Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Nyílt levél a Barikad.hu-nak Vona Gábor és a többszörös gyilkos titkosügynök honvédelmi miniszter, Für Lajos vonatkozásában, feljelentéssel

Aki keres, talál:
Dagad a gyilkos ügynökminiszter és magyargyilkospárti
pártszolgálatosainak botránya

 

Tisztelt Barikád.hu,
 

2008 augusztus 15-én a ""Söpredék vagy te, vona gábor" - antifasiszta honlapot indított a kecskeméti újságíró" című cikkükben több állítás nem felel meg a valóságnak.

   1. Amit honlapnak neveznek, nem honlap, hanem egy blog.

   2. Nem én indítottam a blogot, hanem a Hírháttér Rádió műsorának hanganyagát mások jegyezték le, és úgy közölték újra az anyagot.

   3. A szövegértelmezést lehetetlenné tevő és rosszindulatúan elpusztító idézeteikkel tudatosan fordított színben tüntetik fel a valóságot, aminek nyilvánvalóan az az oka, ami eddig mindenkinél volt ilyen esetekben: hogy képtelenek a konkrét kijelentésekkel szemben akár telefonos, vágatlan beszélgetés, akár a Hírháttér TV-ben történő személyes megjelenés formájában vitába szállni. Aki nem a tényekhez, hanem párthoz ragaszkodik (tehát pártszolgálatos, pártgörény, ahogy tetszik), valóban kénytelen az érvek helyett minden erkölcsi alapokkal leszámolni, mint Für Lajos a gyanútlan beosztottaival, illetve mindazon ügynökeinek ezreivel, akiket vele, titkosszolgálati főnökkel ellentétben az ő pártjából hazaárulóznak, mint akik megbolondultak, pedig egykor ő töltötte be miniszterként ugyanezen ügynökök ezreinek vezető funkcióját.

   4. Ha a hamis vádak alapján politikai üldözöttként Draskovics Tiborral üldöztetnének, talán vegyék figyelembe a műsorban emlegetett eladott rendszerváltás eminens szereplőjét, a lakitelki áruló Für Lajos személyét, aki ügynöki létét az MDF-ben a katonai titkosszolgálatok és félig a polgári titkosszolgálatok tetején, álhonvédelmi miniszterként folytatta, hogy aki nem fúlt bele az általa irányított hadsereg laktanyáiban folytatott olajszőkítésbe és nemzetközi kábítószerkereskedelembe, az örülhetett, ha Für beosztott katonatisztjeként nem végezte Fürék bűnszervezeti bűntettei miatt állami gyilkosság áldozataként, hol cionista, hol FSZB-s érdekeket kiszolgálva, amiért a magyargyilkos Für Lajosnak életfogytig tartó fegyházbüntetés járna, más országokban pedig hazaárulásért felakasztanák.

Így nem érthető, és keresztyénként megint Jézus Beszédeit kell Idéznem:
   - Jaj nektek, akik a szúnyogot megszűritek, a tevét pedig elnyelitek!

   5. Az idézett szöveg, amelyre hivatkozva a betiltásomat követelik, nem tőlem való, és ha tudnám, ki írta, akkor sem mondanám meg, ha az életembe kerülne, ugyanis nem für er lajos vagy egyéb pártszolgálatos pártgörény, hanem egyelőre még keresztyén vagyok.

Továbbá:
Felhívom a figyelmüket arra is, hogy a betiltásomat való hazaáruló szorgalmazásukat illetően is sokkal megfontoltabbaknak kellett volna lenniük, ugyanis a mindig, mindenkit betiltani akaró - egyébként a gyurcsányi MSZP-hez hasonló módon ugyancsak fegyvertelenkre támadó és csonttörő-fasiszta - kurucinfó is azzal végezte, hogy végül a jobboldal fő betiltóját betiltották. Igénytelenségüket azzal is tovább kompenzálhatják, ha további önkritikaként a pártgörénylétből megszabadulva konstatálják, hogy a Molnár F. Árpád soha, egyetlen lap betiltását nem pártolta, hanem ellenezte, számos esetben felhívva a figyelmet arra, hogy amíg az MSZP és az SZDSZ, a Népszava és a Népszabadság nincs betiltva, addig a Magyar Gárdát sem lehet betiltani, azaz a Hírháttér semmiképpen sem hasonlítható sem olyan baloldali szennylapokhoz és pártokhoz, amilyen a Népszava vagy az MSZP, sem az olyan jobboldali, szintén gyűlölködő és hazaáruló. magyargyilkospárti és az ártatlanok vérében megfürdetett, azzal megitatott családok rehablitálását üldöző szennylapokhoz és pártokhoz, amilyen a betiltós Barikád, a betiltott kuruc és a betiltás előtt álló betiltószövetség, a Magyarnak nevezett, magyargyilkospárti gárda, mely úgy ügynöközik, hogy vezérembere maga is egy gyilkos, mindenkit, rendszerről rendszerre eláruló vezető ügynök.

Ezen alapvető különbségeknek oka nem is lehet más, hogy én nem vagyok sem magyargyilkos, mint a magukfajtákhoz illeszkedő Für Lajos titkosszolgálati, hol kommunista, hol cionista, hol náci érdekeket kiszolgáló ügynök, sem cigány-, homoszexuális- és egyéb fajgyűlölő, hanem keresztyén, amiből következően az embereket - ahogyan a Jézus Krisztus Tanította, igen csupa nagybetűvel - a tetteik szerint kell megvizsgálnom, nem aszerint, hogy ha keresztyének vagy emberjogvédők, akkor nem tömeggyilkos-típusok, ezért üldözni és gyűlölni kell őket, és semmiképpen sem vizsgálhatom a bőrük színét sem, minthogy mint említettem, nem náci, hanem keresztyén vagyok. Így - mivel a cigánybűnözés kifejezés nem a keresztyének, hanem az antikrisztusok eledele kell legyen - az embereket csak aszerint sorolhatom be, hogy bűnözők-e vagy sem. Így atekintetben sincs nehéz dolgom, hogy egy fehér gyilkost súlyosabb kategóriába helyezzek, mint egy almatolvajt, vagy olyat, aki a fehér hazaáruló gyilkos ellen szót emel a megözvegyült családok védelmében, akiken a magukfajta barikádosok és gárdások naponként hozzám járnak taposni, és vérrel telt aranyserlegüket, amelyben az ártatlanok és a megkínzottak vére lötyög, naponként velünk akarják itatni, mondván:

   - Ezt idd, ezt idd, na, ez a gárda! Gyilkosságaink jó gyilkosságok, baja annak van és lesz, aki gyilkosságainkat nem pártolja!

Most, hogy rendbe tettük a dolgokat, várom a telefonos vagy televíziós vitaműsort, vágatlan terjesztésre. Addig is a rendszerváltásból rendszerváltásba ügynök Für Lajos és a Jobbik helyett továbbra is szívesen leleplezem a rendőri bűnözést, valamint a Für Lajos által elrejtett titkosszolgálati módszereket és eszközrendszereket, igen, helyette, s mert nem vagyok hozzá és pártgörényeihez hasonló gyáva bűnszervezeti ávós bűnöző, így helyette, továbbra is helyette teszem mindezt.

Várom továbbá bocsánatkérésüket az 1990 óta lemészárolt katonatisztek gyermekeitől és özvegyeitől, minthogy a gyászolók és utódjaik sírjain a Jézus Krisztus Igéjének hallatán disznócsülkeikkel taposnak (ez is Jézusi Példázat volt), valamint várom e családok és a holtak rehabilitálásának követelését, noha nem tudom, hogy ez esetben nem lenne-e célszerű a Magyar Gárdának is a Molnár F. Árpád nemgyilkos helyett Für Lajos házánál kezdeni a felvonulást, elvégre nem almalopásról, vagy egyetlen nyamvadt Olaszliszkáról, hanem valódi, fehér faji - tehát a bűnszervezeti bűnözés és a népirtás legfelsőbb faji fokát megtestesítő csordaösztön legmocskosabb fenevadjairól van szó, az Emberiség rákfenéjéről - tömegmészárlásokról van szó.

Tartózkodom a tömeggyilkos, minden rendszerben álrendszerváltó, magyarüldöző és magyargyilkos hazaárulóktól, akik mindig a bennük bízókon tapostak, mint a pártgörénylétet minden ember életénél többre becsülő aljas és rosszindulatú pártszolgálatos bűnözők, egyben köszönetet mondok, hogy segédkeznek abban, hogy felhívják a figyelmet a rehabilitálástól az egységes erkölcsi alázuhanás okán megfosztott özvegy családok tömegeire, hogy végre kitakaríthassuk országunkból az olyan valóban hazaáruló és minden rendszerben kollaboráns és titkosügynökökből alakult bűnöző pártokat, amelyek olyan magyargyilkos bűnözőket emelnek szándékosan piedesztálra - az igazakat és a túlélőiket üldözve -, mint Für Lajos, aki soha, semmit nem tárt fel, viszont minden rendszerben, mindig, mindenkit átvert, aki vagy ostoba volt, vagy pedig pénzért, karrierért vagy a nácikra és a kommunistákra olyan jellemző pártgörénylétből fakadóan szélsőségesen erkölcstelenné aljasult.

Megkérem önöket, hogy segédkezzenek abban, hogy a továbbiakban ne adjanak munkát pitiáner almatolvajok ügyében, valamint olyan ügyekben, miért nem vagyok magyarverő és magyargyilkospárti pszichopata, hogy foglalkozhassak a fontosabb és öszemérhetetlenül magasabbrendű dolgokkal, amikről a gyilkos Für Lajos titkosszolgálati ügynökpártgörényük ugyancsak alaposan tud, de nyikkanni sem mer, ha pedig le akarom magam alázni a magukfajtákat megfullasztó pitiáner problémákhoz, legyen elég, hogy sokadszor is figyelmükbe ajánlom: amit a magukfajta cigánybűnözésnek nevez, arra én teljes megoldást kínáltam roppant népszerű, csak az idióta magyarüldöző és magyargyilkos jobboldali sajtó által elrejtett "A cigánybűnözés végső megoldása" című filmben, amit a jobboldaliak nagyon szívesen, de a szélsőfasiszták és a magyargyilkospárti jobboldali sajtó olyan kedvetlenül fogadtak, talán mert gyűlölködés helyett pofátlan egyszerű módon kínál megoldást.

Ami a magukfajták által a cikkben ugyancsak felelőtlenül szapult Kőrösi Imrét és Lakatos Pált illeti, bármelyik bal- vagy jobboldali betiltó és magyarverő, illetve magyargyilkospárti szennylap akkor hőzöngjön, ha töredékannyit le tud tenni az asztalra olajbűnözésből, globalizációs gazdaságból és az álrendszerváltás analíziseiből, amennyit Lakatos Pál vagy Kőrösi Imre szólóban, nem több helyen, csak a Hírháttér TV-ben már önmagában is kenterbe vágva általában valamennyi lapot, nemhogy szennylapot az Interneten, megtett. Önöknek nincs igénye arra, hogy a tetteket vizsgálják, hanem akkor ugranak rá bárkire, ha az tényfeltáró, de a minden korban, minden államban lealjasulást hozó pártgörénylétet elkerüli. Ha Für Lajosnál nem bűn, sőt - hadd olvassák csak az elhaltak gyermekei(!) -, védett erény és mindenkit mást eltaposni való dicsőség, hogy olajbűnöző, cionistákat több milliárd dolláros eladósítással kiszolgált gyilkos, akkor mi módon kérhetik számon a tényfeltárást bármelyikünktől, amit a pártgörénylétbe fúlt Für Lajossal ellentétben teszünk szinte napról napra. Isten Azt Mondja Ésaiás Próféta Könyvében:

   - Jaj azoknak, akik a gonoszt jónak mondják és a jót gonosznak; akik a sötétséget világossággá s a világosságot sötétséggé teszik, és teszik a keserűt édessé, s az édest keserűvé!

E nyílt levelet - minthogy hazug cikkükben Draskovics Tibort emlegetve követelték a betiltásomat - elküldtem többek között a Legfőbb Ügyészségnek, a Katonai Főügyészségnek, valamint - mert azt emlegették - a Magyar Szocialista Pártnak. Ki tudja, hátha találnak benne valami nyomozni valót, pl. gyilkossági ügyekben.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád,
a Hírháttér keresztyén, ezért semmi esetre és semmi kényszerre sem cigánygyűlölő, sem magyarverő, sem homoszexuálisgyűlölő, sem jobb- vagy baloldali szennylapokat betiltó, sem politikai üldözötteket üldöző, sem söpredék és mocskos gyilkosoknak és bűnbandáiknak a megkínzott, de túlélő családokat betiltó, megfélemlítő, megrémítő és elhallgattató, sem a magukfajtákhoz hasonlóan vért ivó és a holtak vérét a Nagy Babiloni Szajhához hasonlóan aranyserlegből itató és mindenkit hazug módon átverő, ám a gyilkosokat és a magyarüldöző pártszolgálatos pszichopatákat néven nevező főszerkesztője.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-08-11. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Von a Gábor, von a moslékba - Válaszok a brutalitás- és gyilkospárti söpredéknek
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A békességre disznóröfögések válasza hozta kényszer okán a Hírháttér vissza-leereszkedik az aljatémákhoz, és nem ér rá a lényeges dolgokkal foglalkozni. Kiváltó ok a műsorban taglalt, terjedő, tudatosan plántált és terjesztett, agresszív és primitív, alsórendű erkölcsi analfabétizmus.
KLIKK az oldalra! (42 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-08-11. - Botrányom a Magyar Gárda tagjával - Azaz a budiba is besütött a napfény, de ettől felszállt a büdös
/Molnár F. Árpád cikke (Vona Gábornak szóló mottóval)/
Részlet: Für Lajos beosztottai közül nagyon sokan vesztették életüket, mert a tömeggyilkos olajszőkítő és drogkereskedő honvédelmi miniszter napi politikai jattért és mosolyért megölette őket, aztán öngyilkosságnak álcázva államtitokká nyilvánította haláluk körülményeit. Ha ön nem fajfasiszta vagy ostoba féreg, akkor ezt azonnal megérti. Ha éppen annyira érdeklik az emberéletek, mint [Für Lajost] Lakitelek óta, akkor...

 

 

 

2008-08-07. - Az őrjöngő Mussolini - A fasizmus tudatos gerjesztése Olaszországban
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: Az én bizonyítékaimat is - nemzetközi hátterű robbantásos stb. merényletekről és a magyar miniszterelnökökről, így Orbán Viktor bűntetteiről - a berlusconi-féle politikai rendőri söpredék kobozta el, hamis papírt kiállítva arról, hogy nem volt nálam, ami a milánói rendőrség kamerái előtt, bevitelemkor jól láthatóan nálam volt, ahogy a díszkíséret az amerikai konzulátus bombabiztos bejárata elől, az amerikaiak orra előtt, 2003-ban elhurcolt. A tanúvallomásomat összetépték, engem pedig fogdába vágtak...

 

2008-07-29. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Minden újságíró és blogger leverni való söpredék? - Az egyre szaporodó újságíróverésekről Nyíregyháza Jobbik-alelnökével
/Lipusz Zsolt (Jobbik-alelnök) - Molnár F. Árpád/
(Offenbach Orpheuszával.)
Tartalom: Lipusz Zsolt Jobbik-alelnökkel volt és jelenlegi titkosszolgálati személyekről - így Für Lajosról -, a kamerával közlekedő, a szélsőségesek részéről rendre megtámadott jobb- és baloldali sajtósokról és bloggerekről beszélgetünk, mint fajokról, azt a magyar faj egyes bűnöző rétegei számára nem sok fejtörést okozó kérdést feszegetve, vajon helyes-e mindenkire rátámadni, aki az utcán kamerával közlekedik?
KLIKK az oldalra! (23 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)


 

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A cigánybűnözés végső megoldása - Újra mondjuk el, hogyan kell megszüntetni a (cigány)bűnözést
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A sokadszor, hiába sulykolt megoldási alternatívákkal áll elő a Hírháttér Televízió a cigány- és egyéb települési bűnözés teljes felszámolása és megsemmisítése vonatkozásában. (Film, 11 perc)

 

 

2008-06-29. - Vona Gábor és a szociális segély - A tények, amikről senki nem beszél!
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A szociális segély havi összege 25 ezer Ft, közmunka esetén viszont 45 ezer Ft, ami csaknem dupla költséget jelent a lakosságnak, ráadásul olyan munkákért, amik semmilyen hasznot nem hoznak, egyáltalán senkinek. (...) A közmunkára elpocsékolt összegek ezzel csaknem 100%-ban növelik a szociális segély közterheit, holott ha nem elpocsékolnák ezeket a pénzeket (...), akkor havonta ugyanebből az összegből tömegesen lehetne hajléktalanokat és hajléktalan családokat konténerekbe vagy rendes épületekbe költöztetni...

 

2008-06-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Jönnek a politikai gyilkosságok - Jobbik- és Magyarerő-találkozó
/Kamera: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A politikai gyilkossági kísérletet túlélt Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök, Lipusz Zsolt, a Jobbik nyíregyházi alelnöke, Lukács Mária festőművész, Graholy Zoé és Kucsera Zsuzsa Székesfehérváron, 2008-ban. (Film, 11 perc+3kép)

 


 

2008-04-25. - HÍRHÁTTÉR TV: A betiltott Jobbik - A Hírháttér TV-ben beszélgetőpartner Varga Zsolt Jobbik-elnök
/Varga Zsolt (Jobbik-elnök) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az MSZP és a Fidesz által betiltott Jobbik; Betiltó kapzsi és veérengző gyilkosok; A Hírháttér felhívásai rendőrök, volt rendőrök és informátorok felé; Családi bűnözés a politikában; Rendőrbűnözés; Magyar Gárda; Fidesz és lopakodó diktatúra; Volt rendőrök a politikai gyilkosságokról; Összefogás az Egypártrendszer ellen. (Film, 21 perc+kép)
 

2008-04-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Tabukról is Varga Zsolttal, a Jobbik kecskeméti elnökével
/Varga Zsolt (Jobbik-elnök) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tervek 2010-ig; pártok; politikusi bűntettek és médiafalazás Kecskeméten; Fibernet és más maffiaügyek; a tv2 frekvenciaeladása; elsöprő zsidó világtöbbségű média; nemzetbiztonsági törvény; ellopott 74 milliárd dollárunk; több ezer politikai gyilkosság; rasszizmus helyett egyéni felelősség; Putyin és a Moszad stb. (Film, 28 perc)


 

2008-03-10. - Lemondott a Jobbik három vezetője; indok: Baj van a Magyar Gárdával - elemzés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Magyar Gárda az építő, cáfolhatatlan figyelmeztetésekre - melyek aztán szóról szóra beteljesedtek - még csak nem is válaszoltak (...). Alapvető hiányosság volt továbbá a polgári titkosszolgálatok kapcsolataival keresztülhálózott, iszonyú sok mindenről tudó Bencsik András, valamint a katonai és polgári titkosszolgálatok ölében üldögélő és belőlük a mai napig bűnügyi érdekszövetségben élősködő Für Lajos volt honvédelmi miniszter álrendszerváltó...

 

 

 
Előző cikk:
2008-08-12. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Séta a homoszexualitás körül

/Molnár F. Árpád/
(Jean Michel Jarre "Napéjegyenlőség" című albumának 3. darabjával.)
Tartalom: Kényelmesen a homoszexualitáshoz és a homoszexuálisokhoz való helyes viszonyulásról, bel- és külföldi tüntetésekről és nemzeti kulturáltságról, a Jézus Krisztusi Tanítások alapjain. Közben végig szól a zene.
KLIKK az oldalra! (35 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR: Amikről még senki nem szólt 2008-08-15. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

A földrengések előtt

/Molnár F. Árpád/
(Többek között Vangelis, Trevor Jones és James Horner zenei aláfestésével.)
Tartalom: Újabb magyar rekordot döntve a Hírháttér, ezúttal valamennyi valaha publikált hangfelvétel közül Valóságunkról és a Globalizáció Titkosszolgálatáról a legtöbb titkot feltáró műsort és előadást hallgathatják meg. Beszédünk közben pedig "végig" szól a zene.
KLIKK az oldalra! (64 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu