Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Hol voltak a "megmondóemberek"? A válasz gerince: mindig is ügynökök voltak, akik elhallgatták és megölték a valódi tényfeltárókat

 


2009-10-15.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)


Vissza-visszatérő kérdés a lakosság részéről, mellyel gyakran hozzám fordulnak: hol volt az a sok megmondóember pár évvel ezelőtt és még korábban. Röviden válaszolok, olyan pontossággal, ahogyan eddig senki. A pontosság leglényegesebb oka pedig az, hogy az összes többi válaszadóval szemben nem teszem magam érdekeltté a közös hallgatásban és egypártrendszeri, államügynöki hazudozásban.

Először a legérdektelenebbel kezdjük: úgymond "megmondóemberek" azért nem voltak korábban, mert egyrészt sokkal kevesebb tájékozott ember volt, mert ahogy a lakosság sem tudott semmiről -, amíg Gyurcsány Ferenc ki nem csődítette az utcára az alkotmányos rend fegyveres és nyílt felszámolását -, úgy a lakosságból sem kerülhettek ki olyanok, akik megmondóemberekké válhattak volna, hiszen elhitték, hogy az állam vezetői és a média becsületes, független és objektív.

Másrészt - és elérkeztünk a mindig is töménytelen mennyiségben garázdálkodó, fegyházra vagy bitófára való ügynökök világába - azért nem voltak, mert mindig és valamennyien az államot szolgálták ki. Most is az állam szolgálatában állnak, csak éppen élesebb bírálattal élve egyik vagy másik párt, avagy a rendszer már leleplezett, általuk viszont korábban mindig is elhallgatott bűnözésének, ügyeinek és módszereinek kritizálásával. De ugyanúgy, mint azelőtt mindenkor, továbbra is a Rendszer szolgálatában állnak: fedezik annak minden nem leleplezett ügyeit, módszereit, lakosság-ellenes, népirtó titkait, és elhallgatják vagy támadják azokat, akik a maradékként - ahogy én mindenkor - szüntelen előttük lepleznek le mindent, míg ők mindig és mindig bujkálnak és kullognak a sor végén, próbálván jól keresni és jó nagyokat hazaárulni gerinctelen és hitvány-állati csőcselék rabszolgaságukból.

Ezen állami ügynököknek csak egy része volt és maradt aláírt ügynök, mert a legtöbb ügynököt sosem íratják alá, hanem szolgáltatják. Szolgálatába állítják a Rendszernek. Nem besúgónak, hanem engedelmeskedőnek; besúgók sokan csak akkor lesznek, ha erre külön megbízást kapnak, mely általában egy-egy állami bűnszervezeti maffiaügy kapcsán kerül megvalósításra, mégpedig gyakran az ügynök egy mélységibb beszervezésével, azaz amikor a titkosszolgálatok több bűnöző módszert és gerinctelen eljárást lepleznek le a hamis tanúzásra, besúgásra, árulásra és hazaárulásra stb. alkalmazni  kívánt ügynök előtt. Ez pl. olyan esetekben szokott ipari mennyiségben alkalmazásba kerülni, mint a Molnár F. Árpád esete, amikor a cél többek között az, hogy Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc nehogy életfogytig tartó fegyházbüntetésre kerüljön hazaárulásért, alkotmányos rend és életellenes stb. bűntettekért, meg egyébként is, mivel az állami szféra mindig is nagyon élvezte az önszórakoztató és szintjükön valójában céltalan bűnözés minden formáját, amíg ezen bűntettek és bűnszervezeti szervezkedések, hamisítások, hazaárulások stb. - olyan esetekben, mint az enyém - át nem mentek a szorongásukba, félelmeikbe, aggodalmaikba, lelepleződésükbe, amikor a fegyháztól már csak a pillanatnyi kormány és háttere rosszindulata tartja vissza őket, a rendelkezésre álló bizonyítékok ugyanis már régen önmagukért beszélnek.

Sok ügynök, kiszolgáló, gyáva és meghunyászkodó emberi roncs akkor bátorodott fel - mert az emberi fajzat falkában bátor -, amikor Gyurcsány 2006-ban szétlövetett ok nélkül 100 ezer embert. Ekkor hirtelen elárasztotta az országot minden társadalmi rétegből a felháborodott tömeg, akik addig sokkal szervilisebbek voltak: jogászok, tanárok, szakmunkások stb., és mindenki elkezdett ügynöközni, leleplezve, hogy rengeteg ügynök van és mindenütt ott vannak, továbbá lebuktattak egy csomó addig egyéb államtitoknak számító állami maffiamódszert és összefonódást is. A legtöbb olyanért, ami 2006-tól elhangzott, addig szó szerint halálbüntetés járt. Aki azokról beszélt, azt szó szerint a világ minden országából kivetették, üldözték és megölték. Megmérgezték, rohamot kapott és pszichiátrián ébredt, ahol elektrosokk terápia-sorozat várta, több állam összefogásával bűnügybe keverték és lecsukták, hamis tanúkkal elszigetelték, lejáratták, elítéltették, ahol természetesen a bíró is mindenkor fegyházas hazaáruló bűnszervezeti bűnöző volt, a sajtó semmit vagy egységesen ugyanazt a hazugságot írta meg (mindenki tudatosan hazudott), tüdőbetegségben, infarktusban, rákban stb. halt meg.

Ugyanakkor még itt, Magyarországon is voltak, de nem megmondóembereknek, hanem valódi tényfeltáróknak nevezendő személyek, akik a tudásukat át akarták adni a lakosságnak, leleplezve szándékuk szerint a teljes államrendszert. Ahogy engem a példátlan leleplezések miatt hallgatnak el 100%-osan (holott 10 éve mindenki tudja, hogy van a Molnár, és az már 8 éve is a legnagyobb volt), úgy volt egy másik személy: a neve Kopács Miklós. Őt a "rendszerváltás" idején német földön szervezte be a Moszad (helyesebben a Kopács kiszúrta annak ügynöki tevékenységét, ahogy a menekülttáborokban Izrael állami rádióját hallgatva tesznek szert a titkosszolgálat utasításaira és információira, és tömegesen özönlik el az egyesülő Németországot), majd - mert ez a globalizáció törvénye - rögtön rászállt a BND és a CIA is. Ugyanis a titkosszolgálatok egyek az egész Földön, és aki az egyik helyen beavatásra kerül, menjen bárhová a Földön, a titkosszolgálatok kapcsolatba fognak vele lépni, mert arról már mindenki tud. Tehát ilyet nem lehet titokban tartani sehol! Így van ez velem is. Pl. ha X állam titkosszolgálatával kapcsolatot akarok, ha máshogy nem, elég elmennem az adott államba. A videomobiltelefonok óta a titkosszolgálatok utcai kapcsolattartása radikálisan megváltozott, hogy elkerüljék az utcán rögzített, onnan pedig bármely másik lakos, titkosszolgálat által az Internetre felhelyezett kommunikációkat. Az Internet óta a médián keresztüli kapcsolattartások is radikálisan beszűkültek, mert a lakosság megvitatná az Interneten, és bármit, bárki kitehet a Netre, ami élő és felvételről való tévéadásban üzenetként vagy nem látható telefonos (fülbevalós) kontaktus által stb. elhangzik.

Tehát Kopács azért nem beszélt korábban semmiről, mert nem tudta, hogyan működik a világ, de amikor megtudta, elkezdte mondani. Üldözték is ezért országról országra egészen addig, amíg be nem hálózták annyira, hogy beállt a sorba. Ez itt, Magyarországon történt meg, ahol az NBH éveken át terrorizálta, majd kiházasították egy ügynökhöz, és befogták a száját. Onnantól ő is megtartotta a globalista titkosszolgálati egypártrendszer (ezt Hívja a Biblia titokzatos Nagy Babilonnak) konspirációs szabályait. Azaz saját napi érdekeit próbálván követni hazaárulással mindenkit cserben hagyott és elhallgatott. Ehhez jó pár év kellett. A buta és rongy szarember magyarság 100%-ban elhallgatta a létezését is, és nem segített neki senki. A Föld bolygó egyetlen forrása emlegeti, sőt, ismeri el hajdani erényeit azóta és a mai napig is: a Molnár F. Árpád.

Úgy van rendjén, hogy a hajdani legjobbat, a hajdani legnagyobb magyart(!) csak a legjobb merje megemlíteni, a többi pedig maradjon örökre szar magyar.

A Molnár F. Árpád azért nem beszélt valamikor régen, mert volt idő, amikor nem volt elég tájékozott, viszont amiben igen, azért üldözték is. Súlyosan, keményen üldözték, és akkor még Internet sem volt, nem volt semmi látható védelem! Minthogy az Internet még nem létezett, nem volt hol publikálni, és hiába ment be a Petőfi Népétől a fővárosi napi lapokig, senki nem mert nyilvánosságra hozni semmit. Nem is titkolták, hogy félnek. Mivel a Molnár nem volt multimilliomos, saját lapot, ráadásul ingyenes terjesztésben - hiszen engedélyt ember nem adott volna - nem tudott alapítani.
 

Széles Gábor (Echo tv, Magyar Hírlap)
Széles Gábor a nemzeti bőrbe bújt milliárdos államfarkasok ügynökhadainak egyik fő zászlóvivője. A buta és ostoba lakosság - mint Széles Gábor összes elődjének államügynöki hazugságaiból és titkosszolgálati szolgalelkűségéből, mellyel milliószorra is sikerült elhitetni ugyanazt a hazugságot és ugyanúgy(!) - lassan ébred, aztán (a nép) jellemzően nem saját ostobaságára és butaságára, hanem megtévesztettségére szeretne hivatkozni. Pedig a nép bűneiért nem csak a Sátán, hanem a nép is felelős.

Igazat mindig csak azok mondtak, akik készek voltak az életüket kockáztatni vagy adni, és folyamatosan. Tehát a nem magyar lelkűek, hanem az igaz lelkűek, mert a magyarok gyávák és egoisták, a tényfeltárás viszont egész életmódot követel: aki ezt választja, az bármikor börtönbe, kórházba, temetőbe kerülhet. Nem veszik fel sehova, Audi A-8-asa nincsen, Széles Gábor-féle nemzetközi titkosszolgálati cigánytömeggyilkos és tényfeltáróüldöző Magyar Hírlap-maffiát sem alapít, amelyik tulajdonosa milliárdjai szaporítási szándékára álnemzeti bőrbe bújt farkasként adja-veszi az embereket és a nemzet legnagyobb hőseit titokban állami hóhérkézre (a politikai gyilkosságok száma 1990 óta több ezer, a hazaárulók rajtam kívül az összes valódi tényfeltárót csírájában fojtották el, csak engem nem lehet), BMW-re sem telik, és a kerékpárjától sem férnek el. A tényfeltárót és tényfeltárni akarót elárulja a szomszéd, a szülő, aztán ha az ISTEN vele van - ahogy velem -, akkor tömegesen meg is halnak azok, akik ekképpen cselekedtek. Likvidálják őket a legfejlettebb eszközökkel. ISTENNEK Legyen ezért Dicsőség a Krisztusban, hiszen néha nem árt, ha az ISTEN is Képviseli Jóindulatát ezen az átkozott bolygón.

Én gyakorlatilag az egész életem ezzel töltöttem; és amíg nem lett Internet, majd nem lett akkora a sávszélesség, addig nem tudtam terjeszteni, amikről tudtam, és tudtam meg egyre és egyre többet. A világ titkosszolgálatain belüli háborúk formájában ment a huzavona, a balhé és a háború. A teljes nyugati világrendszer összefogott ellenem, ami miatt pl. megesett, hogy a háború szélén álló Iraq titkosszolgálata keresett meg azzal, úgymond "disszidáljak" hozzájuk, és ők átveszik a közben hatalmasra duzzadt hang- és videoanyagot, valamint dokumentumokat Orbán Viktor, Pintér Sándor, Medgyessy Péter, a magyar állami és Európai Uniós, valamint a Bush-féle amerikai népirtó terrorista bűnözésről, és betesznek az iraqi tévébe. De ha Iraq rosszul jön ki belőle - mondták -, akkor megölnek. Ez utóbbit pl. politikusok közölték velem asztalnál ülve, mégpedig külföldön. Angolul tárgyaltunk. Saddam Hussein a legnagyobbat bukta azzal, hogy az üzletet végül - Bush egy napig sem tartó apró ígéreteiért - csődbe vitte; egyenesen azt ajánlottam, hogy a nyugati világrendszer hazugságainak megdöntésével ki lehet ütni Bush kezéből a háború indokait; közvetlenül elmondtam, hogyan lehet megakadályozni a háborút. Saddam Hussein kövületi gondolkodása és a jó elárulása szó szerint a bitófára vitte, Iraq-ban kitört az a háború, amiről már jóval korábban megmondtam, hogy évtizedekig fog tartani, és feltártam ennek okait is, a királyt pedig az USÁ-ban felakasztották. A Sátánnal való alkudozás és a Sátán választása ISTEN Bölcs Megtorlásához vezetett. Kapott egy utolsó esélyt: azt elvetve jó ürügyet szolgáltatott az ISTENNÉL arra, hogy egészen az akasztófáig hajítsa.

Ha a média csupa féreg, gyáva, gerinctelen ügynökökből áll, és Saddam Hussein sem fogja fel, hogy életben maradásának utolsó esélyét vesztette el azzal, hogy saját hóhéraitól próbált jóindulatot kicsikarni a titkosszolgálati pártfegyelem 100%-os megtartásával, és a világ minden lakosság elleni módszereinek és titkainak globalista egypártrendszeri teljes elhallgatásával, akkor alapíts médiát, és csináld te magad. Ez a törvény. Mire eljutottam eddig - mert a lakosság részéről hozzáférhetővé tett technika is eljutott eddig -, addigra abba is bevezetett az ISTEN, hogy minden legfelülről Adatik, és minden előre el van tervezve, és ezt a világ minden titkosszolgálata tudja.

De még minket is - akik maximum néhányan vagyunk a Földön - korlátoznak dolgok: ilyen pl. a lakosság elmaradottsága, butasága, egoizmusa, rosszindulata és az őket szolgálókkal szembeni állandó betegesen paranoid és pszichopátiás karakterű gyanakvása. A lakossági analfabétizmus, hogy még a jót sem tudja megkülönböztetni a rossztól, a nép öngyilkosságának egyik legfőbb meghatározója. Babilon így zárja csapdába azokat és azon népeket, amelyek semmi többre, csak rabszolgaságra, kiirtásra és a kénköves tóban való örök szenvedésre méltók.

(Készült: 2009.10.12. és 15.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Tánczos Krisztina, Molnár F. Árpád és Soós József (Kárpáti Magyar)2009-10-14. -
HÍRHÁTTÉR TV: Index és Origó, terrorizmus és szájba szarás
/Tánczos Krisztina (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/
(Film, 32 perc)
Tartalom (bővebben az oldalon): Filmünk témájához az utolsó lökést az adta, hogy egy magyarországi tárhelyszolgáltató (ahol a Hírháttér előre kifizetett tárhellyel rendelkezik, tehát eme tárhelyszolgáltató) bűnöző ügyvédje azt javasolta: mivel a Hírháttér nem támogatja a 2006-os sortüzektől a cigányok elleni állami mészárlásokat és a nemzetközi terrorizmust, sőt, elsőként leplezett le egy sor ilyen bűnszervezeti bűntettet, így a leghelyesebb betiltani. Továbbá: Az Origo Zrt. által üzemeltetett Videa videómegosztó kiemelkedő abban, ahogy a népirtásokat helytelenítő, az életellenes bűntetteket elutasító filmeket törli, miközben az ismeretlen tulajdonosi vulgáris, obszcén szexuális, szájba szarásos moslékot ismeretlen feltöltők részéről ömleszti. Az Origóhoz és annak főszerkesztőjéhez, Weyer Balázshoz hiába fordultunk életmentő filmjeink védelmében: a nagyfejű pornó és népirtó bűnözés tucat egy darab embereire jellemző módon még csak nem is válaszolt! Tényfeltárásainkat elhallgatták a romák elleni sorozatgyilkosságtól a lakosság elleni titkosszolgálati bűnöző módszereken át az indonéz repülőrobbantásig. A hullák törvényszerűen szaporodnak. Hallhatnak még a Hír tv-s Krakkó Ákos elleni Draskovics Tibor és társai által szervezett bűnszervezeti akcióról.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
2009-10-17. -
HÍRHÁTTÉR TV: Sodró Történelem -
Rezsim-kamikaze és a Titkolt EGY

/Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: John Frizzell, James Newton Howard és más/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Sodró hangulatú, információk terén több szálon futó, rétegzetten felépített filmet láthatnak, melyben szinte mindvégig szól a zene. Szakavatottaknak ismét ínyenc falatokban lesz részük, de mindenkinek olyanban, hogy ha levennénk az extra, rekordhalmozó tartalmakat, úgy is olyat látnának, amilyenhez még csak hasonló filmek sem készültek magyar nyelven soha. Filmünkben - amellett, hogy gyakran kerül közvetlen megszólításra Bajnai Gordon - szegénység, folytatólagos népirtás, gyűlölet, Holocaust mindenki ellen, és az előre Elkészített Világtörténelem. Ellenségeink részéről pedig hadviselés ez egy irracionális, őrült, eszét vesztett illuminátus titkosszolgálati rezsimtől, amely tébolyultan, pusztán felsőbb hatalmi utasításból és minden magasabb rendűvel szembeni tébolyállati vak gyűlöletből vágtat önmaga bukásába és az elkészített kénkővel és tűzzel égő tóba, ahová ők, azaz fajtájuk legalja, az igazi JÚDÁSOK valók
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu