Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Németh Sándor, a keresztyén Hírháttér és az emberi jogok ellensége! A gyalázatosak!

 

Tartalom:
Az utóbbi hónapokban egyre többen fordulnak a Hírháttérhez olyanok, akik a Hit Gyülekezete tagjai vagy kapcsolatai voltak. Mindannyian a tudatosan szétzüllesztett családok, valamint a Hit Gyülekezete érdekében glasszáló idegengyanús titkosszolgálatok, továbbá közvetlen Németh Sándor által irányított maffiaakciókról és életveszélyes üldözésekről számolnak be. Most Soós József cikkét olvashatják, egyéb csatolmányokkal.

2009-10-29.
Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, publicista, tényfeltáró, Echelon-tanú)


Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia Nézőit, Hallgatóit, Olvasóit és Mindenkit, mert EGYRE TÖBBEN, TÖBBEN ÉS TÖBBEN vannak, akik szeretnék tudni, hogy mi történik körülöttük szerte a nagyvilágban. Amely már nem is olyan nagy, hiszen a HÁLÓZAT polgári lakosság számára elérhetővé tétele BESZŰKÍTETTE A TERET és az IDŐT!

A gyalázatosakról szeretnénk beszélni, akik a TÁRSADALOM SÉRELMÉRE ELKÖVETETT GAZSÁGAIK ellenére JUTALOMBAN részesültek. De ezen ne lepődjön meg senki, mert valóban jó munkát végeztek: gyalázatos tettük nem a nép javát szolgálja, hanem azt a hatalmat, melytől MINDENÜKET KAPTÁK, éppen ezért RABSZOLGA MÓDRA, és ami ezen még túlmutat...

... szolgálják pillanatról pillanatra!

A GAZDA, aki nem más, mint a HÁTTÉRHATALOM ember feletti intelligenciája, JUTALOMBAN RÉSZESÍTETTE ŐKET. Így kaphatott kitüntetést a napokban NÉMETH SÁNDOR, a Hit Gyülekezetének vezetője, aki az EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN működő ILLUMINÁTUSI RENDBE TARTOZÓ 700-as Club magyar-gyarmatországi képviselője, eszme hirdetője, SÁTÁN tanainak TANÍTÓ MESTERE! Ez az ÁTKOZOTT SÁTÁNFAJZAT, TORZSZÜLÖTT ILLUMINÁTUSI HULLADÉK mindvégig BŰNPÁRTOLTA a VILÁG NÉPEI ELLEN ELKÖVETETT TERRORIZMUST, többek között a PALESZTIN nép irtását, melyet az ő fajtája, a TALMUDISTA ILLUMINÁTUS-SZABADKŐMŰVES MOCSODÉK IZRAELI FÉRGEK hajtanak végre folyamatosan, rendületlenül! Ezt a NÉPIRTÁST, emberkínzást, melyet IZRAEL állam hajt végre a PALESZTIN nép sérelmére, ez a MOCSKOS GÖRÉNY FÉREG helyénvaló, helyes, igazságos cselekedetnek nevezte és nevezi.
 


Az "Izrael bizonyítottan szándékos népirtása" című 8 perces filmünket a cionista népirtásokat és lakosság elleni tömegmészárlásokat Istennek tetsző önvédelemnek nevező Németh Sándor ihlette. Mi a tömeggyilkosságok és a gyermekmészárlások éltetéséért a MAZSIHISZ részéről kitüntetett Némethtel (írhattam volna "Náczival"-t is) szemben bebizonyítjuk, hogy Izrael szándékosan követett el akkora népirtást, ahol 1 izraeli halottra 100 palesztin kicsiny, asszony és felnőtt jutott, holott egyetlen sebészi beavatkozással egyenként leszedhették volna azokat, akik rakétákat lőttek. Csakhogy a cél nem a béke, hanem a gyűlölet és a háború. Minket a tömeggyilkosságok és a terrorista, népirtó titkosszolgálati technológiák és módszerek feltárásáért Veérengző pokolfajzatként üldöző Németh Sándor gyermektömeggyilkos ellen régóta feljelentéseket tervezünk, és megígérjük, hogy amint lehetséges, a Hit Gyülekezete némethi tömeggyilkos és keresztyénüldöző vonalát az emberi jogokra és az alkotmányos rendre, valamint számos Btk.-paragrafusra hivatkozva be fogjuk tiltatni! ELÉG A TITKOSSZOLGÁLATI ESZKÖZÖK ÉS A TÖMEGGYILKOSSÁGOK ISTEN NEVÉBEN TÖRTÉNŐ FEDEZÉSÉBŐL ÉS DICSŐÍTÉSÉBŐL, ÉS ELÉG ABBÓL, HOGY EZ A HAZAÁRULÓ POKOLFAJZAT AZÉRT ÜLDÖZI A POLITIKAI ÜLDÖZÖTT ÉS SZEGÉNY KERESZTYÉNEKET, MERT AZOK NEM TÖMEGGYILKOSOK!
Tánczos Krisztina emberjogi aktivista és Echelon-tanú cikkét is olvashatják, ha ide kattintanak! Tánczos Krisztina hajdan a Hit Gyülekezete és Németh rajongója volt, amíg a tömeggyilkosságok és a gyermekmészárlások, valamint a keresztyénüldözések miatt végleg ki nem ábrándult belőle és keresztyénüldöző veérengző, moszados bűnbandájából.
(Molnár F. Árpád)

Ennek a "VILÁGNÉZETÉNEK" a SÁTÁNFAJZAT a magyar nyelven működő, magát "magyar ATV" csatornának nevező, CIONISTA, HÁTTÉRHATALMI érdekeket képviselő SZENNYES-FÉRGES MOSLÉK csatorna közreműködésével ad hangot! A MOSLÉK SÁTÁNISTA műsorát is ez a TELEVÍZIÓS OKÁDÉK közvetíti naprakészen, melyben folyamatosan olyan POLITIKAI-ÁLLAMI SZEMÉLYEK szólalnak meg, akik a 2006. Október 23. VÉRES OKTÓBERÉNEK GYALÁZATÁBAN IS SZERVESEN RÉSZT VETTEK! Ezen felül folyamatosan KAPCSOLATBAN van ez a MÉDIUM hazai és KÜLFÖLDI, többek között az IZRAEL állam intézményesített TERRORSZERVEZETÉVEL, A MOSSADDAL! Ezzel a magát MAGYARNAK hazudó "magyar" ATV egyértelműen NEMZETÁRULÁST követ el, melyet hosszú éveken keresztül FOLYTATÓLAGOSAN követett, és követ el a mai napig is. Ennek az OKÁDÉK MOSLÉK SZARKUPAC televíziós adónak a székháza Budapest X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor utcában van. A HIT GYÜLEKEZET "imaháza" szintén a X. kerület (Kőbánya) Gyömrői út 63. szám alatt található. A két intézmény egymástól alig 2 km távolságra van, így bármikor mehetnek egymáshoz FENEKET NYALNI!!!

Ott tartottunk, hogy most a napokban kapott a HÁTTÉRHATALOM magyar-gyarmatországi HELYTARTÓ KORMÁNYÁNAK MAZSIHISZÉTŐL ÁLLAMI kitüntetést ez a RETKES EMBERIRTÓ FÉREG. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy NÉMETH SÁNDOR azon felül, hogy HAMIS VALLÁSI, SÁTÁNI ELVEKET VALLÓ TALMUDISTA, még a magyar NEMZET árulója is. Hiszen ÉRDEKELTSÉGI KÖREI EGÉSZEN IZRAEL ÉS AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK KORMÁNYÁIG NYÚLNAK FÖL, így Ő maga is ILLUMINÁTUSI rangban van, éppen ezért az IZRAEL állam egyik MAGYAR-gyarmatországi KÉME és beépített PANELJE! Mely' önmagától adódóan egyértelműsíti azt, hogy ez a MOSLÉK a MAGYAR NEMZET HAZAÁRULÓJA! Ennek ellenére KITÜNTETÉST KAPOTT a magát KÖZJOGI MÉLTÓSÁGNAK HAZUDÓ "magyar" kormány vezetőitől, akik egyek a MAZSIHISSZEL. Ez egyértelműsíti, hogy az EGÉSZ MAGYAR KORMÁNY HAZAÁRULÓ, és IDEGEN, legfőképpen CIONISTA SZABADKŐMŰVES HÁTTÉRHATALMI VILÁGKORMÁNY érdekeket szolgál ki! Vagyis a HAZAÁRULÓ ÉLŐSKÖDŐ PATKÁNYOK A SÁTÁN HAZUG PRÓFÉTÁJÁT kártékony munkájáért kitüntették!

Körülbelül olyan KÁRTÉKONY FÉREG A MAGYAR KÖZÉLETBEN Németh Sándor, mint amilyen BAJNAI GORDON vagy Oszkó Péter, illetve Draskovics Tibor! Csak más-más "műfajban" rombolják a társadalmat! De a munkájuk hatásfoka megfelelt a HÁTTÉRHATALOMNAK, így jutalomban részesítette őket!

Az összes MÉDIUM, mely működik ma itt a Kárpát-medencében, a HÁTTÉRHATALMI PROGRAM ÉRDEKEINEK VAN ALÁRENDELVE, így magától érthető az, hogy a TELEVÍZIÓ CSATORNÁK mindegyikének a VEZETŐI beszervezett ügynökök és KÉMEK, akik folyamatosan VÉGREHAJTJÁK az IDEGEN HATALMAKTÓL ÉRKEZŐ UTASÍTÁSOKAT, bármi legyen is az, bármilyen árat fizessenek érte; még olyan áron is, hogy FÖLSZÁMOLJÁK őket! Mivel nincs önállóságuk, így mozgásterük is KORLÁTOZOTT! A HAZAÁRULÁS, EMBERISÉG ELLENES BŰNCSELEKMÉNYEK FOLYTATÓLAGOS ELKÖVETÉSE MIATT, MELYEKBE A NÉPIRTÁS MINDEN FORMÁJA BELETARTOZIK, AHOGY A TERRORIZMUS IS. Az ISTEN és EMBERISÉG ELLEN soha el nem évülő bűnöket követtek el.

     - "magyar" RTL Klub: Budapest XXII. kerület (Budafok), Nagytétényi út 29. /Campona Média Center/;

     - "magyar" ATV: Budapest X. ker. (Kőbánya), Kőrösi Csoma Sándor utca;

     - TV-2: Budapest XIV. ker. (Zugló), Róna utca 174.;

     - MTV1, MTV-2: Budapest III. ker. (Óbuda), Kunigunda utca 64. /Új székház/;

     - Duna TV: Budapest I. ker., Mészáros utca;

     - HÍR TV: Budapest III. ker., Szentendrei út 89-93.

Ezek a MÉDIUMOK éppen úgy, mint a többi, IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLNAK KI, és a TELJES VEZETŐSÉG BESZERVEZETT ÜGYNÖK, AKIK MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT A MAGYAR NEMZET ÁRULÓI, ÍGY A NÉP ELLENSÉGEI MINDENFELÉ A VILÁGON!


Németh Sándort kitüntette a MAZSIHISZ, mondván, hogy azok közé tartozik, akik sokat tettek azért, hogy "a társadalmi béke, az emberek, felekezetek közötti párbeszéd erősödjön". Miközben Németh gyermektömeggyilkos Sándort és magánegyházát számos alkalommal megkerestük a felekezetek összefogásáért és az emberi jogokért, a bezárkózó, mindenkivel ellenséges Németh-egyház mindannyiszor durva, nyegle és mind morálisan, mind diplomáciai szempontból totális idióta válaszokat adott azzal, nem a Hit Gyülekezetéből vagyunk, így ne keressük őket soha, semmivel. Amikor Németh gyermektömeggyilkos ámokfutásait és az egész Emberiséget fenyegető titkosszolgálati eszközök és szerveződések rejtegetése miatt megfeddtük, az Újszövetség Parancsaival szemben ateista világi bírósághoz futott. Amikor a MAZSIHISZ-hez fordultunk tanácsot kérve a magyar állam által eltussolt romák elleni sorozatgyilkosság és többek között a szintén bekövetkezésre ítélt és eltussolt indonéz Hercules szállítógép elleni merénylet kapcsán (utóbbiban pl. közel 100 halálos áldozat volt!), a MAZSIHISZ szinte azonnal megszüntette a hivatalos kérdés-felelet oldalát! Aki a lakosság közül megszólalt ez ügyben, mindenki úgy vélte, a Hírháttér hivatalos levele adta meg a MAZSIHISZ rabbi-párbeszédének a kegyelemdöfést. Megígérjük, hogy amint megadatik, ez a nyíltan Moszados és tömeggyilkos, a magyar törvények szerint hazaáruló, ezért mindenképpen betiltani való, számos tagját illetően egyértelműen fegyházba vetendő MAZSIHISZ nem fog működni Magyarország területén! Nevezze egy tömeggyilkos bűnbanda magát Hit Gyülekezete egyháznak vagy MAZSIHISZ egyháznak, ebben az országban ISTEN Nevében tömeggyilkosságok és népirtások mellett csaholó, keresztyéneket és politikai üldözötteket üldöző egyház nem maradhat talpon! Arra ott van Izrael, a terrorista és tömeggyilkos Sátánállam! És akkor még ezt az összeférhetetlen tömeggyilkost nevezik hídnak és kapocsnak... kik? Maguk a tömeggyilkosok!
(Molnár F. Árpád)

 

Németh Sándor intenzíven, és nagy hatásfokkal merítkezett bele a vallási felekezete munkáján kívül a VILÁG HÁTTÉRHATALMI munkájába, mely MINDEN NÉP RABSZOLGÁVÁ GYARMATOSÍTÁSÁT TŰZTE KI CÉLUL! Ennek a PROGRAMNAK szerves részét képezi a MÉDIUMOK által előre eltervezett ütemterv szerint lezajló, NEMZETET BUTÍTÓ, KORCSOSÍTÓ, ERKÖLCSI ÉRTÉKRENDEKET, MORÁLIS EMBERI MÉLTÓSÁGOT felszámoló politikája. Mely szerte a világban, de főleg itt az EURÓPAI UNIÓ keretein belül megfigyelhető! Ehhez a VILÁGRENDSZER a HÁTTÉRHATALMI-HÁLÓZATI ECHELON-technológiákat is felhasználja!

Ezek a SZAR, MOSLÉK, OKÁDÉK FEKÁLIA MÉDIUMOK a HÍRHÁTTÉR működésének a megszüntetése érdekében összefogtak, és egy közös kampányt dolgoznak ki. Mely természetesen NEM a helyi televíziók által lett megszervezve, hanem szintén külföldi hatalmi erők nyomására van kezdeményezve! Ebben az EURÓPAI UNIÓ és az EGYESÜLT ÁLLAMOK KORMÁNYA is szervesen részt vesz, hiszen a "bőrükön érzik" a munkánk gyümölcsét! A HÍRHÁTTÉR ellen elkövetett legkisebb MERÉNYLET is TERRORCSELEKMÉNYNEK minősül, és MEGTORLÁS lesz a következménye!

A magát "magyarnak" nevező RTL Klub és ATV egyúttal NEMZETGYALÁZÓ, BECSÜLETSÉRTŐ TEVÉKENYSÉGET IS FOLYTAT, mert neve által egy olyan néptömeget hoz szégyenletes helyzetbe, aminek semmi köze nincs hozzá, csupán annyi, hogy MAGYAR nyelven sugározza műsorait. Ennek is csupán az az oka, hogy a magyar társadalom legtöbbje NEM BESZÉL MÉG IDEGEN NYELVET! (Legalábbis elfogadható kommunikációs szinten nem...)

Németh Sándor által vezetett SÁTÁNISTA HAMIS VALLÁS egyértelműen KÁROS a lakosság egészére, és ISTEN SZEMÉBEN GYŰLÖLETES A HAMIS TANÍTÁS! Főleg akkor, ha az szervezetten, HÁTTÉRHATALMI erők által kerül megvalósításra!

Ez a keresztyén emberjogvédőket üldöző társaság a mindennapi vallási szertartásai közé KULTIKUS TÉBOLYULT TEVÉKENYSÉGEKET IS BEIKTAT! Ilyen a PÉNZ IMÁDATÁNAK HÁTTÉRHATALMI MÁMORA, melyet úgy jelképeznek, hogy EGYMÁS KEZÉBE PÉNZEK TUCATJAIT SZORONGATVA, MARKOLÁSZVA AZ ELÉLVEZÉS MÁMORÁIG HALLGATJÁK A BANKJEGY SURROGÁSÁT, GYŰRŐDÉSÉNEK UNDORÍTÓ PAPÍRHANGJÁT! Mely szertartás alatt folyamatosan megy a zsigerekig ható HÁTTÉRHATALMI gyalázat!

De mikor a DOBOZHOZ JÁRULNAK, és ADOMÁNYOK TÖMÉRDEK MENNYISÉGÉT ADJÁK BE A KÖZÖSBE, melyekből aztán osztanak, és egyéb HÁTTÉRHATALMI műveleteket finanszíroznak... megy az IMÁBA FOGLALT magyarázata tettüknek, melyet undorító módon a BIBLIA TANÍTÁSAIT, TÖRVÉNYEIT FÉLREÉRTELMEZVE, HELYTELENÜL TANÍTVA bonyolítanak le!

Az ilyen HÁNYINGERT KELTŐ, OKÁDÉKOT KIVÁLTÓ MOSLÉKBAN érzi jól magát ORBÁN VIKTOR, aki szeretne ismét a MAGYAR NÉP FÖLÖTT ÉLŐSKÖDNI, és a GAZDÁJÁT, vagyis a HÁTTÉRHATALMAT kiszolgálni! Erre minden erővel készül, de csak szóban szándékozik ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁSOKAT KIÍRNI; nem is teheti azt meg, mert NINCS RÁ HATÁSKÖRE, azt nem ő dönti el, hogy MIKOR és HOGYAN fog cselekedni! Akkor lesz újból MINISZTERELNÖK, ha arra a VILÁGKORMÁNY felkéri! Ez a FÉREG OKÁDÉK ott érzi jól magát NÉMETH SÁNDOR közelségében, középpontban a NÉPEKET ELNYOMÓ TERRORISTA ILLUMINÁTUSA mellett! Erről nem sokan tudtak eddig, de ahogy MEGÍGÉRTÜK, a HÍRHÁTTÉR teljesen LEMEZTELENÍTI A VILÁG MOCSKÁT, mert ez így lett előre eltervezve!
 

Gyermektömeggyilkos Echelon-terroristák: Németh Sándor mellett Jehuda Shen és a szintén MOSZAD-os Benny Elon izraeli turisztikai miniszter.
Németh Sándor háttérhatalmi cionista bűnözők társaságában. A népirtásokat és a gyermekmészárlásokat ISTENNEK tetsző tettnek nevező Németh (Náczi) mellett Jehuda Shen és a szintén MOSSAD-os Benny Elon izraeli turisztikai miniszter. Nemrégiben ilyen nyilvánvaló összefonódásokért, ahol Náczi Sándor a szegény és ingyenesen jogvédő keresztyéneket üldözi körül a Földön, még akasztás járt. Most maga Izrael tünteti ki azért, mert gyermektömeggyilkos és MOSSAD-os hazaáruló. Náczi nem ismerte a békét. Megállás nélkül üldözi a Hírháttér teljes tevékenységét. Ezért a MOSSAD a társadalmi béke és a felekezetek közti párbeszéd emberének nevezve tüntette ki. Ugyanakkor - ahogyan hírlett róla mindig - annyira gyáva, hogy még személyesen sem mer megjelenni és vitába szállni senkivel, semmiről, sem bíróságon, sem másutt. A saját feljelentései esetén is vagyonokkal túlfizetett és háttérhatalmi multimilliomos bohócruhákba öltöztetett ügyvédi irodakukacait küldi. Krisztus szegénysége és tanításai helyett a világi bíróságok előtt üldözve a szegény, életüket naponta nem kímélő keresztyéneket, mert azok nem tömeggyilkosok és nem terroristák!
(Molnár F. Árpád)

Az olyan HITVÁNY FÉRGEK, mint NÉMETH SÁNDOR, a népek történelmének SZEMÉTDOMBJÁN FOGNAK ELROHADNI! Ezt mondd el "Sanyika" a gazdádnak, akit kiszolgálsz! Így az általad NAGY IMÁDATNAK ÉS KULTUSZNAK ÖRVENDŐ TERRORISTA IZRAEL kormányának is! Akiknek BŰNTETTEIT nemhogy védted, pártoltad, hanem egyenesen CSODÁLATOSNAK és HELYÉNVALÓNAK nevezted! Ezzel NEVED ADTAD A NEMZETEK ELLENI NÉPIRTÁSOKHOZ! Így Isten haragját és halálbüntetését kikövetelve magad és fajtád ellen!

"Sanyika": egy MOSLÉK VAGY; vedd tudomásul, hogy NEM VAGY SÉRTHETETLEN, még annak ellenére sem, hogy mögötted áll az IZRAELI kormány és az U.S.A. vezetése is, azaz a Sátán tengelyhatalma!

>>> Tanuld meg, hogy akivel a MINDENHATÓ, annak nincs győzedelmes ellensége! Seregek Istene, ha Te velem, ki ellenem?!

Az agyadat teljesen SZÉTZÚZTÁK a HÁLÓZAT által, így NEM VÁROM EL AZT, hogy megértsd azt, amit neked mondok. Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy MINDEN EMBERNEK CSAK AZ VAN, AMI LEGFELÜLRŐL ADATOTT MEG NEKI! Legfelül pedig a MINDENHATÓ SZENT ATYA és Fia, JÉZUS KRISZTUS áll!

A többi hatalmi erő alatta helyezkedik el.

Annak is a tudatában lehetsz, hogy NEM KELL KÉSZÜLNI A VÉDELMEMRE, mert ha a fajtád törvényszék elé állít engem, az ATYA velem van, és olyan ÉRTELMET és SZÓT ad az én számba, amire egyetlen földi halandó, de még a FENEVAD sem tud ELLENE MONDANI! Éppen ezen a módon fogalmaz a SZENT ATYA: "NEM LESZ SENKI, AKI ELLENT TUD MONDANI!!!" Az a csodálatos az egészben, hogy NEM IS KELL ELŐRE ELTERVEZNI, HOGY MIT KELL MONDANI; éppen ellenkezőleg; ezt kéri tőlünk az MINDENHATÓ, hogy NE PRÓBÁLJUK EL a védelmünket, mert abban az órában MEGADATIK AZ ÉRTELEM NEKTEK!

Éppen úgy tudod te is, mint ahogy én is, hogy az a TUDÁS, mely a HÍRHÁTTÉR kezében van, nem embertől való, hanem FELSŐBB HATALOM ÁLDÁSA az! Mint ahogy az is, hogy BÁRMIT TESZÜNK, NEM TUDTOK HOZZÁNK FÉRNI!

Ellenben nekünk megadatott a VILÁG LEGNAGYOBB KINCSE, MELY VILÁGOT ÁTFORMÁLÓ ERŐT JELENT, és a TE FAJOD VÉGÉT, és VILÁGRENDSZERED BUKÁSÁT fogja előidézni!

Mivel ILLUMINÁTUS vagy, így SÖTÉT ÉRTELEMMEL RENDELKEZEL; ezt, amit most írunk neked, nem értheted; teszed a dolgod, járod az utat, melyet a VILÁGKORMÁNY jelölt ki neked, és moslék okádék fajtádnak!

Ezzel a mondattal búcsúzunk tőled, "SANYIKA"! >>>

A Kedves Olvasónak pedig kívánunk ÉRTELMET AHHOZ, hogy a HÍRHÁTTÉR által a NÉPEK SOKASÁGA számára közzétett életet mentő információk bőségével képes legyen élni, és hasznára fordítani!

Mert a HÍRHÁTTÉR a világ MÉDIÁJA, és a KÁRPÁT-MEDENCE egyetlen csodája!

Felelős szerkesztő: Molnár F. Árpád
Szerkesztő: KÁRPÁTI MAGYAR

Németh Sándor a gaztetteiről és a népirtások ellen szóló, valamint Németh háttérhatalmi kapcsolatait és a titkosszolgálatok globális terrorista módszereit leleplező első filmünk a "Németh Sándor és a Sátán országa" címmel jelent meg. Ezt a filmet Németh Sándor azóta is folyamatosan üldözi az egész Föld bolygón. A nyomorult gyermektömeggyilkos keresztyénüldöző terrorista MOSSAD-os - éppen a filmben Kinyilatkoztatottaknak halál pontosan megfelelően - képtelen felmérni, hogy bukását nem kerülheti el, és pont úgy lett megrontva, ahogy a filmben ez Kinyilatkoztatásra került. Annyira imádja magát, hogy az egész Föld bolygón ateista milliomosaival (Bibliai Kifejezéssel tehát többek között Krisztustagadó antikrisztusokkal) üldöz minket e filmért. Minthogy Magyarországon megfenyegettek minket, hogy ezt még csak beilleszteni se illesszük, mert Németh Sándor üldözi azokat, akik e filmet beillesztik, így most külföldi szerverről ajánljuk megtekintésre: KLIKK IDE! Tudjuk, hogy a reformokat követően a filmben elhangzottak és annak ténye, hogy eme Emberiség-védelmi tényfeltárásunkat Németh Sándor multimilliomosaival és közpénzből, valamint gyanútlan keresztyének adományaiból üldöztette, nem csak a Hit Gyülekezete teljes és végleges betiltását, de Németh Sándor életfogytig tartó fegyházbüntetéséhez is elegendő alapot szolgáltatnak! Így jár a JÚDÁS, aki eladta a Földet, és békét, s nyugalmat azt követően sem ismert! Így járnak azok, akik a Sátántól nyerik kitüntetéseiket, és azt mondják: rejtsétek el világi gonosztevők a mi gaztetteink bizonyságait és bizonyítékait, hogy ne lássa meg senki, hogy az Emberiség ellenségei voltunk, közös kriptába zárva! KLIKK A FILMRE!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-10-29. -
Nyílt levél a korrupt "magyar" bíróknak
/Vanilia (lakásmaffia-áldozat, emberjogi aktivista)/
Részlet: A tévé ügyvédje adásában [lásd a lejátszón! - a szerk.] elhangzik Papp Tamás ügyvéd szájából: "Hogyha nincs jelen a tulajdonos a bérleti szerződés kötésekor, és azt más köti meg a tulajdonos nevében, akkor az semmis szerződés." Akkor hogy a jó büdös qva anyjába merte megkötni az az ügyvéd úgy a bérleti szerződést, hogy a tulajdoni lapon szereplő két tulajdonos közül csak az egyik volt jelen???????? És hogy működhet és élhet meg ebben az elqrt országban egy így "dolgozó" ügyvédi iroda, akik még ezt sem tanulták meg????!!! Kötnek ebben az irodában nekem is úgy szerződést, hogy nincs jelen a tulajdonos?????? Miért nem érdekel ez a tény senkit sem 13. éve???? Tudod, Nyuszómuszó, hogy miért? Azért, mert a zsicinek valahogy át kellett játszani ezt az ingatlant, akkor is, ha tudják, hogy egyszer ezek miatt el lesznek számoltatva!!!!!

 

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR - Az Echelon-mondó2009-10-29. -
HÍRHÁTTÉR TV: Csapatmunka és/vagy titkos ügynök
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Maurice Ravel - Isao Tomita/
(Film, 7 perc)
Tartalom: Molnár F. Árpád a "Csapatmunka és/vagy titkos ügynök" című 2009-es Hírháttér-darabban.Keresztyéneknek is kimondottan ajánljuk e hangulatos zenei aláfestésű darabunkat. Milyen minőségű a csapatmunka a Föld titkosszolgálatainál. Istentől az Emberiségig, a kezdetektől mindenütt titkosszolgálati szervezettséget láthatunk. Titkosszolgálat és önállóság. Égi angyalok és emberi ördögök. Hírháttér és beszervezések. Engedelmeskedhetünk-e bármilyen titkosszolgálatnak? Molnár F. Árpádot látják és hallják, aki a rendőrséggel és az NBH-val kezdte, majd a titkosszolgálatokkal folytatta...
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu