Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

A halál árnyékában

 

2010-01-21.
Beküldő: magyarorszag.ma

A halálbüntetés fenntartása vagy eltörlése már a pártállamban is a legvitatottabb kérdések közé tartozott. A népi demokráciának nevezett viszonyok között a halálbüntetés fenntartásának indokoltságát annak alapján ítélték meg, hogy az egyéni és az általános megelőzés szempontjából mellőzhetetlen-e ez a fajta büntetés. 1990 előtt az élet elleni, az állam elleni, a katonai bűncselekmények és a terrorcselekmények esetében akár a legsúlyosabb (halál)büntetés is törvényes eszköznek számított. – Ezek az ítéletek, ahogyan azt a korabeli miniszteri indoklás tartalmazta, a társadalom (a népi demokrácia, a pártállam) védelmét szolgálták.- Az ’56 utáni megtorló jellegű ítélkezésnél a betöltött 16 év, később, 1961 után a vádlott betöltött 20 éve volt az a határ, amely alatt nem volt alkalmazható a halálos ítélet – e szabály alól csak a katonák voltak a kivételek.
2008-ban az MTV forgatócsoportja megkereste azokat a személyeket, akik munkájuk vagy éppen az ítéletük folytán jelentős időt töltöttek a halálsoron vagy annak közelében és tanúi voltak a végzetes óráknak. – A filmesek történészeket és magát az utolsó magyarországi hóhért is megszólaltatták filmjükben.


Ruzicska László, nyugalmazott parancsnok, Csillag börtön (Szeged)
  - Volt olyan, hogy egy bitón négy ember is lógott. Olyan sebességgel, olyan sok embert 
    kellett felakasztani.
Pujler Fülöp, nyugalmazott parancsnokhelyettes, Csillag börtön (Szeged)
   - Két épület között, tehát, ahol az akasztás van, és ahol a halálos zárka van, 15-20    méter a távolság. Azon a hajnalon, amikor az ítéletet végre kellett hajtani, felállítottunk teherautókat, azért, hogyha a halálraítélt őrjöngeni kezd, vagy kiabálni, akkor a motorokat be kell indítani.
Szemenyei-Kiss Tamás, börtönorvos asszisztens (egykori politikai elítélt)
   - Amikor az orvossal átmentem a Kisfogházba, az ítélet-végrehajtás színhelyére, voltak olyan nyomok, amikből lehetett arra következtetni, hogy volt olyan elítélt, aki védekezett, megpróbált menekülni. Láttam olyan bitófát, amin vérnyomok voltak. Gondolom, mégiscsak történt ott olyan, hogy vergődött az elítélt. Ennek voltak nyomai…
Klucsó Béla, nyugalmazott parancsnok, Gyűjtő (Budapesti Fegyház és Szig. Börtön)
   - A szerszámok, amikkel dolgoztak, többek között azt a kötelet, amivel az elítéltet felakasztották, azt az ítélet-végrehajtó készítette el. Ő szabályozta úgy, hogy az a bizonyos csomórész a nyaki ütőérre szoruljon, hogy amikor meghúzzák a kötelet, elszorítsa az ütőeret. Magyarországon 1960-ig végeztek ki politikai foglyokat, utána már jószerivel csak köztörvényes bűnözők nyakára került a hurok.
Ruzicska László, nyugalmazott parancsnok, Csillag börtön
   - Richter Richárd volt, aki 1984-ben megölte a művezetőimet, meg az őreimet. Négy embert. Annak az akasztásán ott voltam, végignéztem, hogyan hal meg. Mindig az jutott eszembe, hogy az a művezető, akinek akkor született meg a kisgyereke, nemrégen házasodott, hogy szurkálta agyon ez a csirkefogó.
Szemenyei-Kiss Tamás nyolc évig dolgozott börtönorvos asszisztensként a Gyűjtőben. Ez idő alatt közel nyolcvan halálos ítélet végrehajtást látott.
Szemenyei-Kiss Tamás, börtönorvos asszisztens
   - Az ítélet-végrehajtó beakasztotta az álla alá, rögzítette a kötelet tartó hurkot. Nem fojtotta, ez lényeges, csak rá volt téve a nyakára. A két karja meg le volt kötve az egyik combjához. A megbeszélt jelre, a két segéd meghúzta az elítéltnek a lábát, és ekkor elvesztette az eszméletét. Ez biztos, mert ekkor 15-20 centiméterre megnyúlt a test, elszakadt a gerincoszlop. A hóhér pedig egy gyors mozdulattal kiemelte a nyakcsigolyát.

Kabódi Csaba
, történész
   - A kivégzés, az elítélt kivételével, általában nem túl józan állapotban folyt le, bármennyire furcsának tűnik. Úgy látszik még a hóhérok is, abból a szempontból emberek maradtak, hogy nehezen viselték, az egyébként önként vállalt feladatot.
Mind a kivégzést végignéző bírák, ügyészek és a felügyelők, akik a biztonságról gondoskodtak, ők sem voltak szín józanok az ítélet-végrehajtás alatt.
Szemenyei-Kiss Tamás, börtönorvos asszisztens
   - Mi olyan erős nyugtatókat adtunk az elítélteknek az előző éjszakán, hogy nemigen voltak ők maguknál az ítélet-végrehajtás előtt. Ez elsősorban az őrségnek a védelmét szolgálta, mert le tudták volna őket fogni, de így helyesebb volt. Olyan összetételű gyógyszereket kaptak, hogy örült az őrség, ha a két lábán el tudott odáig menni.
A halálra ítélteket rendszerint hajnali ötkor végezték ki a büntetés-végrehajtási intézetek udvarán. Az akasztás előtti éjszakán azonban az elítélteknek még lehetett egy utolsó kívánsága.

Pujler Fülöp, nyugalmazott parancsnokhelyettes, Csillag börtön
   - Úgy rendelkezett a jogszabály, hogy az átlagon felüli élelemben részesíthetők. De ez nem úgy volt, hogy utolsó kívánság és lucullusi lakomát lehet rendelni, hanem átlagon felül. Mi döntöttük el, hogy mi tartozik az átlagon felüli étkeztetésbe. Kérhettek egy fél decit, vagy egy üveg sört, vagy három deci bort. De többet nem.
Klucsó Béla, nyugalmazott parancsnok, Gyűjtő
   - Három ítéletvégrehajtót ismertem, és öt vagy hat segédet. Ezeknek az embereknek az egyénisége, személyisége teljesen eltérő volt. Volt közöttük olyan, aki zárkózott, magába forduló volt, a családján kívül mással nem is nagyon érintkezett. Általában úgy viselkedtek és mozogtak a környezetükben, mint egy normális ember, nem volt semmi külső jele, hogy az illető milyen fajta foglalkozást űz.
Szemenyei-Kiss Tamás, börtönorvos asszisztens - Számomra az igazi összeomlás hosszútávon történt, miután kijöttem 1976-ban a fegyházból, másfél évtizedig éjszakákat nem tudtam végigaludni. Ha aludtam, arról álmodtam, hogy miként hajtják végre az ítéletet, amit egyrészt láttam, akikkel beszéltem, az az ítélet, ami fenyegetett engem is, a bajtársaimat is, akiket ott elvesztettem. Évtizedeknek kellett eltelnie ahhoz, hogy az emberben letompuljanak ezek az élmények. Ítélet-végrehajtók nem csak Magyarországon, és nem csak a modern korban léteztek. A krónikák szerint a hivatásos hóhérok, a 13. században jelentek meg először.
Mezey Barna, történész
   - A kezdetekkor valamiféle összefüggést éreznek az emberek a túlvilággal, abban a tevékenységben, amelyet a hóhér végez, mintha ott állna a kapuban, mintha ő lenne az, aki átsegíti az embereket. Mintha kapcsolatban állna a túlvilágiakkal. Akiket ő végez ki, azok a pokol irányába távoznak az evilágból, így egy viszolygás támad ebben a magatartásban. A hóhér egy főszereplője és főrendezője egy színdarabnak, amely arról szól, hogy a bűn elnyeri a büntetését. Ezért aztán eljön a vérpadoknak a kora, az előre meghirdetett, óriási tömegek előtt levezényelt végrehajtások kora, ahol a hóhérnak nagyon megfelelő munkát kellett végeznie.
Vázsonyi Ottó, történész
   - Az ítéletvégrehajtás a középkorban, mindig a legnagyobb nyilvánosságot kapta. Kellett a régi parmai cesaris elvnek tovább élnie, és a tömegek számára egy ingyen cirkusz volt.
Mezey Barna, történész
   - Nem egy esetben fordult az elő, hogy a hóhér ügyetlensége, hogy nem tudott rendesen felakasztani valakit, vagy nem tudta egy csapással levágni a fejét, és ennek következtében rettenetesen szenvedett az illető, az megfordította a tömeghangulatot és volt olyan, hogy meglincselték a hóhért. Angliából és Franciaországból is van ilyen példánk, hogy fölborították az egész vérpadot, és népítéletet rendeztek.
Népítélet ugyan nem volt, de akár még az is lehetett volna a Wesselényi-összeesküvés résztvevőinek lefejezésekor. 1671-ben ugyanis Zrínyi Péter és Frangepán Ferenc fejét is csak harmadik csapással tudta levágni a hóhér. Zrínyi két erőtlen próbálkozást volt kénytelen kiállni, míg Frangepánnak a nyaka helyett kétszer is a jobb vállára suhintott az ügyetlen bakó. Igaz, mindketten ülve fogadták a halálos csapást. Hunyadi László még náluk is szerencsétlenebbül járt, 1457-ben ugyanis a hóhér háromszori próbálkozás után sem tudta levágni Hunyadi fejét. A korabeli szokásjog alapján, ilyen esetben az elítéltnek kegyelem járt volna, ám a bakó negyedszer is lesújtott. Különös kegyetlenségektől persze, a modern kor sem volt mentes.
Szilágyi László, történész
   - 1944, június 20.-án lezajlik az úgynevezett Walkür-akció, a Staufenberg által megpróbált merénylet Hitler ellen, amelynek számosan részesei. Ezeket az embereket, katonákat, akiket bíróság elé tudtak vinni, mert nem lettek öngyilkosok, nem lőtték őket agyon azokon a helyszíneken, ahol megtalálták őket, hentes horogra akasztatta fel Hitler. Mint a marhát.

Mezey Barna
, történész
   - Polgári átalakulásunkkal, a polgári eszmék, amelyekben ott van az emberi méltóság, az emberi alapjogoknak a köre, azok helyből természetesen tagadták azt a fajta képletet, amelyben valakit egyáltalán megkínozzanak, megalázzanak. Ugyanis a nyilvánosság a megalázásnak egy képe. Nagyon leegyszerűsítették ennek következtében a büntetési arzenált, a büntetés-végrehajtási intézet falai mögé vitték a kivégzéseket. Ettől a perctől kezdve a hóhérnak megváltozik a funkciója, szerepe. Egyfelől azért, mert leegyszerűsítik a halálbüntetés nemeit, tudniillik a halálbüntetés a polgári társadalomban nem kínzó büntetéssé válik, hanem csak pusztán az élet elvételévé. Visszasorolták a hóhért a maga különleges, speciális, nagy nyilvánosság előtt zajló pozíciójából egyszerű büntetés-végrehajtási hivatalnok kategóriájába.
Pradlik György, ítélet-végrehajtó (az utolsó magyar hóhér)
   - Egyikünket sem a bosszú vezérelte, mikor ezt elvállaltuk. Ezt egy feladatnak tekintettük, és ha meg kell csinálni, meg kell csinálni. Mi megcsináltuk. Olyan stressz alatt voltam az első esetnél, hogy egész éjjel nem tudtam aludni, és olyan ideges voltam, hogy szabályszerűen járkáltam. Oda-vissza, föl-alá. Azért maradt meg bennem a legelső, mert annyira jól akartam csinálni, de emlékszem rá, hogy emelésnél történt, valahogy az ujjamat levertem, úgy odanyomtam a fához, hogy a vér kicsordult belőle.
Pradlik György 12 éven keresztül volt hóhér másodállásban. 1976-ban újsághirdetés útján jelentkezett a büntetés-végrehajtási intézethez, ahol eleinte csak a rabok őrzése volt a feladata.

Pradlik György, ítélet-végrehajtó (az utolsó magyar hóhér) - Az ítélet-végrehajtással kapcsolatban egy kollegám halálával került a megválasztásomra a sor. Mert akkor csak javaslat útján lehetett ebbe a csapatba bekerülni. Csak kihalásos alapon. A parancsnok úrtól kaptam felkérést, hogy elvállalnám-e ezt a feladatot. Valahogy kitüntetettnek éreztem magam, hogy abba a csapatba bekerülhettem. - Így történt az egész, állt a fánál, nyakába tették a kötelet és megszorították. A lábakat felső részükön megkötötték, visszahúzták, Egy szisszenéssel jeleztem az emelőnek, és ő meghúzta. Ennyi volt az egész.
Pradlik György, ítélet-végrehajtó (az utolsó magyar hóhér) - A Biblia azt mondja, porból lettél, és porrá leszel. A por nem egy élőlény, a por élettelen. Ha egyszer meghalt valaki, az örökre meghalt.
   - Azelőtt mindenkiben volt egy feszültség, míg az ítélet végre nem lett hajtva, utána föloldódtunk. Akkor elmentünk, a kis csapat, megittunk egy-két sört. Jó hangulat volt, jó kedvünk volt. A kocsmáros jó ismerősöm volt. Ha éjszaka dolgoztam, nem tudtam úgy eljönni a kocsma előtt, hogy ne kiabáljon, hogy gyere be, igyál egy fél decit. Nálam egy fél deci, mindjárt másfél decinél kezdődött, utána egy sör, két sör. Reggel hat órakor eljöttem a munkahelyről, és bizony volt olyan, hogy este hat-hét óra fele mentem haza, mert első volt a kocsma.

Pradlik György nem csak a Kisfogház udvarán akasztott, a 1970-es ’80-as években két segédjével együtt járta az országot, és Vácon, Győrben, valamint a szegedi Csillag börtönben is ő hajtotta végre a halálos ítéleteket. Magyarországon az utolsó akasztás 1988 júliusában, szintén az ő segédletével zajlott.

Pradlik György, ítélet-végrehajtó (az utolsó magyar hóhér) - Öt órakor volt a kivégzés, természetes, hogy mi, mint végrehajtók, már fél ötkor ott voltunk és elkezdtünk dolgozni. Fölállítottuk a fát, még egyszer megbeszéltük, kinek, mi a teendője. Kihozták az őrök az elítéltet, mert ugye senki nem jött önszántából bitófa alá. Mi két oldalról megfogtuk a karjánál, és már fordítottuk is vissza, és vittük a bitófa alá. Egy pisszenés volt, hogy emelj, két pisszenés az, hogy engedd. De akkor már rajtavolt a kötél a nyakán, amikor én leengedtem a dobogót, amin állt előtte el is nyomtam, és alul, ahogy volt a csiga, ketten oldalt már húzták a kötelet. Azért volt a jobb és bal láb összekötve, kicsit görnyedten, hogy az erőfeszítéstől a gerincvelő megszakadjon. Pradlik György évente két-három embert akasztott, a legfiatalabb áldozata húsz éves, a legidősebb pedig ötvenkét esztendős volt.

   - Azt hiszem, hogy örökre ezt az ember nem tudja kitörölni a gondolataiból. Különösen akkor nem, ha valahol, valamilyen bűncselekményt elkövetnek több ember sérelmére. Irritáló az, hogy eltörölték a halálbüntetést. Nem azt mondom, hogy azt a halálos ítéletet nekem kéne végrehajtani, de minden további nélkül, én is végrehajtanám. Itt már valahol egy kicsit a bosszú is bennem van, hogy miért lehet annak az embernek azt a dolgot megcsinálni. - Római katolikusok voltunk, az egész család, ma is azok vagyunk. Templomba járunk, templomban volt az esküvőnk, két gyerekem meg van keresztelve, de vallottam, és vallom ma is, hogy istenfélő ember vagyok, de azokat a bűnöket, amit egyes emberek elkövetnek, azt még az Úristen sem tudja megbocsátani. Azt mondom, igenis, aki bűnt követett el, az bűnhődjön. - Nem mondtam el a gyerekeimnek ezeket. Azt tudták, hogy hol dolgozom, milyen munkakörben, de hogy milyen plusz feladatot csinálok, azt nem mondtam el. A mai napig sem, bár ugye most már nem gyerekek. Most, hogy mi itt beszélgetünk, a lányom is most tudta meg. A vejem nem tudta. Erről csak én tudtam és a feleségem. Egy 13-14 éves gyereknek nem fogom én ezt elmondani, mert nem olyan, hogy kislányom én horgászni járok, jössz velem? Lényegében nem tartozik rájuk. Kijárták az iskolát is, becsületesen dolgoztak, de még ők se tudták, hogy mit csinálok.

Szemenyei-Kiss Tamás az MTV 2009. február 15-én bemutatott filmje megtekintése után az alábbi megjegyzéseket fűzte a Klucsó Béla bv. alezredes börtönparancsnok által előadottakhoz: „A politikai elítéltek büntetés-végrehajtási intézeteként ismert Budapesti Fegyház és Szigorított Börtön parancsnoka – egykori országgyűlési képviselő – természetesen nem mondott igazat, mikor azt állította, hogy 1960 után Magyarországon politikai okokból nem hajtottak végre halálos ítéletet. Erre neki, aki az 1960 utáni kivégzéseken is jelen volt, illendő lenne emlékezni. Az 1956-os ügyekben született halálos ítéletek három utolsó, 1960 után még életben volt vádlottját – Kovács Lajos, Hámori István és Nickelsburg László rabtársunkat – 1961. augusztus 26-án végezték ki. – A zuglói nyilasperben halálra ítélteket – Kröszl Vilmos, Sándor Alajos és Németh Lajos vádlottakat – 1967. július 1-én, a hajnali órákban vitték a kivégző helyiségbe… (Az erre vonatkozó dokumentumok az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára ABTL 4. I. A 959 sz. dossziéjában találhatók.)”

Összeállításunk a Magyar Televizió 2009. február 15-én sugárzott műsora alapján készült. 
 magyarorszag.ma


Jobbról Szabó György vezérigazgató féreg, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmat kapó Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Sanoma-horror, Szabó György-horror, Bognár Bálint-horror, Origo-horror, Videa-horrorNÉPIRTÁS ÉS TERRORIZMUS VÉDELMÉRE A SANOMA ÁLTAL BETILTOTT FELJELENTÉS!
2010-01-19. -
Megsemmisítő súlyú feljelentés a Sanoma-maffia (és Videoplayer), továbbá az Origo Zrt. és annak Videa cége ellen (az illegális pornó és szado-mazotól a tömeggyilkosságokig)
Sanoma-horror, Szabó György-horror, Bognár Bálint-horror, Origo-horror, Videa-horror/A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából/
Tartalom: Közérdekű bejelentő üldözése (Btk. 257.§: 2 évig terjedő szabadságvesztés, vagy közmunka vagy pénzbüntetés), Bűnpártolás (Btk. 244.§: 5 évig terjedő szabadságvesztés), Népirtás (Btk. 155.§ (1) b) és c): 10-20 év vagy életfogytig tartó szabadságvesztés) paragrafusokban és más bűncselekményekben tett FELJELENTÉS a Sanoma Budapest Zrt., Szabó György vezérigazgató, Bognárt Bálint főszerkesztő és további ismeretlen tettesek, valamint az Origo Zrt. és főszerkesztője, Weyer Balázs, a Videa és felelős szerkesztője, Bányai Zsolt és társai, valamint ismeretlen tettesek ellen. Tisztelt Legfőbb Ügyészség! Tisztelt ORFK! Tisztelt NBH! Tisztelt KBH! Tisztelt KFH! Tisztelt Ombudsmanok! Tisztelt Bajnai Gordon Miniszterelnök Úr! Tisztelt Orbán Viktor Úr! Tisztelt további Bel- és Külföldi igazságügyi szervek és titkosszolgálatok!

 

Következő cikk:
2010-01-21. -
Eleve halott emberek
/Nógrádi Balázs/
Részlet: Politikusok, média irányítói és szereplői is(!), titkos szolgálatok, egyéb állami civil vagy katonai szervezetek hivatásos és nem hivatásos hazudói... (...) ...tevékenységük elsősorban égbekiáltó gazságok, bűntettek és kegyetlenkedések eltussolására és az igazság kimondóinak, a háttérhatalom leleplezőinek akadályozására, elhallgattatására irányul. Mindig, minden esetben csak és kizárólag ártó, kártékony tevékenységet végeznek... (...) Nekik már nincs életük...(...) Miért fordulnánk hát hozzájuk, miért a bíróságokhoz, ügyészségekhez, hivatalokhoz? Hogyan várhatnánk tőlük bármire is igaz választ? Igazság hirdetői! "Mit keresitek a holtak között az élőt?" - élők mi vagyunk, mi élünk, de ők már nem! (...) A háttérhatalom ha megtudja, hogy leleplezték azonnal felordít és esztelen szolgáit szétküldi rombolni, gyilkolni. Minden kis és nagy követ megmozgat, minden életet eltapos, hogy megmaradjon a hatalomban... (...) Mert ezentúl végleg, örökre eltöröltetik az, aki Isten akarata ellen mer szegülni!
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu