Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Kötelező brutalitás, betiltandó keresztyénség
 


A bűnös nép, mely nem kért az erőszakból: Molotov-koktélokat kicsinyekre és nagyokra, betiltani, megtámadni, megveretni, csontjait töretni, ha nem állat, ha nem gyilkos, ha nem a Júdásfajból való.

 

2008-08-16.
Molnár F. Árpád

Tartalom:

A Hírháttérnek az Emberi Faj alapvető erkölcseivel foglalkozó műsora a morális minimumról és e minimum ellenségeinek súlyosan közveszélyes eszméiről és képviselőiről, az antikrisztusokról.

Beszél és szerkesztő:
Molnár F. Árpád

A felvétel, a szerkesztés és a publikálás ideje: 2008 augusztus 16.
Hírháttér Rádió

 

 
 
 
 
 
A műsorban ajánlott film és Hírháttér Rádiós műsor:
 
   2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A cigánybűnözés végső megoldása (Film, 11 perc)
   2008-08-11. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Von a Gábor, von a moslékba KLIKK az oldalra! (42 perc)

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-08-15. - Nyílt levél a Barikad.hu-nak Vona Gábor és a többszörös gyilkos titkosügynök honvédelmi miniszter, Für Lajos vonatkozásában, feljelentéssel
/Molnár F. Árpád reflexiója/
Tartalom: A Barikád.hu hamis vádakkal halmozott, gyűlölködő és rosszindulatú cikkére válaszul, feljelentéssel, vádjaik tételes és halmozott ténybeli és erkölcsi elsöprésével, egyben nyílt, vágatlan Hírháttér Rádiós vagy Hírháttér TV-s vitára kihívván bárkit a jobboldali magyargyilkospárti pártszolgálatosok közül.


 

2008-08-11. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Von a Gábor, von a moslékba - Válaszok a brutalitás- és gyilkospárti söpredéknek
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A békességre disznóröfögések válasza hozta kényszer okán a Hírháttér vissza-leereszkedik az aljatémákhoz, és nem ér rá a lényeges dolgokkal foglalkozni. Kiváltó ok a műsorban taglalt, terjedő, tudatosan plántált és terjesztett, agresszív és primitív, alsórendű erkölcsi analfabétizmus.
KLIKK az oldalra! (42 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-08-11. - Botrányom a Magyar Gárda tagjával - Azaz a budiba is besütött a napfény, de ettől felszállt a büdös
/Molnár F. Árpád cikke (Vona Gábornak szóló mottóval)/
Részlet: Für Lajos beosztottai közül nagyon sokan vesztették életüket, mert a tömeggyilkos olajszőkítő és drogkereskedő honvédelmi miniszter napi politikai jattért és mosolyért megölette őket, aztán öngyilkosságnak álcázva államtitokká nyilvánította haláluk körülményeit. Ha ön nem fajfasiszta vagy ostoba féreg, akkor ezt azonnal megérti. Ha éppen annyira érdeklik az emberéletek, mint [Für Lajost] Lakitelek óta, akkor...

 


 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)


 

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A cigánybűnözés végső megoldása - Újra mondjuk el, hogyan kell megszüntetni a (cigány)bűnözést
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A sokadszor, hiába sulykolt megoldási alternatívákkal áll elő a Hírháttér Televízió a cigány- és egyéb települési bűnözés teljes felszámolása és megsemmisítése vonatkozásában. (Film, 11 perc)

 

 

2008-07-07. - Nyílt levél a Kuruc.infónak ; Leleplezzük a Kurucinfót - Ahol a gyöngyöket megtapossák, a népet moslékkal mérgezik
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Kuruc.infó, mely KIVÉTEL NÉLKÜL AZ ÖSSZES FELMERÜLT ESETBEN(!) visszautasította a konkrét állami módszerek feltárását, az állam és a rendszer megbuktatását, szándékosan hallgatja el az 1990 óta több ezer politikai gyilkosság valamennyijét(!)...

 

 

Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR: Leszámol a virtualitással 2008-08-15. -
Egy majdnem végtelen végzete
/Nagy Sándor (Naleksz)/
Részlet: ... a fejünk fölött lebeg egy bármikorra valószínűsíthető, pofon egyszerű folyamat: robbanó erőcentrum bármelyik óceánban elég ahhoz ... (...) ... Babilon (vagy a Központ) fegyvere, az Echelon még tökéletesebb és sokkal jobban érthető. Sőt, annyira egyszerű, hogy nem lehet nem érteni.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-16. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Szónoklat az apostolok és Kálvin szellemében -
A bal- és jobboldali brutalitás és sátáni lealjasulás naponként tetten érhető folyamatáról
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Gyurcsány Ferenc és balliberálisnak nevezett alattvalói brutalitása által épített erkölcsi tőkénket a Vona Gábor által elplántált és pártolt céltalan, most már valamennyiünk ellen uszító jobboldali brutalitással elvesztettük. A célpontok között gyermekek és magatehetetlen idős asszonyok, civilek és járókelők. Most már Szóljon Isten Igéje is.
KLIKK az oldalra! (18 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu