Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Sivatagi timáliák

 

2009-11-09.
Figler Csaba (keresztyén költő, újságíró)
 

Timália (Chrysomma sinense)
A timáliafélék (Timaliidae) a madarak osztályának verébalakúak (Passeriformes) rendjébe tartozó családja. 50 nem és 270 faj tartozik a családba.
(Wikipédia, a szabad enciklopédia)

Láttam egykoron egy természetrajzfilmet a sivatagi timáliákról, ha pontosan emlékszem a névre.

Csodálatos madarak. Kommunizmusban élnek. Megosztják a feladatokat. Vannak őrszemeik, munkásaik, kollektíve gondozzák egymás utódait is. Megosztoznak a táplálékon. Madártársadalmakban ez eléggé ritka jelenség. Szinte már vágyat érzünk mi is, hogy tőlük tanulhassunk egy kis közösségi érintkezést. Róluk igazán nem mondható el, ami a legfrissebb társadalomkutatások eredménye lett Magyarországon, hogy a népesség 80%-át nem érdekli a másik embertársának a sorsa.

A timáliák a kommunisták kedvenc madara lehetne. Lehetne éppen, csak az maga lenne a kommunizmus cáfolata is egyben. De nem lenne, hanem pontosan az is! Mert, igaz, csak nagy ritkán, de a sivatagban is megjön ám néha az eső! És akkor lesz bőség a vízben. Egy relatív bőség. De, ugye, azt már ne várjuk el, hogy a sivatagi timáliák vízimadarakká deklarálják le magukat.

Tehát amikor a vízben lett bőségről beszélünk, az annyit jelent számukra, hogy képződnek itt is, ott is kis tavacskák. Néhol csak kéttenyérnyi ivó és fürdőző helyek. De ez valóságos paradicsomi bőség a sivatagi körülményekhez szokott kis madaraknak!

Kis madármennyország!

Képzeljünk csak bele: micsoda örömöt jelenthet ez nekik, amikor az éltető vizet más, szokványos körülményeik között, az eledelükből és növényeken felgyülemlő harmatcseppekből kénytelenek összegyűjteni.

Hurrá! Nyaralunk! Itt van már a Kánaán! - kiabálhatnák, ha emberek volnának.

Valami olyan lehet ez nekik, mint az utópiákban leírt kommunizmusok beteljesülése. Ingyen vásárolhatsz a boltban, szükségleteidnek megfelelően, bármit, bármennyit!

És örvendezni kezdenek a timáliák! "Táncolnak, énekelnek örömükben!" És elkezdik évezni az örömöket, a hitetlen jött áldást. ÉS MIT TETT VELÜK ISTEN BŐSÉGES KEGYELME? HÁT NEM MEGSZŰNT NÁLUK A KOMMUNIZMUS!

BŐSÉGBEN AZ ÉLVEZETEK MÁR NEM KÖZÖSEK!

Elfoglalnak egy-egy kis tavacskát, és akár a gyerekek, benne pancsolnak, lubickolnak, fröcskölődnek, mulatoznak.

Megy ám a másikjuk, hogy inna szegény, de nem! Nem engedi a fürdőző! Semmit annak! Igyon harmatcseppet! Ez a luxus csak az enyém!

És már verekednek a kommunisták. Agyba-főbe ütik egymást a testvérek, az egykori harcostársak és egymás javára lemondók.

"Asszabíja!" - Mondták az arabok a testvéri összetartó erőre. Arra az erőre, amely az apró méhbogarat is kamikaze támadásra indítja, amiben biztosan elpusztul! De támad és küzd a többiekért mindhalálig!

Ez az asszabíja erő ott lakik az emberekben is. Jól ismert dolog!

Csak ahogy eljön a jólét, megváltozik ám az ember, akár a sivatagi timália! A luxust már nem osztja meg ! Viszont, könnyen megfelezi nyomorát a másikával.

Ha állatkertben tartott sivatagi timáliáknál el akarjuk érni, hogy egymást segítsék, mint valami asszabíjás testvéri érzülettel, akkor semmi mást nem kell tennünk, mint megvonni tőlük a luxust! Csökkenteni kell a vízadagjukat.

Nálunk, embereknél is hasonló a helyzet? Micsoda hősies összefogást is tudtunk mi magyarok is tenni a szükséges időkben? Háborúkban, '56-ban, nyomorban?

Miért nem tudunk mi összefogni a jóban is? Közelebb állunk-e mi, magyarok a sivatagi timáliákhoz, a mi 80%-nyi érdektelenségünkkel, mint a svédek az ő 20%-nyi mutatójával? Hát nem éppen olyanok vagyunk-e, mintha az állatkertben sivatagi timáliák lennénk és valami állatkerti felvigyázó, csak arra törekedne szüntelen, hogy mi egymást megtanuljuk a luxusunkban is részeltetni? Hogy eljöhessen ránk a kánaán! Mindannyinkra!

A mi luxusunkban is adni tudjunk a másikunknak. Annak sorsa ne hagyjon minket hidegen. Ne űzzük el a szomjazót, ha inni kér, miközben mi lubickolunk az ivóvízben!

Nézd meg a fejlett és fejletlen országokban az asszabíját, az önszabályzó rendszert! Amely közösség csak ősközösségi viszonyok között tudja egyedei között testvéri szeretetét megvalósítani, az ott marad az ősközösségben !

Amely társadalmak egyedei meg felemelkedetten is tudják egymást szeretni, ismerik az aszabíját! Ha például rossz helyen parkol is a "dzsidaja", meg "cikklánya", meg a "kínjaia", meg a többi nálánál gyengébb és alacsonyabb rendű timáliai egyede, hát nem veri meg őt, nem molesztálja ki a luxusfürdőjéből, hanem mint valami hős kommunista, segít rajta az arab asszabitikus méhbogár önfeláldozásával!

Na, most azt tudtátok, hogy mindezek írva is vannak már egy több ezer éves könyvben?

Csak ez a könyv sokak előtt még rejtve van.

Ez a könyv egy utat ír le a sivatagi timáliáktól az emberi, a minden emberi bőségéig vezető utat mondja el. Magát, a kereszténység útját.

F. Csaba

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Molnár F. Árpád - Isten és a titkos háttér2009-11-07. -
HÍRHÁTTÉR TV: Zsidó csillag a szegényeknek - "Szociális" kártya: feudalista diktatúra, következő lépés
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, Echelon-tanú)/
/Zene: Vangelis/
(Film, 9 perc)
Tartalom: A szociális kártya bevezetésével a szegények csak azt és ott vásárolhatják, amit és ahol nekik a gazdagok engedélyeznek. A nyíltan feudális pogrom természetesen nem terjed ki a gazdagokra. Így Gyurcsány, Bajnai, és az országot tönkre tevő, tömegeket egyre nyíltabban legyilkolt milliomos és milliárdos cionista, FSZB-s stb. bűnözők továbbra is korlátlanul mozoghatnak és vásárolhatnak, illetve adhatnak el minden talpalatnyi földet, emberi testet és lelket azoknak, akiknek akarnak. De filmünkbe sokkal többet helyeztünk el ennél. A választott maradék Istentől való áldásáról és az Emberiség végső katasztrófájáról is.

 

Következő cikk:
Malina Hedvig egyetemista (Született: Felsővámos, Szlovákia)2009-11-10. -
HÍRHÁTTÉR TV: Malina Hedvig és Forrásfilm
/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) és Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Toto: Dűne/
(Film, 11 perc)
Soós József és Molnár F. Árpád a Hősök terén, és a halálos háttér.Tartalom: A szlovákiai magyar Malina Hedviget - aki az üldözések során méltó példát mutatott emberi nagyságból - azért verték meg 2006-ban, mert az utcán magyarul beszélt. A népirtó szlovák kormány (így Robert Fico és Ján Slota, valamint a teljes szlovák gazságügyi terrorgépezet bűnszervezetben) üldözi azóta is: hamis vádak, koncepciós perek, életveszélyes fenyegetések, ahol a Sátán terrorista parazita életmódú bűnözői egyik hazudozásból a másikba zuhannak. Miközben az ügyben Vlagyimir Putyinnak mondhatni 100%-osan lefekvő Európai Unió és USA igyekszik mindenben kiszolgálni a szlovák állami-sátáni bűnszervezetet, szaporodnak a bukott hamis tanúk és publikus az államot bűnszervezetben kiszolgált egyik hulla. De nem csak ott van így. A filmben a kívülállók elől az Emberiség-ellenes globalista Egypártrendszer miatt máig elrejtett és üldözött ismeretekről is enigmatikus puzzle-darabokkal szolgálunk, miközben hallhatják, hogyan hirdették meg a Molnár F. Árpád anyjának meggyilkolását, és milyen rejtélyes módon került sor annak végrehajtására.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu