Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Szeszák Gyula összes filmjét ide klikkelve láthatja!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

HÍRHÁTTÉR TV:
Sodró Történelem -
Rezsim-kamikaze és a Titkolt EGY

 

 

2009-10-17.
Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

A filmben elhangzottak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.10.09.)

orbán féreg patkány júdást és söpredék férgét a sötétség okádta fel. Úgy hírlik, már nem ereszti többé. Ne is tegye.Előszó helyett három döglött halról:
Tudta-e, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságban és az indonéz repülőgép elleni merényletben tömeggyilkos tettestárs orbán féreg viktor állat a haverját, a súlyosan pszichopata bűnöző silvio berlusconit kérte meg 2003-ban arra, hogy az általuk esztendőkön keresztül átvenni nem hajlandó, pintér sándor tömeggyilkos és más robbantásos merénylők, valamint orbán féreg júdáspatkány életfogytos bűntetteinek tömegeit stb. tetteit bizonyító hang- és videofelvételek, valamint vaskos dokumentumtömegek halomját a milánói rendőrség kamerái előtt elkobozza, pár méterre a Bush-fajzatú amerikai nagykövetség épületétől, az iraqi háború kellős közepén. Tudja-e, hogy a féregállat orbánpatkány cigánytömeggyilkos népirtó terrorista ezt követően mai napig lévő szokásához hű gyávasággal és sunyi féreg elektrosokkos roma sorozatgyilkos gerinctelenséggel - mert féreg roncs, genetikai hulladék - külföldi állami bűnszervezetek támogatásával elérte, hogy kizárólag Medgyessy Pétert vegyék elő, ráadásul ahogy most, akkoriban is a Molnár F. Árpád ellen indítva koncepciós pert, akkoriban azt kifogásolva, miért fedte fel Medgyessy előtt az élete védelmében, hogy a rendőrséggel és az NBH-val dolgozott, mert ezzel - és hivatkoztak egy soha meg nem született titoktartási nyilatkozatra - államtitkot sértett. A tetejébe a féreg júdás patkány orbán állat, a gerinctelen tróger bűnöző sunyi gengszter, a hazaáruló tömeggyilkosok és az idióták választott pártszemete a többi párttal bűnszervezetben összetrógerolódva olyan dokumentumot hamisíttatott bűntársaival, amelyet a Molnár F. Árpád soha nem látott, soha nem írt alá, sőt, szóba sem került titoktartási dokumentum vagy bármi hasonló! A hamis dokumentumhoz nevét adta a gergényi.-féle bács-kiskun megyei rendőrség teljes drogosztálya és a full betechnikázott és folyamatosan élőben ellenőrzött kecskeméti NBH, annak vezetőjéig bezárólag. Azaz a bűnszervezet mérete alsó szinten is több tucat állami kitartott és vezető bűnöző patkányféregre rúg, akiket a hatályos törvények szerint lassan 10 éve előzetes letartóztatásba kellett volna helyezni és fegyházbüntetésre ítélni!

 

széles gábor terrorista és cigánysorozatgyilkos és gyermektömeggyilkos népirtó bűnöző fajtársát, orbánpatkányféreg alvezérét, zombor gábort hívta szövetségre.
Okádhatnékja van a még több milliárdért és puszta vandalizmusért gyerektömeggyilkosoktól? Akkor nézzen Széles Gábort, aki keresztapaként bukott tömeggyilkosokat hív tévének nevezett szemétdombjába, hátha úgy kevésbé veszi észre a beteges nézetei szerint teljesen hülyének nézhető lakosság, hogy éppen azokkal a bűncselekményekkel hozták totálisan kimoshatatlan összefüggésbe!

Az Echelon orbán patkány viktor féregig világszerte, számos országban rögzítette a magyar terrorista népirtó sorozatgyilkos bűnözők gaztetteit. Már csak ki kell játszani a bizonyítékokat, vagy a rejtegető terrorista államoktól - amilyen Izrael, az USA és Oroszország - el kell venni. Van egy másik megoldás is, amit széles gábor tesz bajnaival és orbán féreg patkány zomborférgeivel együtt; az pedig valahogy így szól:

   - Ölj, te állat, ölj még, és még és még, gazdag gyilkosok, öljetek, amíg cigány, magyar, indonéz, szegény, és még szegényebb él a Földön! Halál mindenkire, aki nem tömeggyilkos és népirtó interkontinentális terrorista!

Tudja-e, amiről többen értesítettek minket, hogy Széles Gábor multimilliárdos, amint róla megjelentettük a cigánygyilkosságokban, repülőrobbantásban, Echelon-technológiák elrejtésében, előlünk való orbánférgi bujkálásáról való bűnrészességének bizonyságait, azonnal meghívta magához minden magyar idők legtöbb népirtó bűntettbe belebukott, ezért szociális vívmányaiért kitüntetett Zombor Gábor kecskeméti polgármestert, orbán féreg viktor haverját és személyi gengszterét, VÉGZETES BIZONYSÁGGAL RÁBÓLINTVA a Zombor által végigvezényelt romák, magyarok és indonézek elleni tömeggyilkos és gyermekmészárlások interkontinentális Holocaustjához. Ezt egy valódi bíróság önmagában is a kvázi BEISMERŐ VALLOMÁSKÉNT értékelné!

Kérjük, hogy aki a fenti tömeggyilkos terrorista népirtó JÚDÁSFAJI szerencsétlen idióták közül bármelyikükben magára és szellemi-erkölcsi minőségére ismer, vagy édesanyjának ringyó mivoltára emlékezteti, végre először öt millió letöltést követően személyesen bátorkodjon találkozót kérni, és ne féljen hazug gerinctelen trógerként szembenézni az igazsággal.

 

Tartalom:
Sodró hangulatú, információk terén több szálon futó, rétegzetten felépített filmet láthatnak, melyben szinte mindvégig szól a zene. Szakavatottaknak ismét ínyenc falatokban lesz részük, de mindenkinek olyanban, hogy ha levennénk az extra, rekordhalmozó tartalmakat, úgy is olyat látnának, amilyenhez még csak hasonló filmek sem készültek magyar nyelven soha. Filmünkben - amellett, hogy gyakran kerül közvetlen megszólításra Bajnai Gordon - szegénység, folytatólagos népirtás, gyűlölet, Holocaust mindenki ellen, és az előre Elkészített Világtörténelem. Ellenségeink részéről pedig hadviselés ez egy irracionális, őrült, eszét vesztett illuminátus titkosszolgálati rezsimtől, amely tébolyultan, pusztán felsőbb hatalmi utasításból és minden magasabb rendűvel szembeni tébolyállati vak gyűlöletből vágtat önmaga bukásába és az elkészített kénkővel és tűzzel égő tóba, ahová ők, azaz fajtájuk legalja, az igazi JÚDÁSOK valók.

Ha itt nem indul, alatta bármelyik lejátszón megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

Soós József "Kárpáti Magyar" és Molnár F. Árpád a "Sodró Történelem" című 2009-es Hírháttér-filmbenTényfeltárók:
Soós József (Kárpáti Magyar)
és Molnár F. Árpád

Közreműködött:
Tánczos Krisztina

Operatőr:
Nagy Sándor (Naleksz)
és Molnár F. Árpád

Zene:
John Frizzell: Dante pokla (Dante's Peak)
A témát írta: James Newton Howard
Záró tétel: Ismeretlen

A filmben előforduló személyek:
Antall József (MDF), Bajnai Gordon (MSZP, miniszterelnök), Balajti László (NBH-igazgató), Balogh Mária (Kisléta), George W. Bush, Hillary Clinton (USA-külügyminiszter), Csorba Róbert gyászolói (Tatárszentgyörgy), Demszky Gábor (SZDSZ, Budapest), Draskovics Tibor (igazságügyi és rendészeti miniszter), Elter Zsanett (politikai üldözött, REBISZ-áldozat), Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Adolf Hitler, Juhász Gábor (titokminiszter), Kádár János (MSZMP KB első titkára), Kovács Gábor, Martin Luther King (színes bőrű emberjogvédő), Jézus Krisztus, Malina Hedvig, Angela Merkel (német kancellár), Németh Sándor (Hit Gyülekezete vezetője), Cathy O'Brien (Echelon-áldozat, elnöki "presidential" modell), Orbán Viktor, Pesty László (Hír tv, Magyar Nemzet), Mark Phillips (CIA MK-Ultra elmeprogramozó), Ronald Reagan, Pat Robertson (700-as klub), Sárközy István (alpolgármester, iskolaigazgató), Sátán (Ördög, Őskígyó, Lucifer), Ariel Sharon (Izrael volt elnöke), Szeszák Gyula, Széles Gábor (multimilliárdos vállalkozó, Echo tv, Magyar Hírlap), Szilvásy György, Veér András (OPNI, pszichiáter professzor, tömeggyilkos), Ellen Gould White (prófétanő), Zombor Gábor (Kecskemét Fideszes polgármestere)

Rendezte:
Molnár F. Árpád (emberjogvédő, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)

Felvétel: 2009 október 10., Kecskemét
Készült: 2009 október 16-17., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

Ide kattintva saját gépére letöltheti az "Sodró Történelem" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat pártidióta és pártnyomorék ördögfajzataival szemben!
(Film, 23 perc)

 

Filmünket itt is láthatja!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)

(A lejátszó alján, a "Vimeo" felirattól balra kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Itt is megnézheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)

(A lejátszó jobb alsó ikonjára klikkelve válthat teljes képernyőre!)

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Molnár F. Árpád2009-10-15. -
Hol voltak a "megmondóemberek"? A válasz gerince: mindig is ügynökök voltak, akik elhallgatták és megölték a valódi tényfeltárókat
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Most is az állam szolgálatában állnak, csak éppen élesebb bírálattal élve egyik vagy másik párt, avagy a rendszer már leleplezett, általuk viszont korábban mindig is elhallgatott bűnözésének, ügyeinek és módszereinek kritizálásával. (...) ...a legtöbb ügynököt sosem íratják alá, hanem szolgáltatják. (...) Aki azokról beszélt, azt szó szerint a világ minden országából kivetették, üldözték és megölték. (...) Ugyanis a titkosszolgálatok egyek az egész Földön, és aki az egyik helyen beavatásra kerül, menjen bárhová a Földön, a titkosszolgálatok kapcsolatba fognak vele lépni (...). (...) ...a tényfeltárás viszont egész életmódot követel: aki ezt választja, az bármikor börtönbe, kórházba, temetőbe kerülhet. (...) A teljes nyugati világrendszer összefogott ellenem, ami miatt pl. megesett, hogy a háború szélén álló Iraq titkosszolgálata keresett meg azzal, úgymond "disszidáljak" hozzájuk, és ők átveszik a közben hatalmasra duzzadt hang- és videoanyagot, valamint dokumentumokat Orbán Viktor, Pintér Sándor, Medgyessy Péter, a magyar állami és Európai Uniós, valamint a Bush-féle amerikai népirtó terrorista bűnözésről, és betesznek az iraqi tévébe. (...) Saddam Hussein a legnagyobbat bukta...

 

Következő cikk:
Molnár F. Árpád szeme és az 1989-es magyarországi UFO-invázió egyik felvétele2009-10-19. -
Bizonyító törvényi vádirat a 2006-os államellenes és terrorista elkövetők azonosítására, valamennyi rendőr feltétlen fegyházbüntetésének biztosítására, külön kiterjesztve a média konkrét elkövetőire, több politikai vezető életfogytig tartó fegyházbüntetésének bizonyításával (az idegen titkosszolgálati erők először itt publikált terveivel)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Az eddig taglalt bűncselekmények alapján - távolról sem a teljes Btk.-lajstromot idézve(!) -, a 2006-os cselekmények vonatkozásában Gyurcsány Ferenc, Petrétei József, Bene László, Gergényi Péter és mások többek között az alábbi (köztük két életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntethető) bűncselekményeket bizonyítottan elkövették:
   - 139. § (1) Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása
   - 244. § (1) a), b), c), (3) a) b) Bűnpártolás
   - 225. § Hivatali visszaélés
   - 261. § (1), (4), (5), (8) Terrorcselekmény
   - 263/C. § (1) Bűnszervezetben részvétel
   - 150. § (1) Feljelentés elmulasztása
   - 233. § (1) a, b, (2), (3) Hamis vád
   - 243. § (1) Mentő körülmény elhallgatása
   - 171. § (1), (3) Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés
   - 172. § (1), (3) Segítségnyújtás elmulasztása
és más bűncselekmények.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu