Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), Csizmadia Attila (Valóság.net), EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Levél a katonai titkosszolgálatok vezetői ellen, politikai gyilkosságokkal


2009-08-20.
Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)
(A képernyőre vetést követően visszaolvasás és javítás nélkül a katonai titkosszolgálatoknak elküldve: 2009.08.19.)


Legújabb, de máris nagy sikerű nemhogy emberjogvédő, de kimondottan népirtás- és Emberiségholocaust-ellenes filmünk, melynek címe az "A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai", a katonai titkosszolgálatok (Emberiség-ellenes és Alkotmány-ellenes hazaáruló terrorszervezetek) vezetőit, így Kovácsics Ferenc KBH-igazgatót és Madarász Károly KFH-igazgatót egyaránt halálbüntetésre "javasolja". A film eredeti forrásoldala ide kattintva érhető el.

(Molnár F. Árpád)

 

 

Feljelentés, adatkérés és legális politikai gyilkosságok a katonai titkosszolgálatok vezetőinek
 

kovácsics ferenc, a katonai biztonsági hivatal igazgatója! madarász károly, a katonai felderítő hivatal igazgatója! Azaz az Emberiség ELLENSÉGEI!

Hónapokkal korábban figyelmeztettem fajtátokat és a katonai titkosszolgálatok vezetőit egy mocskos hazaáruló söpredék féregre, amelyik az indavideobomb.hu videomegosztón hivatásos katonaként minden létező emberjogvédő tényfeltárásra körülbelül a magyar történelem legutolsó, egyben legszorgalmasabb szemeteként védte az érdekeiteket! Hogy még feltűnőbb legyen, semleges vagy az emberi jogokat és a nemzeti érdekeket és túlélést bármilyen szinten pártfogó hivatásos katona nem lett oda vezényelve, hogy hangját hallassa, hogy stefán géza megdöglött kbh-igazgató és fajtátok összes tagja nem a kádári tömeggyilkos éra és putyin litvinyenko után ítéletre kihajított kövülete és Izrael tömeggyilkos, tömegpusztító mossados végrehajtója. Akár elektrosokk terápiákról, akár rendőrségi és titkosszolgálati bűnszervezeti módszerekről, akár a 2006-os, a világ népei elleni sortüzekről, főbe lövésekről és ártatlan gyalogosok megnyomorításáról volt szó, hivatásos katonátok, amit nálatok és nagy nyilvánosság előtt botrányt rendezve jelentettem fel, folyamatosan ugatott. Ahogy a konspirációs szabályok előírják, és ahogyan nekem 2001 elején tanították a titkosszolgálatok, feljelentésemre úgy jártatok el: hogy ne legyen annyira látványos, feljelentésemet követően még egy ideig ugatott, aztán visszavontátok teljes némaságra. Azóta csak egyedi esetekben, természetesen mindig kovácsics- és madarász-minőségben, azaz a nemzet és minden élő és születendő ember, valamint a Föld összes népe és nemzete, és a Mindenható ISTEN ellenségeként szólalt meg, hogy felvehesse közpénzekből finanszírozott fizetését.

 


Madarász Károly mérnök altábornagy, a Katonai Felderítő Hivatal (KFH) főigazgatója a putyini KGB és az izraeli Moszad ölében, a bebetonozott hulla kádári katonai titkos szolgák maffiájának sűrűjében eszét vesztve próbálja elpusztítani a Magyar Köztársasággal együtt az egész Föld bolygót, és pokolian káromkodik, hogy a Molnár F. Árpád miatt életében először szorul a hurok a nyaka körül, pedig eddig is csak hitvány söpredék bűnöző terrorista volt, de teljes médiafedezékkel, állami hazaárulók, továbbá tudatlan és tapasztalatlan sajtóidióták által állammaffia-kommentálva.
(Molnár F. Árpád)

Megbízásaitoknak megfelelően ott, nyilvánosan közölte azt is, hogy nagyon örül annak, hogy a magyarság bukását szenvedte el, és akárhogy is próbálkoztam én, a Molnár F. Árpád, senki nem volt hajlandó tenni semmit a magyarság életben maradásáért, és nem tudtam segíteni a magyaroknak. Ezt nyilatkozta tehát a hivatásos katonátok, amit pofátlan látványos bukással és egyfolytában, folytatólagosan elkövetett hazaáruló Emberiség-ellenes bűnözőként a 15 milliós magyarság legfeltűnőbb médiumához vezényeltetek. Annyira beleélte magát mocskos, életfogytos hazaáruló görénypatkány lelketekbe, hogy elfelejtette, hogy neki azt, hogy nektek dolgozván kimondottan a magyarság teljes pusztulását akarja, nem lett volna szabad ennyire nyíltan kimutatnia, mint közpénzünkből kitartott hímringyó álhonvédő állatnak. Amikor erre nyíltan közöltem, hogy legyen nyugodt, mert a magyarok butaságára és kollektív árulására az Emberiség érdekében - mert az fontosabb, mint 10 millió idióta - már a szlovák kormányhoz (nevezetesen Jan Slotához) és Izraelhez fordultam, csinálják meg ők elsőkként minden idők legnagyobb Rendszerreformját, és kerüljenek ők a világ tetejére, hivatásos katonátok megijedt, mert amit én mondtam, az az Emberiség védelme ugyan, de részéről a leghalványabb belenyugvás is a halmozott hazaárulás bűntette, amelyért hivatásos katonaként bizony jobb államokban nemhogy azonnali hadbíróság és biztos ítélet, teljes államtitkosítás mellett, ti mocskos, felakasztani és feldarabolni való állatok, hanem pillanatok alatt végrehajtandó politikai gyilkosság a reflex!


Kovácsics Ferenc vezérőrnagy, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) hazaárulással és tömeggyilkos terrorizmussal megbízott főigazgatója a KFH-val közösen szervezkedik a Hírháttér lejáratására és tönkre tételére. Népirtó bűntetteikhez Echelon-eszközöket is használnak, melyek lokálisan kimondottan katonai bitorlásúak. Elődje, a hetekben elhalálozott, a hatvanas évek óta katonai titkos szolga, Stefán Géza, melyről és kuplerájáról ide klikkelve olvashatnak leleplező cikket, mely annál is inkább rekord, mivel Stefán Géza kapcsán a Molnáron kívül a világon senki nem írt semmit, ami nem Stefán sosem létezett dicsőségét zengedezte volna.
(Molnár F. Árpád)

 

Ti azonban csak csendre intettétek, és arra, hogy továbbra is nézze meg a Hírháttér-filmek mindegyikét.

Hivatalos tájékoztatást követelek arról, mint közérdekű információt, hogy-hogy nem jártatok el az ügyben sem az illető eltávolítása, sem teljes megfékezése szempontjából. Csupán annyit tettetek, hogy egy időre elhallgattattátok, aztán néhány hónaponként beröffentitek egyet-egyet, miközben vígan éli az én pénzemen a hivatásos katonák kényelmét, mint hazaáruló, utolsó, mocskos, büdös patkány. Azaz pont olyan, kovácsics ferenc és madarász károly, mint amilyenek ti és pártfogóitok vagytok.

A hivatali módszereknek és a valódi honvédelmi kötelességeknek megfelelően rákbetegségek, kínzás és családtagjaitok törvényes meggyilkolása terhe ellenében tájékoztatást kérek továbbá arról, pontosan mely titkosszolgálatok voltak (engem már tájékoztattak ennek részleteiről), amelyek titeket teljes visszavonulásra és elbujdosásra, valamint koncepciós perek tucatjainak forgatókönyve elkészítésére utasítottak benneteket az indonéz Hercules katonai szállító repülőgép felrobbantása, majd napi WTC-s tömeggyilkos merényleteitek eltussolása érdekében, továbbá azóta mennyi pénzt vettetek fel magyar és idegen, ellenséges nemzetbiztonsági szervek terrorista voltából annak díjaként, hogy interkontinentális terrorista bűnözőkként továbbra is maradéktalan eltökéltséggel pusztítsátok a Földet és a világ minden népét és nemzetét.

A Föld bolygó valamennyi titkosszolgálata felé fordulok továbbá azzal a követeléssel, hogy titeket teljes elszigetelésnek és előre bejelentett politikai gyilkosságnak vessen alá, mint minden népek és az egész Föld bolygó összes népének és nemzetének tömeggyilkos terrorista ellenségét.

Az igazságos halált hozó Molnár F. Árpád, nonprofit emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró, az Amnesty International tagja, a KJE alapító tagja, dokumentumfilmes és zeneszerző, a Hírháttér Multimédia alapítója és főszerkesztője, Echelon-tanú,

aki igazságosan predesztinált "pechetekre" semmiben sem hasonlít sem Valerie B. Wolf, sem Cathy O'Brien vagy Mark Phillips Echelon-tanúkra, mert nem csak mondja, de felett szándéka meg is torolni és szervezett keretek között ki is irtani az Emberiség ellenségeit.

Feljelentés és bejelentés ellenőrző újraolvasás nélkül megy.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-08-20. -
A Szajha nevének jelentése és jövője, a nép jövője és az illuminátusok
/Soós József "Kárpáti Magyar" (szerkesztő, prédikátor, publicista)/
Részlet: A Fenevad Földre levettetésekor kiépítette a hatalmát, és ehhez mindent felhasznált, amit a fizika és a kémia Isten alkotta lehetőségei lehetővé tettek számára! A kísérletezések kora lejárt, minden adott és megvalósított, amit lehetett! Babilon igyekezett mindenben lemásolni azt, mit megalkotott a Teremtő Atya! Éppen ez miatt ma már csakis és kizárólag az emberiség legdrágább kincséből, a Bibliából lehet hiteles információkhoz jutni a dolgok és rendszerek pontos ismerete felöl! (...) ...az illuminátusi legfelsőbb körök "emberei" már annyira sötétek, hogy azt sem tudják, mit cselekszenek...

 

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - Tények, amiket soha, senki nem írt meg 2009-08-20. -
Hunvald György letartóztatásának titkos előzményei, azaz hogyan születnek a döntések arról, ki bukjon és ki mentesüljön
/ Molnár F. Árpád (emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró)/
Részlet: Molnár F. Árpád a bűnszervezeti védelem biztosítása érdekében történt megkeresésre igen kategorikusan elutasító választ adott, kifejezetten nyomatékosan indítványozva Hunvald György előzetes letartóztatásba helyezését és biztos elítéltetését több alkalommal is. (...) Pártfogóink érinthetetlenségét egyébként az 1995. évi, a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvény bármilyen gazdasági és egyéb bűncselekmény elkövetése ellenére is garantálja és megköveteli, míg ellenkező oldalon - tehát a nemzet és az Emberiség ellenségei esetében...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu