Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

Eleve halott emberek

 

2010-01-21.
Nógrádi Balázs

Eleve halott emberek járnak közöttünk, avagy nem mindenkinek lesz feltámadás.

A háttérhatalom, ami nagyrészt nem más, mint az emberiség elárulóinak és az Antikrisztus követőinek sereglete, eleve a kezdetektől fogva pusztulásra van ítélve. Olyan csúf végre ítéltetve, melynél rettenetesebb aligha képzelhető el.

Ezt természetesen az embereknek csak elenyésző hányada tudja, ők sem az egyházak tanításaiból, melyek felett amúgy sincs ott az igazság jele, ahogyan nem is lehet ott egyetlen vallási szervezet fölött sem, amely födi hatalomra sóvárog.
Politikusok, média irányítói és szereplői is(!), titkos szolgálatok, egyéb állami civil vagy katonai szervezetek hivatásos és nem hivatásos hazudói, mind számon vannak tartva az elsőtől az utolsóig, legnagyobb úrtól a legalantasabb szolgáig. Persze csak azért, nehogy véletlenül csak egy is közülük meglapulva túlélje a rá váró borzalmakat.

Ők szinte már puszta létükkel is ártanak az igazságnak, tevékenységük elsősorban égbekiáltó gazságok, bűntettek és  kegyetlenkedések eltussolására és az igazság kimondóinak, a háttérhatalom leleplezőinek akadályozására, elhallgattatására irányul. Mindig, minden esetben csak és kizárólag ártó, kártékony tevékenységet végeznek, nem ritkán mit sem sejtő, egyszerű, hétköznapi, számukra semmilyen veszélyt nem jelentő, létükről nem is tudó emberek is kikerülnek áldozataik közül. Az indokolatlan és értelmetlen károkozás és erőszak számonkérése esetén sokszor csak egy-egy zavart vigyor, teljes értetlenség, vagy még az sem, egyszerűen csak: semmi - a válasz. Nem is lehet más, már csak torz lényük üres-jellege miatt sem.

Magasabb szinten, mint a megtévesztés és a közvetlen fizikai erőszak a gyűlöletkeltés az egyik legfőbb feladatuk. Gyűlöletet kelteni még olyan jóakaratú emberekben is akik már valamelyest felülemelkedtek a hétköznapi sárdobáláson és arcukról a média mocskát letörölve kezdenek megnyílni szemeik a valóságra. Sokszor elég ehhez egy igaznak feltüntetett hír a TV-ben vagy az újságban, melyet már jóval korábban megcáfoltak, vagy valamilyen atrocitás a részükről, saját vélemény, vagy akár az igazság leírása esetén. Apróságok, de nagy gyűlölet tartalommal.

Ezekben az esetekben nem is törekednek saját, régen kiderült hazugságaik leplezésére, hiszen nem a valóság megmásítása a céljuk (tudják, hogy ez egyébként is lehetetlen), hanem pusztán maga a gyűlöletkeltés.

Számos kísérletük volt már emberek, nemzetek egymás iránti gyűlöletének felszítására, de a szeretet és megbocsátás korlátozta, vagy olykor lehetetlenné tette sikerüket.
Ördögi logikával rájöttek, hogy ha csak saját maguk ellen váltják ki a gyűlöletet, azzal ugyanúgy a mélységbe taszítják az emberi lelkeket. A negatív érzelmek, félelem, kétségbeesés, harag és a számukra legéltetőbb: a GYŰLÖLET erősíti hatalmukat leginkább.

Létük egy luciferi titkos cselt is takar: Azért vannak, hogy ártsanak és ezért gyűlöljék őket és valójában pont ezzel ártsanak! Nem ők maguk, hanem mi magunknak, azzal, hogy gyűlölünk.
Emberi logika képtelen felvenni a versenyt a hideg, számító nem emberi (gép)ésszel.

Nem érdemes gyűlölni őket, mert nincs is kit, hiszen eleve halottak. Nekik már nincs életük, csak létezésük maradt, mely emberi testük halálával megszűnik. Pontosan úgy, mint ha egy robotot kikapcsolnak és az esetlenül összecsuklik. Számukra nincs semmilyen folytatás. Nincs remény sem.
Halott lélekkel nem lehet!
Nem csak egyszerűen nem érdemes gyűlölni őket, egyszerűen felesleges. Nincs bennük semmi, nem lakik bennük senki - üresek.

Miért fordulnánk hát hozzájuk, miért a bíróságokhoz, ügyészségekhez, hivatalokhoz? Hogyan várhatnánk tőlük bármire is igaz választ?

Igazság hirdetői! "Mit keresitek a holtak között az élőt?" - élők mi vagyunk, mi élünk, de ők már nem!

Miért csodálkozunk, ha leütjük a lódarázs fészkét a padláson és azok meg nekünk támadnak?
Az emberek között sincs ez másképp. A háttérhatalom ha megtudja, hogy leleplezték azonnal felordít és esztelen szolgáit szétküldi rombolni, gyilkolni. Minden kis és nagy követ megmozgat, minden életet eltapos, hogy megmaradjon a hatalomban, ahová maguk az emberek választották be önként, mint birkák. A szörnyű tetteket csak ilyen üres, élettelen szolgák révén tudja végrehajtani, mert csak ezek tisztelik az Antikrisztust és csak számukra jelenti a halál a véget is egyben.

Nekünk élőknek nem kell mást tennünk csak kinyitni a szemünket és a fülünket. Hiszen pont az éktelen ordítozásukról és rohangálásaikról ismerjük fel őket. Mindennél jobban félnek az igazságtól ezért támadják ennyire veszettül azt aki leírja vagy kimondja azt.
A háttérhatalom nem fog válogatni az eszközökben, a hamarosan bekövetkező végső harc során sem. Ha csak abból indulunk ki, hogy milyenek a szolgái, el tudjuk képzelni az embertelen pusztítást amit könyörtelenül véghez fognak vinni.

Lucifer legtitkosabb, napfényt idáig nem látott szolgálói is megjelennek majd, hogy Isten küldötte ellen küzdjenek. Az olyan helyeken ahonnét ezek jönnek a sötétség vipera-fészke van, még akkor is ha ott világos ruhákban járnak az emberek és nem ritkák köztük az egyházak szolgálói sem.

Ma is ugyanaz az Antikrisztus, mint aki Isten Fia ellen támadt, csak azóta megsokszorozta erejét a szolgálatába szegődő tömegeknek köszönhetően.

El kell rejtenie az igaz Isteni akaratot, mert az a halálon túl a megsemmisülését is okozza.
Hamarosan minden ember számára eljön az utolsó, megmásíthatatlan döntés pillanata. Szabadulás vagy elpusztulás, élet vagy halál. Mert ezentúl végleg, örökre eltöröltetik az, aki Isten akarata ellen mer szegülni!

Ne gyűlöljetek és kerüljétek az Antikrisztus szolgáit szóban, tettben és gondolatban is! Hirdessétek, mondjátok, írjátok az igazságot, vagyis az életet. Ők a halottak és mi pedig élünk!

N. Balázs

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-01-21. -
A halál árnyékában
/Beküldő: magyarorszag.ma/
Részlet: Pujler Fülöp, nyugalmazott parancsnokhelyettes, Csillag börtön (Szeged): - Két épület között, tehát, ahol az akasztás van, és ahol a halálos zárka van, 15-20    méter a távolság. Azon a hajnalon, amikor az ítéletet végre kellett hajtani, felállítottunk teherautókat, azért, hogyha a halálraítélt őrjöngeni kezd, vagy kiabálni, akkor a motorokat be kell indítani.

 

Következő cikk:
2010-01-21. -
A népirtó terrorista Sanoma-banda Az USÁ-ban is betiltatta a Hírháttért - Interkontinentális diplomáciai és titkosszolgálati botrány, világszerte elküldött életfogytos feljelentéssel
/A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából/
Részlet: telefonok és levelek stb.: Magyar Köztársasági Elnöki Hivatal Külügyi Főosztály, Miniszterelnöki Hivatal, Bajnai Gordon, Orbán Viktor, Katonai Biztonsági Hivatal, Katonai Felderítő Hivatal, Nemzetbiztonsági Hivatal, az USA, Nagy-Britannia, Irán és más államok Nagykövetségei, az amerikai CIA, NSA és Barack Obama amerikai miniszterelnök kormánya, hivatalosan kérve hivatalos választ azonnali terrorelhárító, büntetőjogi és diplomáciai lépéseket követelve. Emellett keresztyén emberjogvédők leveleinek sora ment angolul az amerikai...
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu