Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Roman Polański 30 éve - Azaz szabadság vagy háttérhatalom

Tájékoztató (2009.10.26.): A cikk filmváltozatát ide klikkelve megtekinthetik és letölthetik!

Megjegyzés:
A tényfeltáró glosszát elküldtük a következő érintett államok diplomáciai képviseleteinek: USA, Svájc, Lengyelország, Franciaország.

2009-10-23.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén (keresztény) emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)


2009 szeptember 26-án - a svájci rezsim gerinctelenségét és roppant visszataszító buzgalmát tanúsító módon - a zürichi repülőtéren, megérkezésekor máris őrizetbe vették a világ egyik leghíresebb filmrendezőjét, a lengyel származású Roman Polańskit. Svájc ezzel a soha el nem évülő húzásával az Egyesült Államoknak kívánt térden szolgálni. A francia-lengyel állampolgárságú Polański ellen 1976-ban mondtak ki ítéletet annak címén, hogy egy 13 éves nővel Jack Nicholson házában a rendező közösült. A lány - mondták - nem állt ellen, tekintettel többek között Polański hírnevére. Ettől függetlenül a világsajtó sok helyen mai napig nemi erőszakról beszél, bár ilyet az eltelt 30 évben senki nem állított. Polański a hetvenes években a bírósági ítélet előtt külföldre távozott, így az ítélet kimondása után nem került szabadságvesztésre. Most a művészvilág meghívására azért repült Svájcba, hogy a megszavazott életműdíjat átvehesse. A morális idiotizmus bushista alpári kérkedésére jellemző, hogy a bushista háborúk és tömegmészárlások legfőbb szorgalmazói közül valók, Hillary Clinton és Arnold Schwarzenegger - a halálbüntetéseket rajongói ellen is sortüzekben aláíró bushista despota - nem megalázónak és ellenséges tettnek, hanem gesztusnak értékelték Svájc időzített árulását, amellyel Polańskit - az amerikai kormány megbízásából - letartóztatták. Izrael Holocaust-üldözéséhez hasonló, hogy a rendezőt - aki 30 éve feltehetően azért ismerte be a cselekményt, mert különben az ítéletig nem engedték volna szabadlábra, vagy ügyvédje tanácsolta a beismerést vádalkura vagy enyhébb büntetés lehetőségére hivatkozván - több, mint egy emberöltővel ezelőtti állítólagos és egyetlen bűntettért, mégpedig 76 esztendősen kapcsolták le.

Roman Polanski lengyel származású, francia-lengyel állampolgárságú filmrendezőt Svájcban tartóztatta le az USÁ-t szervilis gerinctelenséggel kiszolgáló ostoba és bűnöző svájci kormány.Az ügy egyik fontos jellemzője, hogy a világhírű művész letartóztatását sem Svájc, sem annak megrendelője, az Amerikai Egyesült Államok nem fogja kiheverni soha. Az őrizetbe vételnek mind a körülményei, mind az eltelt idő, mind Polański folyamatos kulturális és művészi tevékenysége végletesen lehúzza Svájc és az USA morális tartásának és gerincének puszta illúzióját is. Az igénytelen és önmeztelenítő politikai démonizmus áll szemben a békességgel, a művészetekkel és a kultúrával, kerül amibe kerül, ami kapcsán távolról sem kell a Jézus Krisztus Megbocsájtó Szellemére hivatkozni, elég, ha az ember összehasonlítja az amerikai és svájci kormány napi világ-bűntetteit és terrorizmusát egy ezekkel szemben produktív és termékeny hasznú filmrendező életpályájával és tetteivel, melyek semmiben nem hasonlítanak akár Hillary Clinton külügyminiszter bushista háborús őrjöngéseihez és bafometimádatához, sem a svájci kormányzat mindent a pénzemért, semmit az Emberiségért világterrorista és elektrosokkos pusztításához.

A művészvilág és a világsajtó persze felháborodott, ahogy a fél bolygót a hányinger kerülgeti, amikor meglátja Widmer-Schlumpf svájci igazságügy-minisztert, aki Polańskival szemben már pozíciójánál fogva is a világ Emberiség-ellenes bűnözésének egyik aktív vezéralakja, s minthogy ráadásul Svájcról van szó, azaz a banki bűnözés, ezzel a világ eladósításának, a bolygó globális klímakatasztrófájának, Afrika elszegényítésének és irdatlan népirtásának stb. egyik legfőbb világközpontjáról, így érthető, hogy - a Jézus Krisztus Szavaival - a szúnyogot megszűritek, a tevét pedig állatkertestől elnyelitek. Nem nehéz deklarálni ama evidenciát, hogy egy politikus 30 évvel ezelőtti bűntette azért nem évül el, mert egy politikus 30 évvel ezelőtt is kontraproduktív, korrupt, közveszélyes és ritkán nem legalább többszörös gyilkos, alkotmányos rend elleni bűnszervezeti terrorista volt, és ha ebből a bűnöző közegből nyugdíjba ment, az eltelt 30 év során is szinte biztos, hogy semmi hasznosat nem tett le az asztalra, hanem a legkevesebb, hogy mint hal a vízben élt a lakosság ellenségeként összerabolt vagyonokból és kapcsolatokból. Egy politikus mindig bűnöző és az is marad, de egy művész, amilyen Polański, aki az eltelt 30 esztendőt a világ agresszióval és erőszakkal szembeni gyarapításával töltötte, még keresztyéneket is gazdagítva, sehogyan sem mérhető semmilyen amerikai politikus-tömeggyilkos és terrorista, valamint névtelen és mitugrász svájci kleptokrata és Afrika-népirtó kormánybandita és tömeggyilkos bűnöző parazitához. Mert egy svájci vagy egy amerikai politikus bűntettei 30 év múlva is üldözendő és megtorlandó bűntettek maradnak. Sátáni sötétségükkel szemben sem adottságuk, sem jóindulatuk nincsen arra, hogy az Emberiség hasznára legyenek. Ezért rájuk mindig lehet és kell is vadászni!
 


Vergilius szavait idézve: "Sic itur ad astra", azaz "Így jutunk a csillagokig". Akiknek pedig nem kellenek a csillagok, azoknak is ott a Dolog, de a Pokol Kapuiként. Vannak, akik már 1976-ban megértették, a KGB-n belül látva azt, így legalább annyit felfogtak, jobb, ha nem is érintik... Hiszen úgy sem sikerülhet... A félhangok zenéje ez...
A felvételen Molnár F. Árpád. A Hírháttér - amely engedi, de megjegyzi és nem felejt - Roman Polański mellett voksol. Tömeggyilkosok ne tegyenek igazságot 30 esztendős bűnökre hivatkozva, miközben a világot árulják el, és pusztítják a Földet.
(Jelenések Könyve 11:18.: És megharagudtak a pogányok, és eljött a Te Haragod, és a halottak ideje, hogy Megítéltessenek, és Jutalmat Adj a Te szolgáidnak, a prófétáknak és a szenteknek, és akik a Te Nevedet félik, kicsinyeknek és nagyoknak; és Elpusztítsd azokat, akik a Földet pusztítják.)
(A felvétel teljes méretéhez a képre klikkeljenek!)

A svájci lapok szerint Svájc "szégyellheti magát"; egyetértenek azzal, hogy Svájc fenéknyalásból és gerinctelen, sokak szerint is tartományi aljasságból tett vizsgát az egész világ előtt. Svájcon belül jól látják a gerinctelenségben nem elkötelezett erők, hogy ezt Svájc sosem fogja kiheverni. Az, hogy a világsajtó az amerikai állam kiengeszteléséről beszél Polański elfogása kapcsán, az amerikai és svájci kormány legmélyebb erkölcsi vakságáról és morális idiotizmusáról állít ki bushi szintű szegénységi bizonyítványt mind az ügy bevezetését, megfogalmazott érveit, a körülményeket stb. tekintve, amire tetéződik, hogy az amerikai külügyminiszter, Hillary Clinton nemhogy a bafometje mögé bujdosna, de még nagy szájjal kérkedik az igazság-szolgáltatásról, ezzel Barack Obamáról és a kormány többi bushi hagyatékának és ikresített szörnyszülöttjeinek felfogó- és értelmezőképessége szegénységéről és sátáni alantasságáról.

A tiltakozók között világszerte olyan gyűjteményt találunk, mint a többek között Oscar-díjas és más hollywoody, francia stb. fimrendezők közül Woody Allen, Martin Scorsese, David Lynch, az Oscar-díjas Andrzej Wajda, Costa Gavras, Vong Kar Vai (Wong Kar Wai), Fanny Ardant, Ettore Scola, Marco Bellocchio, Giuseppe Tornatore, Monica Bellucci, Abderrahmane Sissako, Tony Gatlif, Pierre Jolivet, Jean-Jacques Beineix, Paolo Sorrentino, Barbet Schroeder, Gilles Jacob, Bertrand Tavernier, valamint a Francia Cinématheque.

A lengyel Radek Sikorski és a francia Bernard Kouchner külügyminiszterek közös felhívást intéztek a svájci és az amerikai hatóságokhoz Polański szabadon bocsátása ügyében, és az amerikai külügyminiszter döntési pozíciójából fakadóan Hillary Clintonhoz fordultak. Arnold Schwarzenegger - aki kormányzósága óta folyamatosan azzal kerül a világsajtóba, hogyan követeli Bush egyfajta mutáns klónjaként a háborúkat és amerikai elítéltek (köztük volt rajongói) kivégzését - a Polański-ügyben is természetesen úgy nyilatkozott, mintha maga Bush vagy Hillary Clinton tátotta volna hatalmasra nagy babiloni baphometista sárkányszáját.

Lengyelország - Polański védelme előtt - az utóbbi hónapok legkiemelkedőbb eseményeként abban tűnt ki, hogy menedékjogot adott és befogadta a csecsen háborús bűnöket tényfeltáró újságírót, Jevgenyij Novozsilovot, akit az orosz kormány 2001-ben hosszú hónapokra elmegyógyintézetbe zárt, mert leleplező cikkeket közölt a csecsen mészárlásokról. Mivel - ahogy ez Magyarországtól és az USÁ-ig mindenütt ugyanúgy megy - Vlagyimir Putyin éppen úgy tovább üldöztette Novozsilovot az orosz titkosszolgálatokkal, ahogy elődei, így a kényszer-kábítószerezést túlélt orosz hős Lengyelországba menekült. Míg Lengyelország a hitványállati magyar rezsimmel ellentétben már második egyértelműen morális aktusát hajtotta végre, addig az amerikai kormány FBI-küldöttsége is azért jött Magyarországra, hogy a nemzetközileg szervezett és végrehajtott romák elleni apartheid sorozatgyilkosságot és más kiemelkedő alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorcselekményeket annak magyar felelőseivel együtt 100%-ban eltussolja. Így amikor Arnold Schwarzeneggert kivégzés-aláírási kényszer gyötri, a Hírháttér továbbra is készséggel áll szolgálatára annak meghatározásában, hová írjon alá a polgári lakosság és piti elítéltek elleni politikai gyilkosságok indítványozása, kiharcolása, szorgalmazása és végrehajtása helyett: kezdheti az FBI-jal, és meg sem kell állnia egészen a Bajnai-kormányig.


Hillary Clinton, a Bush-féle háborúk és népirtások nagy támogatója az elnöki címért folytatott jelenetet követően azonnal Barack Obama oldalára állt, s az Egypártrendszer bizonyítékaként az afro-amerikai Obama külügyminisztere lett. A Hírháttér rövid idő alatt több közvetlen, a magyar médiában mindenfelé ismert, de nyíltan sehol be nem mondott (KLIKK!), vele való botrányon van túl. Hillary állítása szerint legmélyebb háttérhatalmi és kultikus ismereteit papír szerinti férje, Bill Clinton oldalán szerezte meg.
(Teljes mérethez kattintson a képre!)
(Molnár F. Árpád)

 

Ugyanis mint azt filmjeinkben is említettük, az FBI-t az amerikai kormány azért küldte Magyarországra, hogy végigvezényeljék és asszisztálják a cigányok elleni sorozatgyilkosság (KLIKK!) megrendelőinek felelőssége elrejtését, majd az általunk a magyaroktól az amerikai kormányig és titkosszolgálatokig történő megkereséseink ellenében a legváltozatosabb módon tussoljanak el mindent újra és újra, bezárva egyébként az indonéz repülőrobbantási üggyel, melyben szintén halmozott megkeresésünk sújtotta az amerikai kormányzatot az Egyesült Államok titkosszolgálataiig bezárólag. Ilyen tömeggyilkos és nemzetközi terrorista helyzetben a világ egyik legnagyobb rendezőjét több, mint egy emberöltővel ezelőtti állítólagos egy szem bűncselekményért lefogni igazi bushista erkölcsi sátáni szellemet leplez le, amelyik csak a magáét hajtogatja, és néhány féreg filléres gyarapodásáért olyan harakiriket követ el az Egyesült Államok hírneve és érdekei ellen, amiket - ez előtérbe tolt politikusaival együtt - sosem fog kiheverni, beleértve a kénköves tüzes tavat is, ahol az örök szenvedés várja őket. Az USA által önmagára mért történelmi csapás csak a Polański-ügyet nézve már akkor is örökre megmaradna, ha Polańskit a svájci talpnyaló és amerikai kormány nagy pompával és ünnepséggel engedné szabadon, eltörölve minden büntetést, és a rendezőt gazdagon megjutalmazva. Egy politikusi maffia szinte semmit nem tud nyújtani saját folyamatos gaztettei ellenében, de egy művész az akkor is művész marad, ha 30 évvel ezelőtt beivott vagy betépett és egy 13 éves lánnyal - annak ellenállása nélkül - közösült. Az erkölcsi minimumot könnyű számon kérni Miss Clintontól és Schwarzeneggertől, hiszen Hillary Clintont és az osztrák származású Schwarzeneggert nem szenátorként vezették be a bushista-baphometista arisztokrácia napról napra leplezetlenebb szexuális szokásainak és szertartásainak interkontinentális bűnöző és tömeggyilkos világába. Ahogy Hillary sem Monica Lewinski valójában szelektív teregetéseiből szerezte tapasztalatait, ahogyan a világ eddigi legláthatóbb bukását előidéző, világtörténelmi hasznot okozott CIA-s Cathy O'Brien elnöki modell (KLIKK!) és programozott szexrabszolga által teregetett botrányok is csak a jéghegy csúcsa. Mint tudvalevő, a Hírháttér Multimédia az első magyar nyelven megszólaló médium, amely a totális D-Notice-szal (azaz központilag rendelt elhallgatással) szemben - tömérdek egységszándékú nemzetközi politikai üldözés ellenére - nyilvánosságra hozta az elmeprogramozás létét (KLIKK!), módszereit, a világ struktúráját stb. Így azt is, hogy Cathy O'Brien beszámolt arról, amikor Bill Clinton felesége, Hillary egy arisztokrata partin, ahol Cathy O'Brien a CIA hivatásos presidential model-jeként volt jelen, megkérte arra, hogy félre vonulva tolja le a bugyiját, és mutassa meg az arisztokrácia szexuális igényei szerint baphomet-mintájúra (a Biblia két szarvú Fenevadja képére) műtött és alakított nemi szervét. Amikor Cathy ezt programja szerint elvégezte, a dokumentációk szerint Hillary olyan izgalomba jött, hogy nyelvével orális aktust hajtott végre. Cathy O'Brien Echelon-tanú világtörténelmi jelentőségű tényfeltárásaiból olyan személyek nevei kerülnek elő háttérhatalmi szexuális gruppen-perverziók és szexrabszolga-kereskedelem terén, mint a Nobel-békedíjas Henry Alfred Kissinger, Ronald Reagan amerikai elnök és sokan mások. Cathy O'Brien elnökről elnökre végezte programozott szolgálatait, és járt távoli államokba a CIA programozott fájlere (titkos adattároló, -hordozó) és szexrabszolgája minőségében, külföldi állami vezetőknek nyújtva titkos adatokat és szexuális szolgáltatásokat. Cathy O'Brien programozását a CIA és az NSA MK-Ultra elmeprogramozói és világhatalomra törekvő project-je keretében hajtották végre. Az MK-Ultra 1953-1964 között működött, majd más néven folytatta tevékenységét és fejlesztéseit. Az eltelt fél évszázad alatt el lehet gondolni, hogy a globális változás és lakosságcsere (KLIKK!) akkora, amekkorának lennie kell. Mi pedig azért (is) lettünk, hogy ez ki is derüljön. (KLIKK!)
 

Mark Phillips, a CIA MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója és Cathy O'Brien elnöki modell
Mark Phillips, a CIA MK-Ultra katonai és titkosszolgálati világhatalmi project-jének hivatásos elmeprogramozója és Cathy O'Brien elnöki modell, Echelon-victim - az Emberiség hasznára - Világtörténelmet írtak. A magyarországra befektetés címén beözönlött zsidó és orosz titkosszolgálati gengszterek 100%-ban elhallgatták őket, és azóta is közös üldözést folytatnak minden tényfeltárás ellen! Ami az emberi faj haladó erőit illeti: vannak, akik csak illuminálnak, de vannak, akik fényerejüket nem csak lentről, hanem (KLIKK!) gyakran ISTENBŐL kapják. Lehet választani...
(Molnár F. Árpád)

A Cathy O'Brien és társa, Mark Phillips - aki a CIA hivatásos elmeprogramozója (aki Alaszkában egy éven át újraprogramozta Cathy O'Brient) - által feltárt világtörténelmi botrányok - melyeket a magyarok egytől egyig teljesen elhallgattak(!) - persze csak a jéghegy csúcsa, hiszen az arisztokratikus szokásoknak megfelelően bekábítószerezett és prostituáltakként az arisztokráciának fenntartott gyermeklányokkal végzett miniszteri, kormányzói, főbírói és bírói, főügyészi és ügyészi, vállalkozói, bankári stb. közös leszbikus, homoszexuális, szado-mazo (s/m) és más perverz orgiák és körülményei köztudottak az arisztokrácia titkosszolgálati világában, továbbá egyre kevésbé rejtettek. A közeljövő pedig ezek fölöttébb kiszélesedő lakossági ismereteibe vezet. Bill Clintonnét (Miss Clintont) talán erről kellene faggatni, pl. Pentatolon morfium, fenobarbitál-mutációk vagy az ezernyi más igazmondató kemikáliák társaságában, ugyan beszéljen már a Nobel-díjasok és politikus, bankári stb. kollégái gyermekekkel folytatott szexuális és bafometekkel vegyített háttérhatalmi kiruccanásairól, emberrablásairól és pedofil kéjgyilkosságairól. Minthogy az amerikai kormány ezt az életmódot nem tudja elkerülni. A kormányba való puszta belépéshez is a baphomet-kultusz mély tapasztalati ismeretei és a plántált multiszexualitás rendi kultusza és bálványozása alapkövetelmény.

A Hírháttérhez külföldről eljuttatott információk szerint Polański letartóztatása mögött legalább jelentős részben a pénz áll, és közvetlenül kapcsolódik Hillary Clintonhoz. Hogy közvetlenül Clinton vagyongyarapításáról, vagy más természetű bűncselekményeiről van-e szó, azt még nem tudjuk. Természetesen a Polański-szindróma előidézése nem csupán Hillary Clinton anyagi céljaival függ össze. Mi is információkból dolgozunk, és nem akarunk spekulációkba bocsátkozni.

A Le Monde című francia napilap és a L'Express hetilap főszerkesztője a videoblogjában - magyar médiumok szerint - arról beszélt (állítólag innen indult el, s vált a világsajtó témájává), hogy az ügy mögött a legnagyobb svájci bank, az UBS elleni peres eljárás amerikai leállítása szerepelhet, ahol - a finom megfogalmazások helyett, a világsajtóval ellentétben jogilag értelmezem is a helyzetet - az UBS állítólag kémtevékenységet folytatva - tehát hazaárulást elkövetve - az Egyesült Államoknak amerikaiak titkos svájci bankszámláiról adta volna ki az adatokat. Az UBS-ügyet a franciák után megszellőztette a világsajtó, de nem hallottam arról, hogy megírták volna azon körülményeket, amik oda-vissza és azonnal kétségessé teszik a hír egy része igazságtartalmát; nem is kívánok ezekről nyilvánosság előtt beszélni.

A világsajtó pozitív hangjaival szemben az amerikai USA Today egyértelmű kormánysötétsége első megnyilatkozásaiban már a legördögibb bushista időket idézi. A kormány pártlapja nem látja Hillary és az Obama-kormány bafometimádatát és a világ Echelon-tanúinak általuk való üldözését, melyet az Emberiség ellenségeiként folytatnak (csak más programnéven, mint az oroszok, akiknél a nemzetközi Echelon-tanú- és Echelon-áldozat-üldözés "Latimer" programnéven (KLIKK!) fut (s hogy szatirikusan talpalávalót is mondjak: a kurucinfo esetében "korlátlanul magyar" elnevezéssel)), de ezen lap, az USA Today az őt pénzelő tömeggyilkosok elé állt gnóm bohócként, a koponyás és csontos háttérhatalmi tömeggyilkosok gerinctelen bukásait erényként szajkózva ordibálja világgá ostoba kapzsiságát, gyávaságát és eltörölhetetlen nyomokat hagyó hitványságát. Ennek egyik fő érdekessége az, hogy Obama és Hillary Clinton ezt a south parki jelenetet, amelyben a végbélsár farokra formázva szökdécsel be a White Hall-ba - mint valami kurucinfo, amit a magyarok örök csúfságára "korlátlanul magyar"-nak maga a CIA és az FSZB érdekelt nevezni és fenntartani -, ezúttal USA Today-nek nevezve, tehát végbélsárként, vigyorogva ugrándozva végig a szőnyegen és a bútorokon, meg sem állva Hillary öléig, nemhogy kiutasítanák, de még nyakkendőt is kötnek rá, s persze nem akasztás céljából. Az amerikai kormány egyébként is nagyon hasonlít a kurucinfora, mind a magyarok lealjasítása, az Echelon-eszközök védelme, az Echelon-tanúk üldözése, a rendőrségi és titkosszolgálati módszerek és eszközök rejtegetése, a tényfeltárók átkozása, az ostobaság és a következetlenség, az antikriszticizmus, a polgári lakosság elleni állami gyilkosságok éljenzése, a politikai érdekekből megrendelt és végrehajtott pszichiátriai kínzások, csonkítások és tömegmészárlások (KLIKK!) "rendszerről rendszerre" folytatólagos elkövetése, az elkövetők 100%-os átmentése és kinevezése, a romák elleni állami sorozatgyilkosság és Holocaust (KLIKK!), az indonéz Hercules kb. 80 halálos áldozatot követelő nemzetközi terrorizmusa (KLIKK!) éltetésének és szaporítási evidenciáinak gyakorlata stb. vonatkozásában. Nem is érthető, miért nem nevezi magát az osztrák Schwarzenegger is "korlátlanul amerikai"-nak, hiszen a minden, csak nem magyar érdekeket képviselő terrorista és magyartömeggyilkos kurucinfó és közte való különbség tulajdonképpen csak abban áll, hogy ami korlátlanul magyar, tehát korlátlanul amerikai, az a kuruc.info esetében több trágársággal és nyílt káromkodással párosul, melyet Schwarzenegger a nyilvánosságon kívül cselekszik. Egyéb szinten sem erkölcsi, sem morális, sem kulturális és más minőségi lényegi osztálykülönbség nem lelhető fel.

Az afroamerikai Barack Obama és az osztrák származású Arnold Schwarzenegger talán azért sem amerikaiak, hogy folytatólagos hazaárulásaik evidensebbekké lehessenek.
Arnold Schwarzenegger titkos ereiből:
Ha levágják a kezeit, nem tud tenni.
Ha levágják a lábait, nem tud járni.
Tedd ide, tedd oda, mint játékkal játszik a gyermek,
ISTEN alatt a másik Hatalom kicsinyként is játékká teszi.

 

A World Trade Center elleni önmerénylet és az erre tervezett háborúk néhány embernek hoztak ez életükben anyagi hasznot, amilyen Paul Wolfowitz, a Világbank korábbi, bushista elnöke, Pearl és más háttérhatalmi szörnyetegek. Az USÁ-t rekordszinten lejárató George W. Bush elnök előre tolásával (akit nem véletlenül tettek amerikai elnökké, hiszen nagyapja nem más volt, mint Adolf Hitler pénztárosa(!)) szintén minden amerikai idők egyik legnagyobb hazaárulója, Paul Wolfowitz Föld méretű pusztító hadjáratának haszna, hogy az egész világ előtt lemeztelenedve megsemmisült a jóságos Amerika illúziója, amelyet addig a fél bolygó - a globalista sajtóhazugságok totális járványa miatt - a nagyszerű Világrendőrségnek tartott. Ezt a piárt Bush - akinek egyetlen szava sem volt a sajátja, az azt sem tudta, mit csinál - pár nap alatt romba döntötte. Több évszázad munkája került megsemmisítésre. A Polański-ügy ehhez az önlejáratáshoz hasonló, ha nem is akkora mértékben. Úgymond el sem gondolható - amíg erről konkrét információk meg nem jelennek -, mit kínálhattak ekkora bukásért ellentételezésként Hillary-nek és a svájci globalista bankárhóhér sokkos gyilkosoknak, amilyen a svájci bandita-kormány. Mert ha én babiloni ördög lennék, aki már összerabolt pl. 10 millió dollárt, és azt mondják, Polańskiért kapok még 3 milliót, nem fogom bevállalni, mert a fél bolygó meggyűlöl, és biztos, hogy sosem heverem ki a csapást. A látható, demonstrált világ egyik legfőbb vezetője volt Paul Wolfowitz, de sem világbank-elnöki pozíciója, sem iszonyú vagyona nem mentette meg, hogy rászálljon a világsajtó és tulajdonképpen úgy rúgják ki a Világbank vezető székéből, hogy a lába se érje a földet. Nagy babiloni ördögként további 3 milliót így is, úgy is össze fogok lopni, nem kell nekem ehhez egy Polański-szindrómával a világ csúfjaként leszerepelnem, onnantól félve, mikor következek én a korrupt politikusok fekete listáján megbuktatásra és szabadságvesztésre, vagy öngyilkosságra, ahogy a svájci banditákat innentől svájci rezsimestől kell üldözni az egész Föld bolygón. Hasznos, hogy az ilyen tetteket 30 évvel később sem felejtjük el - ha lenne még 30 év, minthogy a technikai szint ott tart, hogy e formában és annak torzulásaiban már aligha maradt még egy emberöltő.

Mert az Emberiség jelenlegi programozott állapotában a végét járja. Most jön a Baphometet megelőző, majd annak rövid, eldöntött, programozott hatalmát követő befejező villámkorszak, amely korszakok e három rövid felvonás során minden eddiginél változatosabb és viharosabb világváltozásokat és predesztinált, javában mesterséges társadalmi stb. kataklizmákat fognak manifesztálni.

(Készült: 2009.10.22.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Molnár F. Árpád bizonyítja és feljelentést tesz a kormány és a rendőrség többszörösen életfogytos bűntettei miatt.2009-10-20. -
HÍRHÁTTÉR TV: Feljelentés és Bizonyító Törvényi Vádbeszéd Gyurcsány Ferenc és társai, a teljes 2006-os rendőri állomány, továbbá a média számos személye (konkrét esetekben életfogytig tartó) fegyházbüntetésére!
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: David Julyan/
(Film, 83 perc)
Tartalom: A tegnap írott (2009.10.19.) Vádirat és Feljelentés teljes szövegét kamera előtt olvassa fel és kommentálja annak írója, Molnár F. Árpád. Az elítéltetéshez szükséges bizonyítékokat több 100%-kal túlteljesítő filmanyag alapján nincs az a valamire való nyomozó szerv, amely meg ne borítaná a teljes bűnszervezeti terrorista állományt, és az a bíróság, amely ne osztogatná két kézzel a több évtizedes fegyházbüntetéseket, csak amelyik maga is terrorizmust pártoló bűnszervezet! Aki a hivatalos szervek részéről továbbra is a bűnpártolók számát szaporítja, feltétlen fel kell írnunk a legalább fegyházba vetendők fekete listájára! A Vádbeszéd és Feljelentés szövegét ide kattintva elolvashatja. Annak eredeti címe: "Bizonyító törvényi vádirat a 2006-os államellenes és terrorista elkövetők azonosítására, valamennyi rendőr feltétlen fegyházbüntetésének biztosítására, külön kiterjesztve a média konkrét elkövetőire, több politikai vezető életfogytig tartó fegyházbüntetésének bizonyításával (az idegen titkosszolgálati erők először itt publikált terveivel)".
(Megtekinthető és letölthető!)
(Töltse le most és terjessze!: Jobb klikk és "Hivatkozás mentése más néven")

 

Következő cikk:
Székely Tamás egészségügy-miniszter, MSZP2009-10-25. -
Viszontfeljelentés dr. Székely Tamás egészségügyi miniszter ellen tudatos népirtási közveszély okozás miatt
/Tejfalussy András (diplomás mérnök)/
Tartalom: Tejfalussy András mérnök viszontfeljelentése dr. Székely Tamás miniszter ellen, a NEMZETŐR lap 2009. X. 14. számából megtudott, a disznóinfluenzás oltási kampányát kifogásolók ellen általa benyújtott feljelentésével szemben.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu