Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), Csizmadia Attila, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Média, herdálás - Draskovicsok kiirtása2009-08-06.
Soós József (Kárpáti Magyar)

A HÍRHÁTTÉR Multimédia soron következő cikkében a bevezető címben leírtakkal fogunk foglalkozni. Vagyis azzal, hogy a HÁTTÉRHATALMI fenevadak szabadon RABOLHATJÁK, FOSZTOGATHATJÁK a TÁRSADALOM véres verejték által megtermelt javait, méghozzá úgy, hogy azon a személyek/egyének sokasága, akik VALÓBAN RÁSZORULNÁNAK, ennél sokkal kisebb mértékű segítségre NEM KAPHATJÁK AZT MEG, hiszen a SÁTÁN Rendszerében AZ ANYAGI JAVAK IGAZSÁGTALANUL, ÉS ARÁNYTALANUL vannak elosztva! A FENEVAD ANNAK AD BELŐLE, AKINEK AKAR, HISZEN AZ "ÖVÉ MINDEN" A JELENLEGI RENDSZERBEN! Így lehetséges az, hogy valaki a PAZARLÓ ANYAGI JAVAK BŐSÉGÉBEN ÚSZKÁL, mások pedig a ÉLETBEN MARADÁSHOZ ELENGEDHETETLENÜL FONTOS DOLGOK (táplálék, orvosi ellátás, meleg ruha, lakás...) gondjaival küszködnek!

Azért azt mindenképpen hasznos lenne mindenkinek tudni, hogy a HÁTTÉRHATALOM által működtetett AL-projektek egyike a MÉDIA! Mely a tömegtájékoztatás eszköze is egyben! Ez egy szörnyű és hatalmas FEGYVER, hiszen bármire felhasználható, és a TUDATLAN, BUTA, ELMEIRÁNYÍTÓ TECHNOLÓGIÁKKAL AGYONVERT, AGYMOSOTT TÁRSADALOM SZÁMÁRA a NEM VALÓS INFORMÁCIÓK, és az ÁLLAMILAG SZERVEZETT ERKÖLCSTELEN TÁRSADALOM MEGRONTÁSÁNAK EGYIK FŐ ESZKÖZE; ÚGY MONDANÁM, HOGY ALAPPILLÉRE!

Így olyan ÁRULÓ JÚDÁS, PATKÁNY, FÉREG, HITVÁNY MÉDIUMOK, mint az alábbiakban leközöltek:

   - "MAGYAR" RTL TELEVÍZIÓ ZRT., Bp. 22.-ker Nagytétényi út 29.
   - MTM-SBS TELEVÍZIÓ ZRT., (TV-2) Bp. 14.-ker (Zugló) Róna utca 174.
  - "MAGYAR" TELEVÍZIÓ MTV Bp. 5.-ker Szabadság tér 17. illetve az új PALOTA telephelye... Bp. 3.-ker Kunigunda utca 64. illetve : Kunigunda utca 41.-43.
   - DUNA TELEVÍZIÓ Bp. 1.-ker Mészáros utca
   - "MAGYAR" ATV : Bp. 10.-ker Kőrösi-Csoma Sándor utca
   - HÍR TV : Bp. 3.-ker Szentendrei út 89.-93
   - ECHO TV : Bp. 14.-ker ( Zugló) Thököly út
   - SLÁGER RÁDIÓ Bp. 1.-ker Fő utca 14.-18. 6.-emelet
   - DANUBIUS RÁDIÓ : Bp. 13.-ker Váci út 141
   - JUVENTUS RÁDIÓ : Bp. 13.-ker Róbert Károly krt ( Cooper irodaház )

Ezek a MÉDIUMOK mind a HÁTTÉRHATALMAT SZOLGÁLJÁK KI, így ISTEN- ÉS EMBERISÉG-ELLENES BŰNÖKET KÖVETNEK EL!!! Az általuk elkövetett bűnök a következők, melyek SOHA EL NEM ÉVÜLHETNEK!!!

Az emberiség ERKÖLCSI-MORÁLIS MEGRONTÁSA, mely következtében az Isten előtt az ember utálatossá válik! A sok-sok erkölcstelenség, mocskos tevékenység, melyet a SZENTÍRÁS HALÁLOS BŰNÖKKÉNT FOGALMAZ MEG, és az EMBERISÉGET FELSZÓLÍTJA A SAJÁT ÉRDEKÉBEN AZÉRT, HOGY AZ ÉLETBEN MARADÁSUK ZÁLOGA, HOGY NEM KÖVETIK EL AZOKAT! AZ EMBERISÉG ELŐL REJTVE, TITKOLVA TARTVA MINDAZON INFORMÁCIÓK, MELYEK AZ ELMEIRÁNYÍTÓ TECHNOLÓGIÁK LÉTEZÉSÉT NYILVÁNVALÓVÁ TENNÉK!!! ÁLLAMTITKOK MEGSÉRTÉSE MIATT, és egyéb okokból még csak rávezető utalást sem mer tenni egyik médium sem ezekre a dolgokra!

Így SOHA EL NEM ÉVÜLŐ EMBERISÉG-ELLENES BŰNÖKET KÖVETNEK EL AZ ÁLTAL, HOGY A VILÁG TÁRSADALMAI/NÉPEI/NEMZETEI ELŐL REJTVE, TITOKBAN TARTJÁK MINDAZON INFORMÁCIÓKAT, MELYEK A VILÁG EDDIGI TÖRTÉNELME SORÁN VALAHA LÉTEZŐ LEGSZÖRNYŰSÉGESEBB PUSZTÍTÓ FEGYVER LÉTEZÉSÉT FEDEZIK!

Sokkal szörnyűbb ez a FEGYVER, mint bármelyik más, amit eddig "megalkottak" a Földön, hiszen ezzel EGYEDURALOMRA, RABSZOLGASÁGRA LEHET KÁRHOZTATNI AZ EGÉSZ EMBERI FAJT! Aki ennek a LÉTEZÉSÉRŐL TUD, és nem tesz semmit az EMBERTÁRSAI érdekében, életben maradásának előremozdítása céljából, az HALÁLOS BŰNT KÖVET EL AZ ISTEN SZEMÉBEN! Hiszen közvetve hozzájárul cinkos hallgatásával ahhoz, hogy a HÁTTÉRHATALOM további EMBERÁLDOZATOKAT okozzon!

MINDEN NÉPEK, ÉS ISTEN ELLENSÉGEI VOLTATOK AZ UTOLSÓ IDŐK LEGVÉGÉIG, önző érdeketek, félelmetek, gyávaságotok miatt kellett emberek millióinak értelmetlenül meghalnia, azalatt az idő alatt, amíg TI A HÁTTÉRHATALMI MÉDIA ALKALMAZOTTJAIKÉNT, A BŰNEIBŐL OSZTÁLYRÉSZT VÁLLALVA PAZAROLTÁTOK, TÉKOZOLTÁTOK A FÖLDI JAVAKAT! Tettétek ezt úgy, hogy sok-sok ezer, sőt, számtalan számú ember szenvedett hátrányt miattatok még az alapvető szükségletekből is! Ennek ellenére ti MINDENT MEGADTATOK MAGATOKNAK, és SOHA NEM TÖRŐDTETEK AZZAL, HOGY ÉLNEK ÚGY EMBEREK, AKIK REGGEL NEM TUDJÁK, HOGY ESTE HOVA FOGJÁK LEHAJTANI A FEJÜKET, ÉS MIT FOGNAK ENNI!!! Mocskos féreg, alávaló görények vagytok, mert ti - velük ellentétben - "nyaralni mentek", és KÜLFÖLDI LUXUS-UTAZÁSOKON, LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT KÖLTITEK EL AZOKAT A JAVAKAT, MELYEK NEM ILLETNEK MEG BENNETEKET!!!

Ezért kerülnek a MŰSOROK sok millió forintba, és minden egyéb médiával kapcsolatos sok más tevékenység is IRDATLANUL NAGY MENNYISÉGŰ PÉNZBE! Mert valamiből ezt az ÉLETVITELT MEG KELL TEREMTENI!!! Az már nem számít, és a TUDATLAN-BUTA DISZNÓ TÁRSADALOM nem is fogja föl, hogy ezek a "műsorok" sokkal színvonalasabb minőségben töredék összegekből megvalósíthatók lennének!

A SZABAD RABLÁS, KIZSÁKMÁNYOLÁS zajlik minden ízében a HÁTTÉRHATALMI RENDSZERNEK! Ez látható módon egyre ERŐTELJESEBBÉ VÁLIK, AHOGY AZ UTOLSÓ IDŐK LEGVÉGÉHEZ ÉRÜNK! Egyre elviselhetetlenebb méreteket ölt az IGAZSÁGTALANSÁG ÉS A SZENVEDÉS!!!

Látható mindenki számára, hogy milyen FÉREG, ÓCSKA PATKÁNY került az igazságszolgáltatás élére: DRASKOVICS TIBORNAK hívják!!! Jelen pillanatban ő tölti be ezt a tisztséget, de mivel a NAGY BABILONI RENDSZER FOGYÓESZKÖZEI KÖZÉ TARTOZIK, nem sokáig fog ott lenni a jelenleg betöltött pozíció élén! (Majd esetleg máshová helyezik, ahol még nagyobb károkat tud okozni az emberiség számára!) Nézzen rá mindenki, nézze meg azt az embert jó, olyan, mint ha egy BUTA MARHÁT FELÖLTÖZTETNÉNEK, ÖLTÖNYBE, NYAKKENDŐBE BÚJTATNÁK, és a "HÁTTÉRBŐL" ... irányítanák!!! HÁTTÉRBŐL..... IRÁNYÍTJÁK, látni rajta, minden mozdulata, pillantása, lélegzése arról árulkodik!

Ennyire AGYONVERTÉK A LAKOSSÁG SZELLEMI KÉPESSÉGEIT, ami következtében nem tud a saját érdekében fellépni, hogy a hozzá hasonló senkiházi bűnözők még a HATALOM KÖZELÉBE SE KERÜLHESSENEK SOHA! De mivel LÉTEZIK AZ ELMEIRÁNYÍTÓ TECHNOLÓGIA, és a TUDATOS HÁTTÉRHATALOM, mely PUSZTÍTÓ TEVÉKENYSÉGET FOLYTAT, az emberek CSELEKVŐKÉPTELENEK, MAGATEHETETLENEK, OLY MÉRTÉKBEN, MINT AZ ÁLLATOK! Szolga módon ENGEDELMESKEDNEK a HATALOMNAK, bár azt sem tudják, hogy pontosan ki/kik, hol és honnan irányítják az életüket!

Ezért jött létre a HÍRHÁTTÉR, hogy mindezekről a FÉLTVE, REJTVE ŐRZÖTT TITKOKRÓL (Állami-Háttérhatalmi TITKOKRÓL) lehúzza a leplet! Olyan távlatokba fogunk elmenni a TÉNYFELTÁRÁS és az EMBERI ÉLET VÉDELME ÉRDEKÉBEN, ami soha a Világtörténelemben eddig nem volt tapasztalható, és nem is lesz többé soha! Mivel az előbbiekben leközölt JÚDÁSFAJBA TARTOZÓ MÉDIUMOK EGYIKE SEM MER MÉG MEGNYIKKANNI SEM A SZÖRNYŰSÉGES TITKOKRÓL, EZÉRT MEGTESSZÜK MI! MIÉNK AZ ELSŐSÉG, AZ ABSZOLÚT ELSŐSÉG MINDEN TEKINTETBEN! Nekünk adatott az meg, hogy ebben a dicsőségben részesüljünk, éppen ezért nekünk KERESZTYÉNI ALÁZATTAL KELL VISELKEDNI EZ MIATT, HOGY PÉLDÁT MUTASSUNK A VILÁGBAN MINDENKI SZÁMÁRA!!!!

Ha arra gondolok, hogy ezek a MÉDIUMOK egyenként nézve is akkora hatalmas összegeket PUSZTÍTANAK EL HASZTALAN CÉLOKRA, akkor látható, hogy ez egy pillanat alatt megoldaná a KÓRHÁZAK GYERMEKOSZTÁLYAINAK AZ ANYAGI GONDJAIT, de ha összességében nézzük, akkor a TELJES HAJLÉKTALANSÁG, és egyre nagyobb méreteket öltő GYERMEK ÉS FELNŐTT NINCSTELENSÉGRE is megoldást jelentene! Ha "csupán" ez lenne a bűnük, már ez is elég lenne ahhoz, hogy HALÁLBAN LEGYEN OSZTÁLYRÉSZÜK, de ezek csak apró cseppek a bűnök tengerében, melyeket elkövettek az EMBERISÉG ELLEN!!!

A TÉNYEK ALÁTÁMASZTJÁK AZT, HOGY A "NAGY SOKASÁG" JELENTŐS RÉSZE PUSZTULÁSÁNAK BE KELL KÖVETKEZNIE, ÉS ÉRTÜK NEM KÁR! Vagyis nem éri veszteség a bolygót azzal, ha eltűnnek mindörökre! Mert ők mindvégig az ISTEN ELLENSÉGEI, EMBERISÉG ÁRULÓI VOLTAK!!!

Mindannak, ami zajlik most, meg kell történnie! Ez lett megírva a szentírásban, egy befejezett programterv szerint játszódnak le a dolgok, szerencsére a VÉGE FELÉ KÖZELEDIK az esemény sorozat! De a neheze még csak most jön! A HATALMAS SZEGÉNYSÉG ELURALKODIK AZ EGÉSZ FÖLDÖN, MELY A SZELLEMI ÉS LELKI SZEGÉNYSÉGBŐL ADÓDIK, PONTOSAN ANNAK A KÖVETKEZMÉNYE! Hiszen az emberek ÖNZŐEK, MAGASZERETŐEK, KÉPMUTATÓAK, ISTENT TAGADÓK, PARÁZNÁK LETTEK!

A TITOKZATOS NAGY BABILON mindent tönkretett, de mindez a terv része! Hiszen a SZENTÍRÁS KIJELENTI, hogy MINDEZEKNEK A DOLGOKNAK MEG KELL TÖRTÉNNIE, DE EZ MÉG NEM A VÉG!!! De szerencsére már nem kell sokat várni arra sem, hamarosan eljön, és akkor LEKÖLTÖZIK A FÖLDRE AZ IGAZSÁG! És nem lesznek többet DRASKOVICS TIBOROK, sem BAJNAI GORDONOK akik mindvégig az EMBERISÉG, és annak kisebb csoportja, a NEMZETEK ellenségei voltak!

Ezekkel a sorokkal zárom ezt a levelet, és kívánom mindenkinek azt, hogy megismerje a Teremtőt, mert nélküle elveszett lesz, halálra van ítélve!

Felelős Főszerkesztő: Molnár F. Árpád
Szerkesztő: Soós József (Kárpáti Magyar)

(Írta: 2009.07.30.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Lap teteje

Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - A Walkürök Kapuja
2009-08-05. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Kell... Nürnberg... Gyilkosok... - (A Fideszről és egy Tömeggyilkos Rendszerkorszak Végnapjaihoz)
/Szeszák Gyula (megyei főügyész, olajügyész, tényfeltáró) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő, emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Wagner (német) és Lutoslawski (lengyel)/
(Film, 21 perc)
Tartalom: Az ügyészek királya, Szeszák Gyula előadásával készült dokumentumfilmünkben a megyei főügyész az ország ex lex, azaz törvényen kívüli állapotáról, valamint a Fideszről és a Jobbik helyzetéről, hitelességéről, továbbá ezek kapcsán is a rablóprivatizáció és az Emberiség-ellenes bűntettek számon kérhetőségének érdekében a visszamenőleges hatályú törvénykezés szükséges bevezetésének lehetőségéről, történelmi példákkal, így a (kívánatos) nürnbergi perektől a Rákosi-érán át várható közeljövőnkig. A Szeszák Olajügyész által a kedvenceként is aposztrofált Wagner-darab, az "A walkürök lovaglása" zenei kíséretével induló filmünk tudottan plánta, annak tartalma, így kiemelve a visszaható törvénykezést illetően a társadalomban visszatérően felhasználására fog kerülni.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
2009-08-06. -
Gazdaságpolitikai alternatíva nélkül. (1. rész)
 Miért nincs? És miért nem lehet?

/Szabadi Béla (közgazdász, államtitkár)/
Részlet: Évek óta küzdök az áfaemelés ellen, mivel pl. Matolcsy György és Járai Zsigmond véleményével
 szemben az áfának nemcsak adó szerepe van, hanem fontos gazdaságpolitikai eszköz is. Az Orbán-kormány idején én akadályoztam meg, hogy az élelmiszerek és az energia áfáját 12 százalékról 15 százalékra emeljék. (...) ...lebecsülik, lenézik polgártársaikat és a társadalmi szolidaritás elvét. Szembeállítják a társadalom csoportjait,  ebben a feszültséghalmazban a munkanélküli, nyomorgó emberben ingyenélőt, élősdit látnak és láttatnak. Nincs sokkal jobb véleményük a nyugdíjasokról sem.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu