Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Előszó helyett nap nap után:
Kovácsics! Draskovics! Büdös cigánytömeggyilkos rohadt állatok! Hogy beszéltek ti velünk, ahányszor bárki felhívja a kiskunfélegyházi bűnöző rendőrhordátokat, hogy adják nekem vissza a Hírháttér kódjait, mert bűntetteket követtek el a fórumunkon attól a pillanattól fogva, hogy elvetetted a kódokat a gépekkel együtt! A jó büdös kurva anyátokkal ordibáljatok, cigánygyilkos, sortüzes, koponyacsontszilánkosító, ügyvédeket sörétessel hátba, gyerekeket ágyukban lövöldöző büdös állatok! Draskovics patkány! Vissza a tulajdonomat! Add vissza a számítógépeinket és a Hírháttér kódjait! Újságíróüldöző sorozatgyilkos rohadt, akasztani való büdös mocskos állat! Kifizettem, te multimilliomos tömeggyilkos hazaáruló nemzetközi terrorista életfogytos féreg, a tulajdonunkat képezi, nem rendőrbűnöző sortüzes koponyacsontszilánkosító cigánytömeggyilkos és indonéz repülőrobbantást eltussoló férgeké, mint a félegyházi végrehajtó agresszív, hisztériás és brutális gyilkos fajzatú rendőrbűnözőitek, hisztériás sortüzes cigánygyilkospártiak, megkéselni való rohadt férgek! Soha nem szállok le rólatok, míg éltek, rohadt gyilkosok!

Előzetes, draskovics szemétláda! Kovácsics köcsög hülye gyerekéről van szó. Néhány kulcsszó előzetesnek: 14 éves lány, felső emelet, gyermekrablás, szexualitás. Te fajod, moslék rohadt állat! Sok újat neked nem, de a lakosságnak annál inkább mondani kívánok! Szemétláda pedofil gyermekgyilkos emberkereskedő férgek! EZT IS MEG FOGJA TUDNI MINDENKI!

A Hírháttér főszerkesztőjének ismerőseit Havas Henrik ellen provokálja a KBH és az NBH - Plusz egy bónuszvers és egy sorozatgyilkos halállista!

"A titkosszolgálatok és a politika világa az a fertő, ahol nincsenek barátok, csak potenciális és aktív ellenségek."
[Molnár F. Árpád (2009.09.27.)]


2009-09-28.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Villámhír következik (ahogy a fórumban megjelent, bővítés és kivágás nélkül, plusz a végére bonusz verssel és egy korábban publikált roma sorozatgyilkos haláltablóval). (Megjegyzés: a "KBH" a Katonai Biztonsági Hivatal rövidítése, "Kovácsics Ferenc" pedig a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) igazgatója):

 

ISMERŐSEIMET PROVOKÁLJA A KBH ÉS AZ NBH

Na akkor most megváltoztatjuk a menüt, amit ezek az állami szerencsétlenek kínlódnak már jó ideje; megváltoztatjuk e kérdés formájában:

Elárulnád, Kovácsics Ferenc - mellékesen újra a kurva anyádat(!) -, hogy mit kínlódtok az NBH-val váltó műszakban körbe az ismerőseimnél azon, hogy a Havas Henrikbe kössünk bele? Mert mi a kurva anyád a célod neked és Szilvásysta kurva anyádnak azzal, hogy kössünk már bele, és miért nem kötünk már bele a Havas Henrikbe? Mert akarod, hogy - figyelem, Karasz Csaba és Dávid Károly(!) - Attila és András fiaidnak feltoljam az orrukat az agyukba, és baseballütővel orrukat-szájukat egybetörjem?

Tényleg, hogy jutottak takony korukban egyikük a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz, a másik meg a Miniszterelnöki Hivatal Központi Számvevőszéki Hivatalába? Mindkettő Ficsúros takonykorában! De jól megy nálatok, cigánygyilkoséknál és indonéz repülőrobbantóknál a kurva anyádat! Minden tömeggyilkos ilyen könnyen jut sok milliós állásokhoz? Aztán ha nekem nem tetszik a te és hülye purdéid tömeggyilkos gengszter nemzetközi terrorista kurva anyád pofája, akkor mit szólsz hozzá, kurva anyád!

Verem az új baseballütőmet gyerekeid tarkójába, hogy 2006-osan reccsenjen koponyájuk az agyukba bele!

Mondtam, te söpredék féregpatkány tömeggyilkos, JÚDÁSFAJI alkotmányos rend elleni köztörvényes bűnöző és nemzetközi terrorista, hogy a jó büdös kurva anyádat provokáld!

A Molnár F. Árpád, a Valódi

Itt van neked és hülye gyerekeidnek a legújabb családi műsoraink egyike, a kurva anyádat!:
HÍRHÁTTÉR TV: A rendőrbűnözés 100%-os! - Vadászat - Körgyűrű kettős lépésben

-   -   -   -   -   -   -   -

Most következik az ígért bónuszvers - egyelőre nem publikus szerzővel - és egy korábban publikált (messze nem teljes) roma sorozatgyilkos tabló):

Cigánygyilkosék családi köre
(
2009 szept. 20.)

Este van, este van, Orbán nyugalomban,
Magyarvész, cigányvész, Holocaust nyomban.
Bajnaival Orbán kurjant be a Turul tájba,
Mindkettő ezerszer bassza anyját szájba!

Néz az Agybaj Gordon,
hogy minden magyar barom,
Kevés okos mondja:
verem bele faszom.

Draskovics ül Szilvásyval
az Orbán Viktor mellett,
Jól kerestek, s jól mulattak,
ha cigányt ölni kellett.

Most is együtt lapítanak
rendőr s ÁVÓ-s párja,
Aki ártatlant öl,
csak az lehet árja.

Súgják-búgják egyre többen:
a börtön nem túl nyirkos,
Akasztani való inkább a
kislétai gyilkos.

Molnár lett a nemzet hőse,
ki lebuktatta őket,
A cigányok gyilkosai
túl sok embert öltek.

Jót röhögtek, jól kerestek,
a sok hullán jót nevettek,
Az ellen, ki nem kocsmázott,
Bűnbandákban szervezkedtek.

Tömeggyilkos AgyBajnai
tolná sittes farát,
Hogy Kovácsics Ferenc
rakja bele faszát.

Be is nyomja tövig,
hogy befolyása hasson,
A kurva anyja mondta,
Hogy csakis gyilkost basszon.

Gyűlik már a magyarral
az egyre több roma,
Hogy beverésre kerüljön
Mind több gyilkos pofa.

A rengeteg gyilkosságnak
nagy kell legyen ára,
Beléjük a kést, de tövig,
plusz mindnek az anyjába!

Helyreállt a béke,
Meghalt minden Gyurcsány Feri,
Nem gyilkolja már a népet
a sok politikus geci!


2009 szept. 20.

 

Orbán Viktor a Sátán templomában méltó társaságba ágyazva
Orbán Viktor sokkos gyilkos 8 esztendeje üldözi a Molnár F. Árpádot. Most a romák elleni tömeggyilkossági ügyekbe is csicskájával, az alább is látható Zombor Gábor terrorista és tömeggyilkos kecskeméti polgármesterrel bukott bele. Nem csoda, hogy az NNI-vel is jó előre készülve azóta is gengsztereivel indítja egyik bírósági pert is a másik után! Rohadt tömeggyilkos JÚDÁSPATKÁNY!

Bajnai Gordon - Gyurcsány Ferencet követően - személyesen irányította a romák elleni tömeggyilkos holocaustot és az igazak elhallgattatását és megtorlását. Utolsó, undorító, Veérengző, mocskos férgek vagytok! Véretek fröccsenjen az áldozatokért a legrohadtabb kínzókamrák padlójára, rohadt állatok! Mindhalálig ellenetek háborúzok a megbukott cigánygyilkosságaitok leleplezésére!

Draskovics Tibor és Bencze József, a romák elleni sorozatgyilkosság bűnszervezeti terroristáinak legfőbb elkövetői közül valók, akik a tényfeltárást rendőri és titkosszolgálati eszközökkel, az alkotmányos rendet bűnszervezetben megdöntve üldözik, életüket fenyegetve és terrorizálva azokat, akik az ügyben kezdettől igazat mondtak, és előre megjelentették az elkövetkezendőket.

Zombor Gábor kecskeméti fideszes nemzetközi terrorista polgármester, Orbán Viktor sokkos gyilkos személyi végrehajtója, a romák elleni sorozatgyilkosságokat fedező, a tényfeltárást üldöző nemzetközi terrorista tömeggyilkos, akiről jó előre mondtuk (most már színről színre bizonyította is), hogy minden igazs
ág és a Hírháttér megsemmisítésére tör, mögötte pedig az NBH és Orbán Viktor tömeggyilkos cigánygyilkos áll.

Kovácsics Ferenc, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) cigánysorozatgyilkos terrorista vezetője és katonai vonalon annak legfőbb szervezője!

Madarász Károly, a Katonai Felderítő Hivatal (KFH) cigánysorozatgyilkos terrorista vezetője, katonai vonalon ő felelt a külföldi, ellenséges és cigánysorozatgyilkos titkosszolgálatok teljes körű kiszolgálásáért, hogy annyi ártatlan ember kerüljön halomra mészárlásra, amennyit csak a CIA, a KGB és a Moszad akar.
Laborc Sándor KGB-idióta
Laborc Sándor, az NBH KGB-s hazaáruló igazgatójaként szervezte és vezette a romák elleni sorozatgyilkosságot. Többek között az ő védelmére rontottak rá a Molnár F. Árpádra, hogy Laborc tömegmészárlásait terrorista eszközökkel tussolják el.

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Soós József "Kárpáti Magyar", tényfeltáró, publicista2009-09-27. -
A tömeggyilkos terroristák alkotmányos rend elleni bűntettei a Hírháttér felszámolására
/Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Tartalom: Soós József Úr (keresztyén emberjogvédő és tényfeltáró) kiváló szónoklata az állami bűnözők fekete listájával, akik megszervezték, szerepet vállaltak és betörtek a Hírháttér szerkesztőségébe, koncepciós pert indítva és elhurcolva annak főszerkesztőjét, lefoglalva a működéshez elengedhetetlen eszközöket, az alkotmányos rend további felszámolására, megfélemlítés és terrorizálás céljából! Soós Úr azt is elmondja, hogy ezek az Emberiség-ellenes bűnözők meg fognak dögleni!

 

Következő cikk:
Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)2009-09-28. -
A média bukása: A bizonyítékokat saját magatok gyártottátok le!
Biblia hatalmi fénnyel/Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: ... az igazság széles körben nyilvánosságra kerülése után mindazok a dolgok, állítások, melyeket a háttérhatalmi média, és annak minden egyéb kisebb-nagyobb médiuma valósított meg, a "fordulat után" saját magukra nézve terhelő bizonyíték lesz!!! (...) Az eseményekkel párhuzamban pedig azok a tények, és az asztalra töménytelen számban lerakott dokumentumok, melyeket a Hírháttér Multimédia rendelkezésére bocsájtott a világ összes népének, beigazolódnak (...). (...) ... a buta barmok hosszú évtizedeken keresztül saját maguk ellen gyártották a terhelő bizonyítékokat! Lásd: Az összes televízióadás, és annak minden műsora (...). (...) Így ha szükség lesz rá, akkor egy újabb nürnbergi persorozatot lehet indítani ellenük!!! (...) A bizonyíték adott, nem lehet azt már eltusolni!!!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu