Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról, Echelonról, a HAARP-technológiáról, csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják, a Sátánnak engedelmeskednek, eladták a lelküket, az egyéniségüket, a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat, ügynökökként az emberek lebutításával, az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei, a Sátánt szolgálják, mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikként és MP3 formátumban!): Politikai terrorista bűnszervezet Kecskeméten
(Előzetes feljelentések, törvényes gyilkossággal: Viszonttűz alatt Zombor Gábor, a népirtás polgármestere)

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Az összes bűnöző közöttetek! Ezen túlmutatva még az is bűnözővé és árulóvá válik, aki közétek lép és beáll a sorba! VEÉR-szomjas vad-ÁLLATOK vagytok. Nemzeteket, országokat, népeket és családokat tesztek tönkre! SOK..."   (2009.03.17.)

***       JÉZUS KRISZTUS:       "Aki nincs velünk, ellenünk van!"       ***

2009-07-27.
Molnár F. Árpád (főszerkesztő, emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)
 


Az Egypárti terroristák találkozója. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök mellett a kecskeméti repülőgéprobbantásos NBH-rendőrségi-dávid-károlyi terrorista háttérhatalmi gengszter, a népirtások ügyeletes polgármestere: Zombor Gábor (Fidesz), gondosan osztozva minden felelősségben és következményben a kezdettől csak elmebajnainak nevezett Bajnai Gordon miniszterelnökkel (az "elmebajnai"-nál volt az a fajta reccs, Bajnai: igen, sajnos, annyi). Itt írd alá, ahogy eddig, eztán is az összeset. Bum, bum, bum!
(Molnár F. Árpád)

Tartalom:
Molnár F. Árpádnak 2001 óta a Pintér Sándor - Gergényi Péter-vonalról tett összes feljelentése és bizonyítékai eltussolásától az indonéz repülőgép-robbantási merényletig mindent totális egységszándékú terrorista bűnszervezetként lenyelt kecskeméti és bács-kiskun megyei állami maffia egyre nyíltabban képviselve a teljesen nyílttá vált, minden népekkel totálisan ellenséges politikai terrorizmust, a Hírháttér összes ajánlatát radikálisan lesöpörve, ellenünk egyre kérkedőbb ellenségességgel fellépve soha nem látott egyértelműséggel követi el a legsúlyosabban büntetendő bűntetteket, letagadhatatlanul bűnszervezetként, ami halmozottan súlyosbító körülmény. Molnár F. Árpád kényelmesen írt beszédét olvashatják, és sokkal hatásosabb, tűzben előadott, azonos tartalmú szónoklatát hallhatják, mely eredetileg az ombudsmanoknak eljuttatott hivatalos panasz, továbbá sok egyéb mellett a Katonai Főügyészséghez eljuttatott feljelentés. A Hírháttér hátterével deklarált fogalmazványt is olvashatják és hallhatják az elkövetők, jelen oldalunkon mindenekelőtt Zombor Gábor kecskeméti, Fideszes polgármester törvényessé vált meggyilkolhatóságáról, melyhez alapot a Btk.29.§-a szolgáltatja. És ez csak a kezdet.

A meghallgatásához
klikkeljen a hangszóróra!

V MP3 V MP3 O
A hangfelvétel letöltéséhez (jobb klikk) ide kattintson! (46 perc)
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)
 


Durkó Zsolt (1934-1997) zeneszerző egyike a nemzetinek nevezett oldal által érthető butaságból hanyagolt kitűnő magyar zeneszerzőknek. A Hírháttér számos csúcsfilmjével az eddigieknél sokkal nagyobb világhírt készít elő neki (is).
(Molnár F. Árpád)

Előadó és szerkesztő:
Molnár F. Árpád

Zene:
 Durkó Zsolt: Halotti beszéd - oratórium
(Fülöp Attila, Ütő Endre - ének, A Magyar Rádió (MR) Énekkara és Szimfonikus Zenekara, vezényel: Lehel György)

A feljelentés megírásának, a Hírháttér Rádió felvételének és szerkesztésének ideje:
2009 július 27., Kecskemét

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Rádió):
http://hirhatter.com

*   *   *   *   *   *   *

A Hírháttér Rádió műsorában elhangzott feljelentés teljes szövege:

A panaszt tevő és a feljelentő neve: Molnár F. Árpád
Levelezési és lakcíme: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.
Született: Kecskemét, 1972.11.13.; Anyja neve: Retezár Mária
Elérhetőségek: Tel.: 30/919-6386 ; E-mail: hirhatter@gmail.com vagy molnarfarpad@gmail.com
Hírháttér Multimédia: http://hirhatter.com

Tisztelt Szabó Máté Úr, az Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosa!
Tisztelt Kállai Ernő Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogok Országgyűlési Biztosa!
(További feljelentésként a Katonai Főügyészség Részére!)

 

Az állam a minden ízében antiszociális és szociopata, hajléktalangyártó közmunka-programot (pogromot) erőltette keresztül az országon és annak lakosságán. Miközben az Európai Unió kötelezte az unió összes tagállamát, a Hírháttér pedig éveken keresztül folytatólagosan programokat tett az asztalra a hajléktalanság bagatell és egyszeri összegből történő teljes felszámolására, addig a politikai szociopátia 1989-1990 óta nem látott hajléktalangyártó pogromot vezetett be, melynek a Hírháttér által előre jelzett következményeivel nem az elkövető önkormányzatokhoz (így pl. a bács-kiskun megyei önkormányzathoz), hanem hozzám és a Hírháttérhez fordulnak. A Hírháttér 2007 július 15-én alapult [az eredeti feljelentésben elírás következtében 1997 szerepelt - a szerk.] a főként állami szervezett bűnözés és milliárdos korrupciós ügyek felderítésére, bűnmegelőzésére, a lakosság és azon belül a roma polgári jogok és a bőrszíntől, származástól stb. független egyenlő bánásmód biztosítására, és az ezekből is kibontakoztatott Echelon-rendszerek feltárására, mely tényfeltárás és adatszolgáltatás a legfőbb meghatározó terület az Emberiség további sorsát illetően, így e tényfeltárás akadályozása elévülhetetlen Emberiség-ellenes bűntett. Ingyenes és teljesen nonprofit emberjogvédő és bűnmegelőző stb. tevékenységünk - melynek én, Molnár F. Árpád vagyok a motorja - a hozzánk forduló rengeteg panaszos és kárvallott hatására felvállalta a lakásmaffia-áldozatok, az uzsorakamat-áldozatok stb. képviseletét, szaktanácsadását és védelmét, ügyeik médiumokban való széles körű terjesztését. Mivel nem vagyunk rasszisták és nácik, így elfogultság nélkül tapasztaltuk, hogy sem az uzsorakamat-áldozatok, sem a munkanélküliség és a hajléktalanság nem a cigánysághoz köthető, hanem bőrszíntől független, és csak egyes településeken fordulhat elő roma túlsúly (Kecskeméten a munkanélküli és szociális segélyt sem romák, hanem magyarok és messze kisebbségben romák kapták, a kábítószer-terjesztés magyar hatáskör volt és maradt, hogy a milliárdos korrupciós bűnügyekről ne is beszéljek, amely mindig is magyar sajátosság volt, ahogyan az ország eladósítása is egy az egyben, a politikai gyilkosságok gyakorlatilag összeséig bezárólag!). (Megjegyzem: emberjogvédő és tényfeltáró tevékenységem a bel- és külföldi magyar cigányság visszatérő elismerését vívta ki, és volt Roma Jogvédő Portál, amely tömegével vette át a Hírháttér Multimédia cikkeit, rádiós műsorait stb. annak igazolására, hogy a bűnözés, a hajléktalanság stb. nem cigány, hanem bőrszíntől és származástól független probléma.)

A hajléktalanság felszámolására tett programjaink szociális szférákban kiemelt tetszést aratott, és az anyagokat külön üzenet nélkül átvették terjesztésre. Az állam viszont természetesen kizárólag azért nem hallgatott meg minket, mert programunk olcsó és szociális, a Jobbikot pedig kivételesen azért hallgatta meg, mert annak pogromja súlyosan alkotmány-ellenes, az EU kötelező programjával abszolút módon hadban áll, radikálisan ütközik a Btk. népirtásra (155.§ (1) c)) és más jogszabályaira vonatkozó paragrafusaival, súlyosan közösség- és társadalomellenes, az emberéleteket radikálisan és tömegesen veszélyezteti, az élhető élettel pedig egyértelműen és nyíltan konfrontatív, háborús és ellenséges. Minthogy semmi ízében nem emberi, így a Jobbik ezen kezdeményezése nemcsak akadály nélkül, hanem erőteljesen affektáló, arrogáns és ellenséges, lakossági tömegek ellen fenyegetőző politikusi felhangokkal került a II.Világháború előtti fasiszta kormányzat retorikáját gyakran egy az egyben másolva a társadalom százezrei elleni, nyíltan fenyegetőző, azaz életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető bevetésre.

Ennek keretében engem, Molnár F. Árpádot, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztőjét is behívtak közmunkára. Szociális segélyre egyébként úgy kerültem, hogy eredetileg civil munkahely mellett a rendőrségnek és az NBH-nak dolgoztam, az alvilágba beépülve, későbbi per során az állam önkényes meghatározását idézve "fedett nyomozóként", s minthogy nem voltam hajlandó köztörvényes eszközökkel bűnözőket börtönbe juttatni, és kritikát fogalmaztam meg az NBH több halálesetet okozó felelőtlen ténykedései miatt, politikai üldözés alá vettek, munkahelyemről kirúgattak, és mindent letagadva, hogy a vizsgálatokat elkenjék, koncepciós eljárások tömegei alá vettek. Ezen ügyek folyamatosan az állam igazságügyi szervei előtt hevernek lassan 10 éve! Ezt követően még több évig letagadtak mindent mind állami megbízatásomat, mind ismeretségeimet, mondván, soha életemben nem ismertem senkit, sem politikust, sem rendőrt, sem alvilági személyt, maximum egy drogost. Ezt dokumentálták is, amíg odáig nem ment az ügy, hogy már nem lehetett eltussolni: ekkor szerkesztettek egy hamis dokumentumot, amelyre aláírásomat hamisítva összes korábbi dokumentálásukkal ellentétben azt állították, hogy tényleg az NBH-nak és a rendőrségnek dolgoztam éveken át, beépültem az alvilágba, de hogy mertem felfedni ezt a tényt életem védelmében (Btk.29.§) Medgyessy Péter miniszterelnöknek, mert ezzel államtitoksértést követtem el. A hozzám eljutott hírek szerint a következő koncepciós perek egyik alternatívája szerint emellett a hadsereg úgynevezett különleges ügynökeként is definiálnának, mégpedig a nagyobb hatalmi potenciálok (maximum is átmeneti eredményességű) elhárítására, továbbá mivel kellemetlenül képtelenség magyarázatot adni, honnan fértem hozzá ennyi olyan adathoz, amelyek eddig államtitkot képeztek, továbbá meg kellene magyarázni, miért hamisítottak körülöttem csaknem egy évtizeden át, és egy ilyen hamis dokumentummal újra perbe foghatnának államtitoksértés címén és egyebek. Mindez többek között azért is fontos, mert a hamis állami jelentések, melyek az összes állami bűntett eltussolását célozták, arra kerültek foganatosításra, hogy ki se kelljen hallgatni, a táskányi szervezett bűnözésről szóló dokumentumaimat, hang- és videofelvételek tömegeinek átvételét éveken keresztül megtagadták.

A közmunkára behívván a kecskeméti Izsáki úti munkaalkalmassági ún. "vizsgálaton" e panaszhoz és feljelentéshez csatolt, hát- és gerinctáji problémákról szóló szakvéleményben is rögzítetteket nem jeleztem, így ott az alkalmasságot kimondták és aláírták. Az alkalmassági vizsgálat abból állt (ez külön jogszabályi módosítások tárgya lehetne), hogy jobb- és balszemmel leolvastam a tábla betűit, megkérdezték, jól vagyok-e, megnézték a 120-as vérnyomásomat, és fonendoszkóppal megvizsgálták, van-e hallható pulzusom vagy sincs. Azaz kb. annyi regisztrálására került sor, hogy láthatóan emberi külsőm van, két lábon járok, és mivel mozgást tanúsítok, így kétséget kevésbé ébreszthető módon életben vagyok.

A Kecskeméti Repülőkórházban alig ezt követő vizsgálat során kaptam viszont a katonaorvosi szakvéleményt, mely a következőket mondja ki:

"Fizikai megterheléstől való tartózkodás, gerinckímélő életmód javasolt."

Továbbá fájdalom esetén analgeticum és izomrelaxáns stb., nem részletezem (a szakvélemény e panaszhoz csatolva), és közölték, hogy bármilyen hát- és gerinc-, valamint derékpanasszal azonnal, a körzeti orvosi beutaló nélkül is szakorvoshoz fordulhatok.

A szakvéleményt, tehát a valódit benyújtottam az önkormányzathoz, ahol a két ügyintéző felváltva ordítozott, hogy azt ők nem tudják figyelembe venni, miért nem mondtam a munkaalkalmassági vizsgálaton (ahol megnézték, látok-e és van-e pulzusom), és egyébként is olyan irdatlan összegekbe kerül a munkaalkalmassági megismétlése (kérőnként 1500Ft), amit ők semmiképpen nem tudnak kifizetni. De vegyem tudomásul, hogy táppénzre sem mehetek, mert akkor megvonják a segélyt, hanem itt írjam alá, hogy nem vállaltam el a munkát! Ez azt a célt szolgálta, hogy megvonhassák a szociális segélyt. Arra a következtetésre, hogy a világon semmit nem akarok elvállalni, abból jutottak, hogy vittem egy repülőorvosi katonaorvosi szakvéleményt arról, hogy ha látok, ha nem, ha van pulzusom, ha nincs, gerinctáji problémáimmal ez semmi összefüggésben nem áll, és az a szakvélemény, nem az, ahol megnézik, vannak-e életjeleim, vagy már meghaltam. Az ordítozást egyébként felváltva folytatták velem és egy másik jelenlevő személlyel, aki velem ellentétben teljesen tapasztalatlan lévén jogi és emberjogi ügyekben, úgy bámult, ahogyan egy átlagembernek kell, amikor éppen aláíratják vele - minthogy esetében is ezt sulykolták -, hogy nem akar munkát vállalni. Hogy nem akar, ezt glédában és sorban, minden körülményre és szociális magatartásra való tekintet nélkül sorozatosan, személyről személyre, ügyről ügyre eleve kimondták, gyártották és gyártják, Zombor Gábor kecskeméti polgármester és jegyzője, osztályvezetője stb. teljes bűnügyi összefogásában, akik utóbb is közölték, hogy ők szentül meg vannak győződve arról mindannyian, hogy mindenki abszolút kifogástalanul végezte a munkáját, és hiba kizárólag azokban van, akikről a világon semmit nem tudnak, de többek között soha nem látott munkatársaik bármi hibát találni véltek. Így a jogtudatlan és szegény tömegek semmiféle védelemben ne részesüljenek, mert ők, a hivatalnoki állami faj látatlanban tudja mindről, milyenek ezek.

A megélhetési bűnözés-gyártás és hajléktalangyártás e módszerekkel tömegével folyik Kecskeméten és környékén.

Az ügyben panasszal éltem a kecskeméti önkormányzatnál, és feljelentést tettem a rendőrségen rágalmazás, kötelező segítségnyújtás elmulasztása, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés stb. címen azzal, és tételesen kimutatva, hogy elfogultság miatt semmiképpen sem itt, Kecskeméten vizsgálják az ügyeket, mert a rendőrség totális összefonódásban és együttmozgásban áll Zombor Gábor polgármesterrel, az önkormányzattal és az NBH helyi kirendeltségével.

Az ügyet természetesen itt "vizsgálták", így megállapítást nyert az elkövetők és bűnpártolói részéről, hogy egymásra barátokként és szövetségesekként a világon semmi terhelőt nem tudnak mondani, hanem ártatlanok és kikezdhetetlenek.

Egyúttal - a rendőrségi feljelentés idején - benyújtottam egy több oldalas beadványt a Zombor Gábor vezette önkormányzathoz, amelyben részletesen és tételesen egy halomra való ajánlatot teszek az önkormányzattal való együttműködésre annak kapcsán, hogy nyilvánítsák tevékenységemet és a Hírháttér tevékenységét közmunkává, hiszen mind az Alkotmány, mind a Btk. feltétlen előtérbe helyezi és követeli az emberéletek védelmét pl. az utcasepréshez fűződő érdekkel szemben, melyet bárki elláthat, Kecskemét utcáin tömegek söprögetnek, még többen kerülnek munkanélküli segélyre, akik dolgoznának, csak nekik nem engedik meg, így kiemelt segélyben részesülnek munkavégzés nélkül, amiket viszont fel tudok ajánlani, azok a piacon egyébként százezrekbe és milliókba kerülnek: weblapok gyors készítése, bármilyen szociális stb. program kidolgozása, gyors bűnügyi felderítés, kulturális rendezvényekről stb. történő ingyenes tudósítás profi film, riport és cikk formáiban stb., melyek mellett el tudom látni az Alkotmányban és a Btk.-ban, valamint a nemzetközi jogban kötelező érvénnyel rögzített élhető életre és az emberi életek védelmére irányuló kötelezettségeket. Rendszeresen keresnek fel olyan ügyekkel, amelyek esetében a feljelentés elmulasztásáért is szabadságvesztés adható, és gyakori az olyan megkeresés, ahol haladéktalan találkozót kérnek azzal, hogy életük veszélyben van. Ha én csak egy ilyen ügyben ezzel az önkormányzattal és rendőrségi-NBH-s hozzáállással eleget teszek a Btk.-ban büntetőjogi megtorlás ellenében megkövetelt kötelességeimnek, és csak egyszer is pl. ún. munkaidőben az emberi életet előtérbe helyezem az utca porához képest, egyértelműen kimutatható módon alapot szolgáltatok arra, hogy a közmunka fizetését köztörvényes módon és bűnszervezetként megvonják. Hiszen az eddigieket is bűnszervezet keretében követték el, beadványaimat minden dimenziójában egyszerűen lesöpörve.

Így pl. ők nem fizetnek ki egy ember egészsége érdekében 1500 Ft-ot, hanem szakvélemény innentől az, aki nem vizsgál, hanem megtapintja, van-e pulzusom, és ha ez nem tetszik, írjam alá gyakorlatilag azt, hogy kilakoltatnak, rájuk semmiféle nemzetközi emberjogi charta, semmilyen Alkotmány és semmiféle életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő paragrafus sem vonatkozik, mert összes tetteikben alap a politikai bűnszervezeti motivációjú és egyébként is minden ízében antiszociális és szociopata, valamint bűnöző alkatú pszichopata hozzáállás, és valamennyi emberélettel szemben minden felmerült esetben és metódusban abszolútumig tanúsított rosszindulat, ott mindenki ártatlan, senki esetében semmin javítani való sincsen, hanem - a szociopata és pszichopata közmunkapogrom stílusát átvéve - van a mocskos nép, azok a semmire kellők, amik nem akarnak dolgozni, hanem hol betegségre, hol emberéletekért dologkerülő mutánsok, továbbá még hogy tudomány, művészet, honlapszerkesztés, tudósítás, hiszen arra ott vannak milliókért a közpénzen fizetett sikkasztó bűnözők, vagy pl. a 200 millióból készített kormányzati portál, amit én ingyen el tudok készíteni jogdíjtól mentes programokkal, de van ez a népi faj, ez a bűnöző, link csőcselék, ami korlátozná a totális és abszolút mindenre kiterjedő bűnügyi szabadságukat, ezért jöjjetek, semmisítsük meg médiájukat, vegyük el házaikat, tegyük földönfutókká, bűnözőkké őket, akik nem elég harcedzettek, vagy útban vannak, kerüljenek pszichiátriákra, a többi legyen öngyilkos, de mit képzelnek ezek a lumpen rétegek, hogy az állami-önkormányzati-zombori arisztokrácia korlátlan és köztörvényes rosszindulatát akár a legcsekélyebb mértékben, egyébként annak békességére és áldására, saját bűnszervezeti diffúziójának visszafogására korlátoznák azzal, hogy az ne legyen korlátlanul tömegpusztító, és a Btk. értelmében határozottan népirtó.

A beadványt, melyben tevékenységem közmunkává nyilvánítását kértem, először el sem olvasták, ami - jogi levelezésekben mozgok évek óta - példátlan valamennyi állami büntetőjogi esetben, amivel évek alatt találkoztam. Személyesen és többször megjelentem fogadóórán és azon kívül az önkormányzatnál: a munkatársaknak kizárólag hazugságokat terjesztettek, a beadvány tartalmáról halvány fogalma sem volt senkinek, viszont Provaznik Balázs osztályvezető, vagy pl. Mészárosné Juhász Sarolta, szintén a döntéseket hozó csoportvezető úgy prejudikált és úgy hozott határozatot, hogy a beadványt el sem olvasta! Nem is voltak rá kíváncsiak, mert Zombor Gábor polgármester ellenséges a Molnár F. Árpáddal szemben annak szociális és emberjogvédő, valamint az állami szervezett bűnözést felderítő tevékenysége, továbbá gyilkossági és tömeggyilkossági ügyek leleplezése miatt, így már nem létezik törvény sem égen, sem földön, ami ezt felülírhatná. Fordítom: halál mindenkire, de Zombor Gábor polgármesternél feljebb való törvény és úr nem létezik! Az önkormányzatnál olyan dolgokra válaszolva tagadták meg a beadványt, amik abban egyáltalán nem léteztek, hanem valamely helyekről elindult rosszindulatú pletyka és rágalmak útján került a fülükbe, majd mikor kiderült, hogy a világon halvány gőzük sincs arról, mi a kezükben lévő és kézről kézre olvasás nélkül továbbított kérelem tartalma, akkor a mindvégig roppant ellenséges Provaznik Balázzsal szemben - aki a túlélő rendőrökön és Hajdú-Bihar megye volt főügyészén, Szeszák Gyulán sem átallt gúnyolódni, e hősök gerincére és egyebekre téve megjegyzéseket - Mészárosné Juhász Sarolta mosolyra váltott, és közölte, hogy harminc napon belül válaszolnak, elolvassák a levelet, de az időbe telik (fordítom: úgy reagáltak rá, hogy nem olvasták el), de addig semmi esetre se csináljak semmit, és ne forduljak sehova. Ezt annak ellenére ismételgette, hogy előtte nem fedtem fel ebbéli szándékomat. Nem vagyok kezdő, tudtam, hogy a harminc nap csak időhúzás, ezért eszem ágában sem volt passzívnak maradni az ügyet illetően. Ha valaki 100%-ban minden felmerült esetben kizárólag szociopata bűnöző módjára cselekszik, akkor irracionalitás és beteges azt feltételezni, hogy a mosoly mögött nem számító rosszindulat és a legkisebb, előre nyilvánvaló irányba meglebbenő szél szerinti, és mindenképpeni önbuktató és népirtó, köztörvényes rosszindulat irányába fog elborulni az addig is hanyag, prejudikáló, következetlen, öntelt, már az első pillanattól fogva ellenséges és rosszindulatú hivatalnoki elkövető.

A rendőrségi nyomozás megtagadását egy mozdulattal hozta a postás az önkormányzati elutasítással. Utóbbiban a szociális törvényre hivatkoztak, amelyről hiába beszéltem halmozottan mind Provaznik Balázs osztályvezetővel, mind Mészárosné Juhász Saroltával, mert egyetlen ismétlést sem akartak megérteni, hogy a szociális törvény nem írja felül sem a nemzetközi jogban, sem az Alkotmányban, sem a Büntető törvénykönyvben helyenként életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő paragrafusokat és jogszabályokat, mert az emberéletek és a lakosság védelme nem írható felül egy huszadrangú rendelettel, amely ráadásul szintén az emberéletek mellett áll.

Tekintettel az általam előttük sem elhallgatott súlyos nemzetközi terrorcselekményügyeket, amilyen a magyar államnak az indonéz Hercules szállítógép felrobbantásában vállalt egyértelmű, és már annak bekövetkezte előtt a titkosszolgálatok előtt evidenssé tett szerepe és más életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmények ügyei, melyek rendre elérik a számos tekintetben példa nélkül álló tényfeltáró és merészségű Hírháttér szerkesztőségét a világ minden részéből, a HAARP-project amerikai, és orosz építőinek felkeresésétől a politikai gyilkosságokban tanúként jelentkező személyekig bezárólag, így az előre nyilvánvaló ügy az emberéletek védelmében és a hatályos nemzetközi és belföldi törvények soha nem látott nyílt és abszolút gátlástalan semmibe vétele szükségszerű és természetes következtében nyílt hadviselésbe torkollott, melyek kapcsán egyebek mellett az ügyek dominóeffektusának előkészítése érdekében az elkövetők és a nemzetközi terrorcselekményekben résztvevők törvényes meggyilkolására szólítottam fel az Interneten keresztül az egész Föld bolygón, melyeknek legalább súlyos és maradandó következményei lesznek az elkövetők részére, és legalább ennyi. Vegyék tekintetbe, hogy én nem vagyok politikus, sem pártdrukker, hogy saját vágyaimat vetítsem ki beszédekben és nyilatkozatokban. A Hírháttér kiemelt figyelmet fordít arra, hogy amit kijelent, az a valóságnak megfeleljen, és ne engedjen ki olyan információt, amelynek jövőbeni bekövetkezte nem garantált. Ez számunkra presztízskérdés is - ha lehet adoptálni a titkosszolgálatokat egészen a közelmúltig, az Internet széles elterjedéséig meghatározó tulajdonságot.

Minthogy az állam abszolút rosszindulatáról végérvényes tanúbizonyságot téve a Hírháttér-project-et a világon semmilyen módon nem finanszírozta (az jelenleg is 28500Ft/hó szociális segélyből működik, ennek megsemmisítésére szövetkezett Zombor Gábor polgármester, a Dávid-Károly-Kassai László-féle rendőrség és az indonéz repülőgéprobbantásban végérvényesen benne maradt, és feltétel nélkül a lehető legnagyobb brutalitással megtorlandó helyi NBH-kirendeltség és a titkosszolgálatok), így amellett, hogy kívánatos a magyar állam és annak vezetői nemzetközi elszigetelése egészen a bukásig, a Hírháttér munkájának minden lassítása, szabotálása, akadályozása, a tényfeltárások és az Emberiség érdekében tett életvédelmi információgyűjtések és nyomozások, valamint adatbegyűjtések és adatszolgáltatások fékezése, pláne átmeneti vagy teljes megsemmisítésre irányuló bármiféle törekvések az alkotmányos rend elleni szervezkedésként, háborús katonai bűncselekményként, népirtásként és soha el nem évülő Emberiség-ellenes bűncselekményekként értelmezendők, amikért feltétlen nürnbergi bánásmód és minimum életfogytig tartó fegyházbüntetés szükséges.

A válságot nem mi, nem az igazság és az emberéletek nemzetre, származásra, bőrszínre stb. tekintet nélkül képviselő életvédelem képviselői, hanem a velünk ellenséges állami bűnügyi összefogás idézte elő és fogja annak nyilvános bekövetkeztét kirobbantani. A magyar állam a teljes elszigetelés mellett a képtelenül alacsony, havi szociális segélyből történő finanszírozás megsemmisítésére is bizonyítottan törekedve befejezetten bizonyította az Emberiség-ellenes bűncselekmények eddigi és ezt követő, folytatólagos elkövetési szándék realizálását is, tudván ugyanakkor, hogy az emiatt kirobbantott válságot semmiképpen nem kerülheti el.

Csak egy jellemző eset: pl. a terrorcselekmények Hírháttér általi feltárását illetően a hatályos törvények minden kombinációban azonnali fellépést követelnek az állam részéről, de még csak civilnek álcázott ügynök formájában sem került sor burkolt nyomozásra, aminek magyarázata pedigleg az, hogy nincs mit nyomozni, hiszen pl. az indonéz repülőgép közel 100 halálos áldozatot követelő felrobbantása kapcsán is tudta mindenki, hogy mit tussolnak el, ahogy azt is, hogy a nyomozás bármilyen módja az ő elkendőzhetetlen felelősségük további deklarálására és bizonyítására szolgál. Ezért inkább az időhúzást választották az elkerülhetetlen bukásig, és az azt közbevető további bűnügyi és életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő eltussolási próbálkozásokig. Ahogy a WTC-ről és Mumbai-ról mindenki tudott előre (Mumbai közben kaptuk és publikáltuk a merényletről és elkövetőiről az első információkat, amikor még a hivatalos média sehol a Földön nem közölt erről semmit; Mumbai esetében már az első napoktól sem volt titok, hogy arról hónapokkal előre szóltak az angolok, és készültek annak elősegítésére az indiai titkosszolgálatok), a magyarok is tudnak arról, hogy bűntetteikben a bukást semmiképpen nem kerülhetik el. Aki ezekben az ügyekben Emberiség-ellenes álláspontot rögzít, annak buknia kell, mi pedig napról napra kevésbé tartunk igényt bármiféle kesztyűs kézre, vagy a nyílt megtorlás szándékának bármiféle eltitkolására.

Csak közbevetőleg jegyzem meg: korábban Sárközy István alpolgármester, Zombor Gábor polgármester barátja minden kérdésem ellenére sem volt hajlandó megnyikkanni arról, amikor azzal a kérdéssel fordultam hozzá fogadónapján személyesen, milyen pályázatokat vagy hasonlót indít vagy tud ajánlani az önkormányzat, amire reflektálva a Hírháttér - egyébként irdatlan széles - tevékenységi köre valamelyike alapján az támogatásban részesülhetne (pl. a teljes megsemmisítés elkerülésére). Tehát nem volt hajlandó válaszolni, bár következetesen figyelmébe ajánlottam ennek okán is az indonéz repülőgéprobbantási tömegmészárlás ügyét, és hogy manapság nem szükséges emiatt bírósági tárgyalást sem tartani, azért van a látható és vannak a láthatatlan Guantanamók, melyek közül Guantanamó láthatóan az egyetlen volt, amely aggodalomra kötelezte. Valahogy a hatályos törvények és a magyar jog- és ítéletszolgáltatás egyáltalán nem ejtette kétségbe.

A Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Intézményi és Családvédelmi Iroda Családvédelmi Osztály, Szociálpolitikai Csoport nevében a már kiindulási pillanatban rosszindulatú és hamisan vádaskodott Mészárosné Juhász Sarolta az együttműködés példátlan széles lehetőségeit felsoroló beadványomat azzal utasította el, hogy - idézem -:

"A szociális és Munkaügyi Minisztérium állásfoglalás szerint a saját intézmények mellett azok a szervezetek tekinthetők megfelelő foglalkoztatási helyeknek, amelyekkel helyi önkormányzat által jogszabályban előírtak szerint ellátandó feladat ellátására valamilyen feladatvállalási szerződést/ellátási szerződés/ kötött a települési önkormányzat."

Magyarul Zombor Gábor, Provaznik Balázs és Mészárosné Juhász Sarolta azzal próbált köztörvényes (mint pl. népirtás) és Emberiség-ellenes bűncselekményeket kimerítve megsemmisítő akciókkal fellépni, hogy szerződést csak az önkormányzat köthet, márpedig nem kötött, s mintha az önkormányzat egy tőlük független személy vagy szervezet lenne, így nem is köthet. nekik, mint önkormányzatnak nincs abba beleszólásuk, hogy ők, az önkormányzat és annak vezetője, a személyesen soha jobban érintetté egyetlen ügyben sem vált Zombor Gábor polgármester kivel és hogyan köt szerződést. Beteges és a hatályos törvények szerint életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntethető álláspontjuk szerint sem a Hírháttér nem válhat megbízottá a világon semmiféle közfeladat ellátására, amikor ebben nekik jutott a döntési hatáskör, azaz a számon kérendő felelősség is(!), sem tudományos, sem szociális, sem kulturális elemzések, a magyar történelem legolcsóbb és egyben mégis gyakran legszínvonalasabb állami, kulturális, művészeti stb. tudósítások (lehet filmjeinket megtekinteni, ami másoknak egy millióba kerül, azt én 1000Ft-ból elvégzem, mert nem vagyok bűnöző) stb., továbbá az önkormányzat is teljesen lehetetlen helyzetben van arra, hogy ő adjon megbízást akár részmunkaidős alkalmazás formájában pl. olyan megbízásokkal, amilyenekhez hasonlót - csak éppen sokkal-sokkal alacsonyabb színvonalon - a sok milliós közpénzeket felemésztett Ezüsthajó Kft. kapott arra, hogy rögzítse Orbán Viktor miniszterelnök ilyen-olyan útjait, és eltegye azokat a raktárba. Zombor Gábor, így egyértelműnek látta a helyzetet arra, hogy önkényuralmi terrorista helyzetükből adódóan sajnos a tömegmészárlások és azok teljes körű védelme további biztosítását feltétlen érvényesíteni kell, minthogy beteges álláspontjuk szerint a szociális törvény kötelező érvénnyel előírja a bűnözés és a hajléktalangyártást, valamint a nemzetközi terrorcselekmények és teljes körű szociális védelmük örökre történő folyamatos biztosítását, minden életvédelmi kezdeményezést üldözve és lehetőleg teljes egészében megsemmisítve, pl. a napi hat órában végrehajtott porsöprés elsődlegességére hivatkozván.

A fentiek alátámasztására és a szándékos, szervezett bűncselekmények egyértelmű bizonyítására tovább idézek az ún. "Szociálpolitikai" Csoport Mészárosné által aláírt elutasító határozatából:

"Közcélú munkavégzés keretében a) az a települési önkormányzati feladat, amelynek ellátásáról a települési önkormányzat jogszabály vagy önkéntes vállalása alapján gondoskodik, b) az a jogszabályon alapuló állami vagy helyi önkormányzati feladat, amelynek ellátásában a települési önkormányzat megállapodás alapján közreműködik, továbbá c) az a)-b) pontban foglalt feladatok ellátásához szükséges feltételeket megteremtő, javító tevékenység látható el."

A Tisztelt Ombudsmanok tudnák részletezni, hogy a tömeggyilkosságokban, a népirtásban és a hajléktalangyártásban, valamint az emberi jogok és az emberéletek védelme megsemmisítésében miféle "javító tevékenység"-ek értendők? Utoljára ilyen kontextusban ilyen kijelentéseket a hitleri Németország állami intézkedéseiről szóló fogalmazványaiban olvashattunk!

Továbbá: ha törvényben tolják az orrom elé, hogy az ő hatáskörük "megállapodás"-t kötni, akkor mi tartja őket vissza attól, hogy megállapodást kössenek? Bel- és külföldi állampolgárok tömegeinek életben maradásával való ellenségesség? Nemzetközi terrorista elkötelezettségek Zombor Gábor polgármesteren keresztül? Hogyan hivatkozhatnak olyan törvényekre az első pillanattól kezdve, amik minden pontja őket vágja agyon? Honnan ez a szemérmetlen törvénytelenség és az antiszociális bűnöző alkatú pszichopátiával való nyílt kérkedés, nagyszájú affektálásokkal áthatva?!

Mindezeket követően van képük az alábbiakkal befejezni:

"Fentiek figyelembevételével az Ön által végzett tevékenység közcélú foglalkoztatás keretében történő végzésének jogszabályi lehetősége nincs."

Ha megkérdezem a Tisztelt Ombudsmanokat, hogy elmebetegség vagy megszállott, rosszindulatú, tömeggyilkosi lelkületű - szaknyelven - bűnöző alkatú pszichopátia enged meg ilyen záró következtetést, melyiket választják? Mégis az éppen általuk idézett szociális törvény mely szavai azok, amelyek nem engem igazolnak és nem őket marasztalják el végletesen!? Nem tudják, vagy bűnözésüknél fogva nem akarják érteni, ami az orruk előtt van? Nem értik, ami oda van írva?! Saját maguk ellen idézik a jogszabály összes pontját? Ez mennyiben nevezhető normális viselkedésnek? Felsorolását követelem, mely jogszabályok mely pontjai alapján jutottak arra a köztörvényes és fegyházzal büntetendő következtetésre, hogy az emberi jogok és az emberéletek semminemű és dimenziójú védelme, a weblapszerkesztés és a filmforgatás-filmkészítés-rendezés semmiféle formája, a tudósítások és cikkírások semmiféle területe nem ad lehetőséget az önkormányzat általi foglalkoztatás semmiféle formájának? Mit beszélnek ezek a megszállott zombori tömeggyilkosok, akik Zombor neve kiejtésére is összerezzennek?!

Tisztelt Ombudsmanok!

Mivel a jogszolgáltatási lehetőségeket szervezett keretek között elzárták, így a hatályos törvényeknek megfelelően Önökhöz fordulok. Bár pl. Provaznik Balázs "szociális" osztályvezető előre közölte, hogy az ombudsmanok nem szólhatnak bele az ő döntéseikbe, tudniillik - fordítom - őfelette és Zombor Gábor polgármester felett sem Isten, sem Emberiség, sem nemzet, sem állam, sem törvény nem áll, határozatukat kérem a kecskeméti önkormányzat és a Hírháttér, és/vagy személyem, a Molnár F. Árpád részére történő hitvány összeg, Emberiség-alamizsna (pl. a szociális segély vagy átmeneti közmunkadíjazás formájában történő) biztosítását az Emberiség további szervezett tömegpusztításának és a jövőben kétségtelenül birtokomba kerülő következő tömeggyilkos terrorcselekmények elhárításának biztosítására. Hogy az összes létező nemzetközi és magyar törvények szerint tetszik vagy sem alapon biztosított szociális és emberjogi védelem milyen formában és keretek között történik, az nem érdekel, minthogy az ügy maga is a megtestesült vis mayor, aminek negligálását, de még civilek esetében is a feljelentés elmulasztását a törvény büntetni rendeli! Hogy az önkormányzat milyen munkaszerződéssel biztosítja, hogy megbízatásuk mellett (amely tehát olcsóbb, mint az Ezüsthajó Kft., így a Fideszes Zombor Gábor polgármesternek nem kell aggódnia a lakosságot felemésztő hallatlan összegek miatt), tehát megbízatásuk mellett eltudjam végezni az emberéletek és az alkotmányos rend kötelező védelmére irányuló munkát, a hozzám forduló (mert hozzájuk hiába is fordulnának) kisemmizettek és utcára kerültek, valamint lakásmaffia stb. ügyekben ingyenes segítségre szoruló személyek védelmét, az mindegy. De az önkormányzat nem teheti meg, hogy megsemmisít egy kiemelten közhasznú tevékenységet, felszámol egy médiát, mert az az emberéleteket védi, és nemzetközi terrorcselekményekre hívja fel a figyelmet, hogy azt lecserélje Zombor Gábor polgármester és rendőrsége, valamint a vele teljesen összhangban és 100%-ban az első pillanattól az utolsóig egységben és egységszándékban mozgott kecskeméti terrorista, mondom: TERRORISTA(!) Nemzetbiztonsági Hivatal eleve bukásra ítélt bűnszövetkezeti védelmével.

A fentiekre tekintettel kérem a kecskeméti önkormányzat és kifejezetten Zombor Gábor polgármester bocsánatkérésére kötelezését, és Hogy kimondottan olyan munkakörbe kívántak elhelyezni, mely egész napos és folyamatos fizikai elfoglaltság mellett a fent idézett, és jelen panaszhoz csatolt egészségügyi dokumentumban pontosan ellenjavalt, most már szándékosan nem citálom. Minthogy a törvények nem engem, hanem őket kötelezik a finanszírozás biztosítására, nekem pedig sem egészségem, sem szabadságom, sem életem nem elég nagy ár, ahogy az ő életük sem ahhoz, hogy éppen az állami törvények által biztosított kötelességeimnek eleget tegyek, minden a hatályos törvényekkel és az Emberiséggel ellenséges leplezett és nyílt törekvéseket üldözve és megsemmisítve!

 - Jelen panaszom és feljelentésem docx és htm formátumban történő csatolása mellé

 - jpg formátumban csatoltam az MH Honvéd Egészségügyi Központ Repülőorvosi-, Egészségvizsgáló és Kutató Intézet Neurológiai szakrendelői ambuláns kezelőlapját, továbbá

 - a Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Intézményi és Családvédelmi Iroda Családvédelmi Osztály köztörvényes bűnözői elutasító határozatát, valamint

 - a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és Polgármesteri Hivatalának, Zombor Gábor polgármesternek, Provaznik Balázs osztályvezetőnek és Metzinger Éva jegyzőnek címzett beadványomat tevékenységem közmunkává nyilvánítása tárgyában, mely utóbbit halmozottan ajánlom megtekintésre, abban szolgálataim felajánlása vonatkozásában részletes és példátlan kimerítő halmozása okán, melyeket egy az egyben és sima köztörvényes, terrorista bűnszervezetként söpört le a zombor gábori önkormányzat, mert nem vagyok sem a polgármesternek, sem Orbán Viktornak sem a haverja, sem a rokona, tevékenységeim pedig az általuk megszokottal eltérően nem milliókba, tíz- és százmilliókba, hanem egy szociális segély árába kerülnek, ahogyan ennyibe kerülnek mindenkinek, aki ért hozzá. A szakértelem ugyanis annyiba kerül, amennyit kérnek érte, helyesebben amennyit köztörvényes bűncselekmények és bűntettek formájában a lakosság pénzéből haveri és klientúrájuknak elherdálnak, ahogyan a város központját most építik át nem tudom, hanyadszorra, mostani építkezésükkel több milliárd Ft-ot felemésztő összegekkel, amennyiből a valódi, tehát nem állami szociális szférák elismerésének megfelelő programunk csaknem az ország összes hajléktalanja elszállásolását finanszírozni tudná.

Tisztelt Ombudsmanok!

Nekem az a véleményem, hogy aki akár csak egyetlen ártatlan embert állami pozícióját kihasználva az utcára juttat, az kiérdemesült arra, hogy megöljék. A bács-kiskun megyei önkormányzat és Zombor Gábor polgármester esetében azonban a bűncselekményeknek és a nemzetközi terrorizmusnak a magyar történelemben olyan példa nélkül álló halmozásáról, és ezen halmozásoknak ha lehetne, örökké tartó folytatólagos elkövetési egységszándékáról és egyértelmű, világos akaratkinyilvánításáról van szó, amelyek külön-külön is, nemhogy együttvéve(!) feltétlen igazságügyi, ennek hiányában pedig lakossági és nemzetközi megfékezést, és ezzel elkerülhetetlenül, mert másként nem lehet, meggyilkolás formájában történő megtorlást követelnek. S minthogy a lakosság védelmének és az emberéleteknek mind belföldre, mind külföldre vonatkozóan egyetlen módja a törvényes emberölés, így szükségesnek látom Zombor Gábor nemzetközi terrorista és népirtó polgármesternek a hatályos törvényeknek megfelelően történő meggyilkolását, melynek tényállását ezzel a levéllel is mind bel-, mind külföldi médiumoknak, szervezeteknek és lakossági tömegeknek eljuttatom.

Miközben a Katonai Főügyészség és más hivatalok felé kezdeményezem a Nemzetbiztonsági Hivatal és a titkosszolgálatok illetékeseinek a legalapvetőbb és a lehető legszélesebb spektrumú nemzetbiztonsági követelmények egyértelmű bizonyítottsággal és iszonyatos tömegével tetten ért totális felrúgása miatt azonnali letartóztatását és hadbíróság elé állítását, előre elkészített fegyházbüntetések ítéleteivel, továbbá az ilyenkor szokásos állami likvidálások széles körű bel- és külföldi alkalmazásával, az Ombudsmanok felé az ügy halaszthatatlan és kiemelt sürgőssége, továbbá egyértelműen bizonyított rekordszinten halmazati nemzetbiztonsági kockázatára tekintettel várom gyors, mielőbbi válaszukat valamennyi titkosszolgálattal és titkosszolgálati személlyel ellentétben a nemzetbiztonságnak és a nemzeti érdekeknek a képviseletében

Molnár F. Árpád emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró, dokumentumfilmes, zeneszerző, az Amnesty International tagja, a KJE alapító tagja, a Hírháttér Multimédia alapítója és főszerkesztője, Echelon-tanú

A panaszt tevő és a feljelentő neve: Molnár F. Árpád
Levelezési és lakcíme: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.
Született: Kecskemét, 1972.11.13.; Anyja neve: Retezár Mária
Elérhetőségek: Tel.: 30/919-6386 ; E-mail: hirhatter@gmail.com vagy molnarfarpad@gmail.com
Hírháttér Multimédia: http://hirhatter.com

A meghallgatásához
klikkeljen a hangszóróra!

V MP3 V MP3 O
A hangfelvétel letöltéséhez (jobb klikk) ide kattintson! (46 perc)
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Lap teteje

Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - Az Echelon-mondó
2009-07-26. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Meghekkelt Emberiség (ismeretterjesztő dokumentumfilm, kulcsfilm)
/Szeszák Gyula (megyei főügyész, olajügyész, tényfeltáró) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő, emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Lendvay Kamilló, Durkó Zsolt, Toto, Morricone/
(Film, 15 perc)
Tartalom: Gazdagon illusztrált és zeneileg kolorizált, tanulságos, mentalitásformáló, helyenként felemelő, másutt ijesztő filmet láthatnak, ismét olyan tartalommal és szerkesztéssel, amilyennel még soha a magyar filmirodalomban nem találkozhattak, csak a Hírháttér-filmek esetében. Filmünk gerincét a világ titkosszolgálatai tevékenységi módszereinek feltárása képezi. Érintjük a World Trade Center, a kínai titkosszolgálatok, a globalista cyberhadászat és interkontinentális technológiai háborúinak témaköreit, de kitérünk Budaházy György titkosszolgálati eshetőségeire is. Mindezt a botfülű, tudományos és művészeti szempontból teljesen gyengeelméjű magyarok minden sötétsége ellenére kiváló magyar zeneszerzők világhírre beágyazásával (is), rongyrázás és gyúcsányozás helyett pedig szakmai tényfeltárásokkal, melyek valódi lényege nem a múltba révedező, a valós problémákról figyelemelterelő, nemzet- és Földpusztító romantika, hanem az Emberiség véres jelene, szabadsága és túlélése. A film végén Emberiség-ellenes bűnözők halállistáját olvashatják, többek közt a bács-megyei politikai bűnözés világtörténelmi rögzítésére, és...
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
2009-07-29. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Keresztyén alázat, "nemzeti" sajtókörnyezet (Morvai-kurucinfo-különdíjfilm)
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
/Zene: Beethoven és meglepetés/
(Film, 7 perc)
Tartalom: Merőben szokatlan koktélt láthatnak, ahogy kontrasztosan alkalmazásba kerül a keresztyénség kontra kurucinfó, komédia kontra tragédia, humor kontra borzalom, Hírháttér-előre látás kontra kuruc és bandái eredmény, zenei kultúra kontra Morvai Krisztina "nemzeti"-nek nevezett elektrosokkos áramlatai, komolyság kontra kurucék által definiált "nemzeti" arculat, ember és disznó, isteni és sátáni, hősiesség és gyalázat, bölcsesség és ostobaság, értelem és butaság, keresztyén jóindulat és sátáni rosszindulat, kulturált igényesség és moslék Veérgőzös kurucizmus, és a mindezekkel járó bűn és bűnhődés is, ahogyan miattuk Budaházy György és mások börtönbe kerültek, na meg amik lesznek. A film - melyet e világon 18 éven felülieknek szokás pecsételni - külön jegyzett Morvai Krisztinának.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu