Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), Csizmadia Attila, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Rádióműsorok és vezetőik vagy a Hírháttér Multimédia2009-08-11.
Soós József (Kárpáti Magyar) (emberjogvédő, tényfeltáró, publicista)

Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Nézőjét, Hallgatóját és Olvasóját! A mostani témakörben a HÁTTÉRHATALMI MÉDIÁRA, szűkebb vonatkozásban a "RÁDIÓZÁSRA", annak tűrhetetlen alacsony színvonalára, minősíthetetlenül ócska parázna jellegére fogunk kitérni. Azon egyszerű oknál fogva, mert a társadalomra nézve káros, sőt, felettébb veszélyes hatást gyakorolnak a jelenleg sugárzott, műsornak hazudott, de valójában központi irányítás alatt álló, emberiséget megrontó rádió csatornák.

Bosszantó ez, annál is inkább, mert amíg egy SLÁGER, DANUBIUS, JUVENTUS rádió sok milliós költségvetésből "dolgozik", és készíti EMBERISÉG ELLENES MŰSORAIT, addig az IGAZSÁGOT TERJESZTŐ, EMBERISÉG JAVÁT SZOLGÁLÓ HÍRHÁTTÉR Multimédia a fennmaradásához szükséges anyagi jellegű gondokkal küzd! Azt ki kell jelenteni mindenképpen, hogy a működéshez szükséges pénz, és egyéb más háttér ezerszer kisebb mértékű, mint a mesterségesen futtatott rádióadók esetében. Ennek ellenére mégis sokkal színvonalasabb, és tartalmában összehasonlíthatatlanul minőségibb műsort képes elkészíteni, vagyis a SZELLEMI MŰHELY SOKKAL JOBB TERMÉKEKET ÁLLÍT ELŐ!

Pedig a HÁTTÉRHATALOM által irányított, pontosabban LEURALT, LEIGÁZOTT, RABSZOLGA SORBA HAJTOTT BÖRTÖNBOLYGÓN az erkölcs, tisztesség, becsület, Istenbe vetett hit, bátorság, egyenes jellem, hazafiasság NEM TARTOZIK AZ EMBERI JELLEMVONÁSOK KÖZÉ! Sőt, ellenkezőleg, minél GERINCTELENEBB FÉREG, JELLEMTELEN JÚDÁS PATKÁNY valaki, annál jobb pozícióba kerül, és nagyobb hatalomra, anyagi javakra tehet szert. Ezt jelenti a TITOKZATOS NAGY BABILONI SZAJHA Rendszerében ÁRULÓNAK LENNI. Mert aki a JÚDÁS-fajba kerül, eladja lelkét az ördögnek, az a VILÁG DICSŐSÉGEIBEN és virtuális jólétében fürdőzik! Mivel az éremnek kettő oldala van, és a másik oldal, melyet MI KÉPVISELÜNK, nem tartozik ebbe a "fajba", így nem is részesedik annak semmilyen pozitív hasznából sem. Éppen ezért küzd a HÍRHÁTTÉR Multimédia az ÉLETBEN MARADÁSÉRT, hiszen ANYAGI és SZELLEMI KAPACITÁSÁT is igyekeznek minél jobban elvenni! Ezt úgy teszik meg, hogy az útból félreállítják azokat a személyeket, akik ez idáig képesek voltak a RENDSZERREL szembeszállni. Mesterségesen ELTÁVOLÍTJÁK TŐLÜNK, és haszontalan dolgokra fogják, illetve állítják be az érdeklődési körét. De mindent elkövetnek annak érdekében, hogy részlegesen, vagy minél tovább fennakadásokat okozzanak nekünk. [Btk.260.§] DE MEGÁLLÍTANI NEM TUDNAK BENNÜNK MINDADDIG, AMÍG A TEREMTŐ ATYA AKARATA EGYEZIK AZZAL, HOGY A HÍRHÁTTÉR MŰKÖDÉSBEN MARADJON!!! Ezzel meg is adtam a magyarázatát annak, hogy bár nehézségek akadnak bőven a munkánkban (persze, hogy van, hiszen a Fenevad által leuralt és kizsákmányolt világban kell, hogy éljünk!...), de ennek ellenére mégis működésben vagyunk!

Soós József, a Kárpáti Magyar a Hírháttér felvételén, 2008-banAz ÉRTELMESEBB emberek számára a napnál is világosabb, hogy a HÍRHÁTTÉR Multimédia az IGAZAT MONDJA EL, azokat a TITKOKAT és SZÖRNYŰSÉGEKET, melyeket már sok-sok évvel ezelőtt, de bátran kijelenthetjük, hogy még ennél is régebben: ÁLLAMTITOKKÁ NYILVÁNÍTOTTAK, vagyis a "köznép" elől rejtve tartottak, így hosszú ideje annak, hogy HAZUGSÁGBAN, megtévesztve tartják a lakosságot! Ehhez felhasználva minden lehetséges eszközt, így az ELMEIRÁNYÍTÓ TECHNOLÓGIÁKAT is, melyek BEHATOLTAK AZ EMBEREK LEGREJTETTEBB MAGÁNSZFÉRÁJÁBA IS!!!! OTT VANNAK MINDENHOL!!! A Háttérhatalom mindenről tud, hiszen az ADATFORGALOM, az INFORMÁCIÓÁRAMLÁS a modern technológiákon, HÍRKÖZLÉSI MŰHOLDAS, GPS-technológiákon megy keresztül! Éppen ezért a legjelentéktelenebb TELEFONBESZÉLGETÉSEK és SMS-levelek is FIGYELVE VANNAK. Éppen úgy, ahogy a KÖRÜLÖTTÜNK LÉVŐ ELEKTRONIKUS ESZKÖZÖK kifejtik ránk a KÁROS, MANIPULATÍV HATÁSUKAT!

Annak a LEHETŐSÉGE, hogy ezt mi képesek vagyunk elmondani, a TEREMTŐ ATYÁNAK köszönhetjük, mint ahogy az is, hogy MÉG ÉLETBEN VAGYUNK! Igen, jól olvasták, a "MÉG" szócska oda volt írva, mert nem tudhatjuk előre, hogy ez meddig lesz így! Addig biztosan, amíg a MINDENHATÓ szándéka ezt akarja!

Molnár F. Árpád Úr nagyszerű, csodálatos ember! Személyesen baráti viszonyban, és napi kapcsolatban állunk egymással. Kijelenthetem, hogy több bátorság és IGAZSÁGÉRZET van benne, mint eddig bárkiben, akit ismertem. Így nem is csoda, hogy ő a MOTORJA, a MINDENESE a HÍRHÁTTÉR Multimédiának! Bármekkora áldozatot képes meghozni annak érdekében, hogy az IGAZSÁG, és az EMBERI ÉLET VÉDELME feladatának ellátása maradéktalanul megvalósulhasson, és gördülékenyen üzemeljen!

Így bátran, túlzás nélkül kijelenthető, hogy a HÁTTÉRHATALOM MÉDIAGÉPEZETE, és annak minden al-projektje ISTEN SZEMÉBEN UTÁLATOS, hiszen az EMBERISÉG MEGRONTÁSA, FÉLREVEZETÉSE a fő tevékenységi köre, melynek a KÖVETKEZMÉNYE a HALÁLOS BÜNTETÉS LESZ, mely a TEREMTŐ ATYÁTÓL fog megérkezni hamarosan! Még a világi büntető törvénykönyv szerint is EMBERISÉG-ELLENES BŰNÖKET KÖVET EL A VILÁGMÉDIA! Mivel az embereket FÉLREVEZETI, MEGTÉVESZTI, BŰNBE, ERKÖLCSTELENSÉGBE HAJSZOLJA BELE, aminek következménye a HALÁL lesz!

Személy szerint most, napjainkban a Sláger Rádió, BOCHKOR GÁBOR, BOROS LAJOS ... által vezetett és "konferált műsor" az, melyben a legjobban érzem az ERKÖLCSTELENSÉGNEK és ISTEN-TAGADÁSÁNAK a "HÁTTERÉT". Oly nagyon, hogy az idegösszeroppanás határán állok, mikor ezek hárman elkezdik a jellemtelen, féreg műsorukat; de hogyan is lehetne azt műsornak nevezni, ÖKÖRSÉGEIKET, ERKÖLCSTELEN BUTASÁGAIKAT beszélni. Mindezt olyan stílusban, hogy egy normális embernek, akinek az agyát még teljesen nem tették tönkre az ECHELON-ELMEIRÁNYÍTÓ FEGYVEREKKEL, nem képes végighallgatni!

Soós József emberjogvédő és tényfeltáró, 2009Mivel az éremnek kettő oldala van, a másik oldalon pedig ott vagyunk mi, akik az IGAZSÁGOT, és az EMBERISÉG JAVÁT KÍVÁNJUK HIRDETNI! TELJES KÖZPONTI ELHALLGATTATÁS ALATT ÁLLUNK, angol kifejezéssel élve (napjainkban ez a divat, mindenhol idegen nyelven beszélni, nem pedig az anyanyelven...): D-NOTICE börtönébe vagyunk zárva. Vagyis a TÁRSADALOM MESTERSÉGESEN VAN TŐLÜNK ELSZIGETELVE, így az INFORMÁCIÓHOZ sem jut hozzá mindenki, mert a HÁTTÉRHATALOM ezt nem engedi nekik meg! Vagyis a legtöbben nem is tudnak a létezésünkről! (Ezzel a TITKOSSZOLGÁLATOK NEM ÍGY VANNAK, ŐK ISMERNEK BENNÜNKET, ÉS KITÜNTETETT FIGYELEMMEL VAGYUNK ELLENŐRZÉS ALATT TARTVA A NAP 24 ÓRÁJÁBAN!) Így a "nagy sokaság" jelentős részének lehetősége sem volt arra a HÁTTÉRHATALOM miatt, hogy a VILÁG TITKAIBA, és ISTEN LÉTEZÉSÉT BIZONYÍTÓ DOLGOKBA betekintést nyerjenek!

De olyan "FÉRGEK, JÚDÁS PATKÁNYOK", mint a Sláger rádió "szórakoztatói", hatalmas ismeretségnek örvendenek, és az egész ország hallgatni kénytelen a BUTASÁGAIKAT, ha akarják, ha nem! Ez is EMBERISÉG-ELLENES BŰNCSELEKMÉNY, hogy a KÖTELEZŐ SEGÍTSÉGNYÚJTÁS ELMULASZTÁSA megvalósul, sőt, kimeríti annak minden lehetőségét is, csupán azzal, hogy az EMBERISÉGNEK nem volt lehetősége megismerni, és szembenézni azokkal a dolgokkal, melyek az élete további menetében, a hátralévő időkben be fognak következni.

Arról már nem is beszélve, hogy ISTENTŐL SZÁNDÉKOSAN EL VANNAK TÁVOLÍTVA AZ EMBEREK, már azzal is, hogy olyan dolgokra "ösztönzik őket", melyek a TEREMTŐ SZEMÉBEN UTÁLATOSAK, így a HALÁLUK VAN ELŐKÉSZÍTVE NEKIK!

KÁRTÉKONY FÉRGEI VAGYTOK AZ EMBERI FAJNAK, ÉS ANNAK IS A RANGLÉTRÁJÁN ALUL FOGLALTOK HELYET! Igen ezek vagytok ti, akik tudjátok az igazat, és elhallgatjátok! Nézzetek tükörbe, és kérdezzétek meg magatoktól, hogy mik vagyunk mi valójában, és hogy mekkora különbség van közöttünk; mármint ami bennetek, és ami a HÍRHÁTTÉRESEKET illeti!

MOLNÁR F. ÁRPÁD milliószor többet ér nálatok, és ti soha az életben nem fogtok, és nem is lesztek képesek arra, hogy azt letegyétek az asztalra, amit ő. Az IGAZSÁGÉRT harcol ő, ti meg a HAZUGSÁG ROSKADOZÓ INTÉZMÉNYÉNEK A FALAIT TÁMOGATJÁTOK, ÉS OLYAN HAJÓN VAGYTOK, MELY HAMAROSAN A MÉLYSÉGEKBE SÜLLYED VELETEK EGYÜTT! Ideje lenne annak, hogy a pofátok kinyissátok, és szembenézzetek az igazsággal, még akkor is, ha ez miatt a VILÁGI EGZISZTENCIÁTOK veszítitek is el. Az nem nagy ár, sőt, nevetségesen kicsi veszteség ahhoz, ami akkor vár rátok, mikor az ISTEN IGAZSÁGA ELJÖN A FÖLDRE! (szerencsére hamarosan jönni fog, "kis idő még és nincs többé gonosz, keresed a helyét, de nem leled sehol!") Sajnálatos módon ti nem voltatok képesek arra, hogy ISTEN IGAZSÁGÁBAN, AZ EMBERISÉG ÉLETÉNEK VÉDELME MELLETT HARCOLJATOK. Lehetőségetek lett volna rá, de nem tettétek meg, ez miatt az ISTEN HARAGJA SÚJTOTT LE RÁTOK! Mert az sokkal nagyobb bűn, és az ATYA szemében megbocsájthatatlan tett, hogy valaki segíthetett volna az emberiségen (mert olyan helyzetben volt!), DE EZT NEM TETTE MEG! A pillanatnyi egyéni "érdek" a felsőbbrendűsége miatt, vagyis félelemből, gyávaságból, és pusztán a Babiloni világ hamis csillogásának mámorító érzése és tudatállapota miatt magára hagyta az emberiséget, és Istent megtagadta, elvetette magától!

Aki egyen segít, mert lehetősége van rá, az a VILÁGOT MENTI MEG, de aki soknak segíthetett volna, és ezt NEM TETTE MEG, az HALÁLRA VAN ÍTÉLVE!

Ne, Ne, NE!!!

Mi nem félünk senkitől, és főleg nem azoktól, akiknek te meg akarsz felelni, mert minket NEM ÉRDEKELNEK ENNEK A VILÁGNAK A TÖRVÉNYEI, és azok sem, akik látszatra ezeket megalkották, főleg nem az, aki a VALÓSÁGBAN IRÁNYÍTÁS ALATT TARTJA A BOLYGÓT, vagyis a FENEVAD!

Éppen ezért kérjük felebaráti békével, hogy GONDOLKOZZATOK EL A DOLGOK KÖVETKEZMÉNYEIN, melyeket hamarosan a bőrötökön érezni fogtok, adjatok számot magatoknak, és kérdezzétek meg, hogy hosszú távon érdemes-e ezt csinálni, és Isten ellen lázadni, a HÁTTÉRHATALMAT kiszolgálni, mert azt ne feledjétek soha, hogy A TITOKZATOS NAGY BABILON egy SZAJHA. A szajha pedig félrevezeti, tönkreteszi, és becsapja az áldozatait, de mindezt teszi úgy, hogy ez idő alatt csábos létével elkápráztatja, transzállapotba hozza a zsákmányát!

IGEN... ECHELON-ELMEIRÁNYÍTÓ TRANSZÁLLAPOTBA!!!

Felelős főszerkesztő: Molnár F. Árpád
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

(Íródott: 2009 július 18.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Lap teteje

Előző cikk:
2009-08-10. -
A Hírháttér várhatóan a főszerkesztő, Molnár F. Árpád szabadságvesztése miatt szünetelni fog
/Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)/
Részlet: Kovács Krisztina [2006-tól talán a leghírhedtebb vérbíró - a szerk.] a Molnár ellen is úgy járt el, hogy addigra már a Molnár által rendezett filmek tucatjában volt a 2006-os hősök védelmében a legutolsó vérbíróként aposztrofálva és ábrázolva, és Kovács nem tagadta, hogy látta a Hírháttér őt érintő filmjeinek legalább a jelentős részét, azaz összeférhetetlenségét sem. Kovács Tamás legfőbb ügyész személyesen járt el Kovács Krisztina védelmében, akit azért is jelöltek ki a Molnár ügyében, hogy a bűntetteket elkövesse. Kovács bűncselekményi célzatú kijelöléséről 100%-osan megbízható információkkal rendelkezünk.

 

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - A Predesztinált Jövő 2009-08-11. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Pokol előtt a félelem (Katonáknak, keresztényeknek stb. - a rettenthetetlenségért)
/Molnár F. Árpád (főszerkesztő, Echelon-tanú)/
/Hangeffektusok: Molnár F. Árpád/
(Film, 6 perc)
Tartalom: Ékesen szóló felkészítő beszéd keresztyéneknek és (még) nem keresztyéneknek a Jelenések Könyvében Megprófétált Rendszer közeljövő poklaira, épülés az üldözés, a félelem és a halál megvetésére és élvezésére, és a titkosszolgálatok magjából (...) ismert valami más. Harcedzett katonáknak (...). Azoknak, akik nem félnek semmitől, és azoknak, akik nem akarnak félni semmitől. Vietnam és a forró dzsungel, az állandó életveszély csak azoknak Pokol, akik nem szeretik a próbatételeket és a kiképzést. De Te gázolj át Kambodzsa csodálatos poklán, élj és halj benne, imádd azt, és élvezd a gonoszok minden téblábolását, kínját és rettegését (...). És hallhatnak az eleve elrendelésről, amelyben a példaként említett Augusto Pinochetet (...) csodálatos túlélései, menekülései, látomásai és a világ fölött uralkodó erőktől származó álmai kísérték egészen a hatalomig, aki (Pinochet) tapasztalta - mint a keresztyének Krisztus óta az ISTEN-t és lényeit - az elválasztottság titokzatos vezetését.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu