Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról,  Echelonról,  a HAARP-technológiáról,  csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják,  a Sátánnak engedelmeskednek,  eladták a lelküket,  az egyéniségüket,  a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat,  ügynökökként az emberek lebutításával,  az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei,  a Sátánt szolgálják,  mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

Minden népnek ellenségei2009-07-20.
Soós József (Kárpáti Magyar)

A Hírháttér Multimédia minden cikkével, adásával azon fáradozik, hogy az EMBERISÉG javát szolgálja, Istennek tetsző dolgot cselekedjen. Sajnálatos módon nagyon kevesen vannak azok, akik rajtunk kívül valamit is tesznek, vagy valaha is tettek a társadalom érdekében, hiszen az emberi élet a tét, ami hatalmas felelősség. A HÍRHÁTTÉR Multimédia a VILÁGON EGYEDÜLÁLLÓ MINDEN TEKINTETBEN, hiszen kizárólag a BIBLIA, vagyis ISTEN SZENT SZAVA által leírtakat hirdeti, és mindenkor, és minden esetben az IGAZAT, a SZÍNTISZTA igazat mondja, mindenféle elfogultság nélkül. A legfőbb cél az EMBERI ÉLET VÉDELME, és ISTENNEK TETSZŐ DOLGOK, TETTEK CSELEKVÉSE, vagyis az előre megjövendölt történések beteljesítése!

Azok, akik mindvégig az ISTEN és a VILÁG NÉPEINEK ellenségei, árulói, hóhérai voltak, hazudtak az utolsó pillanatig nektek; egyedül mi mondtuk meg az igazat, ezzel elősegítve emberek millióinak a megmenekülését! De ez így is volt eltervezve, hogy mindenki HAZUDIK, mi meg megmondjuk az IGAZAT, a SZÍNTISZTA IGAZAT, ezzel is DICSŐÍTVE AZ ISTENT és KRISZTUST! Azok az aljas áruló férgek, akik tönkretettek, kihasználtak, halálra jutattak bennetek, mind el lesznek pusztítva, de jelen pillanatban még élnek, és rombolják a földet, és kínoznak bennetek. Ne BÍZZATOK BENNÜK, mert alattomos HÓHÉROK, a TITOKZATOS NAGY BABILON hóhérai ők! Az életetek akarják, nem érik be kevesebbel, csak azzal, ha teljesen elpusztítanak mindent; olyanok, mint a haszontalan KÁRTEVŐ RÁGCSÁLÓK, vagy a DÖGVÉSZT TERJESZTŐ PATKÁNYOK!

Ebben a pillanatban "te jutottál eszembe", DRASKOVICS TIBOR!! Ebből is látszik, milyen patkány, féreg, kártevő Júdás vagy! A jövődet mondom el, azt, ami rád és a fajtádra vár! De neked nincs meg hozzá a képességed, hogy felfogja az ELMEIRÁNYÍTÓ ESZKÖZÖKKEL AGYONVERT, TÖNKRETETT, LEBÉNÍTOTT AGYAD!!!

Meg szeretnéd ölni a HÍRHÁTTÉR minden tagját??? Ugye, belelátok a szemét, sötét lelkedbe?

Hát akkor tedd meg sebtében, ölj meg bennünket, ölj meg engem, ölj meg, ne várj vele, mert én nem fogom abbahagyni!!! Megmondtam, megmondtam, megmondtam, megmondtam és megmondtam, hogy BEVÉGEZTETIK ALATTAM A RENDSZERETEK! ÖSSZEOMLIK a háttérhatalom; kis idő még, és nincs többé gonosz, keresed a helyét, és nem leled sehol!

ÖLJ MEG!!! Követelem, hogy ÖLJ MEG!!!! Miért nem teszed meg???? Nem tudod talán????

Semmi baj, mert mint mondtam, hogy BEVÉGEZTETIK ALATTAM A RENDSZER!

Nincs már sok hátra, nem sok év van vissza, és jön a KRISZTUS, lejön közénk másodszor, és jaj lesz annak, aki mindvégig az ISTEN és az EMBER ellensége volt!

Adok egy tippet neked, te SZARHÁZI PATKÁNY, elmondom, hogy hogyan ölj meg, hogy BALESETNEK LÁTSZÓDJON!! Itt, Budapesten dolgozom egy [...] cégnél; okozz nekem egy halálos balesetet! Próbáld meg kivitelezni, hiszen az ECHELON elmeirányító fegyverekkel véghez vihető lenne! VAGY NEM????

Remélem, ismertek, és figyeltek annyira (de ezt el is várom!), hogy tudjátok, melyik motorral megyek; nem kell rendszámot mondani, remélem! Próbáld megölni azt, aki MINDVÉGIG AZÉRT HARCOL, és fog harcolni ezután is, hogy az emberiség azon részét megmentse, aki érdemes az örök életre és a BOLDOGSÁGRA! Abban biztos lehetsz, te FÉREG, Draskovics Tibor, hogy abban nem leszel benn, a TE NEVED nem fog szerepelni az ÉLET KÖNYVÉBEN, A TEKERCSBEN, melyen azok neve szerepel, akik méltók az örök életre ÖLTETEK, GYILKOLTATOK, KÁRT ÉS FÁJDALMAT OKOZTATOK minden pillanatban, mindenfelé, amerre a szem ellát! Az én családomat is tönkre tettétek, és már sok a halott, túl sok; tudod, NEM FELEJTEM EL AZT, hogy KETTŐ OLYAN EMBERT ELVETT TŐLEM A HÁTTÉRHATALOM, aki nagyon fontos volt számomra!

A BIBLIA TÖRVÉNYE KIMONDJA: NE ÖLJ!!!! NE ÖLJ, NE ÖLJ, NE ÖLJ, NE ÖLJ!!!!

De megtettétek, meg bizony, ezért LAKOLNI és SZENVEDNI, PUSZTULNI KELL NEKTEK!!!

Mocskos HÁTTÉRHATALMI férgek, mit képzeltek magatokról; azt képzelitek, hogy a bűneitek feledésbe merülnek, és nem történik semmi sem veletek! Tegyétek meg azt, hogy MEGÖLTÖK ENGEM, tedd meg, DRASKOVICS, rendezd el!!! Csinálj egy balesetet nekem, amiben meghalok; meglátod, te féreg, hogy milyen következményei lesznek annak!!! Tedd meg, és még előbb omlik össze a HAZUGSÁG SÁTÁNI RENDSZERE! Nyúlj hozzám, végezz ki engem, és meglátod, hogy milyen következményekkel nézel akkor szembe!!!! Mindegy az egész, mert ha nem teszi meg a TITKOSSZOLGÁLAT, akkor TOVÁBB FOLYIK A MUNKA, melyet TESTVÉREMMEL, BARÁTOMMAL, SZÖVETSÉGESEMMEL végzek; senki sem állíthat meg bennünket, LEHÚZZUK A HAZUGSÁG LEPLÉT, ÉS LEDÖNTJÜK ANNAK FALÁT!

Ezt te nem tudod megakadályozni, és a mostani RENDSZERREFORMOTOK sem vezet eredményre, mert MINDENRŐL FELVILÁGOSÍTJUK A LAKOSSÁG ÉRTELMESEBBIK RÉSZÉT; amit írunk, rövid időn belül VILÁGTÖRTÉNELMI ÍRÁS LESZ, és MINDEN NYELVEN OLVASHATÓ!

Álld el az utunkat Draskovics, és hergeljétek tovább JAN SLOTA és ROBERT FICÓ idiótákat is, mert vesztükbe, vesztetekbe rohantok azzal, ha olyan falnak mentek fejjel, amit nem tudtok áttörni.

Jegyezzétek meg, és kérem FELEBARÁTI SZERETETTEL A SZLOVÁK NÉPET is, hogy NE HIGGYÉTEK EL EGY SZAVÁT SEM A HAZUG, SÁTÁNI VEZETŐKNEK, mert a népeket, mindenek népeit a PUSZTULÁSBA VISZIK romlott, erkölcstelen, hazug, gyűlöletes cselekedeteikkel, mert ők maguk a fenevadak!

Jan Slota, Robert Ficó: GYILKOSOK, TÖMEGGYILKOSOK, HAZAÁRULÓK, EMBERISÉG-ELLENES BŰNÖZŐK vagytok! Ölj meg engem, SLOTA!!!! Gyere át a "határon", ami soha nem is létezett, mert a GYŰLÖLETNEK, HAZUGSÁGNAK, ISTENTELENSÉGNEK már régóta nincs gátja, korlátja! Hozz át ide néhány PROFI SZLOVÁK gyilkost és végeztess ki velük, de NE A CSALÁDOMON ÁLLJATOK BOSSZÚT!!! Minden erőmmel azon leszek, hogy a VILÁG NÉPEIN SEGÍTSEK, és ezen ti csak úgy tudtok változtatni, ha elveszitek az életem, mert én nem állok félre az utatokból, nem fogtok megrontani engem!

Ezt üzenetnek is vehetitek, emberiség-ellenes férgek, jobb, ha észben tartjátok, hogy ameddig ISTEN örömét, hasznát, kedvét leli bennem, addig ti, és senki a világon nem árthat nekem, nem törhet az életemre! Jobb, ha ezt megértitek, de ha az Isten úgy látja jónak, hogy már nincs szüksége rám, akkor én is vállalom azt, hogy félreállok, vagy így, vagy úgy! De MINDEN ESETBEN MEGHAJOLOK A TEREMTŐ AKARATA ELŐTT, ÉS ALÁZATTAL VISELEM A RÁM MÉRT JÖVŐ SÚLYÁT, ANNAK MINDEN TERHÉVEL EGYÜTT!

Minden népek ellenségei, vegyétek tudomásul, hogy amíg én élek, addig SEGÍTEM AZ ELESETTEKET, és HARCOLOK AZ IGAZSÁG, a BIBLIÁBAN LEÍRT TÖRVÉNYEKÉRT!!!

Az Isten áldásával íratott, Krisztus Jézus ereje és védő keze óvjon minket továbbra is ezekben a nehéz időkben, és a hátralévő, embert próbáló nehézségekben! Mert a SZENTÍRÁS kimondja, hogy olyan szegénység, nyomor lesz a földön az utolsó időkben, amilyen addig nem volt, és nem is lesz többé soha!

Felelős szerkesztő: Molnár F. Árpád Úr
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

(Írta: 2009 július 14.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,   Reptéri út 15/b.,   fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái,   valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom,   ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film,   31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film,   97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton,   és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film,   16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból,   belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből,   és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg,   Sir Edward Elgar,   Lendvay Kamilló,   Ligeti György,   Reményi Attila/   (Film,   92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok,   Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha,   sehol,   senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás,   teljes kontroll: háttérhatalmi,   katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Előző cikk:
2009-07-18. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Tömeggyilkost belügyminiszternek - (Csúcstényfeltárások Molnár F. Árpádtól)
/Molnár F. Árpád (oknyomozó és tényfeltáró)/
/Zene: Bartók Béla/
(Film, 47 perc)
Tartalom: Az Index híre szerint Pintér Sándor megkereste Orbán Viktort, hogy ismét őt válassza belügyminiszternek; továbbá a Mónus Áron és a Molnár F. Árpád neve kapcsán lesarasodott Lázár János neve is szóba került. Sehol nem hallott állambűnszervezeti, tehát maffiaösszefonódások és bűntettek. Politikai gyilkosságok, olajbűnözés, titkosszolgálati bűnszervezet, repülőgéprobbantó interkontinentális államterroristák kontra Budaházy György. Clodótól Csányi Sándor tömeggyilkos OTP-igazgatón át Karancsi Tiborig és Szilvásy Györgyig. Hősök, áldozatok, nemzetközi titkosszolgálati bűnözők. Mindezeket kínáljuk legújabb tényömlesztő tényfeltárásunkban, melynél bővebb szókimondást és leleplezést sehol a 13-15 milliós magyarságból nem talál.
(Megtekinthető, meghallgatható, film és MP3 formátumban is letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-07-20. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A transzmagyarság megjövendölt hanyatlásából
(Megtekinthető, olvasható; a film letölthető!)
/Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Zvonimir Ciglič (szlovén)/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Erkölcsi analízis, társadalmi helyzet, magyarság. Intolerancia, ellenségkeresés, ahol nincs, tobzódás és gyűlölet, az önkritika hiánya és üldözése. Ne csak cikké is lett műsorunk szövegét olvassa el, hanem nézze meg a filmet, mert abban nem csak a glossza teljes tartalma hangzik el - ugyancsak olyan kolorizáltan és szerkesztésben, amilyet alighanem elsőként és kizárólag a Hírháttéren talál -, de sokkal több minden van a filmben, mint annak oldalunkon olvasható tartalmában. Eközben megismerkedhetnek a szlovén Zvonimir Ciglič különleges és földöntúli hangulatot is kölcsönző kompozíciójával.
(Megtekinthető, olvasható; a film letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu