Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,  rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2009.11.27.)

   

Itt járt Elie Wiesel

 

2009-12-18.
Figler Csaba (keresztyén prédikátor, költő, újságíró)

Elie WieselITT JÁRT ELIE WIESEL

BÍRÁLTA  BALOG ZOLTÁNT ÉS  KÖZTÁRSASÁGUNK ELNÖKÉT

A keresztény nép a kiválasztott

Na, bumm! Ezt megint jól megkaptuk. A világjáró Irodalmi-Nobeldíjas Elie Wiesel jött, megszállt két napig, kiosztott egy két jól irányzott „irodalmi” megfogalmazást, tartott egy nagygyűlést, rendreutasította a köztársasági elnököt és a Parlament Emberjogi Bizottságának Elnökét, és mint aki jól végezte dolgát, már el is hagyta a „leg testvéribb országot”, hazánkat!

De hát emberek! Vigyázat! Volt már nekünk egy „Nagytestvérünk”! A nagytestvér, aki hol Nyugatról, hol Keletről, most meg Közel-Keletről közelít hozzánk, adja az ukázt és viszi „talicskával” az életerőnk és javaink! Tudjuk már mi jól a népi bölcsességet, hogy ha osztozkodni vagyunk kénytelen a mi nagyobbik testvérünkkel, akkor nem az úgynevezett „testvéri elosztást” választjuk, hanem az igazságosabb „fele-fele” megosztást!

Maga Weisel is belefoglalta a beszédjébe a testvériséget, pontosabban Káin és Ábel testvériségét! Hogy minden gyilkosság szerinte, testvérgyilkosság!

És mint olyan, természetesen szóbahozta a holokausztot is! Szorgalmazta, hogy akár csak Németországban, nálunk is legyen büntethető a holokauszt tagadása.

A Hit Parkban (a Hit gyülekezet templomában) megtartott „nagygyűlésének” margójára szeretnék pár gondolatot én is írni, hogy még véletlenül se érhessen az a vád, hogy  kihúztam magam eme lényeges  „csúcstalálkozói” együttműködés kötelezettsége alól!

                    ÚGY HÍRLIK, NAGY AZ ÖNÉRVÉNY!
                          A NOBEL-DÍJAK KÖRNYÉKÉN

Nem vagyok én a tudományok ellen! Kifejezetten jónak tartom a Nobel-féle kitüntetés elvi alapjait is, de gyakorlatát már annál inkább vitatom: Mert Miért kell belevinnie a politikát ennek az elbíráló bizottságnak a munkájába? Nem lenne-e elég, ha pusztán csak szakmai alapokon nyugodna a munkája? Vagy ha már politizál, miért nem teszi azt Nobel szándékának is megfelelő módon!

Ha valaki netalán egyszer megvizsgálná a Nobel díjak eloszlását nemzetiség szerint is, akkor meg kellene állapítania, hogy vagy működik egyfajta kontraszelektív döntéshozatali rendszer, vagy vannak igenis olyan fajok, amiknek leszármazói tehetségesebbek más fajokénál! És ezzel egyenest a sokat szidott nácizmust alapozza meg a nagyon tisztelt Nobel-bizottság.

Mert a díjazottak között feltűnően magas számban fordulnak elő a zsidó nemzetiségűek! Ugyanakkor ennek a bizottságnak a tévedéseit elüthetjük a közhellyel, hogy tévedni emberi dolog, de akkor a mérték már szinte ember feletti, isteni magasság, ahogy például Barack Obama Béke-Nobeldíját ítélték oda. Ez, az USA jelenlegi elnöke pillanatnyilag két háborút is visel idegen országok földjén, és éppen ezt megelőzően döntött arról, hogy Afganisztánban növelni kell a katonai jelenlétet! Mert ugye már a Nobel-bizottság döntésének pillanatában is ismert volt a tény, hogy az amerikai indokok, amivel Irak megtámadását támasztották, hamisak voltak! Vagyis egy hazug indoklással vesz részt a fél világ pillanatnyilag is az iraki háborúban!

Ezen két, ”imperáló” háború legfőbb képviselőjét tünteti ki a Nobel-bizottság a békedíjjal!

És akkor még némelyek menteni igyekeznek a nyilvánvaló képletet, hogy csak azért kapta a díjat, hogy ez által is kényszerítessen a béke megvalósítására: Csakhogy ez ellenkezik a Nobel-féle jutalmazási szándékkal, amely egyértelműen megfogalmazta, hogy már csak annak adható a díj, aki már meg is cselekedte az emberiség javára szolgáló dolgát!

És akkor ez a holokauszt dolog is itt van!

Bizony, történelmi tényeket nem szabad sem letagadni, sem elfelejteni, sem elhallgatni!

(De akkor még én is had tegyek hozzá egy tilalmat.) SEM EGYIKET, A MÁSIK KÁRÁRA-JAVÁRA nem szabad

                    MEGKÜLÖNBÖZTETNI!

Mert azt már láttuk, tudjuk, hogy a holokauszt miként létezett, illetve innen már csak azt tudjuk látni, hogy miként láttatják velünk! Jó sok irodalmi alkotás fogalakozik a témával!

Meg dokumentumfilmek, meg Nobel díjakkal kitüntetett, valóságképekkel tűzdelt, fantazmagórikus regények vaskos kötetei. Meg a mai napig is maga a napi-politika is: Ugyanakkor hol vannak azok a Nobel-díjjal is jutalmazott alkotások, amik a magyar népirtásáról, a méreteiben is elképesztő szomszédos ukrajnai népirtásról a bolgár népirtásról, vagy amiről éppen a hetekben értesülhettünk, a szomáliai népirtásról, ahol több mint kétmillió keresztény társunka irtották ki a közelmúltban?

És még kitudja a számát, hány és hány népnemzet fiainak irtásáról, hogy a gázai mészárlásról már ne is ejtsünk szót? (Az angol bíróságnak állítólag van joga emberiségellenes bűntettekért perbe fogni más országok fiait. Cipi Livni már sejthet valamit népirtás ügyben, mert ha angol földre lép, le fogják tartóztatni!)

Talán ezekben a Nobel-díjjal is jutalmazott esetekben az játszhatta a főszerepet, hogy maga a díjazottak javarésze származása alapján is vallja, hogy a zsidó nép a kiválasztott?

És mivel kiválasztott, ilyetén előjogokat is élvez?  Úgy tűnik, hogy a Nobel-bizottságban igen.

És erre szépen rá is mutatnak némely díjazottak!

És meg is  mondják „kerek de perec”, mint a közelmúltban meg mondotta azt a Emerike de Kertesz , és most a Hit Parkban Elie Wiesel is, szó szerint az élő fordításban pedig így:

„Egyszer egy francia nagy költő azt mondta: minden nagy civilizáció, amelyet ismerünk, halandó! Ez viszont nem vonatkozik a zsidó civilizációra!”

De egyéb érdekességek is voltak ottan a Hit Parkban!

Többek között kivonult az egész politikai krém! Mármint a baloldalról! De még Herényi K. és Dávid I. is ott feszített és vigyorgott boldogan, Németh Sándor és a főbíró Lomnici között!

Talán nektek már eljött a messiás, hogy ilyen boldogok vagytok?

Aki nézte ottan az arcokat és nem tudta, hogy miről is van szó, könnyen hihette, hogy ott valami Csippola szuggesztőr hipnotizálja a nézőket és „varázsolja„ az arcukra a letörölhetetlen boldogságvigyort!

A kép egyszerre volt megdöbbentő, pikáns és faramuci is!

Egy zsidó irodalom és vallástanár egy keresztény templomban magasztalja fel az ószövetségben rekedt, elfarizeusodott nép-nemzetét, és tanítja a világ nagyvallásainak

közös értékeit az uralkodó materialista elit részére!

És ez az elit, vigyorog és élvezkedik szerfelett! De min is? A Magyar nép egyre növekvő nyomorán? Amit éppen ez, a világot is eluraló farizeusi szemlélet, pénzbűvölet és kamatcsaló levegőpénz okozott? Ennek örül és vidul ez az osztály?

Sajnos éppen azokban a napokban büntetett meg a rendőrség is, úgyhogy szépen összeállt a fejemben!

Zsidó hirdető Németh Sándor egyházában tanítja, oktatja a magyar elitet, mely mindenegyes szavát élvezettel és szinte fanatikus rajongással szívja magába? Meg a büntető rendőrség, meg a zsidó nép fensőbbsége…

És erre még rátetézett annak a szegény, betanított kislánynak a kérdése (mert ilyent csakis betanított, agyonsugalmazott szerencsétlen kérdez), hogy:

„Meg tudott-e bocsájtani a magyar nemzetnek az önt és családját ért gaztettekért?”

Hát akkor ezek a Németh Sándor-féle fiatalok azt gondolják, hogy nekünk, keresztény magyaroknak, állandóan a zsidók megbocsájtását kell kérjük? Mint valamiféle pondróknak kell csúsznunk állandó jelleggel a zsidók előtt a megbocsájtásukért?

Hát ezt a fajta "identitástudatot" sulykolják a Hit gyülekezetében a fiatalok fejébe?

Hiszen mit is láthatnak? Majdnem minden évben megtalálnak egy háborús bűnöst! Akit húznak-vonnak, szüntelen bíróságok elé állítanak, legyenek azok akár már nyolcvan, kilencven éven felüli mozgásképtelen, halálosan beteg emberek is. Nem számít, ha bűnös van, akkor nyilván, hogy bűn is! Ha bűnös van, akkor annak nemzetisége is van és annak akkor már legyen bűntudata is! Ezt a fajta identitástudatot szorgalmazza a Hit gyülekezet?

Nem és nem tudnak megbocsájtani! Nem, mert a szemet-szemért, fogat fogért, mit beszélek, Gázában már ott tart, hogy egy zsidó szemért, száz arab szemet!

Hát akkor, már ha a jog is erősíti, akkor csak bűnös nemzet a miénk nem? Amely nemzetnek a megbocsájtásért kell szüntelen esedeznie a zsidó néphez!

Éppen tegnap értesültem egy esetről, mely akként történt, hogy a Hit gyülekezetéből kilépett egy személy és az általam is egykoron látogatott „pünkösdi-típusú” gyülekezetbe tért át. És ottan felállt és az imájában könyörgött Izraelért és a zsidó népért! Imáját ezzel kezdte! Nem a magyar népért könyörgött először, nem a szomszédjáért, a testvéréért, a szüleiért, gyermekeiért, hanem az Izrael népéért, a zsidókért könyörgött először!

Ha itt tart a mi országunk, akkor már semmin sem szabad meglepődni: A kislány kérdésén sem, hogy megbocsájtott-e már Wiesel a magyar népnek?

NE VIGYÉTEK VISSZA AZ „Ó”-BA A NÉPET!

Persze a válaszában azonnal exkuzálta magát, hogy ő nem hisz a kollektív felelősségben!

És mint az egy ilyen keleties gondolkodó Nobel-díjas világutazó talmud-szakértő emberhez méltó is, arrább pár mondatával már meg is cáfolja magát, mondván: A német parlamentben azt mondtam a ház elnökének:

„Elnök úr, Németország nagy dolgokat tett a népemért a háború után…”  „…sokat segített a holokauszt túlélőknek. Sokat segítette Izráel államát is, mely oly közel áll a szívemhez, egy dolgot azonban még nem tettek meg, nem kérték a zsidó népet, hogy bocsássanak meg! És vajon miért nem?......” „…..Nem tudhattam, hogy ez az ember elutazik Jeruzsálembe és a népe nevében bocsánatot kér!”

Nesze neked nacionalizmus! Meg kollektív felelősség! Mert abban nem hiszünk, hogy van kollektív felelősség, csak kollektíva elkövetett bűneiért való néptől néphez szóló bocsánatkérésben hiszünk! A parlament elnöke kérjen bocsánatot a népe nevében a mi népünktől! Ez ugye ez nem a kollektív felelősség még. Csak bocsánatkérésnek egy kollektivizált formája! Ugyanis ha nincsen kollektív felelősség, akkor kollektív megbánásnak sem kell azt követnie! Akkor nem kell „Németországnak bocsánatot kérni a zsidó néptől!”

De akkor meg miért is kell mégis? Ugyan azért amiért magatehetetlen embereket cibálnak rendszerességgel a bíróságok elé, hogy megmaradjon a bűntudat egyikoldalon, még a másikon meg a „kiválasztottság felsőbbrendűsége?”

Szóval ilyen csűr-csavarokért jár a Nobel-díj! (Lehet, hogy nekem is rá kellene-hajtanom?)

De hogy ez a trendi megmaradjon, pár nappal a HIT Park nagygyűlését követően Bánó András az ATV riportere szinte szóról szóra ugyanazt kérdezte Wiesel-től, mint a betanított, beprogramozott kislány, hogy meg tud- e bocsájtani a magyar népnek. Úgy látszik, egy helyről instruáltak ebben a kérdésben.

Mindazonáltal, had mondjam saját álláspontomat is mielőtt megköveznének engemet az antiszemitizmus vádjáért!

Szerintem, nem Sólyom László Köztársasági Elnök a felelős, sem nem Balogh Zoltán, mint ahogy egyetlen nép, így a magyar sem, a zsidóüldözésekért!

Hanem maga a farizeusi szemlélet! Éppen az Ábrahám szövetségétől elhajlott és félremagyarázott, Istennek kifordított, megszentségtelenített törvény gyakorlata, mely igazolni kívánja egy a társadalmi-valláskommunikációjában az Ó-korban és Ó-szövetségben megrekedt nép a létjogosultságát, az átláthatatlan praktikáinak következtében való meggazdagodását, a nagytőke-redszer kíméletlen és mélységes válságokat, nyomorokat okozó nyerészkedéseit, birtok-foglalásait, „felvásárlásait” és minden egyéb olyan cselekményét, mellyel átkossá válik a „dajkanép” kebelén. Ezek okozzák a zsidógyűlöletet! A farizeusi maffiózóizmus !

Az a tény is, hogy még a zsidó ember egy személyben barátságos, emberszerető, humánus, és szegénységében Istenfélő, Istentisztelő ember is, addig meggazdagodva, vallásától és ősei Istenétől elfordulva a Pénz és a Manonok idealisztikus istenképét kövezik és egyre hangosabban, szinte mell döngetve hirdetik az ő felsőbbrendűségük kiválasztottságát!

Ezek a tények alapozzák a zsidógyűlöletet és nem a Köztársasági elnök, vagy az Emberjogi Bizottság Elnöke!

Akinek józan belátása van, nem haragszik a zsidókra!

Én kimondottan szurkolok is nekik a megtéréshez! Na de, hogy Isten nélkül akarjanak istent játszani, ahhoz nem fogok apportálni!

Isten nem személyválogató! Isten választott népe, már nem az aki „kívül zsidó!”  (vagyis választott) hanem aki lélek szerint az!

Más szóval Istennek népe a keresztény sokadalom! És semmiképpen sem a „meszet fal” a farizeusi zsidóság!

Mindazok, pedig akik Istennek újonnan választott népét a kereszténységet akarják visszavinni a pusztai tévelygések ó-szövetségébe, bűnt követnek el az Isten és az Emberiség ellen!

Azoknak innen is üzenem, hogy ne tegyék! Mert könnyen úgy járhatnak, mint a jelzett nép, hogy bár ha be is ment saját országába, de Isten nélkül nem lehet annak ottan nyugalma! És még a sajátja sem lehet bűn nélkül az övé, mert erővel és evilági miegymással tör annak birtoklására.

Inkább adjátok oda a szerencsétlen minden népeknek is, mint a zsidóknak is, az Új szövetségnek békéjét, hogy még azok is meg tudjanak bocsájtani, a magyar népnek is, akik bár a békét hirdetik, de haragot szítanak, lecsapolják a világ javait és a radikalizmust táplálják!

Isten adja nekik is az ő  látását, szeretetét és hosszan tűrő megbocsájtását, hogy ott is szeretet és béke legyen! 

ÁMEN! 

-Figler Csaba-

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Bibliai képek Nagy Sándor animációjából: Bibliai malom és a bizonyítékok élő rengetege: Molnár F. Árpád.2009-12-16. - HÍRHÁTTÉR TV:
2012 - Mielőtt Babilon összeomlott

/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Hans Zimmer/
(Film, 12 perc)
Soós József és Molnár F. Árpád a "2012" című filmben.Tartalom: A Hírháttér 2012-t önálló filmmel először érinti. Létezik-e a Nibiru? Lesz-e, és ha igen, mikor és honnan világkatasztrófa? Természettudomány és technika, próféták, programozott WTC-k, HAARP, nanorobotok, Háttérhatalom, Echelon, világkormány, titkosszolgálatok és agyprogramozás, földönkívüliek, a Biblia beteljesedett és beteljesedő Próféciái, angyalok, ördögök, a Vadállat pecsétje. Illuminátusok és Bibliai-háttérhatalmi zenei videoklippek: így a NOX, a Garbage és a Bonanza Banzai műveiből. A feledésre programozott 1989-es magyarországi UFO-invázió és a Hírháttér-küldetés. Filmünkből nem sokat fognak érteni, akik nem verzátusok a mélységi titkosszolgálati ismeretekben. Zeneként Hans Zimmer dinamikus "Backdraft"-jét hallhatják.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Tenzin Kunsel (tibeti énekesnő)2009-12-18. - HÍRHÁTTÉR TV:
Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip)

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tenzin Kunsel (tibeti)/
(Film, 6 perc)
Tartalom: A tibeti Tenzin Kunsel régi eredetű választás. A Hírháttér most ért el az eredeti videoclip és zenedarab itteni feldolgozásához és publikálásához. Tenzin Kunsel kivételesen szép dalát hallhatják; és misztikum, az ISTEN, s az Echelon.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu