Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Nagy Sándor (Naleksz):       "A legtöbbet azért fizetjük, mert intézményesítettük a titkolódzást."   (2009.04.)

   

HÍRHÁTTÉR TV: A transzmagyarság megjövendölt hanyatlásából
(Megtekinthető, olvasható; a film letölthető!)

***       JÉZUS KRISZTUS:       "Aki nincs velünk, ellenünk van!"       ***

 

2009-07-20.
Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)

Tartalom:
Erkölcsi analízis, társadalmi helyzet, magyarság. Intolerancia, ellenségkeresés, ahol nincs, tobzódás és gyűlölet, az önkritika hiánya és üldözése. Ne csak cikké is lett műsorunk szövegét olvassa el, hanem nézze meg a filmet, mert abban nem csak a glossza teljes tartalma hangzik el - ugyancsak olyan kolorizáltan és szerkesztésben, amilyet alighanem elsőként és kizárólag a Hírháttéren talál -, de sokkal több minden van a filmben, mint annak oldalunkon olvasható tartalmában. Eközben megismerkedhetnek a szlovén Zvonimir Ciglič különleges és földöntúli hangulatot is kölcsönző kompozíciójával.

Ha itt nem indul, alatta bármely másik lejátszón megtekintheti!
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

 

A glosszát elmondja:
Molnár F. Árpád (tényfeltáró, emberjogvédő, filmkészítő, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője, Echelon-tanú)

Operatőrök:
Soós József (Kárpáti Magyar),
Nagy Sándor (Naleksz),
Rácz Péter,
Molnár F. Árpád,
Tánczos Krisztina
és nem publikus

Zene:
Zvonimir Ciglič: Concertino
(Mojka Zlobko - hárfa; A Szlovén RTV Szimfonikus Zenekara, vezényel: Anton Nanut)

Kurucinfó-plakát és fotómontázsok:
Molnár F. Árpád

Hírháttér-animációk:
Nagy Sándor (Naleksz)

Zenei szerkesztő és Rendezte:
Molnár F. Árpád (A Hírháttér Multimédia főszerkesztője)

Felvétel és készült: 2009 július 19., Kecskemét
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Hírháttér Televízió)
http://hirhatter.com

Ide kattintva film formátumban is saját gépére letöltheti az "A transzmagyarság megjövendölt hanyatlásából" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat pártidióta és pártnyomorék ördögfajzataival szemben!
(Film, 19 perc)

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője, tényfeltáró, Echelon-tanú és a HAARP-project
Képkocka a filmből

 

A legjobb minőségben itt látható!
A lejátszó alján, a "Vimeo" felirattól balra kattintva teljes képernyőre válthat!
(Egyszerre több lejátszót ne indítson el, mert akkor a letöltésig a filmfolyam akadozni fog!)

 

Ha fentebb nem indul, ide is kattinthat!
(A lejátszó alján, a középtájon lévő ikonra kattintva nagyobb méretre válthat!)

 

A filmfolyamot innen is elindíthatja!
(A jobb alsó ikonra kattintva teljes méretre válthat!)

 

A transzmagyarság megjövendölt hanyatlásából
 

2009-07-20.
Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)

Szeretettel üdvözöl mindenkit, az ISTEN Áldását a Jézus Krisztus Nevében kívánva Molnár F. Árpád 2009 július 19-én, a Hírháttér Multimédiában.

A magyarság általános szellemi és morális, nagyon gyorsan bekövetkezett hanyatlásáról kívánok szólni pár szót.

Előtte azonban mondjuk el, mit hallunk: a szlovén zeneszerzés egyik kiválósága Zvonimir Ciglič, aki 1921-ben született Ljubljanában, és ott is halt meg, tehát Szlovénia fővárosában 2006-ban. A szerb agresszív fasiszta társadalmi közeg és annak 1990 utántól elképesztőn moslék és vérgőzös maffia-titkosszolgálati állami berendezkedéséhez képest - melytől a szerbek éppúgy félnek, mint az ottani magyarok, a Molnár F. Árpáddal szemben, aki közvetlen tapasztalatainál fogva annál inkább lábtörlőjének használja, mármint a szerb titkosszolgálatot - rendkívül konszolidáltabb szlovén államrend misztikus, vallási és újkori hatásokkal operáló Zvonimir Ciglič, előírt tempójú előadásmód esetén 13 perc körüli időtartamú Concertino-ja szól, melyben a misztérium és a vallási tónusok mellett úgy tűnik, rendkívül élénken bukkannak fel a francia Claude Debussy különlegességének átható színei is. A magyarok nem nagyon ismerik Ciglič-et. E kiváló művét évente egyszer vagy kétszer játszák a Magyar Rádióban, de informálisan sehol, egyáltalán semmi nem jelenik meg róla, ezen művén kívül pedig semmi sem tőle. Kicsit utánajártam a dolognak: úgy tűnik, hogy a Magyar Rádióban történt egyszer, hogy irdatlan hatalmas gyűjteményük gyarapításakor vásároltak egy albumot, amire - mondom tréfásan - hogy, hogy nem, rákerült Zvonimir Ciglič Concertino-ja is; rájöttek, hogy ez nagyon is jó zene, ezért elkezdték játszani; de soha, senki nem hallott róla egy árva kukkot sem, ezért nem is írt és mondott róla soha, senki egy árva kukkot sem. Ezt most halványan pótolni próbáltuk, és e pár szóval is lehet, többet elmondva az 1921 és 2006 között élt szlovén Zvonimir Ciglič-ről, mint ami bármely elektronikus médiában valaha összesen megjelent.

Most, a humoros hangvételű bevezetőt követően - megemlékezve arról, hogy a Bartók Rádió műsorszolgáltatási minősége egyébként toronymagasan veri az előtte lévő évtizedek minőségét, mind a választott zeneszerzőket és műveket illetően, mind a zenei magyarázatok vonatkozásában (tehát minden lényeges szempontból) - térjünk át valódi tárgyunkra, miközben Ciglič Concertinóját hallják.

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője, tényfeltáró, Echelon-tanú és a HAARP-projectMivel a Hírháttér alaptételei közé tartozik, hogy a magyarok nem a reális helyzetből indulnak ki, amikor politikai és társadalmi helyzetükön javítani próbálnak, ezért amíg ebben változás nem történik, addig túlélésük is csak mese, mert aki nem a valóságból akarja megoldani a helyzetét, az eleve bukásra ítélt, amiképpen a kommunistákra is úgy következett 1956, hogy nem akartak a reális helyzetről sem látni, sem hallani semmit, ezért felkészülni sem tudtak a következményekre, most a mostani, tehát eme régi rendszer aljának akasztására kerülhet sor, tehát mivel a magyarok nem a reális helyzetből indulnak ki, ezért - és ösztönbeli késztetéseiknél fogva - a legmarginálisabb problémákba fojtják őket, melyeket viszont irdatlan dömpingjével terjesztenek és hirdetnek úton-útfélen.

Ezek közül csak egy példa, mert műsorban és filmen erről talán még nem szóltunk.

Akik - teszem azt - Gáspár Győzőt vagy Kiszel Tündét a nép ellenségeiként üldözik, és idejüket arra fecsérlik, hogy gyűlölködő stílusban, egyébként köztörvényes módon (tehát csak feljelentés kell és betiltják, az írókat bíróságon elítélik, innen is látszik Gáspár Győzőék irracionális türelme, hiszen a hatályos törvényekkel fel lehet számolni az ilyen jelenségeket), tehát gyűlölettel és köztörvényes módon gyalázkodnak, akiknek erre idejük van, és idejüket erre fordítják, már morális és intellektuális állapotuk miatt is alkalmatlanok arra is, hogy 4 évente szavazzanak. A szavazóképességre való alkalmasságot nem életkor, hanem a társadalmi folyamatokra való rálátás és az erkölcsi állóképesség dönti el. Úgy mutogatni a kereskedelmi csatornák színvonalára, hogy mind stílusban, mind stílusérzékben, mind intellektuális szempontból, mind erkölcsileg súlyosan annak eme primitív kívülállók előtt is látható minősége alá süllyednek, ráadásul köztörvényes módon a becsületsértés és a rágalmazás, továbbá akár legalább a garázdaság bűncselekményeit halmozottan kimerítve, olyan törvényeket, amelyek itt nem terhek, hanem jók és megfelelőek, alkalmazhatók is, az intellektuális és morális analfabétizmus egy posztulátuma.

Az embereknek mindig kellett az, hogy ezeket az állati, zsigeri rosszindulataikat kiélhessék. Ahogy az ókori Róma arénáiban mivel az utcán nem gyilkolhatták egymást - állatokról van szó, amikor a népi sötétségről beszélünk -, ezért elmentek a Kolosszeumba, hogy ott ártatlanok brutális meggyilkolásához, és moslék férgek egymás elleni gyilkos ámokfutásához őrjönghessenek, magukból kikelve, tehát rátalálva valódi önmagukra. Ebben éppen úgy nem volt sem intellektuális, sem morális háttér, hanem az állati, barbár, primitív, legalacsonyabbrendű ösztöni rosszindulat, mint az Internet SPAM-nyomorult biorobotjaiban és SPAM-idiótáiban. Vért akartak, mert állatok. Élvezték - mint a zsidók Krisztus Kivégzésénél -, hogy az áldozat ártatlan. Ártatlan, és nem ellenséges. Ez volt az ok. A többi az állati sátáni jellem önáltató és önfelmentő demagógiája. Ez nem attól függ, hogy zsidók vagy pogányok a moslék állatok, hanem attól, hogy emberek-e. Attól ember az ember, hogy ne értelemben, hanem annak analfabétizmusában, és ne szociális érzékenységben és erkölcsben, felelősségben és érzelmi-emocionális bölcsességben, hanem örvénylő moslékban, saját örvénylő moslékjában járjon és abban tobzódjon.

Pl. az RTL Klubot volna miért támadni, nekünk, akiknek rálátása van annak bűntetteire és Emberiség-ellenes napi szervezkedéseire. Olyan bűncselekményekről beszélek, amelyekért a hatályos törvények szerint életfogytig tartó szabadságvesztés jár, melyeket ki is fogunk osztani, ha és amint erre lehetőség nyílik. De hogy mi mindenről van szó, azt éppen úgy nem mondja el, és nem is tesz ellene a katonai és polgári titkos szolgák közül senki, mint a miniszterek és a Demján Sándor, mert mindenki áruló, és szintén antiszociális, egocentrikus pszichopata, aki pedig nem az, hanem oknyomozó, tényfeltáró, avagy beavatott dolgokba és szociálisan, és az Emberiség védelmében fogékony, idejét pedig nem saját smile-idióta és "D" betűket halmozó elképesztő pöcegödri szellemi-morális posványában éli ki, mert felsőbbrendű, azért nem tesz nyíltan, mert a lakosság olyannyira el van maradva a társadalom működésére való rálátást és a tudomány fél és egy évszázados eredményeit illetően, továbbá erkölcsileg és saját puszta lét- és túlélési érdekei vonatkozásában, hogy egész egyszerűen alkalmatlan arra, hogy beavassák abba, mi folyik körülötte. Mint mondtam: a tényfeltárásnak esetemben - és ez így van lassan 10 esztendeje, sok-sok anyag, amit annak idején is publikáltam, azóta államtitokká nyilvánítva -, tehát a tényfeltárásban korlátot esetünkben, akik a csúcsteljesítményt nyújtjuk e téren, tudásban, börtönt, betegséget, halált stb. megvető bátorságban, a lakosság felfogóképességének nagyon is szűkre szabott mivoltában áll. Tehát ha a lakosság nem volna ennyire hibbant és Veéreskezű néró, akkor tudna mindarról, amiről így viszont soha, soha, és soha nem szerezhet tudomást, mert alkalmatlan rá. Alkalmatlan.

Az az irdatlan igénytelen kocsmaszínvonal, az a népi röfögés, ami az Interneten ilyen fórumokon van, annak idején nem létezett. A politikai fórumokon pl. ki sem kellett közösíteni az olyat, mert magától is annyira kilógott a többi közül, annyira minőségen aluli volt, hogy magától távozott az olyan. Ami most a nép erkölcsi mércéje, az az Internetes fórumokon nem létezett. Ezzel arányban lehet tapasztalni a magyarság általános mesterséges elbutulását és felfogóképessége megsemmisülését a humor intellektuális formái iránt, továbbá meghaltak operatív szempontból, teljesen analfabétákká váltak, a tudományra most már szélsőséges butaságról eltörölhetetlen tanúbizonyságot téve reagáltak, ezért a tudomány közéleti szférája átvonult az Internetes levelező listákra, tudósok, írók, jogászok stb. ott beszélnek azokról, amikről a lakosságnak még csak azok létezéséről sincs halvány fogalma sem (ebben a társadalomból való elvonulásnak egyébként örök meghatározó szerepe maradt Vona Gábornak és a kurucinfónak, és ezek egyre nagyobb tömegével megjelent elképesztően mocskos és patológiás morális állataiknak), és meghalt, szó szerint meghalt a magyarság a művészetek összes affinitási képességére, és a művészeti irányzatok bármelyikének befogadhatóságára, értelmezésére és puszta elfogadására egyaránt. A magyarok buták lettek, primitívek, gyalázatosak, undorítóak, elfogadhatatlanok, befogadhatatlanok, felvállalhatatlanok, hogy aki bármi felsőbbrendűről akar tárgyalni, az levelező listákra vonul, ahol a népi állat már nem létezik, mert az is, meg a felsőbbrendű is megtalálta a maga környezetét, és a magyarok lettek továbbá morálisan kocsmaalkoholista-igénytelen, önpusztító, önsorsrontó, vandál és barbár állatok, amik a smile-idiotizmust és a súlyosan szellemi fogyatékosok tulajdonságainak meghatározásánál alkalmazott kifejezéssel az "üres derű", továbbá az ezzel felváltva, illetve keverve gyakorló, határozottan és egyértelműen a pszichopátiás alkat patológiáját szélesen megjelenítő, előzmény nélküli gyűlölködés, igénytelen és a legalacsonyabbrendű alkalmasságról tanúságot tevő szellemi és morális idiotizmus demonstrálóivá, meghatározóivá.

Ha megnézzük pl. csak azt, hogy ugyanaz a tárgykör vagy tartalom, ha angolul jelenik meg a Youtube-on, színötöst kap, ha magyarul, akkor pedig jó, ha a kettő és fél csillagot eléri, ha megnézzük továbbá, hogy angolul a legelőnytelenebb külsejű, torz kinézetű, pokoli rossz hangú személyek mekkora sztárok a lakosság előtt, mert amit mondanak, otthon, saját kezdeményezésből bármiről, de intellektuálisan, akkor a magyar színvonallal összehasonlítva, aki meglátja ilyen esetekben a színötösöket, és hogy a külsejére sehol egy árva, de egy eltévedt célzás sincs(!), felteszi az oda látogató a kérdést: de akkor mi történik Magyarországon? Hát ezzel a külsővel Magyarországon kamera elé állni, mindegy, milyen tartalommal, olyan, mint amikor az ember a horrorfilmekből ismert zombik vagy a középkori rablóbandák erdő mélyi, nemi erőszakolós, darabolós kocsmájába téved. Magyarok előtt értelmes módon állni nem lehet, mert a magyarok csőcselék, lumpen, primitív söpredék, antikrisztusi, mocskos hányadék, és általában kimondottan párthányadék. Tehát amit kihányt a párt, amit felöklendezett magából, az került ki az Internetre is. Amit a Gyurcsány Ferenc, a Demszky Gábor, a Kuncze Gábor, a Gergényi Péter, a Vadai Ágnes, a Lendvai Ildikó, a kurucinfó és a Jobbikos sajtóbandák tanúsítottak, az a hányadék lett a magyarság megfelelője és szinonimája.  Először az, ami Gyurcsány Ferenc és bandája volt, aztán meg az, ami a kurucinfó és bandája maradt. Gyalázattal és keresett butasággal, gyűlölködéssel és pártröfögéssel, választott smile-idiotizmussal és tudományos, valamint intellektuális és erkölcsi analfabétizmussal csak disznóólat lehet gyártani, annak minden vizeletével és bélsarával, mocskával és okádmányával egyben. Abból ország nem lesz, nem is lett, csak disznóól, ami már élesen látható módon elkülönül az angol nyelvű manifesztációs formák világától. Ezt csekély pár év alatt sikerült elérni. Közös munkával, az MSZP-SZDSZ-kormány és az utcai jobboldal előbb egymást felváltva, majd egymással ritmusban mozgó alpári sötétsége által.

Az a nép, amely nem képes még arra sem, hogy tükörbe nézzen, hanem önmagát, amiként a magyarok, szépnek, erősnek, igazságosnak, nagyszerűnek, és csodálatosnak nevezi, és ezek fő kifejezőerejét és isteni netovábbját pártban találja meg, miközben már utolsó moslék állat, és ennek önmagában is végérvényes bizonyítéka, hogy minden erkölcs és lehetőség netovábbját pártban találta meg, pártban(!), saját rekordját naponként alulmúlva, nem csak nem méltó, de nem is képes emelkedni, csak süllyedni és süllyedni és süllyedni egyre és egyre mélyebbre, egészen saját megsemmisüléséig. Önkritika és jóra való hajlandóság nélkül, továbbá a változást csakis gyűlöletben kiélt római barbár vandalizmusban és szadizmusban látó nép maximum egy Rákosi rendszer vagy önmegsemmisítő hitleri fasiszta összeomlás formájában tenghet tovább, kérészéletű és eleve pusztulásra és idegen hatalmak általi szükséges legyőzöttségre és invázióra kárhoztatva.

Az 1921 és 2006 között élt szlovén Zvonimir Ciglič zeneszerző különleges és misztikus hangulatú Concertino-ját hallották. A glossza és a zenei szerkesztés Molnár F. Árpád által készíttetett. A Hírháttér Multimédia minden Kedves Nézőjének, Hallgatójának és Olvasójának további hasznos és áldásra való időtöltést kíván a főszerkesztő, Molnár F. Árpád által.

Amíg a buta, ostoba és Echelonnal agyonvert bamba lakosság számára elérhetővé nem teszik a hanganyagokat nyomtatott betűkké konvertáló és a világ bármely nyelvére lefordító ingyenes szoftvereket, addig a műsor teljes szövege olvasható formában a Hírháttérről elérhető. Hogy ezzel is csökkentsük e primitív buta nép elmaradottságát és az ősrégi fizikai eszközökkel végrehajtott transzba, révületbe és halálos, kárhozattal végződő álomba ringatását.

Minden Hatalom és Dicsőség legyen a Teremtőé a Jézus Krisztusban. Ámen.

(Készült: 2009 július 19.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Előző cikk:
2009-07-20. -
Minden népnek ellenségei
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A Hírháttér Multimédia minden cikkével, adásával azon fáradozik, hogy az Emberiség javát szolgálja, Istennek tetsző dolgot cselekedjen. Sajnálatos módon nagyon kevesen vannak azok, akik rajtunk kívül valamit is tesznek, vagy valaha is tettek a társadalom érdekében, hiszen az emberi élet a tét, ami hatalmas felelősség.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-07-22. -
Békét Jeruzsálemnek! - Bocsánatot kértek a zsidó rabbik
/Figler Csaba (költő, újságíró)/
Ajánló: Ajánljuk a költő Figler Csaba cikkét Jézusról és a zsidókról, a magyar keresztyénségről és egyebekről. Kedves Olvasóink külön figyelmébe ajánljuk Figler Úr mostani eszmefuttatása mögötti egyedi és zamatos stílusérzéket, mely a szavak használatával, formálásával és a mondatok szerkezetével is tetten érhető. Tehát a Hírháttér megint olyasmire hívja fel a figyelmet, amire a buta magyarság amúgy teljesen süket és vak egyszerre, mert nem lát a Párttól és annak preferálása érdekében alkalmazott elektromágneses hullámoktól.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu