Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.22.)

   

Feljelentés a Sanoma ellen a világ utasszállító repülőgépein, minden népekből valók tömeges meggyilkolása miatt (Bajnai Gordonnak írt levéllel, két hivatkozott filmünkkel)

 

2010-01-26.
A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából

Feljelentő adatai:
Molnár F. Árpád (anyja neve: Retezár Mária; született: Kecskemét, 1972.11.13.)
Levelezési cím és állandó lakcím: Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz.2.
Telefonok: 30/919-6386 ; 76/320-450 .

FELJELENTÉS a Legfőbb Ügyészség, az ORFK, az NBH, a KBH, a KFH, az Ombudsmanok, Orbán Viktor Miniszterelnök, és további nyilvános és titkos címzett Bel- és Külföldi igazságügyi szervek és titkosszolgálatok, valamint többek között AZ IZRAELI(!!!), az Amerikai, a Francia és az Iráni Nagykövetségek számára

 

Tisztelt Hatóságok és Címzettek!
Tisztelt Bajnai Gordon Miniszterelnök Úr!

A Sanoma Budapest Zrt. és vezérigazgatója, Szabó György, továbbá a Sanoma Budapest Zrt. Videoplayer és főszerkesztője, Bognár Bálint és további ismeretlen tettesek ellen

F E L J E L E N T É S T

teszek 2009 Karácsonyának napjaiban a Sanoma Budapest Zrt. Videoplayer oldalairól indoklás nélkül megsemmisített összes, úgy 12 filmünk miatt, továbbá az ezt követő, Hírháttér Multimédiánk egész bolygóra kiterjedő, abszolút megsemmisítő szándékú üldözése miatt, mely során mind a Magyar Köztársaság területén évekre előre kifizetett tárhelyünket a debreceni székhelyű DiMa Kft. előzetes figyelmeztetés nélkül megsemmisítette, mind pedig - ugyanez a Sanomás elkövetői kör - az Amerikai Egyesült Államok területén lévő tárhelyünket is megsemmisíttette. A Hírháttér most harmadik országból működik, továbbá az amerikai szerver visszakapcsolását azóta is tartó Föld méretű diplomáciai és jogi botrányok, valamint keresztyén emberjogvédők diplomáciai leveleinek sora alapján, továbbá más bizonyítékok postázásával sikerült elérni. (A DiMa Kft. adatai: dima.hu ; Dinkó Tamás: Tel.: 20/577-4182, 06-70-378-3423; Fax: 52-322-121; E-mail: info@dima.hu.)

A Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója, Szabó György, valamint a Sanoma Bp. Zrt. Videoplayer és főszerkesztője, Bognár Bálint és a hozzájuk tartozó ismeretlen tettesek minden büntetőjogi következményeknek, és az emberéletek védelmére vonatkozó, részünkről tömeges, és azóta is tartó figyelmeztetései ellenére az üldözést tovább folytatják, kiterjesztve a Föld bolygó egész területére. Ne feledjék, hogy az Egyesült Államok kormánya a szélsőjobboldali, fasisztoid kuruc.info amerikai fenntartása érdekében az egész világot fellármázta, így semmiképpen nem tolerálható, hogy ugyanakkor médiánkat - mert az keresztyén, ingyenesen emberjogvédő, továbbá semmiféle népirtást nem pártol, de még a Holocaustot sem tagadja - betiltsák, ráadásul az egész Föld bolygón, a tetejébe egy fia bírósági végzést, nem sok, annyit sem tudva felmutatni senki, hiszen jogilag kikezdhetetlenek vagyunk, viszont az ellenünk pert indítók - munkánk és tényfeltárásaink jellegéből adódóan - könnyen fegyházba kerülhetnek!

A Sanoma Videoplayer általi, 2009 Karácsonyán végrehajtott film-megsemmisítések önmagukban is kimerítik a Btk. legsúlyosabb bűncselekményi kategóriáiból való törvényeket, nem beszélve arról, hogy ez a társaság - tőlünk maximálisan elbujdosva - a Föld bolygó minden általuk elérhető államában, az összes Hírháttér által valaha publikált dokumentumot megsemmisíttette. Már egyetlen filmet is alapul véve - jelen feljelentésünk tárgya a "Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég" című filmünk Sanomás betiltása és világméretű betiltatása - feljelentést tudunk tenni a következők alapján:

Bűnpártolás [Btk. 244.§ (1) a), b), c), (2), (3) a)], Közérdekű bejelentő üldözése [Btk. 257.§], [Zaklatás (Btk. 176/A § (1)], Rongálás [Btk. 324. § (1)], Rombolás (Btk.142.§ (2)), Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény [Btk. 300/C.§ (2) a), b), (3) a), b), (4) c)], Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés (171.§ (2) c), (3), Segítségnyújtás elmulasztása (172.§ (2)), az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása [Btk. 139.§ (1)], Terrorcselekmény [261.§ (1) b), c): a Btk. 300/C.§ és 324.§ stb. alapján], Népirtás [Btk. 155.§ (1) b), c)] és más bűncselekmények.

A Sanoma Budapest Zrt. Videoplayer által 2009 Karácsonyán indított hadjárathoz azóta - valamennyi fent felsorolt bűncselekményt megvalósítva és folytatólagosan elkövetve - csatlakozott  több más szervezet, így az Index.hu Zrt. Indavideo, mely a CEMP csoport tagja, és az Origo Média és Kommunikációs Zrt. Videa.hu. Itt a DiMa Kft. ügyvédjére, az ellenünk megsemmisítőleg fellépett Kiss Attila Tamás debreceni ügyvédre hivatkozom, aki jelen feljelentés egyik aláírójának, Soós József keresztyén emberjogvédőnek, újságírónak, tényfeltárónak, a Hírháttér Multimédia munkatársának azt ismételgette telefonba, hogy a Hírháttér Magyarországon nem működhet, mert a magyar média ezt nem tűri, a magyar média ezt nem tűri meg! Miközben színészek, celebek, hírszerkesztők, együttesek tagjai és énekesek sokasága kizárólag barátilag és elismerőleg nyilatkozik rólunk és tevékenységünkről, bárhová megyünk köztük, mindig autentikusan kedvesek, így magyar média alatt semmi mást nem tudunk érteni, mint olyan tulajdonosokat, amik különösen aljas indokból és célból, anyagi haszonszerzés érdekében, kartellekbe és egyetlen bűnszervezetbe tömörülve, idegen, a Magyar Köztársaság és az Emberiség érdekeivel extrém szélsőségesen ellenségesek az egész Emberiséggel szemben, és látványosan tartanak kapcsolatot idegen, ellenséges titkosszolgálati bennfentesekkel és konkrét pénzügyi személyekkel, és általam konkrétan megnevezhető titkosszolgálatokkal, azaz hazaárulást és más bűncselekményeket követnek el, melyek tűzvonalában az egész Emberiség és minden népek tömeges irtásának egységszándéka, és a részükről pénzelt globális terrorizmus folytatólagos elkövetési bűnszervezete áll! Kérem Kiss Attila Tamás ügyvéd kihallgatását arról, mit tud, mert sem ő, sem senki más, aki fellépett ellenünk, nem volt hajlandó nyilatkozni semmit! Senki, semmit nem tud mondani! Senki!

E feljelentésünkben azért hivatkozunk most egyetlen filmre (a címe: "Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég"), mert mostani filmünk (a címe: "Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen"), amely szintén e feljelentéshez tárgyi bizonyítékként került csatolásra, az előbb idézett Transit-film betiltása okán készült, az emberéletek védelmére. Hogy a Transit-film korlátozása, megrongálása, megsemmisítése stb. a fenti törvényi jogszabályok alapján szükséges feljelentést kellett vonja maga után, bizonyítja e két filmben együtt és külön-külön elhangzottak, melyeket kérünk a hatóságok és Bajnai Gordon Miniszterelnök Úr részéről szíves megtekintésre, és az EMBERÉLETEK, MINDEN NÉPEK ÉLETE HALADÉKTALAN VÉDELME ÉRDEKÉBEN történő elbírálásra, továbbá a büntetőper haladéktalan megindítására, túl ezen - tekintettel a cselekmények halmozott súlyára, és az elkövetések teljesen fékevesztett folytatólagosságára - kérjük FORRÓ NYOMOS AKCIÓCSOPORT mozgósítását.

A továbbiakat ugyancsak a Tisztelt Hatóságok és Szervezetek figyelmébe ajánljuk, és kimondottan Bajnai Gordon Miniszterelnöknek címezzük:
 

Tisztelt Bajnai Gordon Miniszterelnök Úr!

Miniszterelnök Úrtól (Bajnai Gordon) hivatalos nyilatkozatot kérünk a "Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég" című filmünk, valamint e mostani, Önnek és Barack Obama miniszterelnöknek jegyzett filmünk vonatkozásában (a címe még egyszer: "Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen") a további kiterjedt tömegmészárlások és a magyarországi média szervezett bűnözésének pártfogására vagy azonnali megállítása irányába, annak igazolásáért, hogy Miniszterelnök Úr vitathassa a bíróság előtt Pesty László újságíró szavait - aki ellen Ön per megindítását jelentette be, amiért azt nyilatkozta: Ön "emberek haláláért felelős". Egyúttal én, Molnár F. Árpád, mint a Magyar Köztársaság és legalább a régió legfőbb tényfeltárója, továbbá minimum egész Európa legfőbb Echelon-tanúja, ismét személyes találkozót kezdeményezek a népirtások egyre leplezetlenebb média általi és más egységszándékú elkövetései vonatkozásában, és a további tömegmészárlások megfékezése tárgyában.

Vegye figyelembe azt is, hogy az Echelon-tanúk - mely kifejezés az USÁ-ban a kisgyerekek számára is közismert, mint a technológiák - a jövő Emberiségének úttörői, és az egész bolygó záró történelmét az határozza meg, hogy ezen úttörők, Echelon-tanúk kikről és mikről, valamint a további alkalmazandó lépésekről miként és miket nyilatkoznak. Nem véleményformálók, hanem meghatározók! Ennek ellenében, a magyarság teljes tönkre tételére és az Emberiség népeinek válogatás nélküli folytatólagos tömegpusztítására szövetkeztek az idegen titkosszolgálati médiakartellek, egyetlen bűnszervezetbe tömörülve.

Noha az emberi élet védelmére - nemhogy Istenre és az Emberiségre - a magyarság totálisan alkalmatlannak bizonyult - nem véletlenül kezdeményeztük a magyar állampolgárságunk visszaadását -, ugyanakkor a következmények semmiképpen sem elkerülhetők, és a leghalványabb sejtelmek között sem igen akad egyetlen olyan momentum sem, ami ezeknek az elszánt és leplezetlen bűnszervezeti népirtásoknak a következményeit ne a legelborzasztóbb és legkatasztrofálisabb következményekben és viszontcsapásokban határozná meg a Föld bolygó egész területére diffúzálva. Így a terrorista Magyarország - melyben Önnek állást kell foglalnia vagy az egyik, vagy a másik oldalon - stratégiai szempontból is meghatározó pozícióba került, és megteheti, hogy azokat az idegen állami vezetőket és köröket, amelyek a népirtások ellenében nem szólalnak fel, vagy hátulról még támogatják is ezeket, az egész világ előtt megbuktatva juttassa az adott állam, vagy a nemzetközi, globális emberjogi bíróságok, ezek elleni bűnszervezeti fellépések esetén pedig következetesen kialakítható utódszervei: kifejezetten katonai megtorló törvényszékek elé a legsúlyosabb Emberiség-ellenes bűntettek soha nem látott nyilvános, és a leplezettből azok feltárásával nyílt, leplezetlen elkövetésű bűntetteiben.

Kérem, hogy a Hírháttér üldözésében nyilvánosan állást foglaljon, avagy nyílt, vagy titkos személyes találkozóra alkalmat biztosítson.

Az Isten Áldását kívánva a Jézus Krisztus Nevében
Molnár F. Árpád keresztyén, ingyenes emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró, az Amnesty International tagja, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alapító tagja, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, Echelon-tanú

Kecskemét, 2010 január 25.
A Hírháttér Multimédia Szerkesztősége

A bizonyítékként csatolt két rövid film és Internetes linkjei:
1.: "Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég" : http://vimeo.com/8318656
2.: "Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen" : http://www.indavideo.hu/video/Repulokatasztrofak_tomeggyilkossagok_a_lakossag_ellen_Bajnainak_es_Obamanak_jegyzett_film

 Szabó György terrorista és bandája világcsúcsot döntött az Emberiséget leplezetlenül tömegpusztító terrorizmusból.
A képen Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Uj Péter, az index.hu főszerkesztője.2010-01-24. -
Az index.hu, az indavideo.hu, az Index főszerkesztője, Uj Péter és társai elleni büntető és nemzetközi feljelentés a magyar történelem legsúlyosabb bűntettei vonatkozásában tárggyal
/A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából/
Részlet: Nyomatékosan és rendkívüli módon súlyosbító körülményként felhívom a szíves hatóságok figyelmét arra, hogy a fenti filmek lassan minden magyar idők legüldözöttebb filmjei, annak ellenére - vagy éppen azért(!) -, hogy minden rasszizmust, cigányellenességet, gyűlöletet, népirtást, bőrszín szerinti megkülönböztetést és erkölcstelenséget tagadnak és elvetnek! (...) A halottak mennyiségéhez mérten a lehető legszélesebb vizsgálatot kérjük annak megállapítására is, mi húzódik a háttérben, amely ezen filmeket minden magyar idők már most egyik legüldözöttebb és legnagyobb dühvel (...) hajszolják, és mi húzódik meg a mögött, hogy a Sanoma Budapest Zrt. és annak vezérigazgatója, Szabó György legkisebb érintésére az eddig is rossz hírű, ellenséges idegen titkosszolgálati kapcsolatokkal és azok kiszolgálásával halmozottan megvádolt, bűnszervezetekként működtetett médiumok összes zsoldosai, hiánytalan létszámban és azonnal készek - méltó módon közben saját kollégáikra próbálva kenni a felelősséget - az életfogytig tartó fegyházbüntetésekkel büntetendő bűntetteknek is teljesen nyílt, soha nem látott nyilvános bukással történő felvállalására és élethosszig tartó, egységszándékban képviselni kívánt folytatólagos elkövetésére.

 

Következő cikk:
Műholdas kép az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisról, ami Kecskeméten van, 50 méterre a Hírháttér Szerkesztőségétől.A filmet a Forrás Barack Obama és Bajnai Gordon részére jegyezte
2010-01-26. - HÍRHÁTTÉR TV:
Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
(természettudományos, repülős, hadászati és nemzetbiztonsági film)

/Soós József "Kárpáti Magyar" (politikai üldözött keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Kjurkcsijszkij (bolgár): Concerto/
(Film, 14 perc)
Tartalom: 2009 június 1-én az óceánba zuhant az Air France Airbus A330-as repülőgépe, az AF447 francia utasszállító. A világ azt hazudta, hogy egy héten át még a roncsokat sem találták meg! A halottak száma majdnem 230 fő! Filmünkben - mely feljelentés tárgya is - bebizonyítjuk, hogy tudatos tömeggyilkosságokról van szó, és extrém sima megoldásokat sorolunk az összes ilyen tömegmészárlás végleges orvoslására. Sokat láthatnak űrkutatási eszközökről is. A film zenei aláfestéséhez a bolgár Kjurkcsijszkij kiváló, és a magyar médiamaffia számára elborzasztó élményeket lappangón mélybevéső Concerto-jának részleteit hallhatják. E filmünk a Sanoma által 2009 Karácsonyán betiltott "Transit"-filmünk és a magyar idegen titkosszolgálati média általi üldözésünkre született. Akiben csak pillanatra felvillan a konstrukciója annak, hogy mi történik, láthatja, hogy a Világtörténelem lemocskosabb férgeinek elbutulása és lélekhalála futótűzszerű Abszolút Hatalmi biztosítása mellett több magasztost kaptunk és fogunk kapni, mint amennyit szinte bárki a Világtörténelem során.
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu