Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról, Echelonról, a HAARP-technológiáról, csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják, a Sátánnak engedelmeskednek, eladták a lelküket, az egyéniségüket, a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat, ügynökökként az emberek lebutításával, az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei, a Sátánt szolgálják, mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

Zsidó (kóser) gyermekgyilkosság Körmenden? - Molnár F. Árpád eltitkolt dokumentumot hoz napvilágra

2009-06-03.
Molnár F. Árpád
 


Morvai (Cipi) Krisztina: beszámolnál arról, hogyan lehet, hogy ahányszor bármilyen ügyben bármiféle tényfeltárást - igaz, ritkán nem minden magyar idők rekordját megdöntve - eszközlök, annyiszor rontanak rám duhaj gyűlölködésekkel és vad, jobbikosan elbutult kocsmaröhögésekkel fasiszta, elektrosokkos, kínzásos, csonkításélvező és gyermekgyilkos sátáni, keresztyéngyalázó és Istenáruló szociopata és súlyosan társadalomellenes, paranoid pszichopata barátaid? És hogy-hogy már csak ilyenek vannak körülötted?
(Molnár F. Árpád, a felsőbbrendű faj)

Mint ismeretes, az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb gyilkossági botránya Körmenden került végrehajtásra, amikor 1998 április 1-én megölték a 11 éves H. Zsófiát. A gyilkossággal a körmendi Tánczos Gábort gyanúsították meg, akit hazugságokkal, verésekkel és IMEI-s verőemberrel, valamint orálisan és intravénásan beadott kábítószerekkel kényszerítettek beismerő vallomásra. Az ügyben irdatlan mennyiségű volt a nyilvánvalóvá vált rendőrségi és politikai bűncselekmény. Az állam  - először Horn Gyula (MSZP) és Kuncze Gábor (SZDSZ), majd Orbán Viktor (Fidesz) vezetésével - mindenképpen az akkor 18 éves fiúra akarta fogni a bűntettet, akit hatalmas botrányok közepette el is ítéltettek. Tánczos Gábor 2008 január 20-án szabadult 10 éves szabadságvesztéséből. Az ügyészmaffia minden összefogása és elképesztően nyílt kurucinfós-jobbikos minőségű demagógiája és hazudozása sem tudta börtönben tartani, pedig az ügyészmaffia mindent megpróbált. Mint emlékezetes, akik az ügyben Tánczos Gábor védelmében megszólaltak vagy szakértettek, azokat összeverték, kórházba juttatták, rendőri szervekkel és a titkosszolgálatokkal zaklatták és terrorizálták. A Molnár F. Árpád a rendőrségi zaklatások és titkosszolgálati fenyegetések roppant széles skálájával szembesült 2001-től egészen 2008 végéig, ahányszor a Tánczos-ügyben nyomozni indult. Balaton Balázs újságírót - aki Tánczos Gábor védelmében szólalt fel - rendőrségi rendszámú autóból kiugró személyek verték meg, Lépold Józsefnének, a Magyar Grafológiai Társaság egykori vezetőjének bordáit - a Tánczos Gábor melletti írásszakértését követően - összetörték, a tanúkat még a bírósági per során - több bíróig és ügyvédig bezárólag - állami szinten, többek családjai elleni akciókkal megfenyegették.

Egy a zsidó bűnözést pártoló, a Jobbik pszichopata cselédsajtójához hasonlóan a bűnözéssel és a gyalázattal kérkedő szociopata idiótája hatására nyilvánosságra hozom ezt a 2000 február 3-án keltezett, máig elrejtett dokumentumot a körmendi gyermekgyilkosság alábbi, eddig sehol nem bemutatott dokumentumban állított elkövetőiről. A dokumentumot annak tartalma szerint egy titkos társaság prezentálta. A dokumentum címzettje az életét féltve a levelet soha nem hozta nyilvánosságra, ezért az bíróság elé sem került. A szakértők azonnal látni fogják, hogy a dokumentum készítője olyan ismeretek birtokában volt az akkoriban sehol sem publikus, köztörvényes állami működés kapcsán, ami nem hétköznapi személyre enged következtetni, minthogy olyan dolgokat és látenciákat említ, amik abban az időben (2000-ben!) a lakosságtól még teljesen el voltak zárva! A rendőrség bűnszervezeti módszerei, továbbá az állam titkos paktumai arról, hogy zsidó elkövető nem érinthető (jegyzem meg: csak kifejezetten izraeli állami engedéllyel), mind-mind olyan tények voltak, amikről egy hétköznapi embernek halvány fogalma sem volt!

A dokumentum tartalmát (annak alábbi felvétele nélkül) annak mostani publikálója, a Molnár F. Árpád korábban már megszellőztette (a róla készült képet mások élete védelmében nem nyilvánosságra hozva), idézve annak csaknem teljes tartalmát, mely tényfeltárás és igazmondás miatt a virtus pont hu - amely ilyen esetben bűnügyi feljelentésre lehetett volna kötelezhető, de az életellenes betiltó hadjárata sima bűncselekmény - bűnpártoló, gyermekgyilkospárti államvédelmi bűnbandája a dokumentumcikket betiltotta, a Molnár F. Árpádot pedig igazmondásért és a gyermekéletek védelméért a tömeggyilkos fasiszta magyar faj kurucinfós szintű, Egypárti emblematikus képviselője (a virtus) örök időkre kizárta a bizonyítottan imperialista nagytőkés, bűnszervezeti bűnöző cégek által pénzelt, az önmagát világ csúfjára a "legszabadabb sajtó"-ként hirdető lapról. A virtust olyan nemzetközi, globalista bűnszervezeti cégek és embereik pénzelték és pénzelik, mint a többek között izraeli hátterű Herbert Stepic, a Raiffeisen International vezérigazgatója, az izraeli és méregdrága Duna Plaza és Media Markt, a tömeggyilkos francia és zsidó titkosszolgálat, valamint a putyini maffia érdekeltségi körébe tartozó izraeli hátterű Renault és más olyan bűnszervezetek és fehér galléros bűnügyi, globalista nagytőkés körök, amelyek okkal kerülnek lépten-nyomon összefüggésbe a Föld bolygó méretű, fehér galléros pedofil gyermekkereskedelmi és szexuális motivációkból gyermekgyilkos háttérhatalmi, javában bankárokból, pénzemberekből, valamint politikusokból és igazságszolgáltatási eminensekből álló hálózatokkal, melyekről minden magyarul hozzáférhető forráshoz képest sokkal bővebben tájékozódhat a Hírháttértől és személyesen a Molnár F. Árpádtól.

Vadásszunk azokra a cégekre, mind adóhatósági és bűnügyi felderítési, mind a Magyar Köztársaságból való örökre történő kitiltási célból, amelyek ezt a Veérengző, pedofilgyár és pedofilpárti bűnözői portált, a virtust anyagilag támogatták, támogatják és azon hirdetni merészelnek!

Ha a képre kattint, a dokumentumot könnyen olvasható méretben láthatja és saját gépére letöltheti, ha pedig ide kattint, óriás méretben tanulmányozhatja és mentheti el!

A fasiszta, gyűlölködő, terrorista és gyilkos magyar faj gyönyörbűntettei kapcsán pedig itt láthatja a kurucinfó és pártbandái tetteiről szóló rövid kortörténelmi összeállítást:


Magyarok Háza, a Gyilkosság Háza. A kurucinfó és Morvai Krisztina ma már büszke nemzeti sajtóorgánumaira, hiszen azok Adolf Hitler óta nem látott élvezettel tobzódnak a magyarok elleni kínzásokon, csonkításokon és tömeggyilkosságokon. Lássuk tehát a Morvaifaj Veértanúit, hogy a kurucinfós Jobbikos bűnbandái hangosabban és még hangosabban nevethessenek! Eddig neked szolgáltam, Morvai, türelemmel és gerinctelen gyávaságod iránti megértéssel. Mostantól ellenségednek szolgálok: AZ ÉLETNEK!
(Molnár F. Árpád, az ördögök halálos végzete. De hogy?)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség Morvai Krisztina- és Vona Gábor-fajta államvédelmi hazaárulók Júdásfaja által aljas indokból és célból, napi Júdásmoslékért és tömeggyilkosságokért elrejtett Valóság pártmentes (tehát fajtájukhoz képest csillagközi nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)
 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)
 

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-06-03. -
A Jobbik-párt és a Kurucinfó a Háttérhatalom fiókszervezete
(Morvai Krisztinának szóló antikurucinfós (tehát antijobbikos) mélybevéséssel, folytatásokban)
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ...minden "párt" a Háttérhatalmat szolgálja/kiszolgálja, ezért fizetségül viszonylagos "anyagi jólétet" biztosít neki a "felsőbb hatalom"! Vagyis Júdás-patkány módra elárulja, eladja az országát és nemzetét, melyből fogantatott. De sokkal nagyobb bűnt követ el, mint 2000 évvel ezelőtt Krisztus elárulója, mivel sokkal több pénzért, sokkal több életet, sokkal nagyobb szenvedést okoz tettével, és ezért természetesen nagyobb a "hozomány" is, amit a Háttérhatalomtól, vagyis a Rendszertől kap fizetségül! Mivel aljas szándék vezérli mindet, éppen ezért mindig hazudnak, és alaptalanul vádaskodnak, olyan embereken tipornak, akik a "társadalom" és az egész emberiség javát szolgálják...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-06-04. -
Kurucinfó, a Jobbik áruló pártpatkánya
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád előszavával/
Részlet: Hány állami és titkosszolgálati módszert, bűntényt, cselekményháttért tártak fel???? (...) ...az elmeirányító/elmebefolyásoló fegyverekről egy szót sem ejtettek! A Jobbik (...) vezéralakjainak múltjáról semmit nem hoztak napvilágra!!!!! (...) Annak az oka, hogy a magyar nemzet ilyen alacsony értelmi szinten van tartva (...), a Kurucinfó is oka és okozója! Cinkos hallgatásukkal és a titkokat feltárók átkozásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a magyar ember a legegyszerűbb összefüggéseket sem felismerve, ki legyen szolgáltatva idegen hatalmak érdekeinek!!!! Patkányok vagytok egytől egyik! Mert ti nem a magyar érdekeket képviselitek, hanem pártérdekből működtök!!! (...) Beszéljetek arról mocskos kuruc-patkányok, hogy az egykori OPNI intézményben milyen módszerekkel hallgattatták el és nyomorították meg az embereket, azokat, akik útjában voltak a Rendszernek!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu