Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), Csizmadia Attila (Valóság.net), EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

HÍRHÁTTÉR - Tények, amiket soha, senki nem írt meg
Hunvald György letartóztatásának titkos előzményei, azaz hogyan születnek a döntések arról, ki bukjon és ki mentesüljön
2009-08-20.
Molnár F. Árpád (emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)
 


Három hírhedt polgármester: Hunvald György, Erzsébetváros polgármestere, középen a terézvárosi ingatlanpanamás Verók István, Terézváros polgármestere, jobbról pedig Csécsei Béla, Józsefváros polgármestere

(Molnár F. Árpád)

Hunvald György, az MSZP erzsébet városi szervezetének hónapok óta előzetesben lévő elnöke letartóztatása előtt - amikor a nyilvánosság előtt ennek szándékából sem látszott semmi, a politikai lobbik és a hatóságok a látható szférákban teljes mellszélességgel kiálltak a védelmében, Hunvald György pedig mosolygós nyilatkozatait tette -, megkeresték a Molnár F. Árpádot, hogy megszavazná-e Hunvald György szabadlábon hagyását, mert azt szeretnék, ha a mentességét biztosítanák, felelősségét eltussolnák, és a többiek kerülnének csupán fogságba.

A kívülállók előtt nem ismert, hogy az, amit hivatalosan igazságszolgáltatásnak neveznek, sosem jár el, kizárólag politikai, és kifejezetten nemzetközi politikai háttéralkuk szerint, amelyekhez egyetlen központi vezérlés, továbbá a központi vezérlés alá leosztott lobbik és befolyásos személyeik/személyek szavazatai (és állásfoglalásai) a perdöntők, de mivel ezek pontos felépítése titkos, így általában a politikusok is egymás információira szorulnak arról, kinek mekkora beleszólása lehet egy-egy ügybe, avagy éppen kinek/kiknek adatott a döntő szó. Olyan struktúra ez, amelyben a hierarchia pozícióit van, hogy nem a hivatalos funkció "nagysága" határozza meg, és amely lényegében egy olyan pulzáló és dinamikusan formálódó interkontinentális bűnszervezet, amelyben sokan folyamatosan rögzített és tetten ért (az állami maffia által elrejtett és fedezett) bűnelkövetők, míg sokan kényszerű, a döntésektől mentesülni sem tudó résztvevők. Emellett vannak azok, akik nem is tudnak arról, hogy a titkosszolgálatok alkalmanként a perdöntő voksot rátestálták.


Zombor Gábor, Kecskemét repülőrobbantás-eltussolásban is élen járó titkosszolgálati bűnöző polgármestere az első helyre lépett a Hírháttér lehetőleg teljes felszámolása érdekében tett látható lépéseket tevő polgármester-bűnözők halállistáján. Az ISTEN Fizessen Meg neki - a Teremtő Dicsősége szerint - mindent e polgármester-terrorista tettei szerint, sőt, általunk és az Ő Minden Hatalma Által kétszer annyit Töltsön neki abból, amit és amennyit a világ népei ellen tett, mielőtt az örök szenvedés kárhozatába vágja ezt a szörnyet!
(Molnár F. Árpád)

 

Molnár F. Árpád a bűnszervezeti védelem biztosítása érdekében történt megkeresésre igen kategorikusan elutasító választ adott, kifejezetten nyomatékosan indítványozva Hunvald György előzetes letartóztatásba helyezését és biztos elítéltetését több alkalommal is.

Azóta annak ellenére, hogy - és ez a része megint csak belsősök előtt nyilvánvaló - eredetileg nemzetközi lobbi állt Hunvald védelmében, biztosíttatva, hogy kizárólag bűntársai kerüljenek fogdába, de ő mentesüljön a fogságtól, e védelem ereje szertefoszlott, Hunvald pedig a Teremtő Kegyelméből előzetes letartóztatásba került. Mivel Hunvald György bűnöző volt, és nem támogatta a Hírháttért egyetlen jó szóval sem, így nem volt miért megvédeni sem azzal, hogy semmiképpen érinteni nem lehet, csak fővesztés terhe mellett azokat, akik a Hírháttér történelmi meghatározó, és minden idők legfőbb és az Emberiség puszta túlélése vonatkozásában a legvészesebb problémákat egyedülállóként és elsőként teregető és leleplező tevékenysége mellett pártfogó módon megnyilatkoznak, avagy a zombor- és pesty lászló-féle orbán viktori stb. bűnszervezetek rosszindulatú, kiemelkedően kártékony, népirtó és megsemmisítő célzatú támadásaival szemben támogatásukat az Emberiség védelmét illetően biztosítják. A pozitívan megmutatkozókat tehát nem szabad érinteni, mégpedig a nemzetbiztonsághoz fűződő és főképpen az Emberiség élet- és lélekvédelmi prioritásának abszolút meghatározó értékérdeke elsődlegessége okán! Pártfogóink érinthetetlenségét egyébként az 1995. évi, a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvény bármilyen gazdasági és egyéb bűncselekmény elkövetése ellenére is garantálja és megköveteli, míg ellenkező oldalon - tehát a nemzet és az Emberiség ellenségei esetében a vagyonosodási vizsgálatoktól az adóhatóságon át, a piros lámpán való áthaladástól a kopott autógumi miatti bírságon és a Btk.-ban foglalt Alkotmány-ellenes és hazaáruló, népirtó stb. bűntettekig bezárólag - feltétlen fellépést és igazságügyi megtorlást követel, melyek egyébként gyakran a hasznos és építő hatású politikai gyilkosságokban is testet öltenek. Ugyanis a titkosszolgálatok és az igazságszolgáltatás dolga nem a nemzetbiztonság és a nemzet, valamint az Emberiség üldözése és megsemmisítése, hanem minden a nemzet és az Emberiség ellen irányuló törekvések felderítése, leleplezése és megszüntetése, illetve fizikai megsemmisítése.

Hunvald György kapcsán most azért (is) szólal meg a Hírháttér - miközben szóltak, hogy a Hírháttér egyéb okból is megszólal -, mert annak ellenére, hogy a politikusbűnöző hónapok óta megbukott, tovább kapja az MSZP-maffia részéről megszavazott, közpénzekből biztosított, havi több százezer Ft-os fizetését, miközben az Emberiség védelmét ellátni legfelülről hivatott tényfeltáró médiumok ugyanilyen titkosszolgálati bűnszervezeti védettségű és szervezésű pártbűnszervezetek miatt a csőd szélén, folyamatos politikai üldözés és állami terrorizmus alatt állnak, melyek közül több ügy a katonai titkosszolgálatok asztalán is ott hever, és amelyek kapcsán tett összes lépések Kovácsics Ferenc, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) főigazgatója és Madarász Károly, a Katonai Felderítő Hivatal (KFH) főigazgatója részéről maradéktalanul kimerítik a hazaárulás, a népirtás stb. bűntetteken túl az Emberiség elleni elévülhetetlen, soha el nem évülő bűncselekmények tömkelegét is.

Némiképp hasonló területen mozgó korábbi cikkünk:
2009-07-09. -
Budaházy letartóztatásának valódi okai és kurucinfó-féregpatkány előzményei
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-08-20. -
Levél a katonai titkosszolgálatok vezetői ellen, politikai gyilkosságokkal
/ Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Akár elektrosokk terápiákról, akár rendőrségi és titkosszolgálati bűnszervezeti módszerekről, akár a 2006-os, a világ népei elleni sortüzekről (...) volt szó, hivatásos katonátok, amit nálatok és nagy nyilvánosság előtt botrányt rendezve jelentettem fel, folyamatosan ugatott. Ahogy a konspirációs szabályok előírják, és ahogyan nekem 2001 elején tanították a titkosszolgálatok, feljelentésemre úgy jártatok el (...). (...) Megbízásaitoknak megfelelően ott, nyilvánosan közölte azt is, hogy nagyon örül annak, hogy a magyarság bukását szenvedte el, és akárhogy is próbálkoztam én, a Molnár F. Árpád, (...) nem tudtam segíteni a magyaroknak. Ezt nyilatkozta tehát a hivatásos katonátok (...). ...elfelejtette, hogy neki azt, hogy nektek dolgozván kimondottan a magyarság teljes pusztulását akarja, nem lett volna szabad ennyire nyíltan kimutatnia (...). Amikor erre nyíltan közöltem, hogy legyen nyugodt, mert (...) a szlovák kormányhoz (nevezetesen Jan Slotához) és Izraelhez fordultam, csinálják meg ők elsőkként minden idők legnagyobb Rendszerreformját, és kerüljenek ők a világ tetejére (...). (...) A Föld bolygó valamennyi titkosszolgálata felé fordulok továbbá azzal a követeléssel, hogy titeket teljes elszigetelésnek és előre bejelentett politikai gyilkosságnak vessen alá... (...)

 

Következő cikk:
2009-08-21. -
Aki közülünk egynek nem segít, elveszett! (Máté evangéliuma 25:31-46.)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (prédikátor, publicista)/
Soós József "Kárpáti Magyar", tényfeltáró, publicistaRészlet: Egy törvény létezik, a MINDENHATÓ akarata, semmi más nincs, nem volt, és nem is lesz soha (...). (...) Mindenki, aki szembefordul az Atya akaratával, és nem tanúsít bűnbánást, el lesz pusztítva. (...) A Nemzetek, és bennük a népek sokaságának jelentős része felvette a Fenevad pecsétjét, melyért halállal fog fizetni az utolsó nap. Mindaz, aki nem vállalt osztályrészt Babilon gyalázatából, kifutott belőle, nem fog részesülni annak csapásaiból sem!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu