Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Szeszák Gyula összes filmjét ide klikkelve láthatja!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2009.11.27.)

   

A filmet a Sanoma és vezetősége elleni feljelentésként számos hatóságnak elküldtük! A Sanoma és Szabó György vezérigazgató az egész Föld bolygón betiltólag üldözi, a bizonyítékok megsemmisítése érdekében!
HÍRHÁTTÉR TV:
A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
(Betiltott filmek listájával)

A filmben prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)

2009-12-30.
 - Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú)
 - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

 

Tartalom:

Sárvári György (Neosys) és Szabó György terrorista tömeggyilkos.
Balról Sátánvörösben: Sárvári György, a Neosys ügyvezető igazgatója, és Szabó György nemzetközi háttérhatalmista tömeggyilkos, a Sanoma (szadista) Budapest Zrt. vezérigazgatója, milliárdos terrorista titkosszolgálati hazaáruló Moszados-CIA-s sortüzes államsöpredék.

 

Soós József (Kárpáti Magyar) az "A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa" című Hírháttér-filmben.A Sanoma-fajta milliárdos háttérhatalmi rezsim és média az Emberiség végső immunitása totális felszámolására, és az Emberi Faj kiirtására vegetált éjt nappallá téve. Nem volt ezeknek sem Isten, sem ember. Arcuk maga volt a Sátán, szaguk e világ döglött, minden erkölcs híján holt mocskos tetemeké volt. Júdás évezredes hulladékai voltak. És mindenki tudta politikai szférákon belül, amikor rájuk néztek: az ott a Háttérhatalom, a 2000 évvel ezelőtt Megprófétált titokzatos Nagy Babilon. A sötétség, minden levetett idegen hulladék és kárhozat faji szemete. Vagy ahogyan a legfőbb hatalmak nevezték a létezés, a Teremtés legnagyobb veszteseit, az örök kárhozat biztos, menekíthetetlen letéteményeseit: ők voltak e világ pusztulása előtt, akiket így is neveztek: A JÚDÁSFAJ. Háborúnk az utolsó emberig tartana, de a végső csapást az ISTEN fogja rájuk mérni. Az örök szenvedés kiérdemelt és jogos. S ahogy a Jelenések Könyvében Megíratott: előtte a JÚDÁSFAJ által megölött szentek kiáltják az Égből: "Uram, Te Szent és Igaz, meddig nem ítélsz még, és nem állasz bosszút a mi vérünkért azokon, akik a Földön laknak?" A JÚDÁSFAJ-hoz is az életet hoztuk, ezért háborút indítottak minden élet kipusztítására. A háborút illetően meglett és igazán, valóban meglesz az akaratuk; de azért, hogy a Föld színén mindenütt a holttestek heverjenek, s hogy Éli megállhasson tetemeik és sírjaik fölött. Ami lesz, mindig megvolt: átok adatott az alvilág felhörgött, mindenhonnan kivetett júdási fajzataiba.

FELHÍVÁS!: Aki szolidaritását szeretné kifejezni a Szabó-klán tettei és munkássága mellett (azaz terrorista minőségében egész hátralevő életére keresi a bajt), hívjon minket a globális terrorizmust támogatók nemzetközi regisztrációjára a következő telefonszámon: 30/919-6386.

Ha itt nem indul, alatta megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

Elmondja:
Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén (keresztény), újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Zene:
Jerry Goldsmith: a) Omen, b) Omen 2., c) First Knight: Night Battle
 

A Világmindenség Hatalmi Struktúrája
A Világmindenség Hatalmi Struktúrája - A táblázat megtekintéséhez kattintson a képre!

Operatőr:
Molnár F. Árpád (Echelon-tanú),
Nagy Sándor "Naleksz" (szerkesztő, tervező),
Soós József "Kárpáti Magyar" (Echelon-tanú)

Producerek:
Molnár F. Árpád és
Soós József (Kárpáti Magyar)

A további érintettekből:
Bajnai Gordon (MSZP, miniszterelnök), Bognár Bálint (Videoplayer.hu videomegosztó torrentoldal esztendők óta főszerkesztője), Marian Cozma (román kézilabdázó), Draskovics Tibor (igazságügyi és rendészeti miniszter), Fehér Miklós (futballista), Júdás (Iskáriótes, az antikrisztussá lett áruló), Juhász Gábor (titokminiszter), Jézus Krisztus, Shirley Manson (a Garbage rock zenekar szóló-énekesnője: "Push It"), Barack Obama (USA-elnök), Sárvári György (Neosys ügyvezető ügyvezető igazgatója), Sátán (Őskígyó, Azazel, Baál, Belzebub, Lucifer, Ördög), UFO-invázió Magyarország fölött (1989)

Bibliai képek Nagy Sándor animációjából: Bibliai malom és a bizonyítékok élő rengetege: Molnár F. Árpád.Zenei szerkesztő és Rendezte:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)

Felvétel és Készült: 2009 december 29., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

A Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Itt is megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A "Vimeo" felirattól eggyel balra kattintva teljes méretre válthat)

 

2010.10.13.!: A Putyin vezette KGB-s Sanoma és nyugati bűnszervezeteik minden magyar idők egyik legüldözöttebb és legbetiltottabb összeállításává tették az alábbi feljelentést, és betiltották Magyarországtól Oroszországon át az USÁ-ig! Ezért ma már DVD-n is terjesztjük, melynek első példánya a Nemzetbiztonsági Hivatalban (Titkosszolgálat) került személyes átadásra!
 

UntitledA Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen from Miller Yourbarley on Vimeo.

LETÖLTÉS!: Ide kattintva - kiváló minőségben - saját gépére letöltheti az "A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat ördögfajzataival szemben!
(Film, 19 perc)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-12-29. -
A Sanoma-banda, Szabó György féreg és Bognár Bálint gyermek-tömeggyilkos bűnbanda tömegmészárlási akarásának sátáni történetéből
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Ez a féreg Szabó György, a Bognár-banda elöljárója, a gyermekek és minden népek halála, a JÚDÁSFAJI sortüzes söpredék, a taposni való és áldozataikhoz hasonlóan szétroncsolni való ocsmány állat, azaz a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója, aki magát Bognárféreg Bálint gyermek-tömeggyilkos nevével hirdeti. Halált akart, ne távozzon hát többet házából! (...) A bűnbanda tetteinek már első híreire többek jelentkeztek, hogy Bognárt, ezt az utolsó sátáni, gerinctelen, rosszindulatú, mocskos állati férget megtámadnák és agyba-főbe vernék. Már csak a mi rábólintásunk hiányzik ehhez.

 

Következő cikk:
Draskovicspatkány, a pártfogóival együtt akasztani és szénné égetni való moslék görény.2010-01-01. -
Komoly vagyonokhoz juthat Draskovics-patkány (plusz Tánczos Krisztina nagy sikerű filmje)
/Tánczos Krisztina (keresztyén emberjogvédő, Echelon-tanú)/
Részlet: Kifejezetten furcsálljuk a Draskovicsnak felkínált lehetőséget, hiszen a multik nem szoktak dobálózni a partneri szerződésekkel. (...) A partneri poszt elérése még azok számára is évtizedes, kemény, kiemelkedő munkát követel meg, akik a cégnél kezdték pályafutásukat. (...) Ígérjük, figyelemmel fogjuk kísérni "áldásos"  tevékenységét.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu