Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Szónoklat az apostolok és Kálvin szellemében
 


Magyarországon - akár Hitler Németországának kibontakozó éveiben - ma már egyre nyíltabban képviselt, hogy mindenki üldözendő és betiltandó, aki nem agresszív és nem gyilkos hajlamú.

 

2008-08-16.
Molnár F. Árpád

Tartalom:

Gyurcsány Ferenc és balliberálisnak nevezett alattvalói által épített erkölcsi tőkénk, melyet a világ ellenségei emeltek azzal kezdve, hogy a Kossuth-tér békés tömegeit fegyveres erőkkel támadták meg, a Vona Gábor által elplántált és pártolt céltalan, most már valamennyiünk ellen uszító jobboldali brutalitással elvesztettük. A célpontok között gyermekek és magatehetetlen idős asszonyok, civilek és járókelők. Most már Szóljon Isten Igéje is.

Jean Calvin, 500 évvel ezelőtt Luther mellett az első számú közellenségnek számított, mert szembe fordult a tömeggyilkosságokkal. Magyarországon - akár Hitler Németországának kibontakozó éveiben - ma már egyre nyíltabban képviselt, hogy mindenki üldözendő és betiltandó, aki nem agresszív és nem gyilkos hajlamú.

Beszél, zenei szerkesztő és rendező:
Molnár F. Árpád

A felvétel, a szerkesztés és a publikálás ideje: 2008 augusztus 16.
Hírháttér Rádió

 

 
 

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-08-15. - Nyílt levél a Barikad.hu-nak Vona Gábor és a többszörös gyilkos titkosügynök honvédelmi miniszter, Für Lajos vonatkozásában, feljelentéssel
/Molnár F. Árpád reflexiója/
Tartalom: A Barikád.hu hamis vádakkal halmozott, gyűlölködő és rosszindulatú cikkére válaszul, feljelentéssel, vádjaik tételes és halmozott ténybeli és erkölcsi elsöprésével, egyben nyílt, vágatlan Hírháttér Rádiós vagy Hírháttér TV-s vitára kihívván bárkit a jobboldali magyargyilkospárti pártszolgálatosok közül.


 

2008-08-11. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Von a Gábor, von a moslékba - Válaszok a brutalitás- és gyilkospárti söpredéknek
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A békességre disznóröfögések válasza hozta kényszer okán a Hírháttér vissza-leereszkedik az aljatémákhoz, és nem ér rá a lényeges dolgokkal foglalkozni. Kiváltó ok a műsorban taglalt, terjedő, tudatosan plántált és terjesztett, agresszív és primitív, alsórendű erkölcsi analfabétizmus.
KLIKK az oldalra! (42 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-08-11. - Botrányom a Magyar Gárda tagjával - Azaz a budiba is besütött a napfény, de ettől felszállt a büdös
/Molnár F. Árpád cikke (Vona Gábornak szóló mottóval)/
Részlet: Für Lajos beosztottai közül nagyon sokan vesztették életüket, mert a tömeggyilkos olajszőkítő és drogkereskedő honvédelmi miniszter napi politikai jattért és mosolyért megölette őket, aztán öngyilkosságnak álcázva államtitokká nyilvánította haláluk körülményeit. Ha ön nem fajfasiszta vagy ostoba féreg, akkor ezt azonnal megérti. Ha éppen annyira érdeklik az emberéletek, mint [Für Lajost] Lakitelek óta, akkor...

 


 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)


 

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A cigánybűnözés végső megoldása - Újra mondjuk el, hogyan kell megszüntetni a (cigány)bűnözést
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A sokadszor, hiába sulykolt megoldási alternatívákkal áll elő a Hírháttér Televízió a cigány- és egyéb települési bűnözés teljes felszámolása és megsemmisítése vonatkozásában. (Film, 11 perc)

 

 

2008-07-07. - Nyílt levél a Kuruc.infónak ; Leleplezzük a Kurucinfót - Ahol a gyöngyöket megtapossák, a népet moslékkal mérgezik
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Kuruc.infó, mely KIVÉTEL NÉLKÜL AZ ÖSSZES FELMERÜLT ESETBEN(!) visszautasította a konkrét állami módszerek feltárását, az állam és a rendszer megbuktatását, szándékosan hallgatja el az 1990 óta több ezer politikai gyilkosság valamennyijét(!)...

 

 

Előző cikk:
2008-08-16. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Kötelező brutalitás, betiltandó keresztyénség

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttérnek az Emberi Faj alapvető erkölcseivel foglalkozó műsora a morális minimumról és e minimum ellenségeinek súlyosan közveszélyes eszméiről és képviselőiről, az antikrisztusokról.
KLIKK az oldalra! (48 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-08-17. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

Merre dőljön a disznó, ha megmosódott? -
S vajon dőljön-e?
/Molnár F. Árpád/
(Az angol Enya kellemes dallamaival.)
Tartalom: Isten Igéje alapján vizsgáljuk meg, jobb- vagy baloldalinak kell lennie annak, aki keresztyén. Azaz kérdésünk: Merre dőljön a disznó az Útról, ha kijött az ólból? Az aláfestő muzsika miatt romantikus/melankolikus hangulatúvá lett igazságbeszéd közben végig szól a zene.
KLIKK az oldalra! (29 perc)
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
   
 

web counter
web counter


Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu