Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Szeszák Gyula összes filmjét ide klikkelve láthatja!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

HÍRHÁTTÉR: A Titkok Kapuja
HÍRHÁTTÉR TV:
Médiakartell minden népek irtására (A Sanoma és a Szabó György terrorista banda évi 20 milliárdja)

A filmben prezentáltak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.12.16.)

2010-01-14.
 - Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú)
 - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

 

Tartalom:
Molnár F. Árpád egyszerre több csatornán telefonál.Molnár F. Árpád egyszerre több csatornán telefonál.Filmünk egyben feljelentés is lett, melyet elküldtünk a Legfőbb Ügyészségtől az ORFK-n át külföldi és magyar polgári és katonai titkosszolgálatoknak.

A Hírháttér magyarországi betiltója a debreceni Dinkó Tamás vezetésével a DiMa Kft. volt, aki az elévülhetetlen Emberiség-elleni bűntettek totális védelméhez és örökre deklarált folytatólagos elkövethetőségéhez a szintén debreceni Kiss Attila Tamás vérügyvéddel szövetkezett (Debrecen, Petőfi tér 2. I/3.). A DiMa Kft.-vel évekre kifizetett szerződéses viszonyban álltunk. A DiMa és Dinkó Tamás főképpen Németh Sándor (Hit Gyülekezete, Izrael) valamint a Sanoma Budapest Kft. és vezetője, Szabó György személyes óhajára hivatkozott, akik vele együtt elvárják a gyermek-tömeggyilkosságok és globális terrorcselekmények és összes technológiák további korlátlan elrejtését, és a Föld bolygó összes államára, nemzetére és népére kiterjedő további népirtások féktelen, korlátoktól mentes szabad elkövethetőségét.

Filmünknek az "Életfogytiglan" címet is adhattuk volna. Az elkövetők tetteit számos állam törvényei halállal (méreginjekció, villamosszék, akasztás, lelövés, megkövezés) büntetik.

Megjegyzés:
Kemény Dénes (edző, vízilabdázó, olimpiai bajnok) a mai napig sem keresett meg minket, hogy elhatárolódjon a vele eddig szövetséges Sanoma Budapest Zrt. és vezérigazgatója, Szabó György, valamint embere, Bognárt Bálint (Sanoma Videoplayer) és ezek bandája tömeggyilkosságaitól. Így azonban nem tudjuk garantálni érinthetetlenségét. Nem tolerálható, hogy akiről még életében uszodát neveznek el, ilyen bűnözőkkel nyilvánosan parolázzon, előlünk pedig rejtőzzön, hátha akkor több pénzhez jut vagy újabb kinevezéseket kap! A mi világunkban senki nem tarthat meg címeket úgy, hogy akár pénzéhségből, akár gyurmaként formálható gerinctelenségből gyermekek, nők és férfiak, kicsinyek és aggastyánok tömeggyilkosságait akár titkon, pláne nyíltan bűnpártolja! Kemény Dénes állásfoglalása sem elkerülhető! Vagy az ISTEN Oldalán, vagy az Emberiség tömeggyilkos ellenségeivel, de akkor csak LEFELÉ, A MEGTORLÁSIG, ÉS AZ ÖRÖK KÁRHOZATRA!

Kemény Dénesnek és minden vízilabdázónak! Ha egy gyermekért nem álltál ki, méltó vagy arra, hogy darabokban és elszenesedve az ő sorsával végezd! De ha az összeset megtagadtad, akik áldozatul estek és fognak esni, akkor mind az ISTEN, mind a Sátán, minden Égi és földi, valamint pokolbéli erő úgy legyen, hogy családoddal együtt butulj, aljasulj, öless meg és kárhozz el olyan örök borzalmak és szenvedések közé, amilyeneket áldozataidra testáltál volna kapzsiságból, gyávaságból vagy bármi hitvány gerinctelen mivoltod miatt, az Emberiség szemeteként és undorító férgeként!

Filmünk egyben feljelentés is lett, melyet elküldtünk a Legfőbb Ügyészségtől az ORFK-n át külföldi és magyar polgári és katonai titkosszolgálatoknak.

A filmben ajánlott, 2004 óta folyamatosan előirányzott történelmi olvasmány: Biblia: Bírák Könyve: 19-20.Rész Béliál fiairól és a háborúról. (Béliál fiai a zsidó Gibea városának maffiája, a Benjáminiták csaknem teljes kiirtásának kiváltó oka.)

A Sanoma Budapest Zrt. globális terrorista antikrisztusi tömeggyilkosaiból, akik hátterével a Sanoma terrorszervezet az ellenük szóló bizonyítékok megsemmisítésére kérte fel Béliál fiainak debreceni férgét, a terrorista gyermekégető és gyerek-feldaraboló Dinkó Tamást. Ezek a terrorizmus pártolásából és a terroristavezérek fizetéséből élnek (uszodát még neveztek el róluk, bár a fokozódó izzadásuk miatt szaunát talán már lehetne): Szabó György, Bognár Bálint, Gerentsér Imre, Ruszkai Nóra, Szávuly Krisztián, Palocsay Géza, Csurka Gábor, Szegedin András és társaik. Mind bujkálnak előlünk, titkon támadva! Kamerák előtti nyilvános, vágatlan vitára egy sem mert jelentkezni!

(A képek teljes méretéhez kattintson rájuk!)

Ha itt nem indul, alatta megtekintheti!
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Leleplezők:
Soós József "Kárpáti Magyar"
és Molnár F. Árpád
(keresztyén "keresztény" tényfeltárók, Echelon-tanúk)

Zene és Hangeffektusok:
Molnár F. Árpád

Orbán- és Draskovics-montázs:
Nagy Sándor (Naleksz)
 

A Világmindenség Hatalmi Struktúrája
A Világmindenség Hatalmi Struktúrája - A táblázat megtekintéséhez kattintson a képre!

A további érintettekből:
Bajnai Gordon (az Emberiséggel ellenséges titokzatos Nagy Babiloni Szajha totális kiszolgálója, leplezetlen hazaáruló, kém, népirtó gyermek-tömeggyilkos és repülőrobbantó terrorista, azaz Izrael és Oroszország feltőkésített és védett bűnözője), Balajti László (NBH-igazgató, előre tervezetten leplezetlen terrorista és tömeggyilkos), Béliál fiai (a zsidó Gibea városának maffiája, a Benjáminiták csaknem teljes kiirtásának kiváltó oka: Biblia: Bírák Könyve: 19-20.Rész), Bognár Bálint (terrorista bűnszervezeti ügynök, Videoplayer főszerkesztője, a Sanoma Bp. Zrt. és Szabó György terrorista jobbkeze, a Hírháttér megsemmisítésére törő antikrisztus, az Emberiség leplezetlen ellensége, a Magyar Köztársasággal ellenséges erők nyilvános pártfogója), Dinkó Tamás (a debreceni DiMa Kft. életre deklarált gyermek-tömeggyilkos nemzetközi terroristája, repülőrobbantó-párti, az alkotmányos rend elleni fegyveres bűnözés aláírt és örök érvényűleg deklarált bűnpártolója, életfogytiglanos bűnszervezeti kartellbűnöző), Draskovics Tibor (nemzetközi repülőrobbantó és gyermek-tömeggyilkos terrorista, az Emberiség ellen szervezett Nagy Babilon pénzügyi és politikai terrorszervezeteinek agyonfizetett kegyeltje), Gyurcsány Ferenc (sortüzes-csonttörő terrorista, a teljes magyar és izraeli államapparátus által védett nemzetközi elektrosokkos csontszilánkosító terrorista), Havas Henrik (havashenrik.hu), Szaddam Husszein (Saddam Hussein, Irak (Iraq)), Juhász Gábor (leplezetlenül roma sorozatgyilkosság-eltussoló, repülőrobbantó és gyermek-tömeggyilkos terrorista titokminiszter, MSZP), Karasz Csaba (elektrosokkos, Latimer-terrorista, Kecskemét rendőrkapitány-helyettese, Kassai László kapitány és Dávid Károly megyei főkapitány bűnügyi végrehajtója és kivétel nélkül minden életellenes bűntettben bűntársa, így 2006-ban Kecskeméten az év rendőre, roma sorozatgyilkos és gyermek-megsemmisítő repülőrobbantó terrorista, bűnügyi igazgató, közpénzen élősködő tömeggyilkos parazita, keresztyénüldöző, vérengző, csonttörő-sortüzes, civileket nyomorékra verető antikrisztus, a JÚDÁSFAJ szemete, 2009-ben az év leglátványosabban lebukott és megvédett, legleplezetlenebben legostobább és legnagyobb vágóbarom rendőre), Kemény Dénes (vízilabdázó, edző, az Emberiség tömeges pusztítására szerveződött globalista maffia szövetségese), Kiss Attila Tamás (debreceni vérügyvéd, terrorista, gyermek-tömeggyilkospárti népirtó, alkotmányos rend elleni bűntettek bűnpártolója, az Ügyvédi Kamara fizetett bűnözője, a terrorista DiMa Kft. lefizetett ügyvédje, a terrorista Sanoma Bp. Zrt. illetve a kartellterroristák lefizetett végrehajtója), Kovács Tamás (volt katonai főügyész, legfőbb ügyész), Jézus Krisztus, Madarász Károly (a Katonai Biztonsági Hivatal, a KFH főigazgatója, a cigánygyilkosságok katonai szervezője, kém, hazaáruló, repülőrobbantó és eltussoló nemzetközi terrorista), Vladimír Meciar (szlovák miniszterelnök), Metzinger Éva (Zombor Gábor bűnszervezeti jegyzője, az összes bűntettben 100%-osan bűnpártoló írnok, a maffia könyvelője), Németh Sándor (izraeli hazaáruló, a Hit Gyülekezete háborús uszító és gyermek-tömeggyilkos vezetője, az Emberiség féktelen irtására és 100%-os elkárhoztatására szerveződött sátáni Nagy Babilon erők magyarországi egyházi helytartója, echelonista illuminátus terrorista), Barack Obama (USA-elnök, terrorista roma-sorozatgyilkos és repülőrobbantó), Orbán Viktor (elektroskkos latimer-terrorista, repülőrobbantó hazaáruló), Pápai banda (10 fős társaságot a szlovák titkosszolgálat és a KGB halomra lőtte), Vlagyimir Putyin (orosz elnök, Latimer-terrorista antikrisztus, előlünk bujkáló gyáva, sunyi, alattomos féreg, a kecskeméti NBH és rendőrség, valamint vérügyészség alig leplezetten egyik legfőbb mozgatója, FSZB-patkány, a KGB sokkos tömeggyilkosa, lakóház-megsemmisítő népirtó hazaáruló, örök kínzatásra tervezett szerencsétlen echelon-vágóbarom), Robert Remiás (szlovák titkosszolgálati ügynök, akit Meciar felrobbantott), Pat Robertson (700-as Klub, dúsgazdag amerikai globalista cionista), Sátán (Őskígyó, Azazel, Baál, Belzebub, Lucifer, Ördög), Nicholas Sarkozy (francia miniszterelnök, volt belügyminiszter, tömeggyilkos terrorista), Szabó György (az emberi fajjal ellenséges titkosszolgálatok és bűnszervezetek gyermek-tömeggyilkos végrehajtója, a Moszad, a CIA, a BND, a francia és a japán titkosszolgálatok csicskája; kém, hazaáruló, nemzetközi terrorista, a Hírháttér megsemmisítésére törő antikrisztus, az Emberiség ellensége), Szalainé Szilágyi Eleonóra (BKV-igazgató, gaztetteiért humánpolitikai igazgató, a 100 milliós végkielégítések hónapokon át ország-világ előtt lebukott, ezért is bűnszervezetben tovább védett bűnözője, végre letartóztatva), Veér András (OPNI-főigazgató tömeggyilkos), Zombor Gábor (Kecskemét terrorista, roma-sorozatgyilkos és repülőrobbantó tömeggyilkosa, bűnpártoló, alkotmányellenes hentes, azaz Orbán Viktor végrehajtója és kecskeméti polgármestere és antiszociális világrekordjaiért szociális érdemeiért kitüntetett kabarébarom)

Rendezte:
Molnár F. Árpád (keresztyén, Echelon-tanú)

Felvétel: 2010 január 9., Kecskemét
Készült: 2010 január 13., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

Ide is utóbb került feltöltésre (két részben; alatta a másik fele)! (2010.07.13.)
Mediacartel onto extermination of every the peoples at large 2/1

Putin-Panetta | MySpace Video

Ide is utóbb került feltöltésre (két részben; fölötte a másik fele)! (2010.07.13.)
Mediacartel onto extermination of every the peoples at large 2/2

Putin-Panetta | MySpace VideoHÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

A világot irányító Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

 

Filmünket itt is megtekintheti!
(A "Vimeo" felirattól eggyel balra kattintva teljes méretre válthat)

 

Itt is megnézheti!
(A lejátszó jobb alsó ikonjától eggyel balra kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Minthogy a KGB-vezér Vlagyimir Putyin vezetésével a filmet az egész Föld bolygón betiltották, új helyekre került feltöltésre! (2010.07.13.)
 

Ide is utólagos feltöltésre került! (2010.07.13)
 

Mivel a listázott fasiszta bűnözők mindenhonnan törölték e minden magyar idők legbetiltottabb filmjeinek egyikét, így ma (2010.12.13.) innen is publikáljuk! Egyébként azóta - ahogy ígértük - újabb sok száz ember halála közvetlenül tetten ért! További sok-sok ezer halott került tervezésre, melybe a halállistázott média- stb. bűnözők tökéletesen be lettek avatva ahhoz, hogy a maximális tételű büntetések kerültek elkészítésre ellenük!
 

 

A filmben ajánlott Németh Sándor-filmek:
Németh Sándor a vérfogyasztást apartheid és zsidó fasiszta faji szempontok szerint követeli.2009-12-11. - HÍRHÁTTÉR TV:
A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok

/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/  
(Film, 26 perc)

2009-01-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a Sátán országa   (Film, 19 perc)
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
Ide kattintva töltse le és terjessze most! (1. Jobb klikk; 2. Hivatkozás mentése más néven)
Ez a magyarság történelmének egyik legüldözöttebb filmje. Világszerte való üldözése és betiltása kimerítette a Btk.155.§-ában foglalt népirtásra vonatkozó törvényt, amelynek büntetési tétele Németh Sándor és a betiltásokban részt vett személyek ellen 10-től 20 évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztés! Németh Sándor és társai olyan helyzetbe kívánták kényszeríteni a világ népeit velünk együtt, amely nem csak egyes csoportokat és népeket, hanem az egész Emberiséget teljes kihalással fenyegetik! Az Ítélet elkerülhetetlen és a lehető legelrettentőbb kell legyen! Lám, itt is beteltek a filmben látható, hallható és olvasható próféciák az Emberiség ellenségéről, Németh Sándorról, a Sátán gyermek-tömeggyilkos apostoláról.

 


Jobbról Szabó György vezérigazgató féreg, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmat kapó Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Sötét vagy Orbán és lassú! - "Die! Die!" Ezt tanultam haverjaidtól!2010-01-12. -
A média titkosszolgálati gyilkosságai a '90-es évektől Orbán Viktoron át Medgyessy Péterig (titkok, amiket soha, senki nem leplezett le!)
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: ...amit a maffia kitalált, az mindenkire kötelező érvényű volt. Na most ebbe én sosem illeszkedtem, s mivel mindenki mást kivontak a forgalomból és megöltek, így minden üldözésem ellenére mintegy királyként több szavam volt, mint ezer médiabűnözőnek együttvéve! Orbán Viktorral és a Demeter Ervin vezette NBH-val - tetszik vagy sem alapon - nagyon szoros viszonyban voltam. (...) A napi politika roppant erőteljesen a Molnár F. Árpád hatása szerint alakíttatott. Orbán beszédeit is akképpen írták, amiket én vetettem képernyőre. (...) ...egy-egy személyek számítógép előtt, látszólag akár szinte teljesen hétköznapi életet élve, akiknek háttérből hozott összegzései, következtetései és döntései láthatatlanul befolyásolják meghatározóan az egész országot.

 

Következő cikk:
2010-01-15. -
Vagyonőr oktatónak a levele a rendőri és ügyészbűnözésről
/Bakos Róbert (személy és vagyonőr oktató)/
Részlet: Tisztelt Dr Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úr! Várhatóan sajtósok fogják Önt keresni, kérem vetesse elő valamelyik emberével azt a tucatnyi panaszomat, amit nem vizsgáltatott ki (...). Ön felelős azért, mert eltűrte az ellenem folyó büntető eljárások alatt a rendőri és ügyészi visszaéléseket és az ellenem elkövetett bűncselekményeket! (...) Közben bűnözőket hagytak futni az Ön miskolci, nagykanizsai, szolnoki kollégái. (...) A mai napig fenn áll több ítéletem, amelyek meghamisított nyomozati anyagokra, szétlopott pénzügyi anyagokra alapozottak és egyéb visszaélések is történtek. Mivel én közismert ember vagyok 10 évnyi vagyonőr oktatás és a hátam mögött 4000 becsülettel kiképzett vagyonőrrel...

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu