Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "A Háttérhatalom egyik alprojectjébe tartozik a magyarság erkölcsi-morális-mentális-fizikai tönkretétele, megsemmisítése!!! (...) De mi azért vagyunk, hogy tényfeltárásainkkal az emberek figyelmét ráirányítsuk a dolgok valós lényegére, azokra a dolgokra, melyek a háttérben húzódnak meg!"   (2009.03.)

   

A hit mágikus ereje, vagy az emberben szunnyadó természetes adottságok felszínre hozása2009-04-17.
Tánczos Krisztina
 


Tánczos Krisztina cikkéhez egyik legutóbbi filmünket ajánljuk, melynek címe: "Megbénult egyházak és Háttérhatalom - Hol az Isten Ereje?!". A katasztrofálisan gyáva és nyúlszívű keresztyénségen belül valóban csak az extrém ritka maradék az, aki ilyen szónoklatokban gyönyörűségét leli. Akiket viszont megfedd rongy és hitvány-gyáva életükben, őket általában a saját sötétséggel való szembesülés készteti egyfajta boldog idiotizmusba való menekülésre, gondolván: Babilon sötétségében és az önáltató szentségben, a Sátánnal való megalkuvásban találja meg az ember vigaszát, ha hazudik Istennek és hazudik saját magának is. Ha ide kattint, a filmet saját gépére - kiváló minőségben(!) - letöltheti. Ez azért is szükséges, mert a rongyember keresztyénség tagjai között kvázi egyetlen nem akad, aki bárki élete védelmében akár egy gyufaszálat arrébb tenne, ha azt sejti, hogy az az ő testi épségét vagy hallatlan pofátlan sátáni lelki kényelmét netán, esetleg egy kicsit is bizonytalanná teheti.
(Molnár F. Árpád)

Már olyan régóta ismerem magam, és azt gondoltam, hogy ez az ismeret teljes.

Hétköznapi emberként éltem az életem. Azt tudtam, hogy az a bizonyos hatodik érzék - megérezni bizonyos dolgokat előre - mindig intenzíven működött nálam. Addig a napig, míg nem ismertem meg azt a titokzatos hatalmat, ami minden ember életét irányítja, hatodik érzéknek tudtam be ezt a képességet.

Egy megváltozott körülmény, és egy személy kellett ahhoz, hogy a titok és a rejtett képességek felszínre kerüljenek. A megváltozott körülmény színhelye Kecskemét volt, a személy pedig Molnár F. Árpád. Az ő személye által lettem beavatott, ismertem meg a titokzatos erőket, melynek neve Háttérhatalom, a titokzatos Nagy Babilon. Miután a hatalom kijelentette magát nekem, az életem szinte egyik napról a másikra megváltozott. Ez a megváltozott élet nem egyhangú. Egyrészt izgalmas, szórakoztató, hatalmas ismeretekre tanít, belehallásokra, különös álmok, életélményekre, olyan képességeket ad, amiről az ember álmodni sem mert. Nem lehet eldönteni, hogy mi az, ami Istentől van. A Biblia ismerete segít eligazodni, hogy megközelítsük a valóságot.

Minden nap történik valami különleges.

Azt is el kell mondanom, kemény megpróbáltatásokat is el kell szenvedni. A hatalom olyan fejlett technikákkal manipulálja az embert, ami láthatatlan, mégis érzékelni lehet.

Nem elriasztásként mondom, hanem tényeket közlök. Betegségek szimulálása, mint pl. iszonyú hátfájás, gerincfájdalommal. Pillanatok alatt jövő kiütések, viszketéssel. Infarktus-érzés szimulálása. Zsibbadások, hangulatváltozások, altatás, elfektetés. Az ember csak vegetál. Előre semmi ki nem számítható.

Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról, Echelonról, a HAARP-technológiáról, csak nem mernek beszélni, sőt, letagadják ezek ismeretét.

Én személy szerint elítélem ezt a magatartást.

Ők az Ördögöt szolgálják, a Sátánnak engedelmeskednek, eladták a lelküket, az egyéniségüket, a gondolataikat! Minden tettüket a Sátán irányítja. Nem képesek önálló gondolkodásra. Ők kiszolgálják a hatalmat, ügynökökként az emberek lebutításával, az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei, a Sátánt szolgálják, mi pedig Istennek szolgálunk. Gondolatainkkal, tetteinkkel az Igazságot hirdetjük, és leleplezzük a Sátánt szolgálók gaztetteit, nyilvánosságra hozva mindezeket a tényeket a Hírháttér Multimédián, a világot irányító Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplező médiumán keresztül.

Ami bizonyítottan van, működik, irányít, miért kell tagadni. Kimondottan káros ez a tagadás, logikus az lenne, ha minél nagyobb tömeg megismerné a tényeket.

(Íródott: 2009.04.14.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-04-10. - Ügynöknek lenni azt jelenti... - Leplezzük le, amiről még soha, senki nem beszélt!
/Molnár F. Árpád/

2009-04-09. - A Háttérhatalom üldöz mindannyiunkat! - Tisztelt Nézők, Hallgatók, Olvasók!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-04-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Megbénult egyházak és Háttérhatalom - Hol az Isten Ereje?! (Ésaiás Könyve 63. Rész, 1-6. Versek)
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Dubrovay László: Hangszín-szimfónia/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-04. - Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/

2009-04-02. - Ébresztő kezdőknek
/Nagy Sándor (Naleksz)/

2009-03-31. - HÍRHÁTTÉR MÉDIA: A Hírháttér Csillaggyár bemutatja
(KLIKK!)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-02-19. - Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
/Tánczos Krisztina/

2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/   /Zene: Reményi Attila/   (Film, 39 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-08. - HÍRHÁTTÉR TV: A Kárpáti Magyar - Nyitány helyett a Való Világról
/Soós József (A Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/   (Zene: Enigma: Shadows In Silence)   (Film, 17 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
/Tánczos Krisztina/

2009-01-05. - A magyar haza a globális háttérhatalom irányításában
/Katalin Hosseinian (USA)/

HÍRHÁTTÉR - A keveseknek Áldás, a legtöbbnek átok
2008-12-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Válságból lett katasztrófa
/Christian Crown - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/   (Zene: Trevor Jones: The Dark Crystall)   (Film, 7 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-17. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Megalkuvó papság; Forradalom
/Pajor András (plébános) - Molnár F. Árpád/
(Film, 4 perc)
Tartalom: Pajor András plébánosnak (az egykori Pannon Rádió egyik vezetőjének) a kecskeméti Magyarok Házában tartott beszédéből láthatnak egy tanulságos összeállítást, ahol a keresztény költő és író a papságra nehezedő állami nyomásról és korábbi üldözésekről, valamint a lakosság erkölcsi és tetterős bázisának szükségességéről beszél. S mint mindig - mivel Hírháttér-filmről van szó -, most is sokkal többet mondunk el. Ezúttal is olyan szerkesztésben, aminek számos panele nem tőlünk, hanem a világot irányító legfőbb hatalmaktól ered.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-17. -
A katolikusnak nevezett bolíviai elnöktömeggyilkos és Orbán Viktor zsinagógája - Eduardo Rózsa-Flores meggyilkolására
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a tömeggyilkos és népirtó drogkartell-államban, Bolíviában a választások nemhogy élet-halál kérdése, de sokkal több annál. Azaz egy Moralesnél minden belefér, és semmi sem szent! A bűnöző pártok és tömeggyilkos kábítószer-kereskedő, ezért Amerika (és az FSZB) baráti politikusai az egész bolygót is képesek lennének a földdel egyenlővé tenni, csakhogy egy-két bármiféle úton összerabolt, összegyilkolt szavazatra szert tehessenek.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu