Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,  rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2009.11.27.)

   

Két lábbal a földön; Demokraták; Gyilkos rendőr

 

2009-12-16.
Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)

Két lábbal a földön

Thürmer Gyula, a kommunista párt elnökeBecsülöm a kis települések polgármestereit. Nem könnyű az életük. Ha a kormány véletlenül jó lépést tesz, Pesten mindjárt learatják a babérokat. Egyszerre többen is. Ha rosszul lép a kormány, a polgármesternek kell szembenéznie a lakosokkal. A lakosok meg egyre dühösebbek manapság, látván azt a sok „okos” lépést, amelyet odafent értük tesznek. Nos, az egyik vidéki polgármester meséli, hogy nagyon elege van az „Út a munkához” programokból. Hozzáteszem polgármester úr se nem MSZP-s, se nem Fideszes, mindketten próbálták behálózni, de egyiket sem szereti. Egész egyszerűen két lábbal áll a földön. Ne csodálkozz, vannak még ilyenek! A szocik nem vesznek tudomásul néhány alapvető tényt, mondja. Például azt, hogy manapság kis hazánkban nem kell dolgozni. Keresd nyugodtan, de olyan törvényt nem találsz, hogy dolgozni kéne. Na, már most, hogy akarod munkára kényszeríteni azt, aki nem akar dolgozni? A másik alapigazság: a közmunkára fordított pénz még csak köszönő viszonyban sincs azzal, ami hasznot hoz az ilyen „munka”. Egy ezer lakosú faluban lehetetlenség értelmesen foglalkoztatni azt, akit foglalkoztatni kellene, de ehhez semmije sincs. Se képzettsége, se kedve, se lapátja, se ásója. Harmadik igazság, mondja a polgármester, az, hogy ma a segély összege nagyobb, mint a közmunkával megkereshető pénz. Ennyi! Polgármester úrnak vannak kérdései is, amelyeket nincs hol előadnia, mivel nincsenek olyan fórumok, ahol a pesti okosok is ott lennének. A polgármester kollégáinak meg minek mondja, ők így is tudják. Nos, szívesen megkérdezné például, hogy mindezt odafönn miért nem tudják? Vagy például, ezt a sok pénzt, amit most a kormány az önkormányzatokon keresztül elpazarol, miért nem a magyar vállalkozóknak adják, akik értelmes munkahelyeket tudnának teremteni? Ja, és még egy apró kérdés. Tényleg változni fog valami a választások után?

Demokraták

"Azt akarjuk, hogy a demokrácia hívei együtt menjenek, összefogva." – olvasom az MSZP frissen szentesített választási programjában. Jó, rendben! De konkrétan kinek kell menetelnie, illetve ki menetelhet? Én a demokrácia hívének vallom magam, együtt sok ezer munkáspárti társammal. Új alkotmányt akarunk, például azt, hogy ellenőrizhessük a képviselőket és vissza is hívhassuk őket, ha rosszul viselkednek. Ez demokrácia? Szerintem igen! Hozzá akarunk jutni minden információhoz. Ez demokrácia? Szerintem igen, sőt ez az alapja. Az első munkahely és az első lakás biztosítását akarjuk. Ez demokrácia? Szerintem igen, sőt kis jóakarattal a kapitalizmusban is megvalósítható. Rendet akarunk, húsz éve küzdünk a szélsőjobboldal, a fasizmus ellen? Ez demokrácia? Szerintem igen! A szocialisták programja mégsem rólunk szól. Számukra a demokrácia olyan klub, amelybe a saját mércéjük szerint saját maguk hívják a tagokat. Számunkra a demokrácia, most maradjunk a mai tőkés Magyarország lehetőségei mellett, közmegegyezés, társadalmi megegyezés néhány alapvető értékről. Arról, hogy mit tartunk jónak és mit rossznak. Arról, hogy amit jónak tartunk, azt védjük, a rosszat pedig üldözzük. Közmegegyezés arról, hogy a tőkés viszonyok között óhatatlanul meglévő különbségek mellett, mindenkinek adunk életteret, senkit sem fojtunk meg, mindenkinek adunk esélyt, valóságos esélyt. Az MSZP nyolc éves országlásából pont ez hiányzott. És ez hiányzik az új programból is. Akkor mitől is demokraták a szocialisták?

Gyilkos rendőr

Ezt is megértük. A rendőrség állományában, akadt olyan rendőr, ráadásul tiszthelyettes, aki túllépett társai korruptságán. Gyilkolt, vagy legalább is nagyon úgy néz ki, hogy gyilkolt. Amióta persze rendőrség létezik, mindig is volt rendőrségen belüli bűnözés. A kérdés nem ez. A kérdés az, hogy a társadalom képes-e megakadályozni. Ma Magyarországon nem képes. És ennek világos okai vannak. A rendőrök keveset keresnek, hitvány a ruházatuk, nincs lakásuk. A rendőrt megalázzák. Ki? Maga az állam, a kormány, amely nem védi meg, sőt esetenként meghurcolja. A rendőrt nem becsüli a társadalom sem. A rendőrt ma nem arra nevelik, hogy segítse az állampolgárt, hanem, hogy büntesse, és az állampolgár ezt érzi. Mindezen lehetne változtatni. A rendőrségre sok pénzt kellene költeni, de van, ami nem pénz kérdése. És, ha hiszed, ha nem, ez fontosabb minden pénznél. Rendnek kell lenni, törvényes rendnek. A törvény legyen jó, és tartsa be mindenki! Ha a miniszterelnök ebben példát mutat, az egyszerű polgár követni fogja. A rendőr erkölcsi tekintélyét a törvény, a megbízható állam adja. A rendőrgyilkosság után már nem mondhatjuk, hogy nincsenek bajok. A bajok nagyok, súlyosak. Draskovics távozása már kevés.
 

Thürmer Gyula

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-12-14. -
Orbán gengszter bűntársának orrát-száját összetörte a "maximalista" hős olasz hazafi (két videóval)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Silvio Berlusconi volt az is, aki 2003-ban e cikk írójától, Molnár F. Árpádtól - roppant kalandos és botrányos sorozatot követően - a leplezetlenül nemzetközi bűnszervezeti eltussolóként fellépő olasz rendőrségen keresztül elkobozta az Orbán Viktor és Medgyessy Péter magyar, valamint Vladimír Mečiar szlovák miniszterelnökök, továbbá sok egyéb mellett Pintér Sándor belügyminiszter bűntetteiről, pszichiátriai bűncselekményeiről, gyilkosságairól és robbantásos cselekményeiről szóló dokumentumhegyet, mikrokazettákat és videoszalagokat, melyek Molnár F. Árpád több esztendőnyi és számos államban történő bűnügyi és alvilági, valamint politikai nyomozásaiból gyűltek fel tengernyi halomra.

 

Következő cikk:
Bibliai képek Nagy Sándor animációjából: Bibliai malom és a bizonyítékok élő rengetege: Molnár F. Árpád.2009-12-16. - HÍRHÁTTÉR TV:
2012 - Mielőtt Babilon összeomlott

/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

Soós József és Molnár F. Árpád a "2012" című filmben./Zene: Hans Zimmer/
(Film, 12 perc)
Tartalom: A Hírháttér 2012-t önálló filmmel először érinti. Létezik-e a Nibiru? Lesz-e, és ha igen, mikor és honnan világkatasztrófa? Természettudomány és technika, próféták, programozott WTC-k, HAARP, nanorobotok, Háttérhatalom, Echelon, világkormány, titkosszolgálatok és agyprogramozás, földönkívüliek, a Biblia beteljesedett és beteljesedő Próféciái, angyalok, ördögök, a Vadállat pecsétje. Illuminátusok és Bibliai-háttérhatalmi zenei videoklippek: így a NOX, a Garbage és a Bonanza Banzai műveiből. A feledésre programozott 1989-es magyarországi UFO-invázió és a Hírháttér-küldetés. Filmünkből nem sokat fognak érteni, akik nem verzátusok a mélységi titkosszolgálati ismeretekben. Zeneként Hans Zimmer dinamikus "Backdraft"-jét hallhatják.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu