Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,  rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

***       JÉZUS KRISZTUS:       "Aki nincs velünk, ellenünk van!"       ***

   

HospInvest; A fekete egyenruha; Szocialista pályázat2009-07-15.
Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)

HospInvest

Vége a HospInvest bulinak. Feloszlatják a céget, mivel már egyetlen kórház sem akar együttműködni velük. A történet nagyon egyszerű. Jön egy magán cég, amely szeretne a magyar egészségügybe betörni. Az egészségügy ugyanis biztos üzlet. Egyrészt, mert előbb vagy utóbb, de mindenki beteg lesz, másrészt, mert van állami egészségbiztosítás, amely nagyon sok pénzt szed be a népektől, amit aztán visszaoszt. A recept világos: azt kell mondani, hogy te jobb kórházat tudsz csinálni, mint az állam, meg kell ígérni, hogy rengeteg pénzt fogsz befektetni, kell egy két haver, akiket lefizetsz, és már megy is. Egyszerűbb, mint egy lakásvásárlás, mert ahhoz önrész is kell. Itt, ha nincs egy vasad se, akkor is kapsz hitelt. Ezt csinálta a HospInvest. Már önmagában ez is felháborító, de a legszörnyűbb nem ez. A HospInvesttel magukat komolynak nevező emberek kötötték meg a szerződést. Mondjuk a Heves megyei Önkormányzat elnöke. A döntése mögött ott állt a megyei közgyűlés MSZP-s tagjainak szavazata. Ők nem tudták, hogy a HospInvestnek nincs egy fillérje se? Tudták. Ha másért nem, ezért, mert a kórházvédők ezerszer bebizonyították. Nem számított. Mint, ahogy most is mindenki a HospInvest felelősségéről beszél, s mindenki hallgat a megyei és városi önkormányzatok, az egészségügyi tárca embereinek felelősségéről.  Szerintem ők az igazi bűnösek. Egy, a mi pénzünkkel játszottak, Kettő, a mi egészségünkkel játszottak. Nem tudom, hogy van-e rá törvény, de ha nincs, hozni kellene rá, is az ilyenektől elkobozni minden vagyonukat, és kényszermunkára küldeni őket, mondjuk, egy kórházba.

 


Mindössze 1 perces reklámfilmünk (promo)
Szeszák Gyulával, Hajdú-Bihar megye korábbi főügyészével készült filmjeink ajánlója. A filmet nagy, 640-es felbontásban ide klikkelve letöltheti!
Eddig 4 filmet publikáltunk, melyeket a számokra kattintva megtekinthet: 1, 2, 3, 4. A filmek zenei kíséretéül az amerikai klasszikus Charles Ives, az olasz Ennio Morricone, Vangelis, Molnár F. Árpád és a Farscape szerzeményei szolgálnak.

(Molnár F. Árpád)

A fekete egyenruha

A hatalom számára mindig nagy kérdés, hogy mi jobb: megtűrni egy rendezvényt vagy rendőrökkel szétveretni. Az utóbbi az egyszerűbb. Ráadásul azonnal be lehet söpörni az elismerést, mondván, hogy végre van egy keménykezű kormányunk. Múlt vasárnap ezt tette a rendőrség a feloszlatott Magyar Gárda feloszlatott tagjaival. A tüntetés önmagában nem lett volna nagy szám. A rendőrség demonstratív beavatkozása tette azzá. A rendőrség is ingadozott, mint az a bizonyos középparaszt, előbb tiltotta, majd rákente az egészet a belvárosi önkormányzatra, végül pedig oszlatott. A Jobbik vezérkara nem is álmodhatott arról, hogy ez fog történni. Vona Gábor is csak a végére ért oda, hogy osztozzon katonái sorsában, de főleg, hogy ingyen reklámra tegyen szert. Szeretett rendőrségünk most megint tett egy lépést, amivel erősítheti a Jobbikot.  Az országos rendőrfőkapitány visszavonta azt a rendőrségi belső iránymutatást, amelyre hivatkozva az elmúlt napokban a formaruhát viselő gárdistákat garázdaság vétségével állították elő. Magyarán, eddig tilos volt fekete egyenruhában megjelenni, most már lehet. Mi lenne, ha a rendőrség és a mögötte álló fő okosok egyszer végre gondolkodnának? Mondjuk, nem az egyenruhába kötnének bele, hanem a Jobbik népszerűségét előidéző okokon változtatnának. Mostanság a Bajnai-kormány az MSZP ujjongása mellett átverte a lényegében egykulcsos személyi jövedelemadót, és mellé még az áfa-t is megemelte. Lehet, hogy ezen kellene változtatni? Lehet, hogy a nyomort kellene enyhíteni, és akkor kisebb lenne a kereslet a fekete egyenruhákra is?

Szocialista pályázat

Már jelentkeztél? Húzz bele, hátha még eléred! Az MSZP ugyanis nyilvános pályázatot hirdetett az EP-képviselői iroda titkári teendőinek ellátására. Van egy halom követelmény, példának okáéért kell tudni angolul, szeretni kell az MSZP-t. Az angol még hagyján, de ez utóbbi komolyan megszűri a jelentkezőket. De a leges, legeslegjobb az, hogy egy kis dolgozatot is kell írni minden jelentkezőnek. A szoci PR-esek megadták a témákat is. Remek kérdések, de vajon mi lehet a jó válasz. „Mit ér az ember, ha magyar?” Mondd meg, mit lehet erre válaszolni! Ha szeretem az MSZP-t, és azonosulok a politikájával, nincs válasz, hiszen az MSZP politikájában a magyar érdekek semmilyen szerepet se játszanak. Ugyancsak megválaszolhatatlan az a kérdés, hogy „Mit ér az ember, ha baloldali?”. Egyáltalán, hogy tehet fel ilyen kérdést egy nem baloldali párt. Mit lehet arról írni, hogy „Közkeletű vélekedés szerint a zsidók túlreprezentáltak a magyarországi bankszektorban, üzleti életben.” Írjam, hogy nem igaz, vagy írjam, hogy igaz? Egy fokkal könnyebb kérdés a következő: „Mit tesz, ha közeli barátjáról kiderül, hogy homoszexuális?” Helyes válasz: ajánlom magasabb párttisztségre. Mármint az MSZP-ben.

Thürmer Gyula

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b.,  fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái,  valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom,  ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film,  31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film,  97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton,  és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film,  16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból,  belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből,  és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg,  Sir Edward Elgar,  Lendvay Kamilló,  Ligeti György,  Reményi Attila/   (Film,  92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok,  Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha,  sehol,  senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás,  teljes kontroll: háttérhatalmi,  katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Előző cikk:
2009-07-13. -
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA:
Szeszák Gyula, Kroko tanár úr és Kőrösi Imre gondolatait kommentálja Molnár F. Árpád
(Filmdemó és MP3 formátumban egyaránt!)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Karol Szymanowski (lengyel)/

Tartalom: Sorrendben a következő három személy napokban publikált gondolataiból idéz és kommentálja Molnár F. Árpád: Szeszák Gyula főügyész, Kroko tanár úr (Kalmár László), Kőrösi Imre (Magyar Világ). Az idézetek és a kommentárok témája a zsidóság és a cionizmus, a mesterséges terrorcselekmények, ugyanilyen balesetek, katasztrófák és háborúk, a cigánybűnözésnek nevezett jelenség és háttere, a Fidesz, a kurucinfo, a Jobbik - említve Vona Gábor és Morvai Krisztina nevét -, és kvázi vagy mindezekkel egybeforrva a Háttérhatalom és annak elmetechnológiai globális uralma, továbbá az Emberiség hátralevő, előre eltervezett jövője.
KLIKK az oldalra! (19 perc)
(Megtekinthető, meghallgatható és MP3-ban is letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-07-15. -
A virtuális világ
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Az Echelon-elmeirányító fegyverek alkalmazásba vételével (...) rabszolgák lettetek!!! (...) Igen buták vagytok, mint a tök!!! Az igazságot nem ismeritek. Az Isten törvényeit megvetitek, ellenben szolgáljátok (...) a Fenevadat! Az ő játéka a pénz, (...) mindent a pillanatnyi kicsinyes érdekek és érzéki csalódások oltárán eldobtok magatoktól, (...) eldobjátok magatoktól az örök élet kulcsát! Mennyit érsz te valójában a Háttérhatalomnak??? Megmondom a választ... (...) Ha valóban nemzetiek lennétek, és a népek sorsával foglalkoznátok, akkor nem hagynátok, hogy 15 millió magyar, és 5 millió szlovák ember elvesszen... (...) Üzenjük neked innen, Ján Slota, hogy neked megváltás lenne, ha elpusztulnál, mert... (...) ...Hírháttér Multimédia az egyetlen kapaszkodó a Szent Biblia után, hiszen az emberiségnek csak Isten szava, vagyis a Biblia és a Hírháttér maradt egyedül, mert mindenki más hazudik, és félrevezeti az emberiséget!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu