Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,  rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2009.11.27.)

   

Tömeggyilkosságokban való elfoglaltság miatt nem tudott megjelenni a tárgyaláson (+ rémfilmünk)

 

2009-12-14.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)
 

Molnár F. Árpád a Hősök terén, Budapesten, 2009-ben. A bírói halálsorra most nem tudott elmenni.
Molnár F. Árpád a Hősök terén, Budapesten, 2009-ben. A bírói halálsorra most nem tudott elmenni, de nekik ettől is csak rosszabb lesz.

Tartalom:
Bűncselekményekért jelölték ki a 2006-os vérperekről elhíresült Kovács Krisztina pártbírónőt a Molnár F. Árpád elleni erzsébet-hídi perben, ezért a főszerkesztőt törvénytelenül el is ítélte, miközben a valódi tüntetőket felmentette. Molnár feljelentéseinek tömegei hatására új tárgyalást jelöltek ki, melyben a feljelentő és a bűncselekményeket bejelentő Molnárt máris újrabüntetésekkel fenyegették, ha nem jelenik meg (közérdekű bejelentő üldözése: Btk. 257.§). Molnár F. Árpád a tragikomédiába illő állam-bűnszervezeti per tárgyalására anyagi okokból, továbbá tömegmészárlásokban való, életvédelmi és bűnmegelőző elsődleges elfoglaltságára stb. hivatkozva nem tudott elmenni. Rövid levelét olvashatják, melyet a bírói halálsornak írt. Molnár F. Árpád 2007-es erzsébet-hídi jelenése - ahogy sok-sok hónappal előre jeleztük, és dokumentumok sora rögzíti - Történelem lesz. Hadd hulljon a férgese!

 

FELJELENTŐ:
Molnár F. Árpád (született: Kecskemét, 1972.11.13. Anyja neve: Retezár Mária)
Levelezési és lakcím:
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Tisztelt PKKB! [Pesti Központi Kerületi Bíróság]

Én, Molnár F. Árpád (született: Kecskemét, 1972.11.13.; anyja neve: Retezár Mária) értesítem Önöket, hogy a 2009 december 1-ére a PKKB épületébe kitűzött tárgyalásra - melynek ügyiratszáma 13506/2009 - nem tudtam megjelenni.

I N D O K L Á S

   1. Kecskeméten lakom, szociális segélyen élek, ami eleve kizárja bármiféle vonatozás vagy buszozás lehetőségét. Oknyomozó, bűnmegelőző stb. célból kizárólag autóstoppal közlekedem.

   2. Nevezett nap előtti este a megfázást megelőző tünetekhez hasonlókat tapasztaltam, aminek gyanúja másnap délig tartott, a tárgyalás időpontja körüli időig. Az autóstoppolást ezért nem tartottam célravezetőnek - ráadásul olyan ügyben, ahol ártatlanul ítéltek el, az általam erre bejelentett bírói bűnözés miatt citálnak már megint -, ugyanakkor egyéb elfoglaltságaim miatt a lakásban hasznosan el tudtam tölteni azt az időt, amit amúgy Kovács Krisztinának - az elmúlt 20 esztendő egyik vagy leghírhedtebb bírónője - a titkosszolgálatok által számomra időben jelezve elkövetett bűncselekményeinek további következményeivel pocsékoltam volna el.

 


Kovács Krisztinát, a sortüzes-csonttörő párt-vérbírót (Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB)), a 2006-os perek hírhedt gyurcsányi, terroristavédelmi pártbűnözőjét azért jelölték ki a Molnár F. Árpád ellen, hogy bűncselekményeket kövessen el.

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy Kovács Krisztina ugyanabban az erzsébet hídi blokádban valódi tüntetőket mentett fel, akik beismerték, hogy engedély nélkül mentek tüntetni, de engem, aki kizárólag a 2006-os események miatt - amikor a világ minden részéből való ártatlan polgári lakosokat nyomorítottak meg tömegével -, bűnmegelőzés és a várható rendőrségi bűnszervezeti bűntettek rögzítése céljából mentem, elítélt. Ezt ugyanis Kovács Krisztina, a titkosszolgálatok által bejelentett bűnöző veszélyesebbnek ítélte a társadalmára nézve, mint azokat, akik engedély nélkül tüntetni mentek és lezárták az úttestet. Így az a hang, amit bírósági idézés címén ellenem megütnek, halmozottan felveti a kérdést, ki jelölte ki Kovács Krisztinát az ellenem való perben, amiről a titkosszolgálatok azt közölték, azért került rá a választás, hogy bűncselekményeket kövessen el ellenem. Még egyszer, ami már régen Internet-publikus: A titkosszolgálat eljuttatta hozzám abbéli közlését, hogy azért is választották Kovács Krisztinát az ügyemhez, hogy bűncselekményeket kövessen el.

Kovács Krisztináról a tárgyalás megkezdése előtt már kb. egy tucat Internetes, szociális segélyből készített filmünkben tettük közzé a fényképével, hogy állami vérbíró és köztörvényes bűnöző, és cikket is publikáltunk róla. Így az elfogultság és a rosszindulat kizárólag bűnszövetségi/bűnszervezeti felállásban kérdőjelezhető meg, melynek legfertőzöttebb és a Föld bolygó legvitathatatlanabb gócpontja a PKKB, amely fenyegetőzve idéz be egy olyan perben, amiben én vagyok a feljelentő! Nem világos ugyanis az sem, hogy...

   3. ...amikor én teszek feljelentést, akkor miképpen idézhetnek be olyan fenyegetésekkel, miszerint ha nem jelenek meg, több tízezer forintos pénzbüntetést és elővezetést is elkövethetnek! Kovács Krisztinával való kamerák előtti szembesítésről is ilyen hévvel gondoskodtak Kovács Krisztina bűnöző kollégái?! Vagy Kovács Krisztina és főnöke fél a szembesítéstől?!

   4. Talán ugyanazért az el nem követett cselekményért kétszer akarnak elítélni, mert
   a) nem csak ártatlan vagyok,
   b) és nem csak a bíró a halmozott bűnelkövető,
   c) de ráadásul még én kezdeményeztem a pert, mint jogsértett? Talán vádolnak valamivel, hogy fenyegetőznek? Vagy Peruban és Fehéroroszországban érzik magukat ott, a PKKB-s halálsoron?

Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ugyanabban az ügyben a beismerten elkövetőt ugyanaz a bíró - Kovács Krisztina - felmenti, mást pedig - így engem - azért, mert én vagyok a Molnár F. Árpád, ártatlanul elítél, és ráadásul azt sem titkolják, hogy azért is választották ki, hogy köztörvényes munkásságát ekképpen is leplezetlenül gyakorolhassa, ahogyan 2006 óta folytatólagosan bukott bele egy csomó bűncselekménybe, ügyről ügyre! Mégis mi a fenét képzelnek magukról?! Ki volt az, aki egyáltalán az erzsébet hídi perben - amiről a titkosszolgálat közölte, hogy Kovács Krisztina bűncselekményekért lett kijelölve - a halálsorról a nyakunkba ültette koloncként?!

   5. Távolmaradásom további indoklásaként tájékoztatom "Önöket", hogy a mostani tárgyalás napján az emberéletek védelme elsődlegessége okán, és az ellenem irányuló folyamatos állambűnszervezeti támadások miatt is - ugyanis én vagyok a Molnár F. Árpád - elkészítettem és publikáltam a jelen ügynél sokkal fontosabb filmünket, melynek címe:

"Tömegpusztítás mindhalálig! - Olaszliszka sok százszorosa! (maffiaellenes tényfeltáró dokumentumfilm)".

Az indoklásom elfogadásához messzemenően szükséges, hogy e filmet megtekintsék és az ügyhöz a távollétemet igazoló dokumentumként csatolják! A film címének egy része a Google keresőbe történő beírással elérhető, vagy ha betű pontossággal begépelik a következő címet:

http://hirhatter.com/tomegpusztitas.htm

Utóbbi esetben nem csak megtekinthető, de kiváló minőségben le is tölthető.

Kérem a fentiek tudomásul vételét, és nem publikus életvédelmi, továbbá bűnüldözési, továbbá nemzetbiztonsági okokból - melyekhez semmi köze sem mitugrász, idióta rendőrségnek, sem ügyészségnek, sem bíróságnak, főképpen nem az elkövetőknek és haveri munkatársaiknak, bűntársaiknak - minél későbbi új tárgyalási időpont kitűzését! Ott, a halálsoron, ahol a halálra ítéltek mindegyike közpénzen fizetett.

Molnár F. Árpád
politikai üldözött keresztyén, ingyenes emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, dokumentumfilmes, zeneszerző, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, Echelon-tanú

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító pszichoaktív Echelon-rendszerek magyarul
első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

FELJELENTŐ:
Molnár F. Árpád (született: Kecskemét, 1972.11.13. Anyja neve: Retezár Mária)
Levelezési és lakcím:
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

A 2009 december 2-án publikált "Tömegpusztítás mindhalálig! - Olaszliszka sok százszorosa!" című rémfilmünk itt is megtekinthető, ha pedig ide klikkel, a forrásoldalra juthat, ahonnan kiváló minőségben saját gépére is letöltheti!
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Zas Lóránt legújabb verseiből olvashatnak a Hírháttéren.2009-12-13. -
Adj enni annak, aki éhes (Zas Lóránt legújabb verseiből)
/Zas Lóránt (Szász Lóránt, költő, elektromérnök {Kalifornia, USA})/
Tartalom: Az eddig 8 verseskötetet publikált Zas Lóránt - aki a szocialistának nevezett érában politikai fogolyként börtönben is ült - 6 új versét olvashatják. Címük: 1. Most már; 2. Neked adnám; 3. Adj enni; 4. Megvárom; 5. Elprivatizált ország; 6. Megcsúfolva.

 

Következő cikk:
2009-12-14. -
Orbán gengszter bűntársának orrát-száját összetörte a "maximalista" hős olasz hazafi (két videóval)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Silvio Berlusconi volt az is, aki 2003-ban e cikk írójától, Molnár F. Árpádtól - roppant kalandos és botrányos sorozatot követően - a leplezetlenül nemzetközi bűnszervezeti eltussolóként fellépő olasz rendőrségen keresztül elkobozta az Orbán Viktor és Medgyessy Péter magyar, valamint Vladimír Mečiar szlovák miniszterelnökök, továbbá sok egyéb mellett Pintér Sándor belügyminiszter bűntetteiről, pszichiátriai bűncselekményeiről, gyilkosságairól és robbantásos cselekményeiről szóló dokumentumhegyet, mikrokazettákat és videoszalagokat, melyek Molnár F. Árpád több esztendőnyi és számos államban történő bűnügyi és alvilági, valamint politikai nyomozásaiból gyűltek fel tengernyi halomra.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu