Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Szeszák Gyula:       "Most már minden virtuális valóság, a valóságosnál valóságosabb valóságnak látszik."   (2009.07.23.)

   

A profit szegénységet hoz; Érzékeny rektorok; A bankok ellen2009-08-04.
Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)

A profit szegénységet hoz

Hogy miket nem lehet manapság olvasni! . „A mostani válság arra kötelez bennünket, hogy újratervezzük utunkat… A válság lehetőség a tisztánlátásra, s erre építve kell megalkotni a jövő új képét.” – olvasom. Majd így folytatódik: „A társadalombiztosítási rendszerek leértékelődnek. Ezt az árat fizetjük azért, hogy a globális piacon nagyobb legyen a versenyképesség…A gazdasági tevékenység a kereskedelmi logika egyszerű alkalmazásával ugyanakkor nem képes minden társadalmi problémát megoldani.” A gondolat szerzője még egy fontos tanácsot ad nekünk: „A profit addig hasznos, amíg a termelést és annak hasznosítását segíti. Ha a profit válik kizárólagos céllá, tönkre teheti a jólétet és szegénységet hozhat.” Ne találgass, a szerző nem a Munkáspárt tagja, bár akár lehetne is. XVI. Benedek pápa írja mindezt a Caritas in veritate kezdetű szociális enciklikájában, 2009 júliusában. Én kötelező olvasmánnyá tenném a magyar politikai vezetőknek.

 


A "Válságból lett katasztrófa" című nagy sikerű, sokakat elbűvölő filmünket Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke bankokról, de egyetemi rektorokról írott gondolataihoz is kapcsolódó irodalomként ajánljuk. Különleges és abszolút úttörő 7 perces filmünkben Christian Crownt és Molnár F. Árpádot hallják.
(MFÁ)


Érzékeny rektorok

A napokban felkapta a sajtó, hogy a magyar egyetemek rektorainak enyhén szólva nincsenek filléres gondjaik még mostanság, a válság dühöngése közepette sem. Állítólag milliókat visznek haza minden hónapban, ami nem rossz pénz. Pontosan nem tudom, hogy mennyi, mert még soha sem volt ennyi a zsebemben, de mondjuk, hogy sok. Az egész annak kapcsán került elő, hogy a miniszterelnök önmegtartóztatásra, már úgy értem, anyagi önmérsékletre szólította fel az állami vállalatok vezetőit.  Ennek kapcsán derült ki, hogy a havi két-hárommilliós fizetés nem ritkaság rektori körökben sem. Lehet, hogy megköveznek érte, de szerintem, nincs olyan munka, amiért ennyit érdemes fizetni. Szerintem senkinek sem lenne szabad egy milliónál többet keresnie, s persze, százezernél kevesebbet sem. Rektor uramék nem lelkesedtek a hirtelen jött nyilvánosságért, és mindjárt nyilatkoztak is, mondván, hogy a fizetésük az ő személyes ügyük, ne kutassunk az ő zsebükben. Szerintem ez sem így van. Az egyetemek így vagy úgy, de a mi pénzünket, vagy legalább is zömében a mi pénzünket költik el. Mi fizetjük az adót, az állam meg ebből a pénzből ad az egyetemeknek. Jogunk van tudni, hogy mire megy a pénz. Arról nem is beszélve, hogy gyermekeink jövőjét bízzuk ezekre az emberekre. S, ha már szóba kerültek az egyetemek, mert szóba hoztuk őket, bizony az is igaz, hogy a magyar diploma ma már nem ér annyit, mint régen. Kis túlzással a gyerek hülyébben jön ki az egyetemről, mint amikor bement.  Nos, rektor urak, Önök a közszolgálatára vállalkoztak, a közélet szereplői, akikre mi, egyszerű polgárok felnézünk, akkor pedig ne érzékenykedjenek, hanem dolgozzanak jobban! A pénzükért. 
 

A bankok ellen

Pár évvel ezelőtt az akkori miniszterelnök, Medgyessy Péter nagy mellénnyel jelentette be, hogy rendet tesz a bankvilágban, és kezdi mindjárt az OTP-nél. Az OTP-s vezérek visszaüzentek, hogy menjen hozzájuk a miniszterelnök, ha akar valamit. El is ment. Medgyessy nem tudta megfékezni a bankokat, Gyurcsány sem, szerintem nem is akarták. Az állam ma a pénzügyi tőke, a bankok eszköze. Az állam törvényt hoz arról, hogy mennyi készpénzt lehet tárolni, mit lehet fizetni készpénzzel és mit nem. Magyarán az állam kötelezővé teszi, hogy vegyük igénybe a bankot, és azért fizessünk is, ha akarjuk, ha nem. Az állam megtűri, hogy a bankok lakásvásárlásra euróban, svájci frankban folyósítsanak hitelt egyszerű polgárok számára, akiktől nem várható el, hogy eligazodjanak a nemzetközi pénzügyekben. Más országokban ez bűncselekmény. Az állam eltűri, hogy forintért szinte sehol nem lehet hitelt kapni, pedig Magyarországon vagyunk. Az állam eltűri, hogy a bankok minden költségüket áthárítsák a lakosságra, anélkül, hogy bármiféle kockázatot vállalnának. Az állam az IMF-től felvett milliárdokat nem polgárainak jólétére, hanem a bankok helyzetének javítására használja. A magyarországi bankok zöme nem is magyar bank, hanem valamilyen külföldi bank leányvállalata, vagyis a magyar állam külföldi gazdasági érdekeket szolgál ki. Nem tudom, hogy miként zajlott le Bajnai Gordon és a magyarországi bankok vezetőinek eszmecseréje. El nem tudom képzelni, hogy Bajnainak milyen adui lehetnek. Megfenyegetheti a bankokat, hogy a rendőrség nem fogja megakadályozni, ha felháborodott emberek ezrei mennek majd a bankok elé. Lehet, de nem hiszem. Bajnai ugyanúgy a külföldi bankok kezében van, mint elődei. Most még csak a Jobbik szervez akciókat a bankok előtt. De bizony bekövetkezhet az az idő, amikor az emberek maguk fordulnak a bankok ellen. Akár akarja Bajnai úr, akár nem.

Thürmer Gyula

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Lap teteje

Előző cikk:
2009-08-04. -
Új reformkor elé
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Kósa az a nagyformátumúnak távolról sem nevezhető álnemzeti politikus, aki Eötvös, Deák és Antall szellemi jogutódjaként immár a nemzetközi szabadkőművesség bérence, zsidók, kommunisták, Habsburgok érdekeinek kiszolgálója. Így élvezte ezúttal az Anna-báli „királyságot”, aki a bálkirálynőnek aranyalmát nyújtott át. E környezetben nincs időszerűbb Széchenyi szavainál: „A magyar szó még nem magyar érzés, az ember, mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság köntösében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán…”

 

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - A Walkürök Kapuja 2009-08-05. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Kell... Nürnberg... Gyilkosok... - (A Fideszről és egy Tömeggyilkos Rendszerkorszak Végnapjaihoz)
/Szeszák Gyula (megyei főügyész, olajügyész, tényfeltáró) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő, emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Wagner (német) és Lutoslawski (lengyel)/
(Film, 21 perc)
Tartalom: Az ügyészek királya, Szeszák Gyula előadásával készült dokumentumfilmünkben a megyei főügyész az ország ex lex, azaz törvényen kívüli állapotáról, valamint a Fideszről és a Jobbik helyzetéről, hitelességéről, továbbá ezek kapcsán is a rablóprivatizáció és az Emberiség-ellenes bűntettek számon kérhetőségének érdekében a visszamenőleges hatályú törvénykezés szükséges bevezetésének lehetőségéről, történelmi példákkal, így a (kívánatos) nürnbergi perektől a Rákosi-érán át várható közeljövőnkig. A Szeszák Olajügyész által a kedvenceként is aposztrofált Wagner-darab, az "A walkürök lovaglása" zenei kíséretével induló filmünk tudottan plánta, annak tartalma, így kiemelve a visszaható törvénykezést illetően a társadalomban visszatérően felhasználására fog kerülni.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu