Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,  rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2009.11.27.)

   

Csak reménykedem... és bízom az ISTENBEN! - (Soós József "Kárpáti Magyar" imádsága)

 

2009-12-24.
Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Csak reménykedem... és bízom az ISTENBEN!

Egykor' kértem, hogy hasznos személy legyek, s a világnak, embernek javára legyek, ISTEN tetszésére! Épp' ezért egykor' kértem a TEREMTŐ ATYÁT, hogy adjon erőt, lehetőséget arra, hogy valami nagyot vigyek véghez, és úgy látom, IMÁDSÁGOM meghallgattatott...

Soós József (Kárpáti Magyar) 2009-ben a kecskeméti köztemetőben. (Molnár F. Árpád felvétele)
Soós József (Kárpáti Magyar) 2009-ben a kecskeméti köztemetőben.
(Molnár F. Árpád felvétele)
( A képre kattintva teljes méretre válthat!)

 

Oly' erő jött létre, és hatalom, mely' soha! Az ATYÁHOZ fohászkodva kérhetem csupán, hogy valami nagyot cselekedjek meg, az Ő dicsőségére; olyan dolgot, melyet az apostolok kora óta nem tett meg senki sem, hisz' NEM ADATOTT MEG NEKI! Nem tudok mást tenni, mint hogy a MINDENHATÓ ATYÁM előtt térdre borulok, és kérem az Ő segítségét; kérem, hogy AKARATÁT teljesíthessem, így lekaszálva minden világi erőt, mely most uralkodik emberek felett!...

Kérésem csupán annyi... hogy... ha már minden elvétetett a MAGYARTÓL, legalább az adasson meg neki, hogy ELSŐKÉNT teljesíti az EGY IGAZ ISTEN, A MINDENSÉG URÁNAK akaratát; ezt ne vedd el tőlünk, ATYÁM; minden mást elvehetsz, akár az életet is, de arra adj eme népnek értelmet, hogy BENNED, SZAVADBAN az örök igazságot, TÖRVÉNYT felfedezze, és minden népek javára fordítsa.

Drága ÉGI ATYÁM, kérlek Téged ezúton is, hogy söpörj el minden mocskot és szennyet a Földről; az olyan férgeket, mint amilyenek MOST uralkodnak különböző nemzetek, BÉKÉS NEMZETEK fölött... adj erőt ahhoz, adj hatalmat ahhoz, hogy ÉN, csupán én a TE NEVED és ERŐD, HATALMAD által söpörjem el a Föld színéről is. Hisz' MEG KELL FIZETNI MINDEN ELADOTT LÉLEKÉRT a gonosznak és szolgáinak egyaránt!

ADJ ERŐT, HOGY A BAJNAI GORDON-féle mosléknak, hozzá hasonló sátáni fenevadaknak én legyek az OSTORA, A VÉGZETE. Mert NEM ÖLHET SENKI EMBERT BŰNTELEN; kérlek, drága Uram, Égi ATYÁM, hogy én FIZESSEK MEG A MOSLÉKNAK, és mikor az ideje eljön, RÁJUK GYÚJTSAM SAJÁT KEZŰLEG A SÁTÁN ZSINAGÓGÁJÁT... épp úgy... ahogy... KRISZTUS Urunk kimondta. Hisz' Sátán zsinagógája az, hol az ármány, a hazugság az úr; minden népek ellensége vagy te, babilon!

 

Soós József, a Kárpáti Magyar 2009-ben a budapesti Hősök terén. (Molnár F. Árpád felvétele)
Soós József, a Kárpáti Magyar 2009-ben a budapesti Hősök terén.
(Molnár F. Árpád felvétele)

Akarom látni, SZENT ATYÁM, hogy bennem találod meg az OSTORT, mely' végigsújt a gonoszon; akarom, hogy életem, rongy, rövid életem NE TŰNJÖN EL ÉRTELMETLENÜL; akarom, hogy HASZNÁLJ, örömödet leld bennem, és hasznára legyek az emberiségnek; akarom, hogy KRISZTUS szava szívem mélyében gyökeret verjen, és kicsiny fa, mely belőlem növekszik, sok sok követőre leljen!

Akarom, hogy BAJNAI-féle SÁTÁN féreg patkány az örök kárhozatra menjen, és még jobb lenne, ha ennek végrehajtására engem találnál meg! Szeretném azt, ha Tőled hatalmat kapnék arra, hogy ÉN, csakis ÉN öljem meg BAJNAI GORDONT, hisz' mindvégig minden népek, és a Te ellenséged volt. Szeretném, ha ALATTAM OMLANA ÖSSZE A RENDSZER, szeretném, ha ez a "kis magyar nép" lenne a PÉLDA, hogy ISTENHEZ KÖZELEDNI HOGY KELL! Szeretném, ha az örök igazság örökké beivódna, és népek harcában a MAGYAR vér örökre történelmi tény volna. Szeretném, ha minden népnek élete végett a magyar nép vére hullana Érted!

Semmi sem drága, ha a TE NEVED dicsőítése az ára annak, hogy népek milliói megismerjék az igazságot. Nem kérek mást, csupán azt, hogy erre a nehéz feladatra a sokat szenvedett, és minden formában agyonvert MAGYAR NÉPET találd méltónak. Hisz' sokat szenvedett ez a nép, és kérlek, hogy ha kell, akkor rajtam verd le a súlyát ezen kérésnek. Adj erőt és hatalmat, ÉGI SZENT ATYÁM, hogy a népem ne legyen utolsó a harcban, mely a TE IGAZ ÉS ÖRÖK ÉRVÉNYŰ TÖRVÉNYED ÉRVÉNYRE JUTTATÁSA MIATT ZAJLIK! Akarom, hogy nekem ebben felelős feladatom legyen, és kérlek, hogy BABILON ne tegyen tönkre engem.

Akarom, hogy érted és a Világmindenség törvénye miatt, mely Te Magad Vagy, mindig igaz szívvel és becsülettel, erővel szolgálhassalak.

Utóirat: a fogyócikkek minél előbb PUSZTULJANAK! Hisz' babilon elesett, az Isten törvénye örök érvényt szerzett!

Ámen

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Molnár F. Árpád a "Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV:
Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/
(Film, 11 perc)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre.Tartalom: E filmünket a Magyar Tudományos Akadémia azon vezetőinek és tagjainak respektálják, akik a védelmünkben eddig megszólaltak, és valójában megmaradtak ebben. A hivatalos beismerés szerint (tehát a valóság sokkal drámaibb) a 4db könnyű műholdból álló Transit-projectet 1964-ben már rendszerbe állították. Ezzel a mélytengeri tengeralattjárók helyzetét is meghatározták! Viszont csaknem 50 évvel később a Globális Titokrácia már az abszurdum felé boruló hazugságáradattal tömegpusztítja a lakosságot és az elitet is! De ki(k) irthatjá(k) még a világ vezető milliárdosait is? Miközben a mai GPS-rendszer Navstar (műholdcsoport) alapjairól is beszélünk, a gondolatvezérlésű tévé, továbbá ilyen Windows és rokkantkocsi érintésével, az elmeprogramozó világhatalom módszerei és a Világmindenség Hatalmi Struktúrája mellett meglebbentjük a jelen és a jövő titkait is.
(Megtekinthető és letölthető!)

 


Atomrobbanás az "A Világkormány totális uralmi technológiája" című filmünkből.2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV:
A Világkormány totális uralmi technológiája
(tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/
(Film, 11 perc)
Molnár F. Árpád az "A Világkormány totális uralmi technológiája" című Hírháttér-filmben.Tartalom: A tudásból, az információkból és a Valóság ismeretéből kirekesztett buta, barbár és állati lakosság mesterséges vesztébe rohan. Ez így is marad. A programozott rabszolgaság (...). A kivetett nép (...). DNS-programozásról is éppen csak, aztán vegyszerekről, bőr alá ültethető chipekről (...), mert a fizika már mindent elsöpört. (...) Megőrizte Örök Hatalmát az Egy: az ISTEN. Az illuminátusokat összefogó Háttérhatalom Megjövendölten beteljesedett totális hatalomgyakorlásának tudományos és technológiai részleteiből fognak hallani, többek közt a kvantummechanika érintésével. És mint szinte mindig: sokkal, sokkal többet fognak látni és hallani, mely szimbólumok, láncolatok és rendszerek tömegei rejtve maradnak a legtöbb szem előtt.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu