Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról, Echelonról, a HAARP-technológiáról, csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják, a Sátánnak engedelmeskednek, eladták a lelküket, az egyéniségüket, a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat, ügynökökként az emberek lebutításával, az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei, a Sátánt szolgálják, mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

Minimum százmilliós kártérítési perekre készül a Hírháttér és Molnár F. Árpád2009-06-20.
Molnár F. Árpád

A Hírháttér Multimédia politikai üldözés során szociális segélyre került oknyomozó és tényfeltáró, nonprofit emberjogvédő főszerkesztője, Molnár F. Árpád örömmel jelenti be az MSZP-nek, Orbán Viktornak, Zombor Gábor kecskeméti Fideszes polgármesternek és bűntársainak stb., akik 8 éven keresztül szakadatlanul gyártották a koncepciós eljárásokat és a hamis dokumentumokat ellenem, hogy csupán a következő anyagi elmaradásaik vannak a kártérítésem vonatkozásában:


Kecskemét Fideszes polgármestere, Zombor Gábor széles vörös masnival, hogy jól látszódjon az elektromágneses és BIOS-os, valamint egyéb installált toldalék. A vörös köztudottan Bibliai és háttérhatalmi kultikus jelkép: a Sátán színe.
(Molnár F. Árpád)

 

   - Az Orbán-kormány Gergényi Péter vezette rendőrségi és a Demeter Ervin-féle nemzetbiztonsági hamis dokumentációk és dokumentált politikai üldözések miatt történt munkahelyemről való eltávolítás óta kiesett fizetés 8 évre rúgó összege: kb. 5,4 millió Ft + a kamatok, azaz kb. 500 ezer Ft.

   - A politikai üldözés és a létezési minimumot számos alkalommal teljesen ellehetetlenítő állami terrorizmusból való rehabilitációval járó kártérítési összeg: 150 millió Ft-tól 1,5 milliárd Ft összegig.

   - A Gergényi Péter vezette Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság és a Nemzetbiztonsági Hivatal (többek között helyi kirendeltsége) számára a bűnüldözésben végzett, az állami dokumentációk szerint fedett nyomozói státuszomban eltöltött több esztendős munkám ki nem fizetett költsége (minthogy soha, egy árva fillért nem biztosítottatok, a telefonokig bezárólag mindent saját költségen finanszíroztam, aztán évekig letagadtátok még azt is, hogy valaha nektek dolgoztam, és minden állami üldözést ehhez igazítottatok és dokumentáltatok): kb. 7,2 millió Ft.

   - A nap 24 órájában végzett és mobilizálható bűnüldözési és bűnügyi felderítési munkám veszélyességi pótléka (börtön, a bekövetkezett bűnszervezeti árulásotok, valamint erőszakos bűncselekmények és a folyamatosan felmerült alvilági meggyilkolásom veszélyességi pótlékai): kb. 480 ezer Ft.

   - Minden magyar idők legbőségesebb és legmélyebb, így a lakosságot és a népi demokráciát leginkább szolgáló tényfeltárásaimból automatikusan adódó demokratikus állami elismerés és jutalom javadalmazás (az elsőnek kijáró érdemrendek és külön asztalokhoz történő ebéd és vacsora meghívások, plecsnik, állami horogkereszt jelvények, vagy hogy hívjuk, a diplomatáknak és a kiemelkedően hasznos, elévülhetetlen és halhatatlan tevékenységért kijáró luxusautó és állami sofőr mellett, valamint logisztikai szociális és emberjogvédő, valamint korrupció- és terrorizmusellenes harc személyi és anyagi bázisai állami költségeken való biztosítása mellett stb.): 1,5 milliárd Ft egyszeri elismerés, későbbiekben teljesítmény szerinti újrajavadalmazásokkal, melyek tehát minden magyar idők számos és minden legfőbb és legfontosabb kategóriában végzett példátlan bátor és rettenthetetlen, szakmailag pedig abszolút elsöprő tényfeltárásaim jutalmaként járnak.

 


A végletekig homlokon csókolt és pecsételt Orbán Viktor amúgy másként gondolkodó, csak - most mondom: - másként. Ő pl. kizárólag kénköves kérubjai között érzi jól magát.
(Molnár F. Árpád)

Zomborbán Viktor: ez összesen - szerény összegzésem szerint - minimum 163 millió 580 ezer Ft-tól maximum 1 milliárd 513 millió 580 ezer Ft + a fent említett, be nem számolt egyszeri javadalmazás minden magyar idők legbőségesebb rendőrségi, titkosszolgálati és állami tényfeltárásaiért, amelyek azok nagyságához és rangjához mérten 1,5 milliárd Ft-ban kerültek konkretizálásra, 2009 június 19-én.

Azonban mivel keresztyén vagyok, nem politikus antikrisztus, így a luxusautók helyett maradok a legolcsóbb Tesco-s párizsinál és Tesco-s virslinél, mustár nélkül. A plecsniket és a közép-, meg felsőhorogkereszt érdemrendeket a francia becsületrenddel és a sofőrrel, meg a luxusautóval együtt megtarthatjátok. Nekem médiára kell a kártérítés, hogy mindenki megtudja, miket rejtettetek el közös bűnszervezetben az egész Emberiség elől, minden magyarok és minden népek ördögi ellenségeiként.

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-06-20. -
A magyarverő Vona-pártnyomorultak és a kurucpatkányok juttatták börtönbe Budaházy Györgyöt (Budaházyt védett filmünkkel!)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Aki ilyen jellegű tetteket követett el, mint Hiller István háza, Szilvásy György udvari ajtaja vagy terméketlen földjének összekormozása stb. (...), annak velem kellett volna szövetkeznie, mert aki mellettem van, azt fogják legutoljára előállítani, ugyanis 2000 óta drasztikusan küzdött mindenki, nehogy média elé kerüljek. Azaz - angol eredetű titkosszolgálati kifejezés - D-Notice (központilag elrendelt elhallgatás) alatt állok azóta, hogy a rendőrség és a titkosszolgálatok, valamint az összes párt és államvédelmi bűnszervezet ellen...

Lap teteje

Következő cikk:
ALAPMŰ! : 2009-06-21. -
Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/
Tartalom: Újra példátlan tényfeltárás, és még egy alapmű, világszínvonalon! Valerie B. Wolf zsidó elnökasszony történelmi leleplezései. Cathy O'Brien CIA-s programozott Echelon-victim. Echelon-áldozatok külföldön és Magyarországon, Echelon-áldozatokkal való személyes találkozások említésével. Az elmeprogramozás útját érintve egészen a hitleri koncentrációs táboroktól a mai alkalmazásokig és azok mennyiségéig. Szexuális visszaélések az amerikai kormány vezető arisztokratáitól Magyarország érintésével. Titkosszolgálati-háttérhatalmi beavatkozások és gyilkosságok Magyarországon. Echelon-üldözési és Echelon-transzmutációs metódusokból. : ALAPMŰ!
Mielőtt bármit tesz, klikkeljen a cikkre és a saját érdekében olvassa el felül a piros betűs részt!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu