Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), Csizmadia Attila (Valóság.net), EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Szlovák az ellenség? - Cseh Katalin (Munkáspárt) cikkére Molnár F. Árpád reagál


Tartalom: Sólyom László köztársasági elnök 2009 augusztus 21-én Szlovákiába tervezett utat István király szobrának avatására, az 1968-as csehszlovák forradalom (prágai tavasz) eltiprásának évfordulóján, amikor a szovjetekkel az akkori magyar miniszterelnök szándéknyilatkozatával egyezve a magyar hadsereg bevonult. Az amúgy is intoleráns Fico-kormányzat Sólyommal szembeni elutasító reakciója természetes volt. Azaz Sólyomék - eddigi gyakorlatukkal szemben - tudatosan provokáltak konfliktust... /Bevezető: Molnár F. Árpád/

2009-08-28.
Cseh Katalin (Munkáspárt) - Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)

Cseh Katalin cikke:
Sólyom László augusztus 21-én Szlovákiába tartott, Szent István szobrot avatandó. Nem lenne ezzel baj, a határon túli kisebbség mindenütt és mindenkor megérdemli, hogy a legmagasabb szinten is foglalkozzunk eseményeikkel. De gondolkodjunk már el egy picit! Ezen a napon, 1968-ban a magyar csapatok átlépték a Csehszlovák határt. Biztos, hogy 2009-ben a magyar államfőnek ezen a napon kell bevonulnia népes testőrsége körében Szlovákiába? Ha már nem lehetett augusztus huszadikán, nem ért volna rá még egy napot?

Dehogynem. Csak kell a provokáció. Nem tudom, Sólyom Lászlót miért kellett ebbe belekeverni, de a magyar és szlovák politikusoknak úgy kell a félelemkeltés, mint egy falat kenyér.

Lassan megszokom: bármikor külföldre megyek, mire hazaérek, már megint itt fog várni a frissen kipattantott botrány. Így volt ez annó, Révkomáromból visszaúton az öszödi beszéddel, most meg Besztercebányán értesültem róla: nagy baj van a szlovákokkal. Kevésbé térképet nézegetők kedvéért: mindkét város a mai Szlovákia területén van. Utóbbi majd’ a közepén. Nézegettem is szét gyorsan: ki vágja hozzá ékes magyar nyelven beszélő fejemhez a söröskorsót? Láss csodát: senki. Sőt, kutyába sem vettek. Jó értelemben! Ugyanúgy nem beszélte a felszolgáló az én anyanyelvemet, mint az angolt vagy az oroszt. Viszont kedves volt, mosolygott, kézzel-lábbal elmagyarázott rendelésemet precízen kihozta, s még „túlszámolni” sem akart a számlán. Egy korsó sör – egy euró. Nekem is, a szomszéd asztalnál ülő helybélinek is.

 

Sólyom László EU-halálcsillagokkal akarta magát glóriázni
Sólyom László köztársasági elnök feje körül az Európai Unió surikenjei, halálcsillagai. A glóriát hiába akarta a feje köré, a halálcsillagok most nem segítettek; azt mondták: szlovák-magyar ügy, nem szólnak bele. Surikenék nem segítettek: Sólyom László: mi sem fogunk.

(Molnár F. Árpád)

Lenne kedvem a Felvidéket népszerűsíteni, mert túrám során rengeteg szépséget láttam: karbantartott, felújított, tiszteletben tartott várakat, példásan gondozott főtereket, mosolygós, nyugodt embereket, graffiti-mentes, tiszta utcákat – kár, hogy nem ez az apropó.

Botrány van, megint.

A magyar okokat ismerjük, sajnos. Amíg a szlovákokat szidjuk, senki nem kérdezi, a héten hány embert lakoltattak ki az otthonából. Nem verjük az asztalt a százmilliós végkielégítések, a milliárdos lopások miatt. Kicsit elfelejti a polgár, hogy holnap villanyszámlát kell fizetni, de nincs miből. Még a gyerek megfizethetetlen tankönyvei is háttérbe kerülnek. Nem számít a megvont 13. havi nyugdíj, a lecsökkentett gyes, a veszélyben lévő állás. Magyarságunkban sértettek meg bennünket! Hát pont ez az, amit akarnak. Gyűlöljük a szlovákokat, veregessük a Magyar Gárda hátát, ne gondolkodjunk azon, mi történik velünk. Ködösítenek. Ügyesen, mert sikerült a köztársasági elnököt is belekeverniük, ami végképp állam és állam között szítja a nem létező feszültséget. Sólyom László intelligens ember, ő sem gondolhatta komolyan, hogy betöltött pozíciója miatt, népes őrző-védő brigádja körében „magánemberként” megjelenhet egy külföldi eseményen. Akkor azt ugye nem kell legfelsőbb szinten bejelenteni, s talán egyedül kell menni…

De ne aggódjunk, nem csak a határ ezen oldalán keverik a fekáliát. Ficonak olyannyira kapóra jött ez az incidens, hogy máris nőtt a népszerűségi indexe. Ne gondoljuk, hogy fanatizálható, agresszióra hajlamos egyének csak nálunk vannak! Dehogyis! A szlovákok között épp annyi a szélsőséges, idiotizmusra, kivagyiságra buzdítható egyén, mint nálunk. S ezzel az ő politikusaik éppúgy visszaélnek, mint nálunk a mieink. Hiszen ott sincs kolbászból a kerítés, ott is lopnak, ott is kell a nagyobb ház, a tengerparti nyaraló, a pénz, a pénz, a pénz – és a hatalom. Az meg honnan van? Hát a szavazatokból. Ezzel lehet a tűz közelébe kerülni, ott maradni, irányítani. Ehhez kell manipulálni az embereket, ha kell, a gyűlölet-kártya kijátszásával.
Bennünket – se szlovákot, se magyart – soha, senki nem fog megkérdezni a mostani rezsimekből: akarunk-e harcolni egymással, afgánnal, szerbbel, irakival, marslakóval.

Szóljunk már végre: elég volt! Nem viszálykodást, hanem tisztességes életet, munkát, becsületet akarunk! Trianon fáj, de még jobban fáj az éhező gyerek, a kukázó nyugdíjas, a hajléktalan család! Velük foglalkozzanak!

CSEH KATALIN

*   *   *   *   *   *   *

Molnár F. Árpád - eredetileg nem nyilvánosság szerint írt - diplomáciai reflexiólevele:

Tisztelt Munkáspárt,

köszönjük, hogy ismét figyelmünkbe ajánlották legújabb publikációikat: a legfelül olvasható Cseh Katalin-cikkhez - mely holnap a Hírháttéren is publikálásra kerül - máris gratulálok: semmiben nem a kórus hangját, hanem a reális, elfogulatlan és józan értékszemléletet tükrözi. Józan objektivitás nélkül nincsen ország, nincsen nemzet, csak viszály, konfliktus és gyűlölet.

Sólyom László még sosem viselkedett így. Szlovák ügyben mindenki tudja, ha egyet lép, arra miként lépnek minimum kettőt. Aki nem szélsőséges, [az] nem provokálja az intoleráns szlovák kormányt, egy ilyen kiutasítás pedig nem ingerli, mert ilyen helyzetet - ahogy Cseh Katalin is megírta - eleve nem teremt. Egyértelmű volt magyar részről (is) a provokatív jelleg. Sólyomnál ez a fajta lépés merőben újszerű.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád,
a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-08-27. -
Zsi-dó-ré-mi-fá
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Debrecenben a főtéren egész évben idegen karácsonyi dalt csilingel a zenélő óra. Fül kellene a halláshoz, szem a látáshoz… A mai magyar kulturális élet működése ezen egyetlen utóbbi példán is szemléletesen összefoglalható: Debrecenben...

 

Következő cikk:
Molnár F. Árpád a Háttérhatalomról, azaz Nagy BabilonrólHÍRHÁTTÉR - Csak Mi mondtuk és mondjuk el! 2009-08-28. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Magyarország és a világ vonatkozásában:
A Háttérhatalom és a titkosszolgálatok módszereiből és eszközeiről
(Molnár F. Árpádot Soós József kérdezte)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, publicista) - Molnár F. Árpád (emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 51 perc)
Tartalom: 1. Echelon-eszközökkel szervezett cigánybűnözés, gyilkosságok és merényletek Adolf Hitlerig visszamenőleg. 2. Politikusok a médiával a lakosság értelmi-morális leépítésére. 3. Cathy O'Brien, a CIA Pentagon MK-Ultra programozott elnöki modellje. 4. Nanorobotok a lakosság ellen. 5. Az AIDS, a disznópestis és más tervezett terrorizmusok. 6. A HAARP-project és pusztító ereje. 7. A Bibliai Próféciák a jelenkorban. 8. Nincsenek független nemzetek és soha nem is lesznek! 9. A pártok eredete és embereinek sorsa. 10. Morvai Krisztina (filmünkben visszatérő témakör). 11. A világ közéletének elkerülhetetlen őszödi beszéde. 12. Helikopteres titkosszolgálati akciók. 13. A titkosszolgálatok közös módszerei a rendőrségtől az ISTENIG. 14. Mennyire stabil és rendíthetetlen a Háttérhatalom (a titokzatos Nagy Babilon)? 15. A HÍRHÁTTÉR  nélkül nincs magyarság. 16. Az Emberiség befejezett jövője.
(Megtekinthető, meghallgatható, film és MP3 formátumban is letölthető!)
Töltse le a film hangfelvételét MP3 formátumban!: KLIKK!

Vagy hallgassa a Hírháttér Rádióban!: KLIKK!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu