Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

Sötét cellák - Miért utálják sokan a mindenkori pápát?

 

2010-01-08.
Nagy Sándor "Naleksz"
(szerkesztő, tervező)

SÖTÉT CELLÁK
MIÉRT UTÁLJÁK SOKAN A MINDENKORI PÁPÁT?
 

Jézus keresztre feszítése, Jézus csodái, Jézus tanítása, útmutatása a világtörténelem során legbiztosabb alapként szolgált egy egyház, azaz egy lelki uradalom létrejöttéhez.

Krisztus utáni első századokban üldözött volt az egyházépítés, ami ezt az alapot csak tovább erősítette. A Római Birodalom területén tízezrével haltak vértanúhalált a korai keresztények.

Szándékosan nem fogalmaztam úgy, hogy őskeresztények, mert van olyan autentikus elmélet, miszerint keresztyén lehetett úgy is valaki, ha keresztelő Szent János előtt élt. Tényleg, keresztyén logikával: ha jót cselekedett és jót gondolt, mi más is lehetett volna? Elvégre kereszténynek lenni – főleg felelősségre vonható történelmi háttér híján - mégis csak kiváltság.

A helyzet mostanra nemcsak abban – korán és gyorsan (!) - változott, hogy minden szemét disznó egy ájtatos bájvigyorral kereszténynek mondhatja magát egy templomi befröcskölés és négypontos ujjmutogatás után. Évszázadokra nyúlik vissza mára már az is, hogy Jézus létét megkérdőjelezik. Nyilván ennek gyökere az egyház vagy a papok ellen érzett ellenszenv. Jézus tagadása a korai századokban egyáltalán nem létezett, párhuzamos bizonyításként; ma sem állítja senki, hogy nem létezett Mahatma Gandhi, az 1948-ban lelőtt indiai géniusz.

A keresztényüldözések után Konstantin (I. Constantius) császár azonban már maga is keresztény embernek vallotta magát. Az őt követő generációk aprónak tűnő, de nagy hibát követettek el: hivatalossá tették a kereszténységet. Az emberi gyarlóság intiutív (talán Sátán sugallta) elemei beszivárogtak a már akkor is túlintézményesített rendszerbe. A mindenkori államokkal kötött paktum nemcsak anyagilag bizonyult hasznosnak, de a szétszakadt birodalom Róma – Alexandria – Bizánc hármas fellegvárát, a szintén szakadozó, megannyi püspökségek világuralmi egységét vitte tovább. A pápák római császárok lettek az emberek lelki tengerében.

A kor legjobb uralkodói, jogászai, közgazdászai, művészei is szolgálatukat tették a pápák irdatlan vagyonfelhalmozásához. Az adakozások állandósága, az egyházi adókivetés (tized) mellett fedezhető volt az a pénzpocséklás, ami fejedelmi luxust biztosított az elöljáróknak. Ha mégis beköszöntött egy-egy akkori világválság, akkor is akadt néhány ördögien mocskos módszer és így számtalan forrás a feltöltéshez.

Kasszasikeres háborúk kirobbantása európai népek (pl.: magyarok lerohanása István tömeggyilkos segédletével) vagy épp az itáliai városok között, eretnekek üldözése és az ezzel járó vagyonelkobzások, megváltó cédulák és válások árulása, keresztes hadjáratok indítása a „lovagok” hátramaradt vagyonának helybéli pap általi kezelésével. Itt említsük meg azt is, hogy a Jeruzsálemben bokáig vérben gázoló keresztes hadjáratok odaútjuk során feldúlták pl. a Hagia Sophia templomot, nem kímélték a keleti hittestvéreket sem, illetve indult egy francia harmincezres és egy német húszezres fegyvertelen gyerekhad a Szentföldre, ahova nagy részük el sem jutott, a többieket betegség vitte el vagy leölték őket, jobb esetben rabszolgakereskedők fogságába estek.

Kevesen tudják, hogy a nyugat-európai típusú, 1275-ben Toulouse-ban elkezdett boszorkányperek több mint 500 évig tartottak. Az áldozatok száma pontosan nem ismert, de az több forrásból állítható, hogy 10 000 000 feletti. A vatikáni iratokban 4500 csak azon kötetek száma, amikben az eretneküldözések áldozatai vannak feltüntetve a huszadik századig. Ez egy csökkentett szám, mivel Napóleon a vatikáni könyvtárat elvitette Párizsba, a visszahurcoláskor könnyítettek a súlyon: sok boszorkányper iratát újrahasznosításra eladták, amikből aztán papírzacskókat gyártottak. Érdekesség még, hogy a huszadik század eretneküldözései (természetesen modernebb eszközökkel) még mindig titkosak, a feloldásukat épp Ratzinger bíboros tagadta meg, így utasította el egy német teológus professzor kérését. Jogunk van tehát feltételezni, hogy napjainkban, a huszonegyedik században is van „halállistája” a Vatikánnak.

Az eljárások kínvallatási módszerei a középkor legsötétebb szadistáivá süllyesztették az inkvizítorrá lett szerzeteseket. A katolikuson túl még a protestánsok is jeleskedtek a különösen embertelen, minden képzeletet felülmúló kínzási módszerekben, amiket ha túlélt a szerencsétlen, akkor a bírák azzal a halálbüntetéssel juttatták a halálosztó világi hatalom hóhérainak a kezére, hogy ne ontsák vérét. Ezért volt vízbeölés, akasztás vagy égetés a végrehajtás.

A tökéletes jogi kelepce biztos sikerrel kecsegtette a külön erre a célra felállított inkvizítori hivatalokat. Az Isten nevében hozott ítélet után az áldozat összes vagyona elkobzásra került és harmadolva lett. Egyharmad a pápának, egyharmad a helyi önkormányzatnak egyharmad az eljáró inkvizítori hivatalnak járt. A kivégzés után szokás volt még nagy lakomát rendezni, ami szintén az áldozat vagy hozzátartozói vagyonából került fedezésre. A terrorista tömegpszichózis elhitette az emberekkel, hogy ez Isten szemében nem számít bűnnek, sőt aki részt vesz az ilyen eljárásokban még további bűnbocsánatot nyer. Például ha fát visz a máglyára, három napig kirúghat a hámból. A lelkien túl a szellem is uralva lett.

De kirúgtak a hámból alaposan a pápák is. A katalán eredetű Borgia család VI. Sándor pápája uralkodásra és dicsőségre vágyó ember volt, aki céljainak elérése érdekében nem riadt vissza semmilyen módszertől. Az előtte lévő három pápa alatt ő volt a kincstárért felelő bíboros, belőle lett a legsötétebb pápa. Nagyüzemben működött a besúgórendszer és az Angyalvár börtöne. Elég volt csak egy jelszót üzenni valamelyik bíboros ügyében és az másnapra örökre eltűnt. Rendszeres orgiái, ötven fős kurtizánokból és parasztlányokból álló csapattal, erkölcstelen Lucrezia lányával, szifiliszes Cesare fiával rögzített tények és nem holmi mendemondák szüleménye.

A firenzei szerzetes, Savonarola a pápa ellenfordult, Sándor először csak figyelmeztette, majd 1497-ben kiközösítette. Ez pedig Savonarola végét jelentette. Az inkvizíció azonnal lépett, és a tüzes vas próba pozitív eredménye után (miszerint nyomott hagyott az izzó fém, tehát nincs igaza, mert Isten nem lépett közbe egy csodával) 1498. május 23-án eretnekként máglyahalált halt Firenze főterén.

A judeokereszténység fogalma kapcsán (bár a judaizmus, azaz a zsidó vallás éles ellentéte a keresztény vallásnak) is raklapnyi anyagot lehetne írni. Kezdve onnan, hogy ki volt Pál apostol vagy mit mondott a zsidókról Szent Ágoston, Luther vagy épp a XII. Piussal paktumot kötő Hitler (előbbi a kincstári adóért, utóbbi a világ meggyőzéséért lépett szövetségbe). Tény azonban, hogy már az ókorban is volt általános zsidóellenesség, ami a pápaság hatékony jóváhagyásával átgyűrűzött a középkorba. A stigmával való ellátást, a kollektív bűnnel való megpecsételést, a gettósítást éppen Rómából indították a magukat különös megváltásban érző pápák. Megváltójuk gyilkosait megbüntetni mondvacsináltan szent dolognak hihették.

Gettó, olaszul ghetto, aminek eredete az első elkülönítés helyére, az ágyúgolyóöntő mesterek által elhagyott ipari telephelyre – ma barnaövezetnek neveznénk - utal.

Sőt, a középkorban állítólag a pápaválasztás előtt alkalmazott lyukas szék is nem csak azt a célt szolgálta, hogy megszülessen a herékre utaló „Megvan neki!” felkiáltás (kaszrált és nő, azaz papissa így kizárva), hanem a bíborosok „Istennek legyen hála!” jóváhagyó duruzsolását az is ki kellett, hogy váltsa, hogy a lyukon keresztül szemmel látható és kézzel kitapintható legyen a fityma megfelelő állapota (a biztonság kedvéért: zsidó is kizárva).

És ami most jön az nem bulvárhír. Nem is popzenei botrány.

Több ezeknél, több a bőrszíntől, a nemzetiségtől, az ideológiáktól, a vallásoktól, a jelképektől.

Ez maga az Élet és maga a Halál.

1992 október 3.-án befutott popénekesként, de még csak 25 évesen Sinéad O'Connor egy szombat esti televíziós showműsor főpróbáján előre kitervelten Bob Marley „War” című dalának végén összetépett egy fotót. Egy afrikai kisgyerek arcképét.

Az NBC amerikai televíziós társaság műsorkészítői meghökkentek ugyan, de passzolva látták a jelenetet a bőrfejű sztárhoz. Érdekes, hogy csak annyira gondolták Sinéadról, hogy szkínhed, ahogyan azt tudták, hogy biszexuális. Nyelveiket szájukban forgatva várták hát az élő adásban a fehér csipkeruhába öltözött énekesnőt:

http://www.youtube.com/watch?v=iYw8JR1N90o&feature=related

vagy ha már nem indul a folyamatos cenzúra miatt:

http://vodpod.com/watch/1699559-sinead-oconnor-war

A dal csattanója után megmeredtek. Nem forgott a nyelv, nem tapsolt a kéz.

Két hétre rá a nép azonnal máglyát rakott az immár világoskék blézerben lévő énekesnő alá, akinek mondani se kell: innentől megtört a karrierje:

 

Mindezek után nem lehet csodálkozni azon, hogy a közvélemény több mint 90 %-os támogatottságával 1870. szeptember 20-án az olasz királyi csapatok áttörésével látszólag (!!!) véget vetettek a pápai uralomnak Rómában.

A mai, törpére zsugorodott Vatikán másfél négyzetkilométeres területén azonban a műtárgyakon és iratokon túl van valami nagy titok, ami ha megrezdül, rezzen vele a Föld legtávolabbi sarka is.

 

Nagy Sándor
Soroksár, 2010.01.06.


 


Jobbról Szabó György vezérigazgató féreg, az évi 20 milliárdos Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos terrorista bűnözője, az Emberiség JÚDÁSFAJI moslék ellensége.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke2010-01-08. -
„Szép, új Magyarország”; Rendőrségi pénzszórás; Az első lakás
/Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)/
Részlet: ...a rendőrt nem arra képzik ki, hogy segítsen, hanem, hogy büntessen. Többségünknek viszont éppen segítségre lenne szüksége. Példának okáért a házaink, lakásaink megvédésében, abban, hogy este biztonságban ki lehessen menni az utcára. Harmadszor, a rendőr messze elkerüli azokat, akiknek nem segíteni kellene, hanem fellépni ellenük...

 

Következő cikk:
George W. Busht is minden idők legostobább miniszterelnökeként tartják számon.2010-01-09. -
BETILTOTTÁK A HÍRHÁTTÉRT!
Nyíltan ölni kicsinyt és nagyot, ne szégyelljétek! De halál azokra, akik nem tömeggyilkosok!

Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Balajti László NBH-főigazgatót délután telefonon hivatalos minőségben kerestem, de azt állították, fél 2-ig volt benn, és senki ember nincsen az NBH épületében hétfőig terrorcselekmények és tömegmészárlások ügyében. Hivatalos minőségemet az indokolta, hogy valamikor az NBH-val és a rendőrséggel dolgoztam (a korlátlan bűnözés miatt kerültem velük nyílt háborúba, amely 9 éve tart), továbbá én vagyok Európa legfőbb Echelon-tanúja, amiről szintén mindenki tud. Beszéltem a Katonai Biztonsági Hivatallal is...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu