Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,  rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2009.11.27.)

   

Thürmer Gyula 2009 decemberi beszéde

 

2009-12-21.
Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnökének beszéde

(Budapest, 2009. december 19.)

Kedves Elvtársak!

Thürmer Gyula, a kommunista párt elnökeEzt is megértük: húsz évesek vagyunk! Boldog születésnapot Nektek! Boldog születésnapot a pártnak, minden kommunistának! Sok örömet kívánok mindannyiunknak, sok küzdelmet és még sokszor, nagyon sokszor húsz esztendőt!

Gondoltátok volna, gondoltuk volna húsz éve, hogy egyszer eljutunk idáig? Persze, hogy gondoltuk. Hittünk benne. Hittünk a szocializmusban. Hittünk saját erőnkben. Hittünk abban, hogy az embereket nem lehet az idők végezetéig félrevezetni, és egyszer eljön az igazság pillanata.

Hitünk és meggyőződésünk óriási erő volt, hegyeket mozgatott meg. S, ami több, kizökkentetett bennünket az előző évtizedek megszokott kényelméből, a hatalom kényelméből.  Újra forradalmi időket éltünk.

Jártuk az országot, kerestük egymást, szervezkedtünk. Valami olyasmit tettünk, mint elődeink, Kun Béla és mások 1918-ban tettek. Két hónap alatt szinte a semmiből pártot szerveztünk.

A munkásmozgalom legjobbjai jöttek hozzánk. Erejük teljében lévő férfiak és asszonyok. Igaz kommunisták. Azok, akik a hatalom éveiben sem a rangért és a karrierért jöttek a pártba. Azok, akik húsz éve is hozni akartak a pártba és nem elvinni.

A vezetést, a szervezést a legtapasztaltabbak vállalták. Sokakban még élt 1945 emléke, a felszabadulás utáni osztályküzdelmek. Másoknak 1956-ból jutott ki. Akkor szemtől szembe néztek az osztályellenséggel, az ellenforradalmárokkal, és fiatalon helytálltak.

A csatlakozók zöme rögtön értette, hogy mi történt Magyarországon. Nem ültek fel a propaganda meséinek. Tudták: ha a munkásőrtől elveszik a fegyvert, ha a munkást és a parasztot kilökik az ország házából, ha a gyárak, a bankok a tőkések kezébe kerülnek, az nem demokratikus forradalom, az nem reform! Hanem ellenforradalom, tőkés ellenforradalom a javából.

Mi az első  pillanattól kezdve megmondtuk: nem kérünk a rendszerváltásból! Védtük a szocializmus utolsó bástyáit, a termelőszövetkezeteket, az állami tulajdonú vállalatokat, a teljes foglalkoztatást. Az emberek közül sokan kérdezték akkoriban: mit akartok, nem veszitek észre, hogy a múltat véditek? De nem így volt! A lényeg nem a múlt volt. Mi a jövő tragédiáitól akartuk megóvni önmagunkat, az embereket, a nemzetet, Magyarországot. A kapitalizmus okozta tragédiáktól akartuk megvédeni az országot. Tudtuk róluk, hogy be fognak következni, és, nézzetek csak körül, be is következtek.

Igen, a szocializmust nem sikerült megvédeni! A szövetkezeteket szétverték, ma már külföldiek kenyerét esszük. A nemzeti ipar helyét a multik foglalták el. Másfél millió munkahelyet vettek el tőlünk és azóta sem adták vissza.

De nem kell szégyenkeznünk! Ez nem akármilyen csata volt. A hazai és a nemzetközi tőke fő erőivel küzdöttük, és velük szemben maradtunk alul. Erősebbek voltak, mint mi. Több volt a pénzük. Mi pénz nélkül és egyedül.

Nem kell szégyenkeznünk! A szocializmus emlékét a hazai és a nemzetközi tőke fő erői sem tudták teljesen kiirtani. S, ebben nekünk is szerepünk van. Gyermekeinknek, unokáinknak van mit elmesélnünk. S, húsz év elteltével ők egyre inkább értik, mit is veszített a dolgozó nép.

Még valami, elvtársak, amiről meghatottság nélkül beszélni. Megvédtük a XX. század legnagyobb politikusának, a magyar szocializmus nagy építőmesterének emlékét. Vállaltuk és vállaljuk, hogy Kádár János unokái vagyunk.

Elvtársak!

Harcostársaink első nemzedékéből már sokan nincsenek közöttünk. Nevük azonban ott szerepel a magyar munkásmozgalom képzeletbeli panteonjában. Emlékezzünk rájuk, emlékezzünk néma felállással azokra, akik egy nehéz időben „a kommunizmusért, a népért éltek”.

Kedves Elvtársak!

Pártunk születésnapján van okunk örülni, van mire büszkének lenni. Büszkék vagyunk közös gyermekünkre, A Szabadságra. Ez az egyetlen baloldali, kommunista újság, amely húsz éve töretlenül hirdeti a munkásember igazát. Ne engedjük elveszni! Vegyük meg A Szabadságot, védjük meg a következő nemzedékek számára! Nekik is szükségük lesz rá.

Büszkék vagyunk ifjú kommunistáinkra! Az első nemzedék tagjai ma már fontos tisztségeket látnak el a pártban. De újra itt vannak a huszonévesek, sőt a tizenévesek! Lányok, fiúk, ifjú küzdőtársaink! Emeljétek magasra a vörös lobogót, és mutassátok az utat! Mi veletek megyünk!

Büszkék vagyunk asszonyainkra, a Nőtagozatra. Gyarapodjatok, erősödjetek, építsétek a nőmozgalmat, és védjetek bennünket, férfiakat!

Büszkék vagyunk a párt aktivistáira, vezetői gárdájára. Sokan közülük húsz éve állnak a vártán. Köszönjük nekik! De küldetésüknek még nincs vége. A pártnak tovább kell élnie, s ehhez ők is kellenek. A pártnak új vezetőket kell találnia, s ebben sokat segíthetnek.

Barátaim!

A kapitalizmus a legravaszabb társadalmi rendszer az emberiség történetében. A kapitalizmus semmit sem ad a dolgozó embereknek, de milliónyi illúziót ébreszt.

Elhiteti az emberekkel, hogy a jó és a tehetséges érvényesül, miközben a mai világ a rosszé, a könyörtelené, a gazdagé. A kapitalizmus elhiteti a népekkel, hogy a tőkés intézmények minden gondjukat megoldják, miközben az Európai Unió és a NATO nem más, mint úri klub. A gazdagok az uralkodók, a szegények meg a modern gyarmatok.

Igen, a kapitalizmus semmit sem ad a dolgozó embereknek, viszont milliószámra ébreszti az illúziókat. De, ma már nem olyan könnyű becsapni az embereket. Ezen a karácsonyon sok családnak már nem jut pénz ajándékozásra. Vajon ők dicsérni fogják a tőkés rendszert? Ezreket lakoltatnak ki azért, hogy a tőkés bankok pénzüknél legyenek. Vajon ezek az emberek ezentúl is felülnek a meséknek? Sok százezer ember állás nélkül fejezi be az évet, s még reménye sincs arra, hogy újévtől lesz munkája. Vajon ők a kapitalizmus hívei?

Nem, barátaim! A magyar kapitalizmus húsz éve sok mindenre megtanította az embereket. A mi dolgunk, hogy érzéseiket tudatos cselekvéssé formáljuk. A kapitalizmus nem fogja megadni magát. A magyar kapitalisták nem fognak önként lemondani a parlamenti helyekről, a hatalomról. Nekünk kell megszerezni! Állítsuk magunk mellé a dolgozó embereket! Értessük meg, hogy neki nem MSZP és Fidesz között kell választani. A Munkáspárt és mindenki más között kell dönteni! Meg kell mutatnunk a munkásnak, hogy csak egy út van: a kapitalizmus megdöntése, a forradalom!

Elvtársak!

Az elmúlt húsz évben megtanulhattuk, és többségünk meg is tanulta, hogy nincsenek csodák. Csak munka van. Ahol dolgoznak, ott van eredmény. Ahol „önagyonüléseznek”, amint Majakovszkij mondta, ott nincs eredmény. Ha jól dolgozunk, a forradalom napja közelebb kerül hozzánk. Ha rosszul dolgozunk, vagy sehogy sem, távolodni fog.

Elvtársak! Ezért azt mondom: dolgozzunk! Minden este kérdezzünk meg magunktól, hogy mit tettem ma a pártért, mit tettem ma a forradalomért? És kérdezzünk meg társainkat is: te mit tettél a pártért, mit tettél a forradalomért?

Néha az az érzésem, hogy nem vesszük komolyan történelmi felelősségünket. Nem vesszük komolyan, hogy a magyar munkás tetteket vár tőlünk. Nem akarjuk megérteni, hogy Magyarországon akármi is történhet. Ma senki sem tudja, mikor következik be a forradalom. de bekövetkezhet.

Sok elvtársunk azt mondja: nézzünk szembe a tényekkel, öregek vagyunk, fáradtak, nincs tovább! Ezt soha sem mondhatjuk! Ne azon siránkozzunk, hogy öregek vagyunk, hanem hozzuk ide a gyerekeinket! Ne azt keressük, hogy miért nem tudunk jelölteket állítani, hanem menjünk el minden létező ismerőshöz, rokonhoz! Nem azon sajnálkozzunk, hogy szegények vagyunk, hanem kérjünk azoktól, akiknek van.

A párt sorsa, a forradalom sorsa most a ti kezetekben van. Szorgos, fegyelmezett munkával, sok áldozattal, az ország egyik legerősebb pártjává lehetünk. Fegyelmezetlenséggel, lustasággal, hanyagsággal mindent elveszíthetünk.

Elvtársak!

Húsz éve lehajtott fejjel mentünk a nemzetközi kommunista találkozókra. Joggal kérdezték tőlünk: miért engedtétek megbuktatni a szocializmust? Mára újra szereztünk tekintélyt. Tudják rólunk, hogy akármilyen nehéz is, mi kommunisták maradtunk és internacionalisták, és lesz még magyar földön szocializmus.

Húsz éve hittel és lelkesedéssel teremtettük újjá a kommunisták pártját. Tovább kell mennünk, a pártért, a szocializmusért! Tartsuk magasra a vérvörös zászlót! Ne adjuk fel hitünket, hiszen történelmet formálhatunk. Hogy mondja a Bécsi munkásinduló? „Vagyunk egy jobb rend hű katonái, és leszünk a győztes élcsapat.” Mi a győztes élcsapat akarunk lenni, és leszünk is!

Éljen a Munkáspárt!

Éljen a magyar nép!

Éljen a szocializmus!
 

Thürmer Gyula

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Tenzin Kunsel (tibeti énekesnő)2009-12-18. - HÍRHÁTTÉR TV:
Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip)

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tenzin Kunsel (tibeti)/
(Film, 6 perc)
Tartalom: A tibeti Tenzin Kunsel régi eredetű választás. A Hírháttér most ért el az eredeti videoclip és zenedarab itteni feldolgozásához és publikálásához. Tenzin Kunsel kivételesen szép dalát hallhatják; és misztikum, az ISTEN, s az Echelon.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Molnár F. Árpád a "Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV:
Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/
(Film, 11 perc)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre.Tartalom: E filmünket a Magyar Tudományos Akadémia azon vezetőinek és tagjainak respektálják, akik a védelmünkben eddig megszólaltak, és valójában megmaradtak ebben. A hivatalos beismerés szerint (tehát a valóság sokkal drámaibb) a 4db könnyű műholdból álló Transit-projectet 1964-ben már rendszerbe állították. Ezzel a mélytengeri tengeralattjárók helyzetét is meghatározták! Viszont csaknem 50 évvel később a Globális Titokrácia már az abszurdum felé boruló hazugságáradattal tömegpusztítja a lakosságot és az elitet is! De ki(k) irthatjá(k) még a világ vezető milliárdosait is? Miközben a mai GPS-rendszer Navstar (műholdcsoport) alapjairól is beszélünk, a gondolatvezérlésű tévé, továbbá ilyen Windows és rokkantkocsi érintésével, az elmeprogramozó világhatalom módszerei és a Világmindenség Hatalmi Struktúrája mellett meglebbentjük a jelen és a jövő titkait is.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu