlázás.

A Népjóléti Kabinet nevében Soltész Miklós tájékoztatta a küldöttséget arról, hogy ebben a témában törvényjavaslatot nyújtottak be a parlamentnek. A javaslat lényege azonos az Otthonvédők követeléseivel. Megfelelő szabályozást kell alkotni a kilakoltatások megelőzése érdekében; lehetőséget kell biztosítani ahhoz, hogy az adós maga értékesítse ingatlanát; szabályozni kell a tartozások átütemezésének feltételeit; az állam a Magyar Fejlesztési Bankon keresztül váltsa ki a fizetésképtelen adósok hiteleit.

A Munkáspárt álláspontja ebben a kérdésben is egyértelmű: „mindenben partnerei vagyunk azoknak, akik tenni akarnak az emberekért, viszont határozottan szembekerülünk azokkal, akik érzéketlenül viszonyulnak súlyosbodó megélhetési, lakhatási és egészségügyi gondjainkhoz”.

Az egyeztetésen Karacs Magdolna munkáspárti alelnök konkrét kérdést szegezett Soltész Miklósnak: valóban hisz abban, hogy a tömeges jogsértésekkel teli, törvényeket sértő világban a jog és a törvény eszközeivel vissza tudják szorítani a bankok hatalmát? A válasz igen volt, hisz benne, lehet tenni a bankok ellen.

Legyen igaza!

A kilakoltatások ellen is bőven felszólaló, sűrű, ijesztő és sokkoló Hírháttér-filmünk - az állami bűnszervezet védő és elhallgatott, általunk pedig szokásunkhoz hűen megborított államtitkokkal - Soós Józseffel és Molnár F. Árpáddal itt megtekinthető! A címe: Háttérhatalmi tömeggyilkosok - Irtóháború az Emberiség ellen.
(A lejátszó jobb alsó ikonjára kattintva teljes képernyőre válthat, ide klikkelve pedig a film eredeti forrásoldalára juthat!)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-09-13. -
HÍRHÁTTÉR TV: Tégla a Falban - A Jobbik és az állami bűnözés amnesztiája
/Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, ügyvéd) - Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád: K.2/
(Film, 11 perc)
Tartalom: A "volt" és a jelen rendszer felelősei elszámoltatását minden párt ellenzi, a törvénytelen amnesztiatörvény pártról pártra és kormányról kormányra terjed, mely a 2010-es, következő kormány és a Jobbik részéről is egyértelműen fenyeget (a Fidesznél pedig egyértelmű). A Fidesz és a Jobbik jelen és 2010-től való kapcsolati esélyeiről. Megváltó-e a Jobbik, ahogy ezt korábban választói zömével elhitette, és különbözik-e a többi európai szélsőjobboldali párttól? A bel- és külföldi titkosszolgálatok méretei, továbbá befolyásukról és népellenes irányításuk totalitásáról. Szeszák Gyula főügyész és Vona Gábor évekkel korábbi találkozása.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
A titkosszolgálatok fülbevalónak is nevezik2009-09-14. -
Magyar titkosszolgálati beszervezések és kommunikációk (Pár szóban, amikről senki más nem szól rajtunk kívül)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjeRészlet: ...akit beszerveznek a titkosszolgálatba, történjen az bármilyen mélységben, az onnantól quasi 100%, hogy a világon mindenben engedelmeskedni fog, kapjon bármire utasítást! (...) Csak mi nem tartunk be semmilyen konspirációs szabályt, csak mi nem engedelmeskedünk senkinek! (...) ...a beszervezések fő vonalába tartozik az utcai beszervezés. (...) A titkosszolgálati beszervezések másik területe kevésbé gyakori, de nem ritkán az előbbiek kombinációjával alkalmazzák: ilyenkor az illető személy közvetlen munkahelyi, szomszédi és/vagy rokoni környezetét használják fel a beszervezések és irányelvek akár legnyíltabb konkretizálására (...), továbbá nem ritkán a célszemély környezetét alkalmazzák a titkosszolgálati eszközök átadására. (...) A titkosszolgálati eszközök átadása alatt legtöbbször nem több értendő, mint a fülbe helyezhető hangszóró (...). (...) ...sokan jelentkeztek nálam azzal, hogy környezetükben az elmúlt években (is) találkoztak ilyen vattás személyekkel, és szerintük az állam mozgatta őket, fülbevalóval a fülükben. Arra is kitértek (...). Az oroszok annak idején 50 ezerért árultak olyan poloskairtókat, amik eme fülbe tolt hangszórókat is észlelték...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu